Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Nederhorst den Berg

Door middel van een alarmsysteem in Nederhorst den Berg kan je met een gerust hart de deur uit. In deze gemeente zijn er per jaar tientallen (pogingen tot) inbraken. Zo’n alarminstallatie biedt een hoge preventieve werking tegen inbraak, waarschuwt bij een inbraak en geeft je een gerust en veilig gevoel. Tevens waarschuwt een huisalarm ook bij brand, gas of lekkage. Middels onze uitgebreide keuzehulp check je goede details over de diverse systemen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. Verder bieden we op dit platform een overzicht met beschikbare beveiligingsbedrijven in Nederhorst den Berg en kan je aan de slag met anti-inbraaktips.

De pluspunten van een eigen alarmsysteem in huis

 • Inbrekers kiezen minder snel voor huizen met een alarm.
 • Een luid alarm jaagt inbrekers sneller de deur uit.
 • Goedkopere verzekeringspremie.
 • Hoger gevoel van veiligheid.
 • Eventueel kan het alarm gekoppeld worden aan de meldkamer.

alarmsysteem-nederhorst-den-berg

Alarminstallatie Nederhorst den Berg aanleggen

Met een alarmsysteem bedoelen we een elektrisch systeem dat een (stil) alarm afgeeft bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen. Bij een signalering gaat er een luid (of stil) alarm af en krijg je meteen melding op je smartphone. Indien gewenst is jouw woningalarm opgenomen in het netwerk van een meldkamer. Een agent bekijkt de melding en neemt direct contact op met de klant (de bewoner). Bij een geverifieerde alarmmelding worden opvolgdiensten zoals brandweer of politie ingeschakeld. Ben je overtuigd en wil je een goedkope alarminstallatie laten installeren in Nederhorst den Berg? In dit handige stappenplan geven we tips en leggen we alles uit.

Het installeren van een beveiligingssysteem voor thuis

 1. Detectoren en sensoren bepalen

  Bekijk kritisch het huis en de tuin en ontdek zo waar de risico’s het grootst zijn. Zo markeer je welke toegangsplekken voorzien moeten worden van detectors. Betreffende inbraakdetectie heb je allerlei soorten sensors: beveiligingscamera’s, rookmelders, magneetcontacten, waterdetectoren, gasdetectoren, glasbreuksensoren.

 2. Welke type alarm past bij mij?

  De top 3 mogelijkheden zijn een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij bekabelde installaties is alles met kabels verbonden wat zorgt voor een hoge betrouwbaarheid. Een kabelvrij systeem (draadloos) is effectief zonder bekabeling en kan overal worden geïnstalleerd. Een hybride systeem is een mix van zowel bedrade als draadloze items.

 3. Keuze voor alarmmelding maken

  Je hebt de keuze uit verschillende alarmmeldingen: er zijn inmiddels speciale smartphone applicaties, maar tevