Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Deest

Door te kiezen voor een alarmsysteem in Deest schrik je inbrekers af en beveilig je jouw woning. Statistieken tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Een eigen alarminstallatie geef je woning een veilige uitstraling, werkt preventief, beperkt de eventuele schade en realiseert een veilig gevoel wanneer je in de huis verblijft. Ook signaleert een huisalarm ook bij lekkage, brand, rookontwikkeling en lekkage. In de praktische keuzehulp bieden we praktische details over de meest populaire systemen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. Als laatste tonen wij op deze site toonaangevende beveiligingsbedrijven in Deest en vind je hier praktische inbraakpreventietips.

De pluspunten van een eigen alarmsysteem in huis

 • Het systeem heeft een preventieve werking.
 • Een luid alarm jaagt inbrekers sneller de deur uit.
 • In sommige gevallen bespaar je op de verzekering.
 • Een maximaal gevoel van veiligheid.
 • Je kunt kiezen voor een extra koppeling met de alarmcentrale.

alarmsysteem-deest

Alarminstallatie Deest aanleggen

Met een alarmsysteem bedoelen we een elektronisch systeem dat dankzij detectoren een alarm genereert bij een bepaalde gebeurtenis. Bij een signalering zal het alarm worden geactiveerd en krijg je een melding op je smartphone. Steeds vaker is het woningalarm direct verbonden met een controle- / meldkamer. Een agent kijkt direct mee en probeert contact te leggen met de bewoner en eventueel andere contactpersonen. Bij brand, inbraak of een overval worden opvolgdiensten zoals brandweer of politie ingeschakeld. Vakkundig een goedkope alarminstallatie laten installeren in Deest? In het volgende stukje vertellen we precies wat je moet doen.

Een beveiligingssysteem thuis laten aanleggen

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Inventariseer jouw woning en check op welke plekken inbrekers binnen kunnen komen. Daardoor weet je welke ramen en deuren verzegeld moeten worden met een sensor. Betreffende inbraakdetectie zijn er diverse sensors beschikbaar: waterdetectoren, magneetcontacten, beveiligingscamera’s, gasdetectoren, rookmelders, bewegingsmelders.

 2. Welke type alarm past bij mij?

  Je hebt de keuze uit een bedraad, draadloos of hybride alarmsysteem. Bij de bekabelde optie moeten er overal draden worden getrokken wat zorgt voor een zeer betrouwbaar systeem. Een kabelvrij systeem (draadloos) communiceert vaak via een draadloze Wifi verbinding en is een stuk flexibeler. Een hybride installatie is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Welke alarmmeldingen wil je krijgen?

  Er kan worden gekozen voor diverse type alarmeringen: denk aan een app op je telefoon maar ook E-mail, SMS, telefonische oproep, lichtalarm. Een interessante keuze is een accurate melding voor de meldkamer (PAC). Zij kijken standaard mee met meldingen. Om inbrekers op heterdaad te betrappen kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Vraag offertes aan

  Vul jouw adres in en selecteer de installatie die je wilt. Binnen enkele dagen ontvang je verschillende offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Deest.

 5. Installatieservice en uitleg

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf plaatst het alarm binnen een korte periode. De specialist demonstreert hoe je het systeem moet bedienen. Ook kan je gegevens (van jezelf en bijv. familie) opgeven die gebeld moeten worden bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen.

Een handig alarmsysteem kopen in Deest?

Ontvang gratis offertes van vakmannen in direct regio

Advies: Welk beveiligingssysteem wordt aangeraden?

Een groeiend aantal woningbezitters in de gemeente Druten hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Er zijn veel verschillende type systemen voor woningbeveiliging. Men kan gaan voor een aantrekkelijk instapmodel met enkel noodzakelijke functies. Je kunt ook kiezen voor uitgebreide en complexe installaties met buitensirene, meldkamer koppeling, afstandsbediening, camerabewaking, bewegingsmelders. Evenzeer zul je moeten kiezen voor een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. In de volgende paragraaf bespreken we de voordelen en nadelen.

Je woning draadloos beveiligen
Een draadloos alarmsysteem sluit je doorgaans aan op de WIFI, dat werkt op batterijen. Het installatieproces is zo gedaan en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Als laatste kun je eenvoudig sensoren toevoegen en vervangen. Aandachtspunten zijn dat batterijen leeg kunnen raken en je af en toe een storing kunt krijgen in het systeem.

 • Eenvoudig installatie en gemakkelijk uitbreidbaar.
 • Doorgaans meer storingen per jaar.
 • Tarief inclusief montage: €650,00 tot wel €1700,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
Bij een volledig bedraad alarm worden alle onderdelen middels kabels met elkaar gekoppeld. Het geeft nauwelijks tot geen storingen, maar niet zo handig als het later wilt uitbreiden. Bij panden met een hoge risicoklasse is het zelfs verplicht. Het systeem is eenvoudig te onderhouden, het is storingsongevoelig en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Betrouwbaar systeem dat weinig onderhoud vergt.
 • Minder flexibel ivm vaste kabels en router/modem.
 • Investering inclusief installatie: €1250,00 tot wel €1800,00.

Een combinatie / hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een combinatie van een draadloos en bekabeld alarm. De betrouwbaarheid is hoog, en je kunt het in een later stadium gemakkelijk uitbreiden. Waar al kabels aangesloten zijn kies je voor bekabelde onderdelen, en op de locaties waar geen kabels aanwezig zijn installeer je draadloze sensors.

 • Gemakkelijk uitbreiden met draadloze componenten.
 • Het is een relatief kostbaar systeem.
 • Tarieven inclusief aanleggen: €1900,00 oplopend tot €2650,00.

