Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Heesselt

Door gebruik te maken van alarmsysteem in Heesselt is je huis altijd beveiligd, ook als je niet thuis bent. In de gemeente zijn er jaarlijks tientallen woninginbraken. Dit alarminstallatie zal een inbraak mogelijk kunnen voorkomen, beperkt de eventuele schade en maakt dat je met een gerust hart thuis kunt blijven. Als extra voordeel kan een huisalarm een signaal geven bij brand, rook of een gaslek. Met onze speciale keuzehulp verstrekken we betrouwbare informatie over de beschikbare systemen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. In aanvulling hierop doorzoek je op deze pagina erkende beveiligingsbedrijven in Heesselt en check je praktische inbraakpreventietips.

De positieve aspecten van een alarmsysteem in huis

 • Het heeft een duidelijke reactieve werking.
 • Het vergroot de kans om inbrekers te arresteren.
 • Voordelige verzekeringspremie.
 • Het hele jaar door een veilig gevoel binnen- en buitenhuis.
 • Mogelijkheid tot het afsluiten van een meldkamer-abonnement.

alarmsysteem-heesselt

Alarminstallatie Heesselt aanleggen

Een alarmsysteem houdt in: een elektronisch detectiesysteem dat een alarm geeft bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties. Bij onraad slaat het alarm aan en wordt je meteen op de hoogte gesteld op je telefoon. Indien gewenst is het woningalarm opgenomen in het netwerk van een meldkamer. Een expert kijkt de melding na en waarschuwt de bewoner en eventueel andere contactpersonen. Bij een overval, inbraak of brand worden opvolgdiensten zoals brandweer of politie ingeschakeld. Meteen een goedkope alarminstallatie laten installeren in Heesselt? In ons speciale stappenplan vertellen we in 5 korte stappen waar je op moet letten.

Beveiligingssysteem voor thuis laten installeren

 1. Plek van sensoren en detectoren kiezen

  Inventariseer jouw woning om erachter te komen waar de risico’s het grootst zijn. Op basis daarvan bepaal je welke ingangen verzegeld moeten worden met een sensor. Als het gaat om inbraakdetectie heb je diverse melders en detectors: beveiligingscamera’s, waterdetectoren, bewegingsmelders, glasbreuksensoren, gasdetectoren, rookmelders.

 2. Welke type alarm past bij mij?

  De meest gekozen soorten zijn een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij een bekabeld woningalarm zijn alle componenten met kabels verbonden wat zorgt voor een hoge betrouwbaarheid. Een draadloos systeem is effectief zonder bekabeling en kan overal worden geïnstalleerd. Een hybride oplossing een combinatie van draadloos en bekabeld.

 3. Type alarmering

  We differentiëren verschillende alarmmeldingen: de nieuwste systemen geven een melding op je telefoon. Andere opties zijn: telefonische oproep, lichtalarm, geluidsalarm, E-mail. Een interessante keuze is doorschakeling met de een 24/7 meldkamer (PAC). Zij kijken standaard mee met meldingen. Desgewenst is er ook de optie voor een stil alarm.

 4. Vergelijk bedrijven & offertes

  Geef het installatie adres in en geef jouw wensen zo specifiek mogelijk door. Je ontvangt dan gratis en vrijblijvend verscheidene offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Heesselt en de gemeente.

 5. Installatieservice

  Het gekozen beveiligingsbedrijf plaatst het alarm op een vooraf afgesproken moment. De beveiligingsspecialist geeft een uitleg over de werking van het systeem. De eigenaar kan tevens 1 of meerdere contactpersonen doorgeven die een notificatie ontvangt bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen.

Een goedkoop alarmsysteem kopen in Heesselt?

Bekijk actuele prijzen bij vakmannen uit de buurt

Tips: Welk beveiligingssysteem wordt aangeraden?

Steeds meer woningen in de gemeente West Betuwe kiezen voor alarmbeveiliging. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Er zijn goedkope standaard modellen met enkel detectoren en sirene. Je kunt ook kiezen voor dure en luxe producten inclusief rookmelders, meldkamer koppeling, camerabewaking, buitensirene, bewegingsmelders. Tevens heb je de keuze uit een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Hierna noemen we alle pluspunten en minpunten.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloos alarm voor woningen is draadloos verbonden met een internetverbinding, de detectoren hebben een batterij. Het installatieproces is zo gedaan en het is ook perfect voor bestaande bouw. Tevens ben je hiermee zeer flexibel en kan je het systeem later makkelijk uitbreiden. Aandachtspunten zijn dat er soms nieuwe batterijen in moeten en je af en toe een storing kunt krijgen in het systeem.

 • Binnen korte tijd te installeren.
 • Meer storingsgevoelig.
 • Onkosten inclusief montage: €725,00 tot ongeveer €2250,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
Bij een bekabeld alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. Er zijn nauwelijks storingen, het is zeer geschikt voor nieuwbouw en bedrijfspanden. Bij bedrijven in een hoge risicoklasse wordt dit gezien als een verplichting. Het systeem is eenvoudig te onderhouden, ze kunnen bijna niet gesaboteerd worden en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Verplicht voor hoge beveiligingsklasse.
 • Minder gemakkelijk uit te breiden of aan te passen.
 • Onkosten inclusief installatie: €1300,00 tot wel €2250,00.

Een gecombineerd hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mengeling van de eerder genoemde opties. Is de ultieme combinatie van de voorgaande twee, maar je hoeft niet op elke plek bedrading nodig. Waar al kabels getrokken zijn neem je de bedrade sensors, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen kan je kiezen voor draadloze sensoren.

 • Een stabiel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Minder aanbod en duurder.
 • Onkosten inclusief aanleggen: €1150,00 tot +/- €2300,00.

