Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Naarden

Door middel van een alarmsysteem in Naarden beveilig je jouw woning, bezittingen en je gezin. Er vinden per jaar flink wat inbraken plaats in deze gemeente. Een alarminstallatie zal inbrekers direct afschrikken, zal een signaal versturen bij inbraakdetectie en geeft je soms zelfs een lagere verzekeringspremie. Eveneens kun je erop rekenen dat het huisalarm je informeert bij brand, rook of een gaslek. Via onze adviseurs tonen wij praktische details over de diverse systemen en de onkosten waarop je moeten rekenen bij inbraakbeveiliging. Als laatste bieden we hier mogelijk relevante beveiligingsbedrijven in Naarden en vind je slimme tips tegen inbraak.

De positieve aspecten van een alarmsysteem in huis

 • Het heeft een duidelijke reactieve werking.
 • Het alarm jaagt inbrekers weg.
 • Verlaging van de verzekeringspremie.
 • Meer gemoedsrust voor de bewoners.
 • Mogelijkheid tot het afsluiten van een meldkamer-abonnement.

alarmsysteem-naarden

Alarminstallatie Naarden laten aanleggen

Een alarmsysteem houdt in: een elektronisch systeem dat een signaal geeft bij onraad en inbraak. Bij onraad zal het systeem het alarm inschakelen en krijg je in de app of per sms een melding. In sommige situaties wordt het woningalarm ondergebracht bij een meldkamer. De medewerker van de meldkamer analyseert de melding en biedt persoonlijke assistentie. Indien nodig neemt hij/zij contact op met de bewoner en eventueel andere contactpersonen. Bij een noodsituatie schakelen zij direct politie en/of brandweer in. Een professionele en goedkope alarminstallatie laten installeren in Naarden? In het bijgaande stappenplan vertellen we in 5 korte stappen waar je op moet letten.

Het laten plaatsen van een beveiligingssysteem voor thuis

 1. Locatie sensoren en detectoren bepalen

  Creëer een goed overzicht van je huis en achterhaal waar inbrekers jouw huis kunnen binnenkomen. Op basis daarvan ontdek je welke toegangsplekken gedegen sensoren / detectoren zullen moeten hebben. M.b.t. inbraakdetectie zijn er verschillende soorten sensors: bewegingsmelders, magneetcontacten, gasdetectoren, waterdetectoren, rookmelders, beveiligingscamera’s.

 2. Soort alarm kiezen

  Je kunt kiezen uit een bekabeld, draadloos of hybride alarm. Bij een bedraad systeem wordt alle verbonden met draden wat zorgt voor een hoge betrouwbaarheid. Een kabelvrij systeem (draadloos) communiceert vaak via radiogolven. en kan overal worden geïnstalleerd. De hybride mogelijkheid is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Type alarmering

  Er kan worden gekozen voor allerlei alarmmeldingen: de moderne systemen sturen een pushmelding naar je telefoon, maar je kunt ook kiezen voor E-mail, geluidsalarm, SMS, telefonische oproep. Je kunt ook kiezen voor een automatische melding naar de alarmcentrale (PAC). Zij kunnen zelfs de hulpdiensten inschakelen. Mogelijk kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Vergelijk bedrijven & offertes

  Voer je adres in en kies wat je wilt laten installeren. Binnen enkele dagen ontvang je verschillende offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Naarden en de directe omgeving.

 5. Installatie en in werking stelling

  Het gekozen beveiligingsbedrijf komt jouw alarm installeren op een vooraf afgesproken moment. De medewerker geeft altijd een goed instructie. Ook kan je gegevens (van jezelf en bijv. familie) opgeven die gealarmeerd worden wanneer het alarm gaat.

Een voordelig alarmsysteem kopen in Naarden?

Vergelijk kosten en voorwaarden van bedrijven uit de regio

Keuzehulp: Wat is het beste beveiligingssysteem voor mij?

Heel veel mensen in de gemeente Gooise Meren beveiligen hun huis met alarmbeveiliging. Elk huis moet qua woningbeveiliging op een andere manier worden ingericht. Er zijn goedkope instap-systemen met enkel detectoren en sirene. Je kunt ook kiezen voor dure en luxe producten inclusief meldkamer koppeling, camerabewaking, rookmelders, buitensirene, afstandsbediening. Verder start je zoektocht bij het bepalen van een bekabeld, draadloos of gecombineerd hybride installatie. Hierna bespreken we de voordelen en nadelen.

100% draadloos alarm
Een draadloos alarmsysteem werkt op basis van radiogolven, en sensors die werken op batterij-power. Het is eenvoudig aan te leggen en het is erg eenvoudig te realiseren in bestaande woningen. Tevens kan je het gemakkelijk verplaatsen en uitbreiden. Vergeet niet dat batterijen op kunnen raken en dat het wat meer storingen kent.

 • Relatief goedkoop en makkelijk te plaatsen.
 • Een grotere kans op storingen.
 • Prijzen inclusief montage: €675,00 tot +/- €1700,00.

Een alarmsysteem met kabels
Bij een volledig bedraad alarm zijn alle onderdelen verbonden via kabels. Het is een waterdicht systeem, het is zeer geschikt voor nieuwbouw en bedrijfspanden. Bij hogere risicoklasse van bedrijven en woningen wordt dit zelfs verplicht gesteld. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, je hebt feitelijk nooit last van storingen en je hoeft geen batterijen te vervangen.

 • Zeer betrouwbaar, weinig storingen.
 • DIrect meenemen bij de bouw van je nieuwbouwwoning.
 • Tarieven inclusief installatie: €975,00 tot +/- €2350,00.

Een digitaal hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. De basis is een bekabelde alarminstallatie, maar je hoeft niet op elke plek bedrading nodig. Op plekken waar al bedrading ligt maak je gebruik van de bedrade componenten, waar nog geen kabels getrokken zijn kan je kiezen voor draadloze detectoren.

 • Stabiel systeem dat je naar wens kunt uitbreiden.
 • Het aanbod is een stuk kleiner.
 • Prijzen inclusief aanleggen: €1750,00 – €1950,00.

Huisbeveiliging: aanvullende opties

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met extra sensoren en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. In de lijst hieronder vind je de belangrijkste mogelijkheden voor veilig wonen in Naarden.

 • Rookmelders: meet de temperatuur in huis den detecteert rook.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatische bewatering bij vuur.
 • Gasmelder: herkent specifieke gassen zoals aardgas, butaan, propaan of LPG.
 • Glasbreukmelder: detecteert het breken van glas tot op 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: je hebt je eigen beveiligingscamera beelden voor onderzoek.
 • Buitensirene: enorm lawaai zorgt voor paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: te plaatsen in ramen, deuren of op hoogte in grote ruimten.
 • Meldkamer abonnement: verifieert meldingen en schakelt indien nodig de politie in.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een druppel, tag, pincode, ID.
 • Koolmonoxidemelder: koolstofmonoxide belemmert dat zuurstof vervoerd wordt in het lichaam.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Naarden (april 2024)

Wie handig is kan zelf zijn alarmsysteem installeren. Echter, op het moment je kiest voor een speciaal installatiebedrijf dan mag je er op vertrouwen dat alles op de juiste manier werkt. In de tabel hieronder check je de gegevens van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Naarden. Zij werken met gangbare merken als Recommand en Suprema. Of zoek door naar verkooppunten en leveranciers De Kwakel, de Hoef, Bussum en Muiderberg.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 praktische tips tegen woninginbraak

In elke woning kan een inbraak plaatsvinden. Maar je kunt wel zorgen dat de kans minimaal is. We bieden populaire tips om de kans op inbraak in Naarden te verkleinen. Check ook extra informatie over Stil alarm.

 1. Schaf hang- en sluitwerk met keurmerk aan.
 2. Sluit alle ramen en deuren altijd goed af.
 3. Zorg dat er geen kostbaarheden zichtbaar zijn van buitenaf.
 4. Laat geen voorwerpen achter die de inbreker kunnen helpen.
 5. Laat muziek aanstaan als je weggaat.
 6. Overleg met de buren om regelmatig even langs te lopen.
 7. Sluit je aan bij Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorg dat er geen post buiten ligt tijdens de vakantie.
 9. Berg eventueel cash geld op in een kluis of bank.
 10. Plaats anti-inbraakfolie op ramen waar inbrekers kunnen binnenkomen.

Kies voor een beveiligingssysteem

Kies voor een alarmcentrale bij je huisbeveiliging voor een hoger gevoel van veiligheid

Beveiligingsbedrijf Naarden vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Noord-Holland zijn meerder beveiligingsbedrijven operationeel die gespecialiseerd zijn in het installeren van een professioneel alarm met bewakingscamera’s. Deze ondernemingen faciliteren een slimme alarmdienst die je vanuit een App op je telefoon kunt beheren. In de regel heb je de keuze voor een extra stukje toezicht dankzij hun meldkamer.

 • Verisure: Gemakkelijk te bedienen met de Verisure App.
 • Feenstra.com: Een eigen bemande meldkamer die 24/7 beschikbaar is.
 • Woonveilig: Gemakkelijk uitbreiden met o.a. bewegingsmelders en brandbeveiliging.
 • V&S Beveiliging: Europees keurmerk en NCP gekeurd.
 • SmartAlarm: Altijd op de hoogte met de SmartAlarm app en Trigion koppeling.
 • Directveilig: 24/7 doormelding met virtuele of bemande meldkamer.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Ring, Google Nest en EZVIZ, Somfy, TP-Link, D-Link, Bosch & Hombli, Arlo, Yale, Eufy, Eve.

Inbraakbeveiliging FAQ: alle vragen en antwoorden

Welke tarieven gelden voor een alarmsysteem installeren in Naarden?

De kosten van een veilig alarmsysteem in Naarden voor thuis liggen gemiddeld genomen tussen de €550,00 en €850,00. De offerteprijs komt tot stand door het soort systeem, de extra opties zoals alarmcentrale en camera’s of CO2 melder, het woonoppervlak, en garantietermijn.

Wat is het voordeel van een meldkamer contract?

Bij een bepaalde gebeurtenis bekijkt de centralist direct wat de situatie is en of er opvolging moet komen van de hulpdiensten zoals de politie. De centralist zoekt meteen contact met de bewoners bij een overval, inbraak of brand Door gebruik te maken van Live View kunnen de camerabeelden direct worden bekeken en doorgezet naar hulpdiensten. De prijs van een beveiligingssysteem met meldkamer abonnement bedragen tussen de €12,50 en €35,00 per maand.

Hoe krijg ik een melding bij inbraak of calamiteiten?

Bij een signalering kan je op verschillende manieren een melding krijgen. Zo kun je kiezen voor alarmmeldingen als een luide sirene (geluidsalarm) of een melding op je telefoon. Je kunt eventueel ook kiezen voor SMS, lichtalarm, telefonische oproep, e-mail. Indien je het stille alarm aanzet weet de indringer niet dat het systeem hem heeft opgemerkt, waardoor de inbreker op heterdaad betrapt kan worden.

Wat is de toegevoegde waarde van camerabeveiliging?

Een alarm kan je uitbreiden met beveiligingscamera. Het schrikt inbrekers af en de kans dat de daders gepakt worden neemt toe omdat je gezichten en kentekens kunt herkennen. De meest betaalbare keuze is een bedrade camera vanaf €225,00 p/stuk. Liever haarscherp beeld zodat je ook de meest kleine details kunt terugzien? Maak dan de keuze voor een HD IP camera. Daarvoor betaal je +/- €550,00 per unit. Je laat dit gemakkelijk aanleggen door de beveiligingsadviseur Naarden.


Postcodegebied: 1410, 1411, 1412

Plaats een reactie