Huisbeveiliging: aanvullende opties

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met allerlei andere producten en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. In het blok hierna vind je meer informatie over veilig wonen in Deest.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand de mensen ter plaatse.
 • Sprinklerinstallatie: brandbeveiligingssysteem dat brand detecteert, signaleert en beheerst.
 • Gasmelder: speciaal apparaat om bepaalde soorten gassen te herkennen.
 • Glasbreukmelder: slimme detector die reageert op het geluid van brekend glas.
 • Camerabeveiliging: helpt preventief en zorgt dat je zelf alles op beveiligingscamera beeld hebt staan.
 • Buitensirene: zorgt voor paniek bij de inbreker en grote kans dat hij zonder buit vertrekt.
 • Bewegingsmelder: elektronische sensor die beweging in zijn directe omgeving waarneemt.
 • Meldkamer abonnement: altijd professionele begeleiding en ondersteuning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging middels een pincode, pas, tag, ID.
 • Koolmonoxidemelder: een toestel dat alarm slaat wanneer de koolmonoxide concentratie in een ruimte te hoog wordt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Deest (mei 2024)

Het plaatsen van een alarmsysteem kan je zelfstandig doen. Maar, ga je voor een speciaal installatiebedrijf dan heb je ook de zekerheid dat het goed geïnstalleerd wordt. In deze tabel delen wij de namen en adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Deest. Je kunt hier terecht voor allerlei installaties van merken als CQR en Neovo. Of klik door voor bedrijven en installateurs in Afferden, Puiflijk, Winssen en Ewijk.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om de kans op woninginbraak te verkleinen

Een inbraak is nooit helemaal te ondervangen. Alleen, je kunt wel preventieve maatregelen treffen. We geven 10 handige tips om de opties voor inbraak in Deest te verkleinen. Bekijk ook meer informatie over Brandbeveiliging.

 1. Breng goed hang- en sluitwerk op deuren en ramen aan.
 2. Beveilig de achterdeur en klepramen goed.
 3. Leg waardevolle voorwerpen uit het zicht.
 4. Zet ladders en kliko’s weg.
 5. Zorg voor geluid of zelfs lawaai in huis.
 6. Maak afspraken met je buren: de ideale beveiliging van je huis.
 7. Sluit je aan bij Whatsapp buurtpreventie.
 8. Bedenk goed dat sociale media profielen deels openbaar zijn.
 9. Leg al je kostbare spullen vast.
 10. Breng anti-inbraakfolie aan op plekken die goed toegankelijk zijn.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

Kies voor professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een veilig gevoel in huis

Beveiligingsbedrijf Deest vergelijken in mei 2024

In de provincie Provincie Gelderland kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven die veel expertise hebben rondom het plaatsen van alarmsystemen en bewakingscamera’s. Deze aanbieders bieden een slimme alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt beheren. Steeds vaker bieden zij de optie tot een extra service met eigen meldkamer.

 • Verisure: Gemakkelijk te bedienen met de Verisure App.
 • Feenstra.com: Altijd inzicht in wie er binnen de woning is.
 • Woonveilig: Direct geïnformeerd op je mobiele telefoon bij een alarm.
 • V&S Beveiliging: Erkende systemen die aan alle verzekeringseisen voldoen.
 • SmartAlarm: Geen vast contract, 24/7 professionele monitoring vanuit Trigion.
 • Directveilig: Revolutionaire systeem met BORG certificaat t/m klasse 4.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Google Nest, Ring en Foscam, EZVIZ, Somfy, TP-Link, Bosch & Hombli, Netamo, Eufy, Eve, Arlo.

FAQ met vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Welke kosten komen kijken bij een alarmsysteem installeren in Deest?

De kosten van een veilig alarmsysteem in Deest voor thuis liggen ongeveer tussen de €450,00 en €1375,00. De precieze prijs hangt af van het type alarm, de additionele services zoals camerabeveiliging of rookmelder, het aantal kamers, en garantietermijn.

Waarom kiezen voor een abonnement met meldkamer?

Bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen bekijkt een medewerker meteen wat er precies gebeurt en of ze direct in actie moeten komen. Een professional belt meteen de contactpersonen (sleutelhouders) als er brand is uitgebroken of een inbraak aan de gang is. Door middel van Live View kan de meldkamer van de politie zelfs meekijken met de camerabeelden. De investering in een beveiligingssysteem met meldkamer abonnement komen uit tussen de €17,50 & €32,50 per 4 weken.

Hoe word ik gewaarschuwd bij een inbraak?

Bij onraad kan je op diverse manieren een melding krijgen. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een hard geluidsalarm (sirene) of een app melding op je telefoon. Alternatieven zijn o.a.: doorschakeling naar meldkamer, e-mail, telefonische oproep, lichtalarm. Indien je het stille alarm aanzet is er geen sirene hoorbaar of zichtbaar, waardoor de pakkans een stuk groter is.

Wat zijn de pluspunten van camerabeveiliging?

Een alarm kan je uitbreiden met beveiligingscamera. Camera’s die in het zicht hangen voorkomen insluipers en het vergroot de pakkans omdat de beelden als bewijsmateriaal dienen. Bij een beperkt budget kun je denken aan een bekabelde analoge camera vanaf €225,00 per camera. Vind je dit niet voldoende en zoek je volledige beveiliging van jouw woning met HD Beeld om geen enkel detail te missen (zoals gezichten)? Kies dan voor een HD IP camera voor €550,00 per aansluiting. Gemakkelijk te plaatsen door de beveiligingsadviseur Deest.


Postcodegebied: 6653

Plaats een reactie