Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Zennewijnen

Dankzij een alarmsysteem in Zennewijnen beveilig je jouw woning tegen inbrekers. Deze gemeente kent jaarlijks flink wat inbraken. Je alarminstallatie zal een inbraak mogelijk kunnen voorkomen, waarschuwt bij onraad en heeft soms een positief effect op de verzekeringskosten. Daarbij zal het huisalarm afgaan bij rook, brand, een gaslek of lekkage. In onze handige keuzehulp delen wij handige informatie over de meest populaire systemen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. Ook doorzoek je op dit portaal verschillende beveiligingsbedrijven in Zennewijnen en vind je hier praktische inbraakpreventietips.

Waarom kiezen voor een alarmsysteem in huis?

 • Inbrekers breken minder snel in bij woningen met een alarm.
 • De pakkans wordt sterk vergroot.
 • Gunstigere verzekeringspremie.
 • Het geeft een fijn en vertrouwd gevoel.
 • Rechtstreekse verbinding met de meldkamer is mogelijk.

alarmsysteem-zennewijnen

Alarminstallatie Zennewijnen installeren

Omschrijving van een alarmsysteem: een elektronisch mechanisme dat via sensoren een alarm geeft bij gevaarlijke gebeurtenissen. Bij een verdachte poging slaat het alarm aan en krijg je een melding op je smartphone. Soms wordt het woningalarm opgenomen in het netwerk van een meldkamer. Een professional ziet direct wat de situatie is en belt direct de betrokken klant. Zodra het alarm geverifieerd kan worden kunnen hulpdiensten met Prioriteit 1 ingeschakeld worden. Snel een goedkope alarminstallatie laten installeren in Zennewijnen? In het gedeelte hieronder vertellen we je precies wat je moet doen.

Het installeren van een beveiligingssysteem voor thuis

 1. Locatie sensoren en detectoren bepalen

  Inventariseer jouw woning om erachter te komen waar de inbraakkansen aannemelijk zijn. Zo kom je erachter welke ingangen minimaal speciale sensoren / detectoren ontvangen. Met het oog op inbraakdetectie zijn er verschillende soorten sensors: waterdetectoren, gasdetectoren, glasbreuksensoren, bewegingsmelders, beveiligingscamera’s, rookmelders.

 2. Kies het soort alarm

  Je hebt de keuze uit een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Bij een bekabeld huisalarm worden alarm en detectoren onderling met kabels verbonden waardoor je altijd zeker bent van goede verbinding. Een wifi-systeem (draadloos) communiceert vaak via een draadloze Wifi verbinding en kan snel worden aangesloten. De hybride mogelijkheid kent een bedrade basis, en kan je uitbreiden met draadloze componenten.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  Er kan worden gekozen voor allerlei alarmmeldingen: de nieuwste systemen geven een melding op je telefoon. Andere opties zijn: telefonische oproep, E-mail, SMS, lichtalarm. Een interessante keuze is extra service van de Particuliere alarmcentrale PAC. Zij kijken standaard mee met meldingen. Om inbrekers te verrassen kan een stil alarm ook handig zijn.

 4. Vrijblijvende offertes opvragen

  Voer jouw postcode en huisnummer in en selecteer de installatie die je wilt. Je ontvangt dan gratis en vrijblijvend 1 tot 4 offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Zennewijnen.

 5. Installatie van het alarm

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf legt alles netjes aan op een geschikt moment op korte termijn. De woningbeveiliger geeft altijd een goed instructie. Je kan eventueel ook een contactpersoon instellen die gealarmeerd worden bij abnormale gebeurtenissen.

Een goedkoop alarmsysteem kopen in Zennewijnen?

Vergelijk tarieven van vakmannen uit de regio

Keuzehulp: Type beveiligingssystemen

Steeds meer woningen in de gemeente Tiel hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Er zijn veel verschillende type systemen voor woningbeveiliging. Zo zijn er hele voordelige modellen met enkel detectoren en sirene. Er bestaan ook complete pakketten met rookmelders, meldkamer koppeling, afstandsbediening, camerabewaking, bewegingsmelders. Daarbij start je zoektocht bij het bepalen van een bekabeld, draadloos of hybride installatie. In de volgende opsomming noemen we alle pluspunten en minpunten.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloos alarm voor woningen werkt op basis van radiogolven, en sensoren die uitgerust zijn met batterijen. Het plaatsen van deze alarmen is erg simpel en het is ook perfect voor bestaande bouw. Tevens is het flexibel en kan je het eenvoudig verplaatsen of uitbreiden. Negatieve aspecten zijn dat je regelmatig batterijen moet vervangen en dat het wat minder betrouwbaar is dan een bedraad systeem.

 • Eenvoudig installatie en gemakkelijk uitbreidbaar.
 • Je moet soms de batterijen vervangen.
 • Investering inclusief montage: €775,00 tot +/- €1600,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
Wanneer je kiest voor een bekabeld alarm gaat de communicatie tussen sensoren en alarmcentrale via vaste kabels. Dit werkt heel erg effectief, en het wordt met name geïntegreerd bij nieuwbouw en bedrijven. Bij bedrijven in een hoge risicoklasse is dit vaak een randvoorwaarde. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, het is storingsongevoelig en je hoeft geen batterijen te vervangen.

 • Zeer betrouwbaar, weinig storingen.
 • Na installatie minder makkelijk uit te breiden.
 • Onkosten inclusief installatie: €1125,00 tot wel €2200,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Het hybride alarm biedt het beste van 2 werelden. Is de ultieme combinatie van de voorgaande twee, maar het is tegelijkertijd eenvoudig uitbreidbaar met draadloze componenten. Waar al bedrading ligt gebruik je bedrade sensors, op de plekken waar nog geen kabels liggen installeer je draadloze sensoren.

 • Een betrouwbaar systeem dat eenvoudig uitbreidbaar is.
 • Minder aanbod en duurder.
 • Tarieven inclusief aanleggen: €1800,00 tot en met €2450,00.

Huisbeveiliging: aanvullende opties

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief aanvullende componenten en slimme beveiliging voor extra comfort. In de lijst hieronder sommen we enkele componenten op voor veilig wonen in Zennewijnen.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand met zowel een sirene en oproep naar bewoners.
 • Sprinklerinstallatie: afgesteld op de ruimtes in het pand.
 • Gasmelder: voor het detecteren van verschillende soorten gas, zoals aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: detecteert glasbreuk met een elektretmicrofoon.
 • Camerabeveiliging: beveiligingscamera’s werken preventief en registreren alle activiteit in en rondom huis.
 • Buitensirene: luide sirene die omgeving informeert bij een inbraak en paniek zaait.
 • Bewegingsmelder: te plaatsen in ramen, deuren of op hoogte in grote ruimten.
 • Meldkamer abonnement: bij een alarmmelding wordt direct een protocol in werking gesteld.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door middel van een pincode, tag, pas, ID.
 • Koolmonoxidemelder: geeft alarm wanneer er te veel koolstofmonoxide in de lucht hangt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Zennewijnen (juli 2024)

Met name de draadloze alarmsystemen kan je zelf installeren. Toch, als je het uitbesteed aan een vakkundig installatiebedrijf dan heb je ook de zekerheid dat het goed geïnstalleerd wordt. In het bijgaande overzicht delen wij de namen en adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Zennewijnen. Zij hebben ervaring met merken als CSAG en Hikvision. Of klik door voor bedrijven en leveranciers in Heesselt, Varik, Ophemert en Echteld.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om woninginbraak te verkleinen

Een inbraak is nooit helemaal te ondervangen. Alleen, je kunt wel preventieve maatregelen treffen. We bieden handig tips om de opties voor inbraak in Zennewijnen te limiteren. Lees ook meer info over Koolmonoxidemelder.

 1. Zorg dat je ramen en deuren zijn afgesloten met goed hang- en sluitwerk.
 2. Beveilig de achterdeur en klepramen goed.
 3. Probeer altijd de dure spullen op te ruimen.
 4. Zet je containers of ladder weg of vast.
 5. Laat muziek aanstaan als je weggaat.
 6. Overleg met de buren om regelmatig even langs te lopen.
 7. Informeer naar de mogelijkheden voor Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorg voor afgeschermde social-media profielen.
 9. Laat nooit onbekenden binnen in een appartementsgebouw.
 10. Breng anti-inbraakfolie aan op plekken die goed toegankelijk zijn.

Beveiligingssysteem laten plaatsen?

Professionele huisbeveiliging met meldkamer en ga weer met een veilig gevoel op pad

Beveiligingsbedrijf Zennewijnen vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Gelderland onderscheiden we enkele beveiligingsbedrijven die volledig gespecialiseerd zijn in het installeren van alarmsystemen en bewakingscamera’s. Deze leveranciers bieden een intelligente alarmdienst inclusief eenvoudig bediening met App. In veel gevallen bieden zij de optie tot een bemande meldkamer.

 • Verisure: Met unieke SOS-knop voor noodgevallen.
 • Feenstra.com: Beveiligd tegen sabotage en hacken met eigen App.
 • Woonveilig: Eenvoudig uit te breiden met extra bewegingsmelders, deur-/raamcontacten.
 • V&S Beveiliging: Snelle en vakkundige montage door gecertificeerde installateurs.
 • SmartAlarm: Geen telefoonlijn nodig, integratie met Trigion mogelijk.
 • Directveilig: Jaarlijks onderhoud en doorlopende garantie.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en D-Link, Foscam, EZVIZ, Bosch, TP-Link & Eve, Netamo, Hombli, Yale, Arlo.

Vragen over het aanbrengen van inbraakbeveiliging

Welke kosten komen kijken bij een alarmsysteem installeren in Zennewijnen?

De kosten van een compleet alarmsysteem in Zennewijnen voor thuis liggen gemiddeld genomen tussen de €425,00 en €1200,00. De normale prijs wordt berekend a.d.h.v. het type systeem (draadloos of bedraad), de eventuele uitbreidingen zoals een beveiligingscamera of koolmonoxidemelder, de grootte van het huis, en het onderhoudscontract.

Hoe wordt een melding bij de meldkamer verwerkt?

Zodra het alarm beweging detecteert zal een beveiligingsmedewerker direct bekijken wat er aan de hand is en of ze de hulpdiensten moeten oproepen. Een specialist neemt meteen contact op met de bewoners Bij een noodsituatie Door gebruik te maken van Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met de camerabeelden. De prijzen van een huisalarm met meldkamer abonnement komen uit tussen de €10,00 en +/- €47,50 per maand.

Hoe krijg ik een melding bij een inbraak?

Bij een signalering ontvang je op diverse manieren een signaal. Veel gekozen alarmmeldingen zijn een luid geluidsalarm (sirene) of een app melding op je telefoon. Alternatieven zijn o.a.: e-mail, doorschakeling naar meldkamer, lichtalarm, SMS. Bij een stil alarm hoort de indringer niets, maar worden bewoners en/of meldkamer wel ingelicht.

Wat zijn de voordelen van camerabeveiliging?

Een alarm kan je uitbreiden met beveiligingscamera. Het schrikt inbrekers af en stimuleren vervolging bij de rechter omdat videobeelden rechtsgeldig bewijs zijn. Voor de kleine portemonnee is er een set met analoge camera’s, vanaf €150,00 per stuk. Voorkeur voor maximale veiligheid met HD camera’s zodat je ook de meest kleine details kunt terugzien? Maak dan de keuze voor een HD IP camera, verkrijgbaar v.a. €625,00 per camera. Indien gewenst geplaatst door de beveiligingsadviseur Zennewijnen.


Postcodegebied: 4062

Plaats een reactie