Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Aalsmeer

Door het installeren van een alarmsysteem in Aalsmeer beveilig je jouw huis tegen inbraak. In deze gemeente zijn er per jaar tientallen (pogingen tot) inbraken. Je alarminstallatie geef je woning een veilige uitstraling, werkt preventief, beperkt de eventuele schade en maakt dat je met een gerust hart thuis kunt blijven. Daarnaast kun je erop rekenen dat het huisalarm je informeert bij brand of lekkage. Via onze adviseurs delen wij uitgebreide info over de soorten systemen en de onkosten waarop je moeten rekenen bij inbraakbeveiliging. Als laatste vergelijk je op dit portaal erkende beveiligingsbedrijven in Aalsmeer en delen wij tips om inbraak te voorkomen.

Waarom kiezen voor een alarmsysteem in huis?

 • Inbrekers kiezen minder snel voor huizen met een alarm.
 • Bij een inbraakmelding neemt de kans op aanhouding toe.
 • Gunstigere verzekeringspremie.
 • Het geeft een fijn en vertrouwd gevoel.
 • Rechtstreekse verbinding met de meldkamer is mogelijk.

alarmsysteem-aalsmeer

Alarminstallatie Aalsmeer laten plaatsen

Wat houdt een alarmsysteem in? Een elektronisch detectiesysteem dat een (stil) alarm afgeeft bij brand, inbraak of glasbreuk. Bij een ongewone beweging gaat het alarm af en ontvang jij op je telefoon een melding. Wanneer je dat wil wordt het woningalarm ondergebracht bij een meldkamer. De medewerker onderzoekt de melding en neemt telefonisch contact op met de klant (de bewoner). Bij een noodgeval schakelen zij direct politie en/of brandweer in. Ben je overtuigd en wil je een goedkope alarminstallatie laten installeren in Aalsmeer? In het onderstaande stappenplan nemen we alle stappen met je door.

Beveiligingssysteem in mijn huis laten installeren

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Loop eens een rondje door de woning en kijk waar inbrekers jouw huis kunnen binnenkomen. Daardoor markeer je welke deuren en ramen meegenomen moeten worden qua sensoren / detectoren. Met het oog op inbraakdetectie zijn er meerdere sensors: waterdetectoren, magneetcontacten, beveiligingscamera’s, gasdetectoren, rookmelders, bewegingsmelders.

 2. Kies het soort alarm

  De meest gekozen soorten zijn een bekabeld, draadloos of hybride alarm. Bij een bedraad systeem moeten er overal draden worden getrokken wat zorgt voor een hoge betrouwbaarheid. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem heeft geen kabels nodig en is een stuk flexibeler. Een hybride systeem een combinatie van draadloos en bekabeld.

 3. Keuze voor alarmmelding maken

  Er zijn meerdere type alarmen: populair is de melding op je telefoon, maar ook telefonische oproep, SMS, lichtalarm, geluidsalarm. Je kunt ook kiezen voor een professionele integratie met een speciale meldkamer (PAC). Zij volgen de meldingen direct op. Mogelijk is er ook de optie voor een stil alarm.

 4. Vraag prijzen op bij installatiebedrijven

  Vul jouw adres in en kies wat je wilt laten installeren. Je ontvangt dan gratis en vrijblijvend verschillende offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Aalsmeer en de directe omgeving.

 5. Installatieservice en uitleg

  Het uitgekozen beveiligingsbedrijf komt het systeem plaatsen op de gekozen dag. De medewerker geeft altijd een goed instructie. Je kan eventueel ook een contactpersoon instellen waarnaar een signaal wordt gestuurd wanneer het alarm gaat.

Een goed alarmsysteem kopen in Aalsmeer?

Vergelijk tarieven van installatiebedrijven uit jouw regio

Tips: Welk beveiligingssysteem wordt aangeraden?

Steeds meer mensen in de gemeente Aalsmeer kiezen voor alarmbeveiliging. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Men kan gaan voor een aantrekkelijk instapmodel met enkel noodzakelijke functies. Je kunt ook kiezen voor uitgebreide en complexe installaties met buitensirene, meldkamer koppeling, camerabewaking, afstandsbediening, bewegingsmelders. Ook zul je moeten kiezen voor een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Hierna lees je er alles over.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloos alarm voor woningen is draadloos verbonden met een internetverbinding, met units die werken met batterijen. Je kunt het eenvoudig installeren en het is ook perfect voor bestaande bouw. Tevens ben je hiermee zeer flexibel en kan je het systeem later makkelijk uitbreiden. Vergeet niet dat je jaarlijks de detectors moet controleren en dat het meer sabotage- en storingsgevoelig is.

 • Gemakkelijk aanleggen, uitbreiden en verplaatsen.
 • Je moet soms de batterijen vervangen.
 • Prijs inclusief montage: €650,00 tot wel €2200,00.

Een bedraad alarmsysteem
Bij een volledig bekabeld alarm verloopt alle communicatie via vaste kabels. Het geeft nauwelijks tot geen storingen, het is zeer geschikt voor nieuwbouw en bedrijfspanden. Bij bedrijven in een hoge risicoklasse wordt dit zelfs verplicht gesteld. Het onderhoud is minder complex, het is storingsongevoelig en het kan worden aangesloten op het reguliere stroomnet.

 • Zeer betrouwbaar, weinig storingen.
 • Minder flexibel ivm vaste kabels en router/modem.
 • Investering inclusief installatie: €1125,00 tot wel €2250,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een combinatie van een draadloos en bekabeld alarm. Het heeft de betrouwbaarheid van een bekabeld systeem, maar heeft niet op iedere plek bedrading nodig. Waar al bedrading ligt gebruik je bekabelde detectoren, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen maak je gebruik van draadloze sensoren.

 • Een stabiel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Het is relatief duur en de keuze is klein.
 • Tarief inclusief aanleggen: €1950,00 – €2300,00.

Overige mogelijkheden huisbeveiliging

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met allerlei andere producten en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. In het volgende schema lees je meer over veilig wonen in Aalsmeer.

 • Rookmelders: vroegtijdige detectie van rook in huis.
 • Sprinklerinstallatie: brandblusinstallatie om beginnende brand te detecteren en beheersen.
 • Gasmelder: een melder die het aangeeft als er ergens gas aanwezig is.
 • Glasbreukmelder: ideaal wanneer je huisdieren hebt die vrij rondlopen door de woning.
 • Camerabeveiliging: beveiligingscamera’s werken preventief en registreren alle activiteit in en rondom huis.
 • Buitensirene: zorgt voor paniek bij de inbreker en grote kans dat hij zonder buit vertrekt.
 • Bewegingsmelder: direct een melding wanneer beweging wordt waargenomen.
 • Meldkamer abonnement: beveiligers kunnen live schakelen naar jouw woning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een tag, ID, pincode, pas.
 • Koolmonoxidemelder: een toestel dat alarm slaat wanneer de koolmonoxide concentratie in een ruimte te hoog wordt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Aalsmeer (juni 2024)

Sommige mensen willen graag zelf hun alarmsysteem aanleggen. Echter, als je het laat plaatsen door een erkend installatiebedrijf dan weet je zeker dat het alles juist wordt aangesloten. In de tabel hieronder ontdek je de bedrijfsnamen en adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Aalsmeer. Je kunt hier terecht voor allerlei installaties van merken als Viper en System Sensor. Op onze site bekijk je ook bedrijven en installateurs in Purmerend, Zaanstad, Uithoorn en Gooise Meren.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om woninginbraak te verkleinen

De kans op een inbraak blijft altijd aanwezig. Maar je kunt wel zorgen dat de kans minimaal is. In het stukje hieronder vind je goed werkende tips om de kans op inbraak in Aalsmeer te verkleinen. Bekijk ook meer informatie over Brandbeveiliging.

 1. Breng goed hang- en sluitwerk op deuren en ramen aan.
 2. Sluit ramen en deuren goed af.
 3. Probeer altijd de dure spullen op te ruimen.
 4. Zorg voor voldoende buitenverlichting.
 5. Geef je huis een bewoonde indruk als je afwezig bent.
 6. Vraag de buren om een oogje in het zeil te houden.
 7. Kijk naar de mogelijkheden van Whatsapp buurtpreventie.
 8. Voorkom posts over je vakantie op social media.
 9. Leg al je kostbare spullen vast.
 10. Zorg voor anti-inbraakfolie en anti-inbraakstrips.

Beveiligingssysteem laten installeren?

De beste huisbeveiliging met alarmcentrale voor een veilig gevoel in en om het huis.

Beveiligingsbedrijf Aalsmeer vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Noord-Holland onderscheiden we enkele beveiligingsbedrijven die gespecialiseerd zijn in het aanleggen van alarmen en bewakingscamera’s. Deze dienstverleners bieden een compleet en professionele alarmdienst met een eenvoudig bedieningspaneel. In de regel kan je kiezen voor een koppeling met hun eigen particuliere meldkamer.

 • Verisure: Met unieke SOS-knop voor noodgevallen.
 • Feenstra.com: Altijd inclusief tweejaarlijks service & onderhoud.
 • Woonveilig: Eenvoudig uit te breiden met extra bewegingsmelders, deur-/raamcontacten.
 • V&S Beveiliging: Altijd met lokale service en een persoonlijke aanpak.
 • SmartAlarm: Geen telefoonlijn nodig, integratie met Trigion mogelijk.
 • Directveilig: Justitie erkend en BORG gecertificeerd beveiligingsbedrijf.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Google Nest, Ring en Foscam, Bosch, Somfy, EZVIZ, TP-Link & Arlo, Eufy, Hombli, Eve, Yale.

Vragen en antwoorden aangaande inbraakbeveiliging

Wat kost een alarmsysteem installeren in Aalsmeer?

De kosten van een professioneel alarmsysteem in Aalsmeer voor thuis liggen je tussen de €525,00 en €1050,00. De normale prijs komt tot stand door het soort systeem, de extra opties zoals camera’s of rookmelder, het aantal kamers, en het jaarlijkse onderhoud.

Wat zijn de pluspunten van een eigen alarmcentrale?

Als het alarm een signaal opvangt zal een beveiligingsmedewerker direct bekijken wat de situatie is en of er opvolging moet komen van de hulpdiensten zoals de politie. Een agent belt direct de bewoners of andere contactpersonen bij een overval, inbraak of brand Door gebruik te maken van Live View kunnen beelden meteen worden doorgeschakeld naar de politie. De extra kosten van een alarmsysteem met meldkamer abonnement liggen tussen de €10,00 en +/- €35,00 per 4 weken.

Hoe waarschuwt het alarm mij bij een inbraak?

Zodra het alarm wordt getriggerd ontvang je op diverse manieren een signaal. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een hard geluidsalarm (sirene) of een app melding op je telefoon. Verder zijn er ook opties voor een melding via: telefonische oproep, lichtalarm, e-mail, SMS. Als je een stil alarm laat installeren weet de indringer niet dat het systeem hem heeft opgemerkt, dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Waarom kiezen voor camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en de kans dat de daders gepakt worden neemt toe omdat je gezichten en kentekens kunt herkennen. Een voordelige mogelijkheid is een combinatie van basis camera’s, vanaf €150,00 per aansluiting. Voorkeur voor haarscherp beeld om ook gezichten en kentekens te herkennen? Kies dan voor een HD IP camera. De prijs hiervan is zo’n €525,00 per unit. Je kunt dit eenvoudig laten plaatsen door de beveiligingsadviseur Aalsmeer.


Postcodegebied: 1424, 1430, 1431, 1432, 1433

Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie