Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Hezingen

Dankzij de installatie van een alarmsysteem in Hezingen beveilig je jouw woning tegen inbrekers. Recente gegevens tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Je alarminstallatie geef je woning een veilige uitstraling, werkt preventief, waarschuwt bij onraad en geeft bewonen een veilig gevoel in huis. Eveneens heeft het huisalarm ook een melding bij brand of lekkage. Met onze speciale keuzehulp doorzoek je betrouwbare info over de meest populaire systemen en de onkosten waarop je moeten rekenen bij inbraakbeveiliging. Verder check je op deze site landelijke en lokale beveiligingsbedrijven in Hezingen en check je praktische inbraakpreventietips.

De pluspunten van een eigen alarmsysteem in huis

 • Het systeem heeft een preventieve werking.
 • Het vergroot de kans om inbrekers te arresteren.
 • Vaak krijg je korting op de woonverzekering.
 • Hoger gevoel van veiligheid.
 • Je kunt het direct koppelen met de meldkamer.

alarmsysteem-hezingen

Alarminstallatie Hezingen plaatsen

Omschrijving van een alarmsysteem: een beveiligingssysteem dat een signaal geeft bij beweging, glasbreuk of rook. Bij een signalering gaat het alarm af en ontvang jij op je telefoon een melding. In sommige situaties wordt het woningalarm rechtstreeks verbonden met de meldkamer. Een specialist bekijkt wat er aan de hand is en belt direct de betrokken klant. Zodra het alarm geverifieerd kan worden schakelen zij direct politie en/of brandweer in. Wil jij een goedkope alarminstallatie laten installeren in Hezingen? In het bijgaande stappenplan leggen we stap voor stap uit hoe dit werkt.

Het laten plaatsen van een beveiligingssysteem voor thuis

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Bekijk kritisch het huis en de tuin en ontdek zo waar inbrekers binnen kunnen komen. Zo bepaal je welke toegangsplekken beveiligd moeten worden met een detector / sensor. Wat betreft inbraakdetectie heb je allerlei soorten sensors: magneetcontacten, gasdetectoren, beveiligingscamera’s, glasbreuksensoren, waterdetectoren, bewegingsmelders.

 2. Welke soort alarm is geschikt?

  Je kunt kiezen uit een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij een bekabeld huisalarm is de installatie grotendeels verbonden met kabels zodat het bijna niet te saboteren is. Het draadloze alternatief kan werken zonder kabels en kan je heel eenvoudig aansluiten. Een hybride inrichting is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Welke alarmmeldingen wil je krijgen?

  Er bestaan meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: populair is de melding op je telefoon, maar ook SMS, geluidsalarm, E-mail, telefonische oproep. Tegen betaling kan je ook kiezen voor een professionele integratie met de Particuliere Alarm Centrale (PAC). Bij een geverifieerd alarm kunnen zij de politie inschakelen. Afsluitend heeft een stil alarm ook zeker toegevoegde waarde.

 4. Offertes vergelijken

  Vul jouw postcode in en geef aan wat je graag wilt laten plaatsen. Je krijgt dan kosteloos allerlei offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Hezingen en de directe omgeving.

 5. Installatieservice

  Het gekozen beveiligingsbedrijf legt alles netjes aan op het afgesproken moment. De installateur laat goed zien hoe het allemaal werkt. De eigenaar kan tevens 1 of meerdere contactpersonen inprogrammeren die op de hoogte gesteld moeten worden bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen.

Een voordelig alarmsysteem kopen in Hezingen?

Vraag offertes op bij beveiligingsbedrijven uit de buurt

Keuzehulp: Welk beveiligingssysteem moet ik kiezen?

Flink wat huizen in de gemeente Tubbergen laten professionele alarmbeveiliging installeren. Elk huis moet qua woningbeveiliging op een andere manier worden ingericht. Je kunt kiezen voor een standaard systeem met alleen een centraal bedieningspaneel, sensors en een sirene. Je kunt ook kiezen voor dure en luxe producten inclusief rookmelders, bewegingsmelders, meldkamer koppeling, camerabewaking, afstandsbediening. Daarnaast moet je in de basis kiezen voor een bekabeld, draadloos of hybride installatie. In de volgende opsomming noemen we alle pluspunten en minpunten.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloos alarmsysteem werkt op basis van radiogolven, de sensoren werken op batterijen. Het is makkelijk aan te leggen en het is met name geschikt voor oudere woningen. Ook is het flexibel en kan je het eenvoudig verplaatsen of uitbreiden. Nadelen zijn dat er soms nieuwe batterijen in moeten en dat sensoren soms verbindingsproblemen hebben.

 • Geen bedrading nodig en dus geschikt voor bestaande bouw.
 • Doorgaans meer storingen per jaar.
 • Tarieven inclusief montage: €775,00 tot ongeveer €1200,00.

Een vast kabel-alarmsysteem
In het geval van een bedraad alarm wordt een systeem opgezet waarbij alles met kabels wordt verbonden. Het is de meest betrouwbare keuze, maar is niet zo flexibel en makkelijk aanpasbaar. Bij gebouwen met een hogere beveiligingsklasse is dit type zelfs een verplichting. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, je hebt feitelijk nooit last van storingen en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Minder gevoelig voor storingen.
 • Minder geschikt voor de bestaande bouw.
 • Prijs inclusief installatie: €1225,00 oplopend tot €1700,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Een hybride alarm biedt eigenlijk de ideale tussenoplossing. Het heeft de betrouwbaarheid van een bekabeld systeem, en je kunt het in een later stadium gemakkelijk uitbreiden. Waar de kabels al voorhanden zijn gebruik je bekabelde detectoren, en waar nog geen bedrading is kies je voor draadloze sensors.

 • Een ideale combinatie van draadloos en bekabeld.
 • Het aanbod is een stuk kleiner.
 • Prijs inclusief aanleggen: €1500,00 tot wel €2400,00.

Huisbeveiliging: extra opties

Je kunt het alarm uitbreiden met meer camera’s, detectors en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. In het blok hierna sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in Hezingen.

 • Rookmelders: waarschuwt bij het ontstaan van brand.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch brandblussysteem dat een brand blust.
 • Gasmelder: neemt razendsnel gasconcentraties in de lucht waar.
 • Glasbreukmelder: detecteert het breken van glas tot op 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: altijd zicht op je persoonlijke spullen met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: luide sirene die omgeving informeert bij een inbraak en paniek zaait.
 • Bewegingsmelder: direct een melding wanneer beweging wordt waargenomen.
 • Meldkamer abonnement: met een alarmcentrale is je woning in goede handen.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging d.m.v. een ID, druppel, pincode, tag.
 • Koolmonoxidemelder: een toestel dat alarm slaat wanneer de koolmonoxide concentratie in een ruimte te hoog wordt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Hezingen (mei 2024)

Eventueel kun je ervoor kiezen zelf alles aan te leggen. Maar, als je het uitbesteed aan een lokaal installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het allemaal op de juiste manier geplaatst wordt. In het overzicht hieronder tonen wij de namen en adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Hezingen. Zij kunnen je helpen met merken zoals WBox Technologies en Enforcer. Op onze site bekijk je ook installateurs en bedrijven in Mander, Manderveen, Vasse en Hoge Hexel.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips tegen woninginbraak

Een inbraak is nooit helemaal te ondervangen. Je kunt wel de nodige voorzorgsmaatregelen treffen. We delen handig tips om de kans op inbraak in Hezingen te limiteren. Lees ook meer info over Koolmonoxidemelder.

 1. Zorg dat je ramen en deuren zijn afgesloten met goed hang- en sluitwerk.
 2. Sluit alle ramen en deuren altijd goed af.
 3. Verstop de dure bezittingen op veilige plekken.
 4. Zorg voor voldoende buitenverlichting.
 5. Werk met tijdschakelaars voor de binnenverlichting.
 6. Meer zicht op de voorzijde van de woning met een slimme deurbel.
 7. Word lid van de plaatselijke WhatsApp buurtpreventie.
 8. Plaats vakantiefoto’s pas na terugkomst van vakantie op social media.
 9. Hang je sleutels binnen nooit direct bij de voor- of achterdeur.
 10. Plaats anti-inbraakfolie op ramen waar inbrekers kunnen binnenkomen.

Beveiligingssysteem laten plaatsen?

Kies voor een alarmcentrale bij je huisbeveiliging voor een veilig gevoel in huis

Beveiligingsbedrijf Hezingen vergelijken in mei 2024

In de provincie Provincie Overijssel kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven die veel expertise hebben rondom het plaatsen van een veilig alarm met bewakingscamera’s. Deze dienstverleners bieden een slimme alarmdienst die je vanuit een App op je telefoon kunt beheren. In de regel kan jij hier ook terecht voor een abonnement inclusief meldkamer.

 • Verisure: Levenslange garantie, snelle reactie en SOS-knop.
 • Feenstra.com: Altijd uptime garantie, ook als de stroom uitvalt.
 • Woonveilig: Draadloos en zonder te boren zelf te installeren.
 • V&S Beveiliging: 24 maanden garantie, topkwaliteit en geplaatst door pro’s.
 • SmartAlarm: Geen telefoonlijn nodig, integratie met Trigion mogelijk.
 • Directveilig: Installatie en service door vakmensen.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en Foscam, Somfy, TP-Link, Bosch, EZVIZ & Eufy, Eve, Hombli, Yale, Netamo.

Vragen en antwoorden aangaande inbraakbeveiliging

Wat kost een alarmsysteem installeren in Hezingen?

De kosten van een compleet alarmsysteem in Hezingen voor thuis liggen gemiddeld tussen de €375,00 en €1075,00. De exacte prijs is afhakelijk van het gekozen systeem, de additionele services zoals meldkamer koppeling en camera’s of brandmelder, het woonoppervlak, en het onderhoudscontract.

Wat is het voordeel van een meldkamer contract?

Bij brand, inbraak of glasbreuk bekijkt de medewerker wat er aan de hand is en welke vervolgstappen noodzakelijk zijn. Een agent probeert bewoners meteen te bellen als er brand is uitgebroken of een inbraak aan de gang is. Middels Live View kunnen hulpdiensten live de camerabeelden bekijken. De prijzen van een huisalarm met meldkamer abonnement variëren tussen de €10,00 en +/- €35,00 per maand.

Hoe word ik gewaarschuwd bij een inbraak?

Bij onraad wil je natuurlijk zo snel mogelijk een melding ontvangen. De meest populaire alarmmeldingen zijn een hard geluidsalarm (sirene) en een pushbericht op je telefoon. Alternatieven zijn o.a.: lichtalarm, doorschakeling naar meldkamer, SMS, telefonische oproep. Als je kiest voor een stil alarm is er geen hoorbaar alarm voor de indringer, op die manier is de kans groter dat de inbreker gepakt wordt.

Draagt camerabeveiliging bij aan het systeem?

Een beveiligingscamera kan heel veel effect hebben. Het ontmoedigt inbrekers en het vergroot de pakkans omdat de beelden als bewijsmateriaal dienen. Voor de kleine portemonnee is er een mix van enkele losse camera’s, vanaf €250,00 per stuk. Liever haarscherp beeld om ook gezichten en kentekens te herkennen? Installeer dan een HD IP camera. De prijs hiervan is zo’n €550,00 per camera. Optioneel geplaatst door een erkend beveiligingsadviseur Hezingen.


Postcodegebied: 7662

Plaats een reactie