Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Streefkerk

Dankzij de installatie van een alarmsysteem in Streefkerk voel je je een stuk veiliger thuis. Jaarlijks zijn er in deze gemeente tientallen inbraken. Zo’n alarminstallatie biedt een hoge preventieve werking tegen inbraak, beperkt de eventuele schade en realiseert een veilig gevoel wanneer je in de huis verblijft. Eveneens kan een huisalarm een signaal geven bij een gaslek, vuur, rook of lekkage. Met onze speciale keuzehulp delen wij handige details over de diverse systemen en de onkosten waarop je moeten rekenen bij inbraakbeveiliging. Als laatste vergelijk je op alarmsysteemcheck.nl bekende (lokale en regionale) beveiligingsbedrijven in Streefkerk en vind je slimme tips tegen inbraak.

Is een alarmsysteem in huis voor mij interessant?

 • Er gaat een preventieve werking vanuit (inbraakwerend).
 • De alarmerende functie vergroot de kans dat inbrekers de benen nemen.
 • Je betaalt een lagere verzekeringspremie.
 • Het hele jaar door een veilig gevoel binnen- en buitenhuis.
 • Optioneel kan de meldkamer live meekijken.

alarmsysteem-streefkerk

Alarminstallatie Streefkerk installeren

Met een alarmsysteem bedoelen we een elektronisch waarschuwingssysteem dat een (stil) alarm afgeeft bij brand, inbraak of glasbreuk. Bij een foute beweging wordt het alarm getriggerd en wordt je meteen op de hoogte gesteld op je telefoon. Steeds vaker is het woningalarm rechtstreeks verbonden met de meldkamer. Een specialist analyseert de melding en waarschuwt de contactpersonen (sleutelhouders). Bij een geverifieerde alarmmelding kunnen eventueel direct de hulpdiensten gealarmeerd worden. Ben je overtuigd en wil je een goedkope alarminstallatie laten installeren in Streefkerk? In dit handige stappenplan lees je stap-voor-stap hoe je dit doet.

Het laten aanleggen van een beveiligingssysteem in huis

 1. Posities van detectoren en sensoren

  Loop eens een rondje door de woning en achterhaal waar inbrekers jouw huis kunnen binnenkomen. Op deze manier bepaal je welke toegangsplekken meegenomen moeten worden qua sensoren / detectoren. Met het oog op inbraakdetectie zijn er meerdere sensors: magneetcontacten, bewegingsmelders, gasdetectoren, beveiligingscamera’s, glasbreuksensoren, rookmelders.

 2. Welke type alarm past bij mij?

  De top 3 mogelijkheden zijn een bekabeld, draadloos of hybride alarm. Bij de bekabelde optie wordt alle verbonden met draden zodat het heel storingsongevoelig is. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem heeft geen kabels nodig en is een stuk flexibeler. De hybride mogelijkheid kent een bedrade basis, en kan je uitbreiden met draadloze componenten.

 3. Alarmmeldingen

  Je hebt de keuze uit diverse alarmmeldingen: een melding via een smartphone App, geluidsalarm, lichtalarm, E-mail, telefonische oproep. Een interessante keuze is een standaard melding richting de alarmcentrale (PAC). Bij onraad nemen ze meteen contact op met jou. Desgewenst is ook een stil alarm nog een goede toevoeging.

 4. Offertes opvragen

  Vul jouw postcode in en vertel precies wat je nodig hebt. Je ontvangt zo snel mogelijk 1 tot 4 offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Streefkerk.

 5. Installatieservice

  Een beveiligingsbedrijf komt langs om het systeem aan te leggen op het afgesproken moment. De specialist legt precies uit hoe je het moet bedienen. Bovendien kan je de waarschuwingsadressen instellen die een notificatie ontvangt bij calamiteiten.

Een handig alarmsysteem kopen in Streefkerk?

Vraag offertes op bij installateurs in direct regio

Tips: Welk beveiligingssysteem wordt aangeraden?

Steeds meer woningen in de gemeente Molenlanden houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Er zijn veel verschillende type systemen voor woningbeveiliging. Zo zijn er hele voordelige modellen met alleen basisfuncties. Maar je kunt ook kiezen voor extra functies zoals camerabewaking, rookmelders, afstandsbediening, bewegingsmelders, buitensirene. Verder start je zoektocht bij het bepalen van een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. In het onderstaande blok noemen we alle pluspunten en minpunten.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloos alarmsysteem wordt gekoppeld aan je bestaande (draadloze) netwerk, de detectoren hebben een batterij. Je kunt het eenvoudig installeren en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Daarnaast kunnen onderdelen voordelig worden vervangen en is uitbreiding mogelijk. Vergeet niet dat je regelmatig batterijen moet vervangen en dat het wat minder betrouwbaar is dan een bedraad systeem.

 • Binnen korte tijd te installeren.
 • Een grotere kans op storingen.
 • Prijs inclusief montage: €775,00 tot +/- €1950,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
Wanneer je gaat voor een bekabeld alarm worden alle onderdelen middels kabels met elkaar gekoppeld. Het geeft nauwelijks tot geen storingen, en vooral handig bij nieuwbouw. Bij bedrijven en panden vanaf risicoklasse 2 wordt dit zelfs verplicht gesteld. Het systeem is eenvoudig te onderhouden, je hebt weinig last van storingen en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Geen last van storingen buitenaf.
 • Minder geschikt voor de bestaande bouw.
 • Tarief inclusief installatie: €1050,00 tot €2150,00.

Een gecombineerd hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mengeling van de eerder genoemde opties. De betrouwbaarheid is hoog, maar het is tegelijkertijd eenvoudig uitbreidbaar met draadloze componenten. Op de locaties waar al kabels liggen neem je de bekabelde sensors, op de plekken waar nog geen kabels liggen kan je kiezen voor draadloze sensoren.

 • Een ideale combinatie van draadloos en bekabeld.
 • Er zijn minder verschillende modellen verkrijgbaar.
 • Kosten incl. aanleggen vanaf €1350,00 tot en met €2750,00.

Extra opties huisbeveiliging

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief extra sensoren en slimme beveiliging voor extra comfort. In de lijst hieronder lees je meer informatie over extra veilig wonen in Streefkerk.

 • Rookmelders: meet de temperatuur in huis den detecteert rook.
 • Sprinklerinstallatie: afgesteld op de ruimtes in het pand.
 • Gasmelder: neemt razendsnel gasconcentraties in de lucht waar.
 • Glasbreukmelder: detecteert glasbreuk met een elektretmicrofoon.
 • Camerabeveiliging: systeem van verschillende beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: informeert buren bij een inbraak en jaagt inbrekers weg.
 • Bewegingsmelder: krijg direct een notificatie wanneer er beweging gemeld wordt.
 • Meldkamer abonnement: met een alarmcentrale is je woning in goede handen.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door middel van een tag, ID, pas, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: koolstofmonoxide belemmert dat zuurstof vervoerd wordt in het lichaam.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Streefkerk (juni 2024)

Eventueel kun je ervoor kiezen zelf alles aan te leggen. Maar, op het moment je kiest voor een vakkundig installatiebedrijf dan kan je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier gedaan wordt. In dit overzicht vind je de adresgegevens van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Streefkerk. Zij hebben ervaring met merken als Clarius en Microtech. Of bekijk installatiebedrijven en leveranciers in Kinderdijk, Groot-Ammers, Nieuw-Lekkerland en Lekkerkerk.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tien tips om woninginbraak te verkleinen

In ieder huis kan in theorie worden ingebroken. Maar je kunt wel zorgen dat de kans minimaal is. We geven populaire tips om de opties voor inbraak in Streefkerk te limiteren. Je kunt ook meer info bekijken over Brandbeveiliging.

 1. Zorg dat alle ramen en deuren voorzien zijn van goed hang- en sluitwerk.
 2. Sluit ramen en deuren goed af.
 3. Gebruik een kluis voor dure spullen.
 4. Zorg voor voldoende buitenverlichting.
 5. Geef je huis een bewoonde indruk als je afwezig bent.
 6. Vraag buren om een oogje in het zeil houden.
 7. Registreer je bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Denk goed na wat je deelt op social media.
 9. Leg sleutels op een veilige plaats.
 10. Plak anti-inbraakfolie en inbraakstrips op ramen en deuren.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

Bekijk de mogelijkheden van huisbeveiliging met meldkamer voor een gerust gevoel

Beveiligingsbedrijf Streefkerk vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Zuid-Holland zijn er een aantal grote beveiligingsbedrijven die volledig gespecialiseerd zijn in het plaatsen van een veilig alarm met bewakingscamera’s. Deze leveranciers helpen jou met een effectieve alarmdienst die je kunt bedienen met de smartphone. Regelmatig bieden zij de optie tot een extra service met eigen meldkamer.

 • Verisure: Levenslange garantie, snelle reactie en SOS-knop.
 • Feenstra.com: Altijd inclusief tweejaarlijks service & onderhoud.
 • Woonveilig: Volledig draadloos en dus eenvoudig zelf te installeren.
 • V&S Beveiliging: Gecertificeerd voor het leveren van kwalitatief hoogstaande beveiligingsoplossingen.
 • SmartAlarm: Je alarm bedienen en instellen via de Applicatie (met Trigion).
 • Directveilig: 24/7 doormelding met virtuele of bemande meldkamer.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en Somfy, TP-Link, Foscam, D-Link, Bosch of Arlo, Netamo, Eufy, Yale, Eve.

De meest gestelde vragen over inbraakbeveiliging (FAQ)

Wat betaal ik voor een alarmsysteem installeren in Streefkerk?

De kosten van een volledig alarmsysteem in Streefkerk voor thuis liggen je tussen de €350,00 en €825,00. De exacte prijs komt tot stand door het soort systeem, extra services zoals meldkamer en camera’s of brandmelder, de grootte van de woning en de jaarlijkse inspectie.

Hoe wordt een melding bij de meldkamer verwerkt?

Bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties bekijkt de medewerker of er iets aan de hand is en of ze direct in actie moeten komen. Een agent stelt woningeigenaren op de hoogte Bij een noodsituatie Door het inschakelen van Live View kan de meldkamer van de politie zelfs meekijken met de camerabeelden. De tarieven van een alarmsysteem met meldkamer abonnement bedragen tussen de €22,50 & €52,50 per 4 weken.

Hoe word ik gewaarschuwd bij een inbraak?

Bij ongewone situaties kan je op verschillende manieren een melding krijgen. Zo kun je kiezen voor alarmmeldingen als een hard geluidsalarm (sirene) of een pushmelding op je smartphone. Andere beschikbare meldingen zijn: SMS, telefonische oproep, e-mail, lichtalarm. Geeft jij de voorkeur aan een stil alarm, dan zal een indringer niet weten dat hij gesnapt is dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Hoe werkt camerabeveiliging?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Het maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat videobeelden rechtsgeldig bewijs zijn. Een voordelige mogelijkheid is een set met analoge camera’s, vanaf €300,00 per unit. Liever volledige beveiliging van jouw woning met HD Beeld zodat ook menselijke gezichten en kentekens herkend kunnen worden? Probeer dan een HD IP camera. De prijs hiervan is zo’n €575,00 p/stuk. Snel en voordelig laten aanleggen door de beveiligingsadviseur Streefkerk.


Postcodegebied: 2959

Plaats een reactie