Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem De Kwakel

Dankzij de installatie van een alarmsysteem in De Kwakel beveilig je jouw huis, kantoor, garage of schuur tegen inbraak. Deze gemeente kent jaarlijks flink wat inbraken. Een actieve alarminstallatie biedt een hoge preventieve werking tegen inbraak, kan je laten koppelen aan de meldkamer en zorgt dat je met een gerust gevoel kunt slapen. Ook stelt het huisalarm je ook op de hoogte bij brand of lekkage. In onze handige keuzehulp delen wij goede info over de soorten systemen en de gemiddelde kosten van inbraakbeveiliging. Daarnaast doorzoek je op dit platform bekende (lokale en regionale) beveiligingsbedrijven in De Kwakel en vind je hier praktische inbraakpreventietips.

Waarom kiezen voor een alarmsysteem in huis?

 • Er gaat een preventieve werking vanuit (inbraakwerend).
 • Grotere kans dat inbrekers opgepakt kunnen worden.
 • Lagere verzekeringspremie.
 • Met een gerust gevoel in slaap vallen.
 • Mogelijkheid tot het afsluiten van een meldkamer-abonnement.

alarmsysteem-de-kwakel

Alarminstallatie De Kwakel aanleggen

Omschrijving van een alarmsysteem: een elektronisch apparaat dat een alarm geeft bij een abnormale gebeurtenis of calamiteit. Bij detectie gaat vaak een sirene af en wordt je meteen op de hoogte gesteld op je telefoon. Steeds vaker is jouw woningalarm ondergebracht bij een meldkamer. De beveiliger analyseert de melding en neemt telefonisch contact op met de klant (de bewoner). Als er sprake is van inbraak of brand kunnen eventueel direct de hulpdiensten gealarmeerd worden. Vakkundig een goedkope alarminstallatie laten installeren in De Kwakel? In het gedeelte hieronder lees je stap-voor-stap hoe je dit doet.

Beveiligingssysteem in mijn huis laten installeren

 1. Detectoren en sensoren bepalen

  Maak een goede analyse van de woning en kijk waar de zwakke plekken liggen. Op deze manier bepaal je welke deuren en ramen minimaal speciale sensoren / detectoren ontvangen. M.b.t. inbraakdetectie heb je diverse sensors, detectoren en melders: gasdetectoren, beveiligingscamera’s, magneetcontacten, bewegingsmelders, rookmelders, waterdetectoren.

 2. Selectie van soorten alarmen

  De top 3 mogelijkheden zijn een bekabeld, draadloos of hybride alarm. Bij een bekabeld systeem moeten er overal draden worden getrokken wat zorgt voor een hoge betrouwbaarheid. Het draadloze alternatief communiceert vaak via een draadloze Wifi verbinding en is bijvoorbeeld heel geschikt voor bestaande bouw. Een hybride product is een mix van zowel bedrade als draadloze items.

 3. Keuze voor alarmmelding maken

  We differentiëren meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: de nieuwste systemen geven een melding op je telefoon. Andere opties zijn: telefonische oproep, SMS, geluidsalarm, E-mail. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van doorschakeling met de een speciale meldkamer (PAC). Zij kijken standaard mee met meldingen. Om inbrekers op heterdaad te betrappen kan je ook kiezen voor een stil alarm.

 4. Prijzen opvragen

  Voer je adres in en geef jouw wensen zo specifiek mogelijk door. Je ontvangt zo snel mogelijk meerdere offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in De Kwakel en de directe omgeving.

 5. Installatie van het alarm

  Het beveiligingsbedrijf legt alles netjes aan op een vooraf afgesproken moment. De specialist geeft een uitleg over de werking van het systeem. Ook kan je gegevens (van jezelf en bijv. familie) instellen waarnaar een signaal wordt gestuurd bij calamiteiten.

Een voordelig alarmsysteem kopen in De Kwakel?

Vraag offertes op bij installateurs in direct regio

Advies: Wat is het meest geschikte beveiligingssysteem?

Heel veel mensen in de gemeente Uithoorn kiezen voor alarmbeveiliging. Elk huis moet qua woningbeveiliging op een andere manier worden ingericht. Zo zijn er hele voordelige modellen met enkel de noodzakelijke onderdelen. Er bestaan ook complete pakketten met meldkamer koppeling, bewegingsmelders, camerabewaking, buitensirene, rookmelders. Evenzeer start je zoektocht bij het bepalen van een bekabeld, draadloos of gecombineerd hybride installatie. In de volgende opsomming delen we daar meer info over.

Je woning draadloos beveiligen
Een draadloos alarmsysteem zendt radiogolven uit met verschillende frequenties, en sensoren die uitgerust zijn met batterijen. Het is makkelijk aan te leggen en het is ook perfect voor bestaande bouw. Daarnaast is het systeem zeer flexibel en voordelig. Aandachtspunten zijn dat batterijen leeg kunnen raken en dat het meer sabotage- en storingsgevoelig is.

 • Snel aan te leggen en zeer flexibel.
 • Je moet soms de batterijen vervangen.
 • Tarieven inclusief montage: €675,00 – €1300,00.

Een vast kabel-alarmsysteem
Bij een volledig bedraad alarm zijn alle onderdelen verbonden via kabels. Het is een waterdicht systeem, maar is niet zo flexibel en makkelijk aanpasbaar. Bij bedrijven en panden vanaf risicoklasse 2 wordt dit zelfs verplicht gesteld. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, het is storingsongevoelig en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Verplichting bij bedrijven en panden in hogere risicoklasse.
 • Minder geschikt voor de bestaande bouw.
 • Prijs inclusief installatie: €900,00 tot €2350,00.

Een gecombineerd hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm biedt eigenlijk de ideale tussenoplossing. De basis is een bekabelde alarminstallatie, maar je hoeft niet op elke plek bedrading nodig. Waar al kabels aangesloten zijn neem je de bekabelde detectoren, op plekken waar geen bedrading ligt kies je voor draadloze detectoren.

 • Stabiel systeem dat je naar wens kunt uitbreiden.
 • Er zijn minder verschillende modellen verkrijgbaar.
 • Kosten incl. aanleggen vanaf €1300,00 – €2850,00.

Alternatieve opties huisbeveiliging

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief extra componenten en slimme beveiliging voor nog meer gemak. In het volgende schema sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in De Kwakel.

 • Rookmelders: waarschuwt jou en je gezin op tijd bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: een brandblussysteem dat op afstand wordt ingeschakeld.
 • Gasmelder: speciaal apparaat om bepaalde soorten gassen te herkennen.
 • Glasbreukmelder: detecteert glasbreuk met een elektretmicrofoon.
 • Camerabeveiliging: houd in de gaten wat er in en rondom de woning gebeurt met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: gaat af zodra 1 van de componenten alarm slaat.
 • Bewegingsmelder: te plaatsen in ramen, deuren of op hoogte in grote ruimten.
 • Meldkamer abonnement: direct opvolging van een alarm door professionele beveiligingsmedewerkers.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging middels een pas, druppel, tag, ID.
 • Koolmonoxidemelder: een co-melder kan helpen om co-vergiftiging te voorkomen.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in De Kwakel (juli 2024)

Je kunt het alarm zelf installeren. Toch, op het moment je kiest voor een ervaren installatiebedrijf dan kan je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier gedaan wordt. In deze tabel delen wij de adressen en namen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in De Kwakel. Je kunt hier terecht voor allerlei installaties van merken als Energizer en Samsung. Je kunt ook doorklikken naar leveranciers en aanbieders in de Hoef, Amstelhoek, Naarden en Bussum.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om woninginbraak te verkleinen

Er blijft altijd een kleine kans op een inbraak. Je kunt wel de nodige voorzorgsmaatregelen treffen. We geven goed werkende tips om de kans op inbraak in De Kwakel te verkleinen. Check ook extra informatie over Toegangscontrole.