Huisbeveiliging: aanvullende opties

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met meer camera’s, detectors en slimme beveiliging voor nog meer veiligheid. In de lijst hieronder sommen we enkele componenten op voor veilig wonen in Heesselt.

 • Rookmelders: waarschuwt bij rookontwikkeling en brand.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatisch brandblussysteem dat een beginnende brand snel en effectief bestrijdt.
 • Gasmelder: gaat af bij detectie van aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: herkent brekend glas tot 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: een geschakeld systeem met diverse beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: informeert buren bij een inbraak en jaagt inbrekers weg.
 • Bewegingsmelder: krijg direct een notificatie wanneer er beweging gemeld wordt.
 • Meldkamer abonnement: met een alarmcentrale is je woning in goede handen.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door middel van een pincode, tag, druppel, ID.
 • Koolmonoxidemelder: een toestel dat alarm slaat wanneer de koolmonoxide concentratie in een ruimte te hoog wordt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Heesselt (juli 2024)

Wie handig is kan zelf zijn alarmsysteem installeren. Alleen, als je het uitbesteed aan een professioneel installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het alarm naar behoren functioneert. In de bijgaande tabel check je de namen en adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Heesselt. Zij hebben ervaring met merken als Jablotron en Interlogix. Op onze site bekijk je ook leveranciers en aanbieders in Varik, Zoelmond, Zennewijnen en Ophemert.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tien praktische tips tegen woninginbraak

Je kunt je huis niet helemaal inbraakvrij maken. Je kunt wel de nodige voorzorgsmaatregelen treffen. In het stukje hieronder vind je 10 handige tips om de kans op inbraak in Heesselt te beperken. Of klik door voor meer informatie over Informatie over alarmsystemen.

 1. Zorg dat ramen en deuren over goed hang- en sluitwerk beschikken.
 2. Zorg dat je sloten echt op slot draait.
 3. Gebruik een kluis voor dure spullen.
 4. Zorg dat er geen beklimbare spullen bij de woning staan.
 5. Geef je huis een bewoonde indruk.
 6. Vraag de buren om een oogje in het zeil te houden.
 7. Check de opties voor regionale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Ga verstandig om met je social media.
 9. Laat nooit onbekenden binnen in een appartementsgebouw.
 10. Plaats anti-inbraakfolie op ramen waar inbrekers kunnen binnenkomen.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

Laat je huisbeveiliging aansluiten op een meldkamer voor een veilig gevoel in huis

Beveiligingsbedrijf Heesselt vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Gelderland zijn er een aantal grote beveiligingsbedrijven die gespecialiseerd zijn in het aanleggen van draadloze of bedrade alarmen inclusief bewakingscamera’s. Deze firma’s bieden een slimme alarmdienst met eenvoudige bediening via de App. Regelmatig kunnen ze jou ook helpen met koppeling met hun eigen particuliere meldkamer.

 • Verisure: Levenslange garantie, snelle reactie en SOS-knop.
 • Feenstra.com: Altijd inclusief tweejaarlijks service & onderhoud.
 • Woonveilig: Direct een melding op je smartphone bij onraad.
 • V&S Beveiliging: Draadloos systeem dat je eenvoudig kunt verhuizen of uitbreiden.
 • SmartAlarm: Je alarm bedienen en instellen via de Applicatie (met Trigion).
 • Directveilig: 24/7 doormelding met virtuele of bemande meldkamer.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Google Nest, Ring en EZVIZ, Somfy, Foscam, Bosch, TP-Link + Yale, Arlo, Eufy, Eve, Netamo.

Bekijk inbraakbeveiliging FAQ

Welke prijzen hanteren ze voor een alarmsysteem installeren in Heesselt?

De kosten van een slim alarmsysteem in Heesselt voor thuis liggen je tussen de €525,00 en €1300,00. De precieze prijs wordt gecalculeerd door de soms van het gekozen systeem, de eventuele uitbreidingen zoals meldkamer en camera’s of brandmelder, het aantal kamers, en de installateur.

Waarom kiezen voor een abonnement met meldkamer?

Op het moment dat er een melding binnenkomt analyseert een operator wat er gaande is en welke hulpdiensten eventueel ingeschakeld moeten worden. Een specialist probeert bewoners meteen te bellen als er brand is uitgebroken of een inbraak aan de gang is. D.m.v. Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met camerabeelden. De prijzen van een alarmsysteem met meldkamer abonnement variëren tussen de €10,00 en €42,50 per 4 weken.

Hoe krijg ik een melding bij inbraak of calamiteiten?

Bij onraad kan je op diverse manieren een melding krijgen. De meest populaire alarmmeldingen zijn een luid geluidsalarm (sirene) of een app melding op je telefoon. Daarbij bieden sommige aanbieders ook SMS, e-mail, telefonische oproep, lichtalarm. Als je een stil alarm laat installeren weet de indringer niet dat het systeem hem heeft opgemerkt, maar worden bewoners (en eventueel de meldkamer) wel op de hoogte gesteld.

Wat zijn de voordelen van camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera kan heel veel effect hebben. Camera’s die in het zicht hangen voorkomen insluipers en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat videobeelden rechtsgeldig bewijs zijn. Voor de kleine portemonnee is er een systeem met digitale camera’s, vanaf €275,00 p/stuk. Zoek je een oplossing met HD-beelden zodat je ook de meest kleine details kunt terugzien? Kies dan voor een HD IP camera, verkrijgbaar v.a. €450,00 per camera. Optioneel geplaatst door een erkend beveiligingsadviseur Heesselt.


Postcodegebied: 4063

Plaats een reactie