Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Ewijk

Door het plaatsen van een alarmsysteem in Ewijk is je huis altijd beveiligd, ook als je niet thuis bent. In deze gemeente zijn er jaarlijks behoorlijk wat woninginbraken. Een actieve alarminstallatie schrikt inbrekers af, waarschuwt bij een inbraak en realiseert een veilig gevoel wanneer je in de huis verblijft. Als extra voordeel waarschuwt een huisalarm ook bij brand, rook of een gaslek. Middels onze uitgebreide keuzehulp tonen wij praktische informatie over de beschikbare systemen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. Als laatste tonen wij op deze pagina bekende installatiebedrijven en beveiligingsbedrijven in Ewijk en check je praktische inbraakpreventietips.

Is een alarmsysteem in huis voor mij interessant?

 • Er gaat een preventieve werking vanuit (inbraakwerend).
 • Bij een inbraakmelding neemt de kans op aanhouding toe.
 • Aantrekkelijke verzekeringspremie.
 • Een maximaal gevoel van veiligheid.
 • Je kunt het direct koppelen met de meldkamer.

alarmsysteem-ewijk

Alarminstallatie Ewijk aanleggen

Met een alarmsysteem bedoelen we een elektronisch detectiesysteem dat een (stil) alarm afgeeft bij een bepaalde gebeurtenis. Bij detectie gaat het alarm af en ontvang jij op je telefoon een melding. Wanneer je dat wil wordt het woningalarm opgenomen in het netwerk van een meldkamer. Een specialist bekijkt de situatie en probeert contact te leggen met de bewoner en eventueel andere contactpersonen. Bij een geverifieerd alarm schakelen zij direct politie en/of brandweer in. Wil jij een goedkope alarminstallatie laten installeren in Ewijk? In het onderstaande stappenplan leggen we stap voor stap uit hoe dit werkt.

Een beveiligingssysteem in huis laten aanleggen

 1. Locatie van detectoren en sensoren

  Creëer een goed overzicht van je huis om erachter te komen waar inbrekers de woning kunnen binnendringen. Op deze manier kom je erachter welke ramen en deuren voorzien moeten worden van detectors. Als we het hebben over inbraakdetectie heb je diverse sensors, detectoren en melders: waterdetectoren, glasbreuksensoren, rookmelders, magneetcontacten, bewegingsmelders, beveiligingscamera’s.

 2. Kies het soort alarm

  De meest gekozen soorten zijn een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij bekabelde installaties is alles met kabels verbonden wat zorgt voor een hoge betrouwbaarheid. Een wireless (draadloos) systeem communiceert vaak via een draadloze Wifi verbinding en is bijvoorbeeld heel geschikt voor bestaande bouw. Een hybride installatie werkt met een combinatie van bekabelde en wireless aspecten.

 3. Welke alarmmeldingen wil je krijgen?

  We onderscheiden allerlei alarmmeldingen: denk aan een app op je telefoon maar ook geluidsalarm, telefonische oproep, SMS, lichtalarm. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van doorschakeling met de de Particuliere Alarm Centrale (PAC). Er kijkt dan 24/7 iemand mee. Afsluitend kan een stil alarm ook handig zijn.

 4. Vraag offertes aan

  Vul eerst jouw postcode in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Je ontvangt zo snel mogelijk tot 3 gratis offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Ewijk.

 5. Installatieservice

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf plaatst het alarm op een vooraf afgesproken moment. De medewerker vertelt hoe je het systeem in- en uitschakelt. De eigenaar kan tevens 1 of meerdere contactpersonen instellen die gealarmeerd worden bij verdachte omstandigheden.

Een goedkoop alarmsysteem kopen in Ewijk?

Vergelijk kosten en voorwaarden van vakmannen in de buurt

Tips: Type beveiligingssystemen

Steeds meer mensen in de gemeente Beuningen hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Woningbeveiliging is een belangrijk thema en de opties zijn groot. Er zijn goedkope instap-systemen met enkel de noodzakelijke onderdelen. Voor meer veiligheid kan je ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief buitensirene, meldkamer koppeling, camerabewaking, rookmelders, afstandsbediening. Verder moet je in de basis kiezen voor een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. In het onderstaande blok zullen we daar een toelichting op geven.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloze alarminstallatie is draadloos verbonden met een internetverbinding, met units die werken met batterijen. Het is makkelijk aan te leggen en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Bovendien kun je eenvoudig sensoren toevoegen en vervangen. Aandachtspunten zijn dat je jaarlijks de detectors moet controleren en dat het storingsgevoeliger is dan bekabeld systeem.

 • Zeer geschikt voor bestaande woningen.
 • Meer storingsgevoelig.
 • Tarief inclusief montage: €750,00 tot €1550,00.

Een bedraad alarmsysteem
Bij een volledig bedraad alarm verloopt alle communicatie via vaste kabels. Er zijn nauwelijks storingen, maar is niet zo flexibel en makkelijk aanpasbaar. Bij panden met een hoge risicoklasse is het zelfs verplicht. Het is gemakkelijker in onderhoud, het is storingsongevoelig en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Vrijwel helemaal geen last van storingen.
 • Minder flexibel ivm vaste kabels en router/modem.
 • Prijs inclusief installatie: €1225,00 oplopend tot €1600,00.

Een gecombineerd hybride alarmsysteem
Een hybride alarm biedt eigenlijk de ideale tussenoplossing. Het heeft de betrouwbaarheid van een bekabeld systeem, je kunt het uitbreiden met draadloze modules. Waar al bedrading ligt maak je gebruik van de bedrade detectoren, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen maak je gebruik van draadloze sensors.

 • De voordelen van een draadloos en bekabeld systeem.
 • Het aanbod is een stuk kleiner.
 • Prijs inclusief aanleggen: €1150,00 tot en met €2450,00.