 1. Breng goed hang- en sluitwerk op deuren en ramen aan.
 2. Doe altijd de ramen en deuren op slot.
 3. Plaats waardevolle spullen zoveel mogelijk uit het zicht.
 4. Zorg voor voldoende buitenverlichting.
 5. Zorg voor verlichting in en rondom je huis.
 6. Neem een slimme deurbel of camera.
 7. Bekijk de mogelijkheden van lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorgt dat je niet te veel persoonlijke details op social media zet.
 9. Hang je sleutels binnen nooit direct bij de voor- of achterdeur.
 10. Plak anti-inbraakfolie en inbraakstrips op ramen en deuren.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

De beste huisbeveiliging met alarmcentrale voor een hoger gevoel van veiligheid

Beveiligingsbedrijf De Kwakel vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Noord-Holland zijn er een aantal grote beveiligingsbedrijven die jou ondersteunen bij het plaatsen van een compleet alarm inclusief bewakingscamera’s. Deze leveranciers helpen jou met een vernuftige alarmdienst met een eenvoudig bedieningspaneel. Dikwijls kunnen ze jou ook helpen met extra stukje toezicht dankzij hun meldkamer.

 • Verisure: Altijd binnen een halve minuut reactie van de meldkamer.
 • Feenstra.com: Naast inbraak ook rookmelder en paniekknop beschikbaar.
 • Woonveilig: Eenvoudig zelf monteren, inclusief noodstroomvoorziening voor circa 8 uur.
 • V&S Beveiliging: Altijd een razendsnelle respons bij melding.
 • SmartAlarm: Optioneel met Trigion, Erkende meldkamer met PAC 1 vergunning.
 • Directveilig: Handige app altijd en overal toegankelijk.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en Foscam, Somfy, EZVIZ, TP-Link, Bosch of Eve, Eufy, Hombli, Netamo, Arlo.

Bekijk inbraakbeveiliging FAQ

Welke kosten komen kijken bij een alarmsysteem installeren in De Kwakel?

De kosten van een professioneel alarmsysteem in De Kwakel voor thuis liggen ongeveer tussen de €450,00 en €1075,00. De totaalprijs hangt af van het type alarm, extra opties zoals alarmcentrale en camera’s of gasdetector, het woonoppervlak, en de jaarlijkse inspectie.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Wanneer er een melding binnenkomt controleert een centralist of er een noodzaak is en of er opvolging moet komen van de hulpdiensten zoals de politie. Een professional belt direct de bewoners of andere contactpersonen bij een geverifieerd alarm Door middel van Live View hebben politie en andere hulpdiensten snel zicht op de situatie. De prijs van een alarm met meldkamer abonnement variëren tussen de €12,50 en +/- €52,50 per 4 weken.

Hoe krijg ik een melding bij inbraak of calamiteiten?

Bij een signalering kan je op diverse manieren een melding krijgen. Veel gekozen alarmmeldingen zijn een sirene (een luid geluidsalarm) of een signaal per telefoon (App). De volgende opties behoren ook tot de mogelijkheden: telefonische oproep, doorschakeling naar meldkamer, SMS, e-mail. Geeft jij de voorkeur aan een stil alarm, dan zal er geen sirene afgaan, waardoor de pakkans een stuk groter is.

Waarom kiezen voor camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera kan heel veel effect hebben. Het schrikt inbrekers af en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat je gemakkelijker een aangifte kunt doen. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een bedrade camera vanaf €200,00 per aansluiting. Voorkeur voor de meest scherpe en heldere HD-beelden zodat ook gezichten en kentekens je niet ontgaan? Maak dan de keuze voor een HD IP camera vanaf €625,00 per stuk. Tip: laat het installeren door een beveiligingsadviseur De Kwakel.


Postcodegebied: 1424

Plaats een reactie