Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Goirle

Door het installeren van een alarmsysteem in Goirle is jouw woning dag en nacht beveiligd. Recente gegevens tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Zo’n alarminstallatie geef je woning een veilige uitstraling, werkt preventief, kan je laten koppelen aan de meldkamer en maakt dat je met een gerust hart thuis kunt blijven. Ook kan een huisalarm een signaal geven bij brand, gas of lekkage. In onze keuzehulp lees je populaire details over de systemen waar je uit kunt kiezen en de onkosten waarop je moeten rekenen bij inbraakbeveiliging. Bovendien vergelijk je op dit platform toonaangevende beveiligingsbedrijven in Goirle en check je praktische inbraakpreventietips.

Waarom kiezen voor een alarmsysteem in huis?

 • Het heeft een aantoonbare afschrikkende werking.
 • Het luide alarm brengt bewoners en buren op de hoogte van onraad.
 • Korting op de verzekeringspremie.
 • Altijd een veilig gevoel, ook op vakantie.
 • Mogelijkheid tot het afsluiten van een meldkamer-abonnement.

alarmsysteem-goirle

Alarminstallatie Goirle laten plaatsen

Een alarmsysteem kan je het beste omschrijven als een elektronisch apparaat dat een alarm geeft bij een gevaarlijke of ongewone situatie. Bij detectie gaat er een luid (of stil) alarm af en krijg je meteen melding op je smartphone. In sommige situaties wordt het woningalarm ook gekoppeld aan een meldkamer. De medewerker van de meldkamer kijkt de melding na en neemt telefonisch contact op met de bewoner en eventueel andere contactpersonen. Zodra het alarm geverifieerd kan worden worden opvolgdiensten zoals brandweer of politie ingeschakeld. Wil jij een goedkope alarminstallatie laten installeren in Goirle? In ons speciale stappenplan leggen we precies uit hoe dit werkt.

Een beveiligingssysteem thuis laten aanleggen

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Maak foto’s en een schets van de plattegrond van het huis en check op welke plekken inbrekers de woning kunnen binnendringen. Op basis daarvan maak je een plan welke toegangsplekken sensoren / detectoren moeten krijgen. M.b.t. inbraakdetectie zijn er diverse sensors beschikbaar: waterdetectoren, rookmelders, glasbreuksensoren, gasdetectoren, magneetcontacten, beveiligingscamera’s.

 2. Kies het type alarm

  Je hebt de keuze uit een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Bij de bedrade systemen worden alarm en detectoren onderling met kabels verbonden waardoor je altijd zeker bent van goede verbinding. Een kabelvrij systeem (draadloos) is effectief zonder bekabeling en is ook heel gemakkelijk uit te breiden. Een hybride inrichting kent een bedrade basis, en kan je uitbreiden met draadloze componenten.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  We onderscheiden meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: de basis is vaak een melding op de App op je telefoon. Maar je ziet ook nog vaak: lichtalarm, E-mail, geluidsalarm, SMS. Vaak kan je optioneel kiezen voor doorschakeling van de alarmcentrale (PAC). 7 dagen per week, de hele dag door controle. Mogelijk kan een stil alarm ook handig zijn.

 4. Vraag gratis offertes op

  Voer je adres in en vertel precies wat je nodig hebt. Je ontvangt zo snel mogelijk verscheidene offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Goirle.

 5. Installatieservice en uitleg

  Het uitgekozen beveiligingsbedrijf komt jouw alarm installeren op een vooraf afgesproken moment. De vakman vertelt hoe je het systeem in- en uitschakelt. Je kan eventueel ook een contactpersoon inprogrammeren die gealarmeerd worden bij verdachte omstandigheden.

Een professioneel alarmsysteem kopen in Goirle?

Krijg verschillende offertes van beveiligingsbedrijven uit de regio

Keuzehulp: Wat is het beste beveiligingssysteem voor mij?