Aanvullende opties huisbeveiliging

Je kunt het alarm uitbreiden met additionele sensoren, camera’s, randapparatuur en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. Onderstaand sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in Ewijk.

 • Rookmelders: waarschuwt bij het ontstaan van brand.
 • Sprinklerinstallatie: uitstekend middel om een beginnende brand te beheersen of te blussen.
 • Gasmelder: een melder die het aangeeft als er ergens gas aanwezig is.
 • Glasbreukmelder: detecteert glasbreuk met een elektretmicrofoon.
 • Camerabeveiliging: houd in de gaten wat er in en rondom de woning gebeurt met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: gaat af als het alarm getriggerd wordt en trekt veel aandacht.
 • Bewegingsmelder: laat het alarm afgaan wanneer deze beweging en warmte detecteert.
 • Meldkamer abonnement: met een alarmcentrale is je woning in goede handen.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging d.m.v. een druppel, pincode, ID, pas.
 • Koolmonoxidemelder: de CO2 meter geeft direct inzicht.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Ewijk (juli 2024)

Het aanleggen van beveiligingsapparatuur kan je in theorie zelf. Maar, wanneer je dit laat doen door een lokaal installatiebedrijf dan mag je er op vertrouwen dat alles op de juiste manier werkt. In deze tabel bekijk je de adresgegevens van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Ewijk. Zij hebben ervaring met merken als Viper en ABI. Op onze site bekijk je ook verkooppunten en leveranciers Winssen, Deest, Batenburg en Horssen.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 anti woninginbraak tips

De kans op een inbraak blijft altijd aanwezig. Maar je kunt wel zorgen dat de kans minimaal is. We bieden 10 handige tips om de mogelijkheden voor inbraak in Ewijk te verkleinen. Check ook extra informatie over Telefoonmelding.

 1. Zorg dat ramen en deuren over goed hang- en sluitwerk beschikken.
 2. Doe altijd de ramen en deuren op slot.
 3. Leg niks in het zicht, maar verberg alles in kasten.
 4. Zorg dat er geen beklimbare spullen bij de woning staan.
 5. Zorg voor geluid of zelfs lawaai in huis.
 6. Bij de voordeur kun je een slimme deurbel laten installeren.
 7. Start- of sluit je aan bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Wacht met posten op social media.
 9. Berg eventueel cash geld op in een kluis of bank.
 10. Bedek ramen die inbraakgevoelig zijn met anti-inbraakfolie.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

Kies voor een alarmcentrale bij je huisbeveiliging en ga weer met een veilig gevoel op pad

Beveiligingsbedrijf Ewijk vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Gelderland zijn meerder beveiligingsbedrijven operationeel die gespecialiseerd zijn in het aanleggen van draadloze of bedrade alarmen inclusief bewakingscamera’s. Deze aanbieders staan garant voor een complete alarmdienst met een eenvoudig bedieningspaneel. Regelmatig kunnen ze jou ook helpen met eigen meldkamer.

 • Verisure: Gemakkelijk te bedienen met de Verisure App.
 • Feenstra.com: Live beeld van de camera’s in je woning in de App.
 • Woonveilig: Past zich slim aan op de situatie thuis met Smart Assist.
 • V&S Beveiliging: Zeer gemakkelijk in gebruik en ontzettend betrouwbaar.
 • SmartAlarm: 24/7 huisbeveiliging door integratie met Trigion diensten.
 • Directveilig: Justitie erkend en BORG gecertificeerd beveiligingsbedrijf.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Google Nest, Ring en Bosch, Somfy, EZVIZ, D-Link, Foscam & Netamo, Eve, Yale, Hombli, Arlo.

Inbraakbeveiliging FAQ: alle vragen en antwoorden

Welke tarieven gelden voor een alarmsysteem installeren in Ewijk?

De kosten van een compleet alarmsysteem in Ewijk voor thuis liggen gemiddeld gezien tussen de €375,00 en €1325,00. De echte prijs wordt gekenmerkt door het type alarm, extra services zoals een beveiligingscamera of gasmelder, het soort woning, en het bedrijf dat de installatie verricht.

Wat is het voordeel van een meldkamer contract?

Bij brand, inbraak of glasbreuk wordt er in de alarmcentrale gekeken of er iets aan de hand is en wie er ingeschakeld moet worden. De beveiliger neemt meteen contact op met de bewoners bij een overval, inbraak of brand Door het inschakelen van Live View kan de meldkamer van de politie zelfs meekijken met de camerabeelden. De tarieven van een inbraakalarm met meldkamer abonnement variëren tussen de €20,00 en +/- €52,50 per maand.

Hoe krijg ik een melding bij inbraak of calamiteiten?

Bij onraad wil je natuurlijk zo snel mogelijk een melding ontvangen. De meest populaire alarmmeldingen zijn een hard geluidsalarm (sirene) of een app melding op je telefoon. Andere beschikbare meldingen zijn: doorschakeling naar meldkamer, e-mail, lichtalarm, SMS. Geeft jij de voorkeur aan een stil alarm, dan zal een indringer niet weten dat hij gesnapt is waardoor de pakkans een stuk groter is.

Wat is het voordeel van camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera kan heel veel effect hebben. Camera’s die in het zicht hangen voorkomen insluipers en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat je veel gerichter aangifte kunt doen. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een combinatie van basis camera’s, vanaf €300,00 per stuk. Vind je dit niet voldoende en zoek je haarscherp beeld zodat ook gezichten en kentekens je niet ontgaan? Maak dan de keuze voor een HD IP camera. Daarvoor betaal je +/- €475,00 per stuk. Professioneel geïnstalleerd door de beveiligingsadviseur Ewijk.


Postcodegebied: 6644

Plaats een reactie