Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Zoelmond

Door het plaatsen van een alarmsysteem in Zoelmond beveilig je jouw huis tegen inbraak. Deze gemeente kent jaarlijks flink wat inbraken. Een eigen alarminstallatie heeft een preventieve werking, kan je laten koppelen aan de meldkamer en geeft je 24/7 een gerust gevoel. Evenzeer zal het huisalarm afgaan bij brand, gas of lekkage. In onze handige keuzehulp verstrekken we praktische details over de verschillende type systemen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. Verder check je hier een overzicht met beschikbare beveiligingsbedrijven in Zoelmond en check je praktische inbraakpreventietips.

Is een alarmsysteem in huis voor mij interessant?

 • Inbrekers breken minder snel in bij woningen met een alarm.
 • De pakkans wordt sterk vergroot.
 • In sommige gevallen bespaar je op de verzekering.
 • Altijd een veilig gevoel, ook op vakantie.
 • Directe opvolging van een meldkamer.

alarmsysteem-zoelmond

Alarminstallatie Zoelmond laten plaatsen

Omschrijving van een alarmsysteem: een elektronisch apparaat dat een melding zal versturen bij gevaarlijke gebeurtenissen. Bij beweging slaat het alarm aan en wordt je meteen op de hoogte gesteld op je telefoon. Als extra optie is het woningalarm ondergebracht bij een meldkamer. Een expert bekijkt de melding en neemt indien nodig direct telefonisch contact op met de bewoners of andere contactpersonen. Bij een geverifieerde alarmmelding worden direct hulpdiensten ingeschakeld. Een professionele en goedkope alarminstallatie laten installeren in Zoelmond? In het bijgaande stappenplan lees je stap-voor-stap hoe je dit doet.

Beveiligingssysteem in mijn woning laten installeren

 1. Plek van sensoren en detectoren kiezen

  Maak foto’s en een schets van de plattegrond van het huis en kijk waar inbrekers de woning kunnen binnendringen. Zo markeer je welke toegangsplekken voorzien moeten worden van detectors. M.b.t. inbraakdetectie heb je allerlei soorten sensors: rookmelders, bewegingsmelders, gasdetectoren, waterdetectoren, beveiligingscamera’s, glasbreuksensoren.

 2. Kies het soort alarm

  Je hebt de keuze uit een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Bij een bekabeld huisalarm wordt alle verbonden met draden zodat het bijna niet te saboteren is. Een draadloos systeem communiceert vaak via een draadloze Wifi verbinding en is een stuk flexibeler. Een hybride inrichting is een mix van zowel bedrade als draadloze items.

 3. Keuze voor alarmmelding maken

  Je hebt de keuze uit meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: de nieuwste systemen geven een melding op je telefoon. Andere opties zijn: lichtalarm, telefonische oproep, geluidsalarm, SMS. Vaak kan je optioneel kiezen voor een standaard melding richting de Particuliere Alarm Centrale (PAC). Bij onraad nemen ze meteen contact op met jou. Indien gewenst heeft een stil alarm ook zeker toegevoegde waarde.

 4. Vraag prijzen op bij installatiebedrijven

  Geef het installatie adres in en geef jouw wensen zo specifiek mogelijk door. Je ontvangt zo snel mogelijk verscheidene offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Zoelmond.

 5. Installatieservice en uitleg

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf legt alles netjes aan op een dag en tijdstip dat het jou schikt. De installateur vertelt hoe je het systeem in- en uitschakelt. Ook kan je gegevens (van jezelf en bijv. familie) instellen die gealarmeerd worden zodra het alarm afgaat.

Een betrouwbaar alarmsysteem kopen in Zoelmond?

Vraag offertes op bij experts uit de buurt

Tips: Voor welk beveiligingssysteem moet ik gaan?

Een groeiend aantal woningbezitters in de gemeente Buren kiezen voor alarmbeveiliging. Elk huis moet qua woningbeveiliging op een andere manier worden ingericht. Er zijn goedkope standaard modellen met alleen een centraal bedieningspaneel, sensors en een sirene. Er zijn ook luxe beveiligingssystemen die beschikken over bewegingsmelders, camerabewaking, meldkamer koppeling, rookmelders, afstandsbediening. Tevens start je zoektocht bij het bepalen van een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. In het onderstaande blok zullen we daar een toelichting op geven.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloos alarm voor woningen is doorgaans verbonden met een internetverbinding, en sensors die werken op batterij-power. Het plaatsen van deze alarmen is erg simpel en het is ook perfect voor bestaande bouw. Tevens kunnen onderdelen voordelig worden vervangen en is uitbreiding mogelijk. Let erop dat je jaarlijks de detectors moet controleren en je op sommige plekken in huis beperkte verbinding hebt.

 • Voordelig en gemakkelijk aan te leggen.
 • Meer storingsgevoelig.
 • Prijs inclusief montage: €775,00 oplopend tot €1700,00.

Een vast kabel-alarmsysteem
Wanneer je kiest voor een bekabeld alarm wordt een systeem opgezet waarbij alles met kabels wordt verbonden. De kans op een storing is minimaal, en het wordt met name geïntegreerd bij nieuwbouw en bedrijven. Bij hogere risicoklasse van bedrijven en woningen wordt uitsluitend met deze producten gewerkt. Je hebt weinig onderhoud nodig, je hebt weinig last van storingen en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Zeer betrouwbaar, weinig storingen.
 • Voor de bestaande bouw niet zo geschikt.
 • Onkosten inclusief installatie: €1075,00 oplopend tot €2400,00.

Een digitaal hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm biedt het beste van 2 werelden. Het is zeer betrouwbaar, maar je hoeft niet op elke plek bedrading nodig. Waar de kabels al voorhanden zijn gebruik je bekabelde sensoren, en op de locaties waar geen kabels aanwezig zijn installeer je draadloze sensoren.

 • Betrouwbaar storingsongevoelig, gemakkelijk uit te breiden.
 • Het aanbod is een stuk kleiner.
 • Investering inclusief aanleggen: €1550,00 – €2950,00.

Huisbeveiliging: extra opties

Je kunt jouw alarm modulair uitbreiden met extra sensoren en slimme beveiliging voor nog meer gemak. In het blok hierna lees je meer informatie over extra veilig wonen in Zoelmond.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand met zowel een sirene en oproep naar bewoners.
 • Sprinklerinstallatie: compleet autonoom blussysteem bij vuurdetectie.
 • Gasmelder: speciaal apparaat om bepaalde soorten gassen te herkennen.
 • Glasbreukmelder: detector dat een signaal afgeeft richting zodra een beveiligde ruit breekt.
 • Camerabeveiliging: 24/7 in de gaten houden wat er rondom je huis gebeurt d.m.v. beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: gaat af zodra 1 van de componenten alarm slaat.
 • Bewegingsmelder: krijg direct een notificatie wanneer er beweging gemeld wordt.
 • Meldkamer abonnement: beveiligers kunnen live schakelen naar jouw woning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een ID, druppel, tag, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: ook wel co-melder genoemd, detecteert giftig, geur-, smaak- en kleurloos koolmonoxide.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Zoelmond (april 2024)

Met name de draadloze alarmsystemen kan je zelf installeren. Alleen, wanneer je het laat aanleggen door lokaal installatiebedrijf dan weet je zeker dat het systeem naar wens werkt. In de onderstaande tabel bieden wij namen plus adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Zoelmond. Zij kunnen je helpen met merken zoals Ecoline en Asecos. Of zoek door naar installatiebedrijven en leveranciers in Beusichem, Asch, Varik en Heesselt.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tien tips om woninginbraak te verkleinen

Je kunt een inbraak nooit helemaal voorkomen. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. We geven praktische tips om de opties voor inbraak in Zoelmond te limiteren. Je kunt ook meer info bekijken over Draadloos alarmsysteem.

 1. Breng goed hang- en sluitwerk op deuren en ramen aan.
 2. Doe altijd de ramen en deuren op slot.
 3. Leg waardevolle voorwerpen uit het zicht.
 4. Zorg voor voldoende buitenverlichting.
 5. Zorg voor geluid of zelfs lawaai in huis.
 6. Zorg dat je goede contacten hebt met je vriend.
 7. Start- of sluit je aan bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Vermeld niet op social media dat je op vakantie bent.
 9. Leg al je kostbare spullen vast.
 10. Plak anti-inbraakfolie en inbraakstrips op ramen en deuren.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

Kies voor professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een hoger gevoel van veiligheid

Beveiligingsbedrijf Zoelmond vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Gelderland kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven met veel kennis over het plaatsen van alarminstallaties en bewakingscamera’s. Zij bieden een intelligente alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt in- en uitschakelen. Doorgaans bieden zij de optie tot een extra service met eigen meldkamer.

 • Verisure: Eigen meldkamer reageert binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: Flexibel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Woonveilig: Direct geïnformeerd op je mobiele telefoon bij een alarm.
 • V&S Beveiliging: Alleen a-merk apparatuur tegen de scherpste prijzen.
 • SmartAlarm: Geen vast contract, 24/7 professionele monitoring vanuit Trigion.
 • Directveilig: Revolutionaire systeem met BORG certificaat t/m klasse 4.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Ring, Google Nest en Somfy, EZVIZ, Foscam, Bosch, TP-Link of Eufy, Netamo, Yale, Arlo, Hombli.

Vragen over het aanbrengen van inbraakbeveiliging

Welke kosten komen kijken bij een alarmsysteem installeren in Zoelmond?

De kosten van een volledig alarmsysteem in Zoelmond voor thuis liggen je tussen de €525,00 en €1425,00. De uiteindelijke prijs hangt af van het soort systeem, de extra opties zoals meldkamer koppeling en camera’s of rookmelder, het aantal ruimtes, en het jaarlijkse onderhoud.

Wat zijn de pluspunten van een eigen alarmcentrale?

Bij een gevaarlijke of ongewone situatie bekijkt de medewerker wat er rondom het huis gebeurt en of ze de hulpdiensten moeten oproepen. Een agent waarschuwt de bewoners bij een overval, inbraak of brand Met Live View hebben politie en andere hulpdiensten snel zicht op de situatie. De kosten van een alarm met meldkamer abonnement zijn gemiddeld tussen de €15,00 en +/- €47,50 per 4 weken.

Krijg ik een melding als er wordt ingebroken?

Bij een foute beweging ontvang je op diverse manieren een signaal. Voorbeelden van alarmmeldingen zijn o.a. een luid geluidsalarm (sirene) of een notificatie op je telefoon. Alternatieven zijn o.a.: doorschakeling naar meldkamer, e-mail, lichtalarm, SMS. Als je kiest voor een stil alarm zal er geen sirene afgaan, op die manier is de kans groter dat de inbreker gepakt wordt.

Wat zijn de voordelen van camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Het ontmoedigt inbrekers en stimuleren vervolging bij de rechter omdat de beelden als bewijsmateriaal dienen. Voor de kleine portemonnee is er een systeem met digitale camera’s, vanaf €200,00 per aansluiting. Wil je de meest scherpe en heldere HD-beelden zodat je ook de meest kleine details kunt terugzien? Probeer dan een HD IP camera. De prijs hiervan is zo’n €475,00 per aansluiting. Laat dit bij voorkeur aanleggen door de beveiligingsadviseur Zoelmond.


Postcodegebied: 4110, 4111

Plaats een reactie