Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Asch

Met een alarmsysteem in Asch is je huis altijd beveiligd, ook als je niet thuis bent. In de gemeente zijn er jaarlijks tientallen woninginbraken. Dit alarminstallatie heeft een preventieve werking, beperkt de eventuele schade en heeft soms een positief effect op de verzekeringskosten. Evenzeer geeft het huisalarm ook een signaal af bij brand, gas of lekkage. In onze keuzehulp bieden we uitgebreide details over de mogelijke systemen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. Ook bieden we op deze site erkende beveiligingsbedrijven in Asch en check je praktische inbraakpreventietips.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Inbrekers kiezen minder snel voor huizen met een alarm.
 • Een luid alarm jaagt inbrekers sneller de deur uit.
 • Je betaalt een lagere verzekeringspremie.
 • Een maximaal gevoel van veiligheid.
 • Je kunt kiezen voor een extra koppeling met de alarmcentrale.

alarmsysteem-asch

Alarminstallatie Asch laten plaatsen

Wat houdt een alarmsysteem in? Een elektronisch apparaat dat een (stil) alarm afgeeft bij een abnormale gebeurtenis of calamiteit. Bij een signalering wordt het alarm getriggerd en krijg je een melding op je smartphone. Tegen extra betaling is het woningalarm direct verbonden met een controle- / meldkamer. Een agent ziet direct wat de situatie is en neemt indien nodig direct telefonisch contact op met het adres waar het alarmsysteem is gemonteerd. Bij een overval, inbraak of brand kunnen eventueel direct de hulpdiensten gealarmeerd worden. Een professionele en goedkope alarminstallatie laten installeren in Asch? In het stukje hieronder vertellen we precies wat je moet doen.

Het laten plaatsen van een beveiligingssysteem

 1. Keuze maken voor detectoren en sensoren

  Zorg voor een goed beeld van het huis en controleer waar de risico’s het grootst zijn. Zo weet je welke deuren, ramen, hoeken en kozijnen verzegeld moeten worden met een sensor. Wat betreft inbraakdetectie heb je allerlei soorten sensors: glasbreuksensoren, rookmelders, waterdetectoren, bewegingsmelders, beveiligingscamera’s, magneetcontacten.

 2. Selectie van soorten alarmen

  Je kunt kiezen uit een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Bij een bedraad systeem wordt alle verbonden met draden wat zorgt voor een zeer betrouwbaar systeem. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem heeft deze kabels niet nodig en is ook heel gemakkelijk uit te breiden. De hybride mogelijkheid is een combinatie van beide.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  We differentiëren diverse type alarmeringen: denk aan een app op je telefoon maar ook geluidsalarm, lichtalarm, E-mail, telefonische oproep. Steeds meer mensen vullen dit aan met een professionele integratie met een 24/7 meldkamer (PAC). Er wordt op elk moment van de dag meegekeken. Als laatste heeft een stil alarm ook zeker toegevoegde waarde.

 4. Vraag prijzen op bij installatiebedrijven

  Voer je adres in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Binnen enkele dagen ontvang je verscheidene offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Asch en de gemeente.

 5. Installatie en in werking stelling

  Een beveiligingsbedrijf legt alles netjes aan op de gekozen dag. De woningbeveiliger legt precies uit hoe je het moet bedienen. Je kunt nu ook de contactpersonen inprogrammeren die gebeld moeten worden bij abnormale gebeurtenissen.

Een voordelig alarmsysteem kopen in Asch?

Vergelijk kosten en voorwaarden van experts uit de regio

Advies: Welk beveiligingssysteem moet ik kiezen?

Een groeiend aantal woningbezitters in de gemeente Buren kiezen voor alarmbeveiliging. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Er zijn goedkope instap-systemen met enkel detectoren en sirene. Er bestaan ook complete pakketten met buitensirene, rookmelders, camerabewaking, afstandsbediening, meldkamer koppeling. Verder moet je in de basis kiezen voor een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Hierna delen we daar meer info over.

100% draadloos alarm
Een draadloos alarmsysteem sluit je doorgaans aan op de WIFI, en sensors die werken op batterij-power. Het installatieproces is zo gedaan en het is zeer interessant voor bestaande huizen. Daarnaast is het flexibel en kan je het eenvoudig verplaatsen of uitbreiden. Grote nadelen zijn dat er soms nieuwe batterijen in moeten en dat het gemakkelijker storingen heeft.

 • Geen bedrading nodig en dus geschikt voor bestaande bouw.
 • Ze zijn wat meer sabotage- en storingsgevoelig.
 • Investering inclusief montage: €675,00 tot ongeveer €1600,00.

Een bekabeld alarmsysteem
Wanneer je gaat voor een bedraad alarm wordt een systeem opgezet waarbij alles met kabels wordt verbonden. Het is de meest betrouwbare keuze, maar niet zo handig als het later wilt uitbreiden. Bij de hogere risicoklasse is dit vaak een randvoorwaarde. Het is gemakkelijker in onderhoud, het is storingsongevoelig en jij hoeft je niet druk te maken over lege batterijen (220V).

 • Verplichting bij bedrijven en panden in hogere risicoklasse.
 • Ideaal voor nieuwbouwhuizen en bij renovatie.
 • Investering inclusief installatie: €1150,00 – €1750,00.

Een combinatie / hybride alarmsysteem
Een hybride alarm biedt het beste van 2 werelden. De basis is volledig bekabeld en dus zeer betrouwbaar, maar heeft niet op iedere plek bedrading nodig. Op de locaties waar al kabels liggen neem je de bekabelde detectoren, en op de locaties waar geen kabels aanwezig zijn neem je draadloze componenten.

 • Betrouwbaar storingsongevoelig, gemakkelijk uit te breiden.
 • Minder aanbod en duurder.
 • Kosten incl. aanleggen vanaf €1600,00 tot wel €2600,00.

Huisbeveiliging: aanvullende opties

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met diverse extra mogelijkheden en slimme beveiliging voor additionele dekking en gemak. In het stukje hieronder sommen we enkele componenten op voor veilig wonen in Asch.

 • Rookmelders: waarschuwt bij rook met een lokale sirene en pushmelding.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch brandblussysteem dat een brand blust.
 • Gasmelder: detecteert gaslekken en gaskranen die niet dichtgedraaid zijn.
 • Glasbreukmelder: detecteert het breken van glas tot op 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: je hebt je eigen beveiligingscamera beelden voor onderzoek.
 • Buitensirene: gaat af zodra 1 van de componenten alarm slaat.
 • Bewegingsmelder: te plaatsen in ramen, deuren of op hoogte in grote ruimten.
 • Meldkamer abonnement: controleert wat er aan de hand is kan direct hulpdiensten inlichten.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door gebruik te maken van een pincode, druppel, tag, pas.
 • Koolmonoxidemelder: slaat alarm wanneer er zich te veel koolstofmonoxide in de lucht bevindt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Asch (april 2024)

Eventueel kun je ervoor kiezen zelf alles aan te leggen. Toch, wanneer je dit laat doen door een ervaren installatiebedrijf dan weet je zeker dat je huis goed beveiligd wordt. In het overzicht hieronder vind je de adresgegevens van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Asch. Vaak bieden zij eigen systemen van merken als Winland en INIM. Of bekijk verkooppunten en leveranciers Erichem, Ravenswaaij, Beusichem en Zoelmond.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om de kans op woninginbraak te verkleinen

Je kunt een inbraak nooit helemaal voorkomen. Je kunt de kans op inbraak wel beperken. Hierna delen we relevante tips de opties voor inbraak in Asch te verkleinen. Je kunt ook meer info bekijken over Hybride alarmsysteem.

 1. Zorg dat alle ramen en deuren voorzien zijn van goed hang- en sluitwerk.
 2. Sluit altijd alle deuren en ramen af.
 3. Zorg dat er geen kostbaarheden zichtbaar zijn van buitenaf.
 4. Laat de tuin aanvegen als je op vakantie gaat.
 5. Laat lampen aan en uit gaan op vaste tijden.
 6. Vraag buren of ze wat extra willen opletten wanneer jij weg bent.
 7. Word lid van de plaatselijke WhatsApp buurtpreventie.
 8. Ga verstandig om met je social media.
 9. Verberg je sleutels niet onder de mat.
 10. Koop anti-inbraakfolie en breng dit aan op inbraakgevoelige ramen.

Een professioneel beveiligingssysteem voor thuis

Kies ook voor betrouwbare huisbeveiliging voor een gerust gevoel

Beveiligingsbedrijf Asch vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Gelderland zijn meerder beveiligingsbedrijven operationeel met veel kennis over het installeren van alarmen en bewakingscamera’s. Deze dienstverleners bieden een intelligente alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt beheren. Dikwijls kunnen ze jou ook helpen met extra service met eigen meldkamer.

 • Verisure: Supersnelle reactie en levenslange garantieservice.
 • Feenstra.com: REQ gecertificeerde beveiligingssystemen.
 • Woonveilig: Huisdiervriendelijk, gemakkelijk uitbreidbaar en zelf te plaatsen.
 • V&S Beveiliging: Betaalbaar, A-merken en 3 jaar garantie.
 • SmartAlarm: Altijd op de hoogte met de SmartAlarm app en Trigion koppeling.
 • Directveilig: Gemakkelijk zelf te bedienen, uitgerust met VRKI klasse 2-certificering.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Ring, Google Nest en Foscam, D-Link, Bosch, Somfy, TP-Link of Yale, Hombli, Netamo, Eve, Arlo.

Bekijk inbraakbeveiliging FAQ

Welke prijzen hanteren ze voor een alarmsysteem installeren in Asch?

De kosten van een goed alarmsysteem in Asch voor thuis liggen gemiddeld gezien tussen de €450,00 en €1275,00. De totale prijs wordt gecalculeerd door de soms van het gekozen systeem, de extra opties zoals camera’s of gasmelder, het aantal kamers, en het jaarlijkse onderhoud.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Zodra het alarm beweging detecteert bekijkt de centralist direct of er iets aan de hand is en of hulpdiensten moeten worden benaderd. De operator belt meteen de contactpersonen (sleutelhouders) Bij een geverifieerde alarmmelding D.m.v. Live View hebben politie en andere hulpdiensten snel zicht op de situatie. De investering in een inbraaksysteem met meldkamer abonnement bedragen tussen de €10,00 & €30,00 per 4 weken.

Op welke manier wordt ik geïnformeerd bij een inbraak?

Bij detectie kan je op verschillende manieren een melding krijgen. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een luid geluidsalarm (sirene) of een pushmelding op je smartphone. Verder zijn er ook opties voor een melding via: SMS, doorschakeling naar meldkamer, lichtalarm, telefonische oproep. Als je kiest voor een stil alarm is er geen sirene hoorbaar of zichtbaar, maar worden bewoners (en eventueel de meldkamer) wel op de hoogte gesteld.

Waarom het systeem uitbreiden met camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en de pakkans is een stuk groter omdat deze video’s goed bewijsmateriaal zijn. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een dome/bullet camera vanaf €275,00 per unit. Zoek je haarscherp beeld zodat ook gezichten en kentekens je niet ontgaan? Installeer dan een HD IP camera vanaf €500,00 per stuk. Professioneel geïnstalleerd door de beveiligingsadviseur Asch.


Postcodegebied: 4115

Plaats een reactie