Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Gooise Meren

Door te kiezen voor een alarmsysteem in Gooise Meren voel je je een stuk veiliger thuis. Ieder jaar zijn er in de gemeente tientallen woninginbraken. Een alarminstallatie heeft een afschrikkende werking, waarschuwt bij een inbraak en geeft bewonen een veilig gevoel in huis. Ook heeft het huisalarm ook een melding bij brand of lekkage. Via onze adviseurs vind je betrouwbare details over de systemen waar je uit kunt kiezen en de kosten van inbraakbeveiliging. In aanvulling hierop check je op alarmsysteemcheck.nl een aantal beschikbare beveiligingsbedrijven in Gooise Meren en vind je hier praktische inbraakpreventietips.

Is een alarmsysteem in huis voor mij interessant?

 • Het systeem heeft een preventieve werking.
 • Grotere kans dat inbrekers opgepakt kunnen worden.
 • Voordelige verzekeringspremie.
 • Een maximaal gevoel van veiligheid.
 • Je kunt kiezen voor een extra koppeling met de alarmcentrale.

alarmsysteem-gooise-meren

Alarminstallatie Gooise Meren aanleggen

Wat houdt een alarmsysteem in? Een elektronisch detectiesysteem dat een alarm geeft bij brand, inbraak of glasbreuk. Bij een signalering wordt het alarm getriggerd en krijg je in de app of per sms een melding. In sommige situaties is jouw woningalarm direct verbonden met een controle- / meldkamer. Een expert ziet direct wat de situatie is en probeert contact te leggen met de afgesproken waarschuwingsadressen. Als er sprake is van inbraak of brand kunnen eventueel direct de hulpdiensten gealarmeerd worden. Snel een goedkope alarminstallatie laten installeren in Gooise Meren? In dit handige stappenplan vertellen we je precies wat je moet doen.

Beveiligingssysteem voor thuis laten installeren

 1. Plek van sensoren en detectoren kiezen

  Loop eens een rondje door de woning en ontdek zo waar inbrekers binnen kunnen komen. Met deze informatie bepaal je welke toegangsplekken minimaal speciale sensoren / detectoren ontvangen. Betreffende inbraakdetectie zijn er diverse sensors beschikbaar: gasdetectoren, beveiligingscamera’s, magneetcontacten, bewegingsmelders, waterdetectoren, glasbreuksensoren.

 2. Kies het type alarm

  De meest gekozen soorten zijn een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Bij de bedrade systemen zal er gebruik worden gemaakt van kabels wat zorgt voor een zeer betrouwbaar systeem. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem heeft deze kabels niet nodig en kan overal worden geïnstalleerd. Een hybride product is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  Er zijn diverse type alarmeringen: de moderne systemen sturen een pushmelding naar je telefoon, maar je kunt ook kiezen voor telefonische oproep, SMS, geluidsalarm, E-mail. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van een accurate melding voor de Particuliere Alarm Centrale (PAC). Er wordt op elk moment van de dag meegekeken. Afsluitend heeft een stil alarm ook zeker toegevoegde waarde.

 4. Vraag gratis offertes op

  Vul jouw postcode in en geef jouw wensen zo specifiek mogelijk door. Je ontvangt dan gratis en vrijblijvend verscheidene offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Gooise Meren en omgeving.

 5. Installatie en uitleg

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf legt alles netjes aan binnen een korte periode. De specialist legt precies uit hoe je het moet bedienen. Eventueel kan je sleutelhouders/contactpersonen ingeven die een notificatie ontvangt bij onraad.

Een goedkoop alarmsysteem kopen in Gooise Meren?

Bekijk actuele prijzen bij installatiebedrijven uit de regio

Tips: Wat is het meest geschikte beveiligingssysteem?

Heel veel mensen in de gemeente Gooise Meren kiezen voor alarmbeveiliging. Er zijn veel verschillende type systemen voor woningbeveiliging. Er zijn betaalbare budget producten met enkel detectoren en sirene. Er zijn ook luxe beveiligingssystemen die beschikken over camerabewaking, afstandsbediening, meldkamer koppeling, rookmelders, buitensirene. Tevens moet je in de basis kiezen voor een bedraad, draadloos of hybride installatie. In het volgende stuk zullen we daar een toelichting op geven.

Een draadloos systeem voor thuis
Een draadloos alarmsysteem is een installatie zonder bekabeling, en sensors die werken op batterij-power. De installatie gaat eenvoudig en het is met name geschikt voor oudere woningen. Daarbij kan je het gemakkelijk verplaatsen en uitbreiden. Aandachtspunten zijn dat batterijen op kunnen raken en je op sommige plekken in huis beperkte verbinding hebt.

 • Eenvoudig installatie en gemakkelijk uitbreidbaar.
 • Ze zijn wat meer sabotage- en storingsgevoelig.
 • Prijzen inclusief montage: €675,00 tot wel €1300,00.

Een alarmsysteem met kabels
Wanneer je kiest voor een bedraad alarm wordt een systeem opgezet waarbij alles met kabels wordt verbonden. De werking is erg nauwkeurig, maar wat minder geschikt voor bestaande bouw. Bij hogere risicoklasse van bedrijven en woningen is dit vaak een randvoorwaarde. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, kent weinig storingen en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Vrijwel helemaal geen last van storingen.
 • Minder gemakkelijk uit te breiden of aan te passen.
 • Prijs inclusief installatie: €1150,00 tot +/- €2400,00.

Een digitaal hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mix tussen beide bovengenoemde mogelijkheden. Het heeft de kwaliteit van een bekabeld systeem, maar het is tegelijkertijd eenvoudig uitbreidbaar met draadloze componenten. Waar de kabels al voorhanden zijn kies je voor bekabelde sensoren, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen kan je kiezen voor draadloze onderdelen.

 • Een ideale combinatie van draadloos en bekabeld.
 • Er is minder keuze en de prijzen liggen hoger.
 • Kosten incl. aanleggen vanaf €1650,00 tot wel €2400,00.

Extra uitgebreide huisbeveiliging

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met allerlei andere producten en slimme beveiliging voor nog meer veiligheid. In het stukje hieronder sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in Gooise Meren.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners bij brand met een luid alarm.
 • Sprinklerinstallatie: brandblusinstallatie om beginnende brand te detecteren en beheersen.
 • Gasmelder: voor het detecteren van verschillende soorten gas, zoals aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: detector dat een signaal afgeeft richting zodra een beveiligde ruit breekt.
 • Camerabeveiliging: altijd zicht op je persoonlijke spullen met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: effectief hulpmiddel om een inbreker te verjagen.
 • Bewegingsmelder: detecteert en meldt bewegingen rondom jouw woning.
 • Meldkamer abonnement: 24/7 verbinding tussen je woning en de beveiligingscentrale.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door middel van een tag, pas, ID, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: slaat alarm wanneer er zich te veel koolstofmonoxide in de lucht bevindt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Gooise Meren (juli 2024)

Wie handig is kan zelf zijn alarmsysteem installeren. Toch, als je het laat plaatsen door een professioneel installatiebedrijf dan heb je ook de zekerheid dat het goed geïnstalleerd wordt. In het overzicht hieronder bekijk je de namen en adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Gooise Meren. Je kunt hier terecht voor allerlei installaties van merken als Cooper en Siegen. Of zoek door naar bedrijven en leveranciers in Uithoorn, Aalsmeer, Weesp en Almere.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips om woninginbraak te voorkomen

Je kunt je huis niet helemaal inbraakvrij maken. Maar je kunt de kans wel verkleinen. We delen praktische tips om de opties voor inbraak in Gooise Meren te verkleinen. Of klik door voor meer informatie over Telefoonmelding.

 1. Zorg dat je ramen en deuren zijn afgesloten met goed hang- en sluitwerk.
 2. Sluit alle ramen en deuren altijd goed af.
 3. Gebruik een kluis voor dure spullen.
 4. Denk aan de ingang via de achtertuin.
 5. Geef je huis een bewoonde indruk.
 6. Laat een slimme deurbel installeren.
 7. Meld je aan bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Vermeld niet op social media dat je op vakantie bent.
 9. Leg al je kostbare spullen vast.
 10. Beveilig je huis of pand met anti inbraak folie.

Beveiligingssysteem laten installeren?

Kies voor een alarmcentrale bij je huisbeveiliging voor een fijn en vertrouwd gevoel

Beveiligingsbedrijf Gooise Meren vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Noord-Holland zijn meerder beveiligingsbedrijven operationeel die je van dienst kunnen zijn bij het aanleggen van draadloze of bedrade alarmen inclusief bewakingscamera’s. Deze firma’s bieden een zeer veilige alarmdienst die je vanuit een App op je telefoon kunt beheren. In de regel heb je de keuze voor een abonnement inclusief meldkamer.

 • Verisure: Altijd binnen een halve minuut reactie van de meldkamer.
 • Feenstra.com: Heel eenvoudig te bedienen met de eigen App.
 • Woonveilig: Altijd goed beveiligd met Smart Assist functie.
 • V&S Beveiliging: Gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en volledig draadloos.
 • SmartAlarm: Eenvoudig en betaalbaar systeem, te koppelen aan Trigion meldkamer.
 • Directveilig: Altijd geplaatst door een BORG erkende monteur.
 • Smart home beveiliging: zoals de Ring, Google Nest en EZVIZ, Somfy, Bosch, Foscam, D-Link + Netamo, Eve, Yale, Hombli, Eufy.

Alles wat je moet weten over inbraakbeveiliging

Welke prijzen hanteren ze voor een alarmsysteem installeren in Gooise Meren?

De kosten van een professioneel alarmsysteem in Gooise Meren voor thuis liggen gemiddeld gezien tussen de €500,00 en €1425,00. De totale prijs komt tot stand door het gekozen systeem, de eventuele uitbreidingen zoals camerabeveiliging of CO2 melder, de grootte van het huis, en het onderhoudscontract.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Bij onraad en inbraak bekijkt de medewerker wat de actuele status is en of ze direct in actie moeten komen. Een specialist probeert bewoners meteen te bellen bij een geverifieerd alarm Door middel van Live View hebben politie en andere hulpdiensten snel zicht op de situatie. De kosten van een beveiligingssysteem met meldkamer abonnement variëren tussen de €20,00 & €50,00 per maand.

Hoe waarschuwt het alarm mij bij een inbraak?

Bij een ongewone beweging wordt er een melding afgegeven. Veel gekozen alarmmeldingen zijn een sirene (een luid geluidsalarm) of een notificatie op je telefoon. Daarbij bieden sommige aanbieders ook doorschakeling naar meldkamer, lichtalarm, SMS, telefonische oproep. Geeft jij de voorkeur aan een stil alarm, dan zal er geen sirene afgaan, waardoor de pakkans een stuk groter is.

Wat zijn de pluspunten van camerabeveiliging?

Een huis veiliger maken met een beveiligingscamera is ideaal. Het schrikt inbrekers af en de pakkans is een stuk groter omdat je beelden terug kunt kijken. Voor de kleine portemonnee is er een combinatie van basis camera’s, vanaf €225,00 per camera. Heb je liever volledige beveiliging van jouw woning met HD Beeld om zelfs de meest kleine details te kunnen opmerken? Maak dan de keuze voor een HD IP camera, te bestellen vanaf €600,00 per aansluiting. Laat dit bij voorkeur aanleggen door de beveiligingsadviseur Gooise Meren.


Postcodegebied: 1222, 1400, 1401, 1402, 1403, 1404, 1405, 1406

Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie