Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Erichem

Door middel van een alarmsysteem in Erichem kan je met een gerust hart de deur uit. Deze gemeente kent jaarlijks flink wat inbraken. Zo’n alarminstallatie biedt een hoge preventieve werking tegen inbraak, beperkt de eventuele schade en geeft een hoger gevoel van veiligheid. Tevens stelt het huisalarm je ook op de hoogte bij lekkage, brand, rookontwikkeling en lekkage. In de praktische keuzehulp verstrekken we handige informatie over de beschikbare systemen en de kosten van inbraakbeveiliging. Bovendien check je op deze pagina een aantal beschikbare beveiligingsbedrijven in Erichem en check je praktische inbraakpreventietips.

Is een alarmsysteem in huis voor mij interessant?

 • Het schrikt inbrekers af (preventieve werking).
 • Een luid alarm jaagt inbrekers sneller de deur uit.
 • Gunstigere verzekeringspremie.
 • Het geeft een fijn en vertrouwd gevoel.
 • Mogelijkheid tot het afsluiten van een meldkamer-abonnement.

alarmsysteem-erichem

Alarminstallatie Erichem laten plaatsen

Een alarmsysteem houdt in: een elektronisch mechanisme dat een signaal geeft bij een bepaalde gebeurtenis. Bij onraad slaat het alarm aan en ontvang je optioneel per sms/app een notificatie. Wanneer je dat wil wordt het woningalarm rechtstreeks verbonden met de meldkamer. De medewerker analyseert de situatie en probeert contact te leggen met de betrokken klant. Bij een geverifieerde alarmmelding kunnen zij hulpdiensten supersnel inschakelen. Snel een goedkope alarminstallatie laten installeren in Erichem? In ons speciale stappenplan vertellen we precies wat je moet doen.

Beveiligingssysteem in mijn woning laten installeren

 1. Locatie van detectoren en sensoren

  Loop eens een rondje door de woning en achterhaal waar de zwakke plekken liggen. Op deze manier markeer je welke ramen en deuren sensoren / detectoren moeten krijgen. Als we het hebben over inbraakdetectie zijn er verschillende soorten sensors: waterdetectoren, gasdetectoren, beveiligingscamera’s, glasbreuksensoren, rookmelders, magneetcontacten.

 2. Soort alarm kiezen

  De meest gekozen soorten zijn een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij de bekabelde optie wordt alle verbonden met draden wat zorgt voor een zeer betrouwbaar systeem. Het draadloze alternatief communiceert vaak via een draadloze Wifi verbinding en is een stuk flexibeler. Een hybride systeem is een combinatie van beide.

 3. Welke alarmmeldingen wil je krijgen?

  We differentiëren diverse type alarmeringen: de nieuwste systemen geven een melding op je telefoon. Andere opties zijn: telefonische oproep, SMS, geluidsalarm, lichtalarm. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van een standaard melding richting een 24/7 meldkamer (PAC). Bij een geverifieerd alarm kunnen zij de politie inschakelen. Desgewenst kan een stil alarm ook handig zijn.

 4. Prijzen vergelijken

  Geef het installatie adres in en selecteer de installatie die je wilt. Je krijgt dan gratis en vrijblijvend verschillende offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Erichem en de gemeente.

 5. Installatie van het alarm

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf komt het systeem plaatsen op de gekozen dag. De expert vertelt hoe je het systeem in- en uitschakelt. Ook kan je gegevens (van jezelf en bijv. familie) opgeven die een notificatie ontvangt zodra het alarm afgaat.

Een professioneel alarmsysteem kopen in Erichem?

Bekijk actuele prijzen bij installateurs in jouw buurt

Advies: Kies het juiste beveiligingssysteem

Een groeiend aantal woningbezitters in de gemeente Buren hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Qua woningbeveiliging zijn er heel veel verschillende opties. Er zijn betaalbare budget producten met enkel de noodzakelijke onderdelen. Aan de andere kant heb je de meest uitgebreide oplossingen inclusief rookmelders, afstandsbediening, meldkamer koppeling, bewegingsmelders, camerabewaking. Ook moet je een keuze maken uit een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. In het volgende stuk delen we daar meer info over.

100% draadloos alarm
Een draadloze alarminstallatie wordt gekoppeld aan je bestaande (draadloze) netwerk, met units die werken met batterijen. Het is eenvoudig aan te leggen en het is ook perfect voor bestaande bouw. Als laatste is het flexibel en kan je het eenvoudig verplaatsen of uitbreiden. Vergeet niet dat je jaarlijks de detectors moet controleren en dat sensoren soms verbindingsproblemen hebben.

 • Gemakkelijk aanleggen, uitbreiden en verplaatsen.
 • Ze zijn wat meer sabotage- en storingsgevoelig.
 • Tarieven inclusief montage: €700,00 tot +/- €1800,00.

Een alarmsysteem met kabels
Wanneer je kiest voor een bedraad alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. Het is een betrouwbaar systeem, en vooral handig bij nieuwbouw. Bij bedrijven in een hoge risicoklasse is dit vaak een randvoorwaarde. Het systeem is eenvoudig te onderhouden, minder storingsgevoelig en het kan worden aangesloten op het reguliere stroomnet.

 • Betrouwbaar systeem dat weinig onderhoud vergt.
 • Minder geschikt voor de bestaande bouw.
 • Prijs inclusief installatie: €925,00 – €1950,00.

Een combinatie / hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. Het heeft de kwaliteit van een bekabeld systeem, maar heeft niet op iedere plek bedrading nodig. Waar al kabels getrokken zijn gebruik je bekabelde componenten, op plekken waar geen bedrading ligt installeer je draadloze componenten.

 • De voordelen van een draadloos en bekabeld systeem.
 • Minder aanbod en duurder.
 • Kosten inclusief aanleggen: €2000,00 tot €2800,00.

Huisbeveiliging: aanvullende opties

Indien gewenst kan je het basisalarm aanvullen met extra sensoren en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. Onderstaand sommen we enkele componenten op voor veilig wonen in Erichem.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners bij brand met een luid alarm.
 • Sprinklerinstallatie: afgesteld op de ruimtes in het pand.
 • Gasmelder: gaat af bij detectie van aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: gaat af als iemand via een kapot raam een pand probeert binnen te komen.
 • Camerabeveiliging: richt de beveiligingscamera’s op ingangen en toegangswegen.
 • Buitensirene: gaat af als het alarm getriggerd wordt en trekt veel aandacht.
 • Bewegingsmelder: signaleert bewegingen op basis van echografie of infraroodstraling.
 • Meldkamer abonnement: alarmmeldingen worden doorgestuurd naar meldkamer voor een persoonlijke opvolging.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging d.m.v. een pas, pincode, ID, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: een co-melder kan helpen om co-vergiftiging te voorkomen.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Erichem (juni 2024)

Het behoort tot de opties om zelf een systeem aan te leggen. Maar, als je het uitbesteed aan een speciaal installatiebedrijf dan mag je er op vertrouwen dat alles op de juiste manier werkt. In dit overzicht ontdek je de adressen en namen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Erichem. Zij kunnen je helpen met merken zoals SMP en Omikron. Je kunt ook doorklikken naar bedrijven en leveranciers in Ravenswaaij, Everdingen, Asch en Beusichem.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips om woninginbraak te voorkomen

Een inbraak kan je nooit helemaal tegenhouden. Je kunt de kans op inbraak wel beperken. In het stukje hieronder vind je populaire tips om de mogelijkheden voor inbraak in Erichem te verkleinen. We bieden ook aanvullende informatie over Bedrijfsbeveiliging.

 1. Investeer in goede sloten en goed hang- en sluitwerk.
 2. Let goed op de sloten van ramen en deuren.
 3. Laat nooit waardevolle spullen in het zicht liggen.
 4. Denk aan de ingang via de achtertuin.
 5. Laat lampen aan en uit gaan op vaste tijden.
 6. Neem een slimme deurbel of camera.
 7. Bekijk de mogelijkheden van lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Vertel niet op Facebook of Instagram dat je op vakantie bent.
 9. Leg je sleutels niet onder een deurmat of bloempot.
 10. Beveilig je huis of pand met anti inbraak folie.

Beveiligingssysteem laten installeren?

Laat je huisbeveiliging aansluiten op een meldkamer voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf Erichem vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Gelderland leveren meet beveiligingsbedrijven service en diensten die je van dienst kunnen zijn bij het plaatsen van een veilig alarm met bewakingscamera’s. Deze dienstverleners bieden een slimme alarmdienst die je vanuit een App op je telefoon kunt beheren. In de regel bieden zij de optie tot een eigen meldkamer.

 • Verisure: Altijd binnen een halve minuut reactie van de meldkamer.
 • Feenstra.com: Heel eenvoudig te bedienen met de eigen App.
 • Woonveilig: Modulair systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • V&S Beveiliging: Zeer gemakkelijk in gebruik en ontzettend betrouwbaar.
 • SmartAlarm: Voor Inbraak (Trigion), Medisch, Waterschade en Brandschade.
 • Directveilig: Vrijblijvend advies op locatie mogelijk.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en Foscam, TP-Link, D-Link, Somfy, Bosch + Netamo, Eufy, Arlo, Hombli, Yale.

Inbraakbeveiliging FAQ: alle vragen en antwoorden

Welke kosten komen kijken bij een alarmsysteem installeren in Erichem?

De kosten van een compleet alarmsysteem in Erichem voor thuis liggen gemiddeld genomen tussen de €325,00 en €1500,00. De exacte prijs wordt beïnvloed door het gekozen systeem, extra services zoals meldkamer en camera’s of gasdetector, het aantal kamers, en de jaarlijkse inspectie.

Wat zijn de pluspunten van een eigen alarmcentrale?

Wanneer er een melding binnenkomt bekijkt de centralist direct of er een noodzaak is en of ze de hulpdiensten moeten oproepen. Een agent neemt contact op met de bewoners bij een overval, inbraak of brand Door middel van Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met camerabeelden. De prijs van een huisalarm met meldkamer abonnement liggen tussen de €20,00 en +/- €45,00 per 4 weken.

Op welke manier wordt ik geïnformeerd bij een inbraak?

Bij ongewone situaties kun je geïnformeerd worden op meerdere kanalen. Zo kun je kiezen voor alarmmeldingen als een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een pushmelding op je smartphone. Daarbij bieden sommige aanbieders ook e-mail, doorschakeling naar meldkamer, SMS, lichtalarm. In het geval van een stil alarm is de indringer zich niet bewust van zijn acties, waardoor de inbreker op heterdaad betrapt kan worden.

Wat zijn de pluspunten van camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Het schrikt ongewenst bezoek af en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat je heel gedetailleerd de inbraak kunt terugkijken. De meest betaalbare keuze is een combinatie van basis camera’s, vanaf €275,00 per aansluiting. Voorkeur voor haarscherp beeld zodat ook gezichten en kentekens je niet ontgaan? In dat geval adviseren we een HD IP camera. Daarvoor betaal je +/- €375,00 p/stuk. Zelf te plaatsen of laten installeren door een beveiligingsadviseur Erichem.


Postcodegebied: 4116, 4117

Plaats een reactie