Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Everdingen

Dankzij een alarmsysteem in Everdingen beveilig je jouw huis tegen inbraak. Deze gemeente kent jaarlijks flink wat inbraken. Een eigen alarminstallatie heeft een preventieve werking, geeft een melding bij een inbraakpoging en geeft bewonen een veilig gevoel in huis. Ook zal het huisalarm afgaan bij brand, gas of lekkage. In de praktische keuzehulp doorzoek je handige details over de meest populaire systemen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. Ook check je op deze pagina toonaangevende beveiligingsbedrijven in Everdingen en delen wij tips om inbraak te voorkomen.

Waarom kiezen voor een alarmsysteem in huis?

 • Inbrekers kiezen minder snel voor huizen met een alarm.
 • Als het alarm gaat zal de inbreker weggaan.
 • Aantrekkelijke verzekeringspremie.
 • Het hele jaar door een veilig gevoel binnen- en buitenhuis.
 • Je kunt kiezen voor een extra koppeling met de alarmcentrale.

alarmsysteem-everdingen

Alarminstallatie Everdingen laten aanleggen

Wat houdt een alarmsysteem in? Een elektrisch systeem dat notificaties verstuurt bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties. Bij onraad wordt het alarm getriggerd en krijg je meteen melding op je smartphone. Als extra optie wordt het woningalarm opgenomen in het netwerk van een meldkamer. Een agent onderzoekt de melding en neemt telefonisch contact op met het adres waar het alarmsysteem is gemonteerd. Als er sprake is van inbraak of brand kunnen eventueel direct de hulpdiensten gealarmeerd worden. Wil jij mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Everdingen? In het gedeelte hieronder vertellen we precies wat je moet doen.

Een beveiligingssysteem in huis laten aanleggen

 1. Locatie van detectoren en sensoren

  Inventariseer jouw woning en ontdek zo waar de zwakke plekken liggen. Op basis daarvan markeer je welke toegangsplekken verzegeld moeten worden met een sensor. Betreffende inbraakdetectie zijn er meerdere sensors: waterdetectoren, glasbreuksensoren, gasdetectoren, magneetcontacten, rookmelders, beveiligingscamera’s.

 2. Selectie van soorten alarmen

  De meest gekozen soorten zijn een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij de bedrade systemen moeten er overal draden worden getrokken wat zorgt voor een hoge betrouwbaarheid. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem is effectief zonder bekabeling en is bijvoorbeeld heel geschikt voor bestaande bouw. Een hybride inrichting een combinatie van draadloos en bekabeld.

 3. Type alarmering

  Er kan worden gekozen voor diverse type alarmeringen: een melding via een smartphone App, lichtalarm, SMS, telefonische oproep, geluidsalarm. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van een standaard melding richting de Particuliere Alarm Centrale (PAC). Je woning staat altijd onder controle van beveiligers. Afsluitend is ook een stil alarm nog een goede toevoeging.

 4. Offertes opvragen

  Voer jouw postcode en huisnummer in en geef jouw wensen zo specifiek mogelijk door. Je krijgt dan kosteloos verscheidene offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Everdingen en omgeving.

 5. Installatieservice

  Het uitgekozen beveiligingsbedrijf komt jouw alarm installeren op het afgesproken moment. De specialist legt precies uit hoe je het moet bedienen. Je kan eventueel ook een contactpersoon instellen die gebeld moeten worden bij onraad.

Een goedkoop alarmsysteem kopen in Everdingen?

Krijg verschillende offertes van bedrijven uit de buurt

Tips: Voor welk beveiligingssysteem moet ik gaan?

Een groeiend aantal woningbezitters in de gemeente Vijfheerenlanden hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Er zijn allerlei soorten woningbeveiliging systemen om uit te kiezen. Zo zijn er hele voordelige modellen met alleen basisfuncties. Er zijn ook luxe beveiligingssystemen die beschikken over camerabewaking, bewegingsmelders, buitensirene, meldkamer koppeling, afstandsbediening. Daarbij dien je een keuze te maken uit een draadloos, bedraad of hybride oplossing. In het volgende stuk lichten we dat verder toe.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloze alarminstallatie is vaak verbonden met het WiFi netwerk, en sensoren die uitgerust zijn met batterijen. Het is makkelijk aan te leggen en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Daarbij is het flexibel en kan je het eenvoudig verplaatsen of uitbreiden. Minpunten zijn dat er soms nieuwe batterijen in moeten en dat het meer sabotage- en storingsgevoelig is.

 • Gemakkelijk aanleggen, uitbreiden en verplaatsen.
 • Storingsgevoeliger dan bekabeld systeem.
 • Onkosten inclusief montage: €650,00 tot wel €1300,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
Bij een bekabeld alarm zijn alle onderdelen verbonden via kabels. Er zijn nauwelijks storingen, het is zeer geschikt voor nieuwbouw en bedrijfspanden. Bij bedrijven en panden vanaf risicoklasse 2 is dit type zelfs een verplichting. Het is gemakkelijker in onderhoud, ze kunnen bijna niet gesaboteerd worden en je bent niet afhankelijk van batterijen (i.v.m. stroomnet).

 • Verplicht voor hoge beveiligingsklasse.
 • Na installatie minder makkelijk uit te breiden.
 • Tarief inclusief installatie: €1150,00 tot wel €1900,00.

Een gecombineerd hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. De basis is volledig bekabeld en dus zeer betrouwbaar, maar heeft niet op iedere plek bedrading nodig. Waar de kabels al voorhanden zijn maak je gebruik van de bekabelde detectoren, op de plekken waar nog geen kabels liggen kies je voor draadloze sensoren.

 • Stabiel systeem dat je naar wens kunt uitbreiden.
 • Er is minder keuze en de prijzen liggen hoger.
 • Kosten inclusief aanleggen: €1700,00 – €1950,00.

Huisbeveiliging: extra mogelijkheden

Indien gewenst kan je het basisalarm aanvullen met aanvullende componenten en slimme beveiliging voor nog meer veiligheid. In de lijst hieronder sommen we enkele componenten op voor veilig wonen in Everdingen.

 • Rookmelders: meet de temperatuur in huis den detecteert rook.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch brandblussysteem dat een brand blust.
 • Gasmelder: detecteert gaslekken en gaskranen die niet dichtgedraaid zijn.
 • Glasbreukmelder: ideaal wanneer je huisdieren hebt die vrij rondlopen door de woning.
 • Camerabeveiliging: een geschakeld systeem met diverse beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: enorm lawaai zorgt voor paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: maakt gebruik van een infrarood signaal om beweging in huis te detecteren.
 • Meldkamer abonnement: controleert meldingen en schakelt indien nodig hulpdiensten in.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een druppel, ID, pas, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: een co-melder kan helpen om co-vergiftiging te voorkomen.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Everdingen (juli 2024)

Eventueel kun je ervoor kiezen zelf alles aan te leggen. Echter, wanneer je het laat aanleggen door erkend installatiebedrijf dan weet je zeker dat je huis goed beveiligd wordt. In de onderstaande tabel bekijk je de bedrijfsnamen en adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Everdingen. Vaak bieden zij eigen systemen van merken als Tzunali en Visonic. Je kunt ook doorklikken naar leveranciers en aanbieders in Zijderveld, Hagestein, Ravenswaaij en Erichem.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips tegen woninginbraak

In elke woning kan een inbraak plaatsvinden. Alleen, je kunt wel preventieve maatregelen treffen. We geven populaire tips om de opties voor inbraak in Everdingen te limiteren. Check ook extra informatie over Camerabewaking.

 1. Zorg dat je ramen en deuren zijn afgesloten met goed hang- en sluitwerk.
 2. Sluit ramen en deuren goed af.
 3. Probeer altijd de dure spullen op te ruimen.
 4. Verstop je huissleutels niet buiten je huis.
 5. Geef je huis een bewoonde indruk.
 6. Vraag buren of ze een oogje in het zeil houden bij vakantie.
 7. Informeer naar de mogelijkheden voor Whatsapp buurtpreventie.
 8. Informeer inbrekers niet via social media dat je op vakantie bent.
 9. Verstop sleutels niet onder de deurmat of in de pot van een plant.
 10. Anti-inbraakfolie zorgt ervoor dat het raam niet uiteenvalt bij een breuk.

Beveiligingssysteem laten installeren?

Bekijk de mogelijkheden van huisbeveiliging met meldkamer voor een veilig gevoel in en om het huis.

Beveiligingsbedrijf Everdingen vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Utrecht zijn meerder beveiligingsbedrijven operationeel die veel expertise hebben rondom het aanleggen van een compleet alarm inclusief bewakingscamera’s. Deze dienstverleners faciliteren een effectieve alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt beheren. In veel gevallen bieden zij de optie tot een extra stukje toezicht dankzij hun meldkamer.

 • Verisure: Levenslange garantie, snelle reactie en SOS-knop.
 • Feenstra.com: Altijd uptime garantie, ook als de stroom uitvalt.
 • Woonveilig: Gemakkelijk uitbreiden met o.a. bewegingsmelders en brandbeveiliging.
 • V&S Beveiliging: Altijd met lokale service en een persoonlijke aanpak.
 • SmartAlarm: Koppel je SmartAlarm alarmsysteem met de meldkamer van Trigion.
 • Directveilig: Vrijblijvend advies op locatie mogelijk.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Ring, Google Nest en Bosch, EZVIZ, D-Link, TP-Link, Foscam of Arlo, Yale, Netamo, Eufy, Hombli.

De meest gestelde vragen over inbraakbeveiliging (FAQ)

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in Everdingen?

De kosten van een veilig alarmsysteem in Everdingen voor thuis liggen gemiddeld genomen tussen de €600,00 en €1075,00. De uiteindelijke prijs komt tot stand door het soort systeem, extra services zoals meldkamer koppeling en camera’s of brandmelder, het aantal ramen en deuren, en de jaarlijkse inspectie.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Bij een abnormale gebeurtenis of calamiteit controleert een centralist wat er precies gebeurt en of hulpdiensten moeten worden benaderd. De centralist belt meteen de contactpersonen (sleutelhouders) Bij brand, inbraak of een overval Met Live View hebben politie en beveiligers de mogelijkheid om live mee te kijken. De extra kosten van een huisalarm met meldkamer abonnement liggen tussen de €10,00 & €47,50 per maand.

Hoe krijg ik een melding bij inbraak of calamiteiten?

Bij verdachte omstandigheden wil je natuurlijk zo snel mogelijk een melding ontvangen. De meest voorkomende alarmmeldingen zijn een geluidsalarm (sirene) of een app melding op je telefoon. Alternatieven zijn o.a.: telefonische oproep, lichtalarm, SMS, e-mail. Als je een stil alarm laat installeren is er geen sirene hoorbaar of zichtbaar, maar worden bewoners (en eventueel de meldkamer) wel op de hoogte gesteld.

Hoe werkt camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Camera’s die in het zicht hangen voorkomen insluipers en de kans dat de daders gepakt worden neemt toe omdat je beelden terug kunt kijken. Voor de kleine portemonnee is er een bedrade camera vanaf €150,00 per camera. Wil je maximale veiligheid met HD camera’s zodat je ook de meest kleine details kunt terugzien? Maak dan de keuze voor een HD IP camera. Daarvoor betaal je +/- €525,00 per aansluiting. Gemakkelijk te plaatsen door de beveiligingsadviseur Everdingen.


Postcodegebied: 4121

Plaats een reactie