Heel veel mensen in de gemeente Goirle kiezen voor alarmbeveiliging. Elk huis moet qua woningbeveiliging op een andere manier worden ingericht. Er zijn goedkope standaard modellen met alleen een centraal bedieningspaneel, sensors en een sirene. Er zijn ook luxe beveiligingssystemen die beschikken over camerabewaking, buitensirene, afstandsbediening, rookmelders, meldkamer koppeling. Eveneens dien je een keuze te maken uit een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. In de volgende opsomming zetten we het e.e.a. verder uiteen.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloos alarmsysteem werkt op basis van radiogolven, en sensors die werken op batterij-power. De installatie gaat eenvoudig en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Ook is het flexibel en kan je het eenvoudig verplaatsen of uitbreiden. Grote nadelen zijn dan de batterijen eens per jaar moet worden vervangen en dat sensoren soms verbindingsproblemen hebben.

 • Gemakkelijk aanleggen, uitbreiden en verplaatsen.
 • Storingsgevoeliger dan bekabeld systeem.
 • Onkosten inclusief montage: €800,00 tot €2100,00.

Een vast kabel-alarmsysteem
Bij een bekabeld alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. Er zijn nauwelijks storingen, en vooral handig bij nieuwbouw. Bij bedrijven in een hoge risicoklasse kan men dit verplicht stellen. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, het is storingsongevoelig en jij hoeft je niet druk te maken over lege batterijen (220V).

 • Betrouwbaar systeem dat weinig onderhoud vergt.
 • Ideaal voor nieuwbouwhuizen en bij renovatie.
 • Prijzen inclusief installatie: €1150,00 tot +/- €1600,00.

Een flexibel en hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een mix tussen beide bovengenoemde mogelijkheden. De basis is volledig bekabeld en dus zeer betrouwbaar, en je kunt het in een later stadium gemakkelijk uitbreiden. Waar al bedrading ligt neem je de bedrade onderdelen, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen neem je draadloze sensors.

 • De voordelen van een draadloos en bekabeld systeem.
 • Het is relatief duur en de keuze is klein.
 • Prijs inclusief aanleggen: €1450,00 – €2950,00.

Huisbeveiliging: extra opties

Je kunt het alarm uitbreiden met additionele sensoren, camera’s, randapparatuur en slimme beveiliging voor extra comfort. Onderstaand lees je meer over veilig wonen in Goirle.

 • Rookmelders: waarschuwt bij rook met een lokale sirene en pushmelding.
 • Sprinklerinstallatie: brandblusinstallatie om beginnende brand te detecteren en beheersen.
 • Gasmelder: herkent specifieke gassen zoals aardgas, butaan, propaan of LPG.
 • Glasbreukmelder: detecteert glasbreuk met een elektretmicrofoon.
 • Camerabeveiliging: systeem van verschillende beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: informeert buren bij een inbraak en jaagt inbrekers weg.
 • Bewegingsmelder: detecteert en meldt bewegingen rondom jouw woning.
 • Meldkamer abonnement: bij een alarmmelding wordt direct een protocol in werking gesteld.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een druppel, pincode, tag, ID.
 • Koolmonoxidemelder: een toestel dat alarm slaat wanneer de koolmonoxide concentratie in een ruimte te hoog wordt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Goirle (juli 2024)

Als je een beetje handig bent kan je jouw alarmsysteem zelf installeren. Toch, als je het uitbesteed aan een ervaren installatiebedrijf dan heb je ook de zekerheid dat het goed geïnstalleerd wordt. In de tabel hieronder vind je de adresgegevens van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Goirle. Vaak bieden zij eigen systemen van merken als Tzunali en Kenwei. Of klik door voor bedrijven en installateurs in Oisterwijk, Hilvarenbeek, Tilburg en Geertruidenberg.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 praktische tips tegen woninginbraak

De kans op een inbraak blijft altijd aanwezig. Maar je kunt wel zorgen dat de kans minimaal is. We delen handig tips om de opties voor inbraak in Goirle te beperken. Bekijk ook meer informatie over Hybride alarmsysteem.

 1. Breng goed hang- en sluitwerk op deuren en ramen aan.
 2. Zorg voor een speciaal slot bij de schuifpui.
 3. Leg waardevolle voorwerpen uit het zicht.
 4. Verstop je huissleutels niet buiten je huis.
 5. Zorg voor verlichting in en rondom je huis.
 6. Vraag de buren om een oogje in het zeil te houden.
 7. Kijk of je kunt deelnemen aan de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Vertel niet op Facebook of Instagram dat je op vakantie bent.
 9. Laat nooit onbekenden binnen in een appartementsgebouw.
 10. Koop anti-inbraakfolie voor de ramen op de begane grond en 1e verdieping.

Beveiligingssysteem laten installeren?

Kies ook voor betrouwbare huisbeveiliging voor een fijn en vertrouwd gevoel

Beveiligingsbedrijf Goirle vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Noord-Brabant zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief die kunnen helpen bij het plaatsen van een professioneel alarm met bewakingscamera’s. Deze firma’s bieden een slimme alarmdienst met eenvoudige bediening via de App. In veel gevallen kunnen ze jou ook helpen met bemande meldkamer.

 • Verisure: Supersnelle meldkamer reageert binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: 24/7 bewaking door bemande meldkamer in Nederland.
 • Woonveilig: Direct een melding op je smartphone bij onraad.
 • V&S Beveiliging: 24 maanden garantie, topkwaliteit en geplaatst door pro’s.
 • SmartAlarm: Altijd op de hoogte d.m.v. de speciale App (met Trigion meldkamer).
 • Directveilig: Gemakkelijk zelf te bedienen, uitgerust met VRKI klasse 2-certificering.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Google Nest, Ring en TP-Link, D-Link, EZVIZ, Foscam, Bosch + Arlo, Hombli, Eufy, Eve, Netamo.

Vragen en antwoorden aangaande inbraakbeveiliging

Wat kost een alarmsysteem installeren in Goirle?

De kosten van een goed alarmsysteem in Goirle voor thuis liggen tussen de €550,00 en €875,00. De totale prijs wordt beïnvloed door het type installatie, de eventuele uitbreidingen zoals camera’s of CO2 melder, de grootte van de woning en de installateur.

Wat zijn de pluspunten van een eigen alarmcentrale?

Bij brand, inbraak of glasbreuk controleert een centralist wat er gaande is en of ze direct in actie moeten komen. De beveiliger belt direct de bewoners of andere contactpersonen wanneer er een brandmelding of inbraak is gedetecteerd. D.m.v. Live View kan de meldkamer van de politie zelfs meekijken met de camerabeelden. De tarieven van een huisalarm met meldkamer abonnement liggen tussen de €10,00 & €55,00 per maand.

Hoe ontvang ik een signaal bij inbraak-detectie?

Bij ongewone situaties kan je op diverse manieren een melding krijgen. Zo kun je kiezen voor alarmmeldingen als een hard geluidsalarm (sirene) of een melding op je telefoon. Andere beschikbare meldingen zijn: doorschakeling naar meldkamer, lichtalarm, e-mail, telefonische oproep. Als je kiest voor een stil alarm is er geen sirene hoorbaar of zichtbaar, waardoor de inbreker op heterdaad betrapt kan worden.

Wat zijn de pluspunten van camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en het vergroot de pakkans omdat je gezichten en kentekens kunt herkennen. De meest betaalbare keuze is een systeem met digitale camera’s, vanaf €150,00 per camera. Liever de meest scherpe en heldere HD-beelden om zelfs de meest kleine details te kunnen opmerken? Probeer dan een HD IP camera. Daarvoor betaal je +/- €575,00 per unit. Je kunt dit eenvoudig laten plaatsen door de beveiligingsadviseur Goirle.


Postcodegebied: 5050, 5051, 5052, 5053

Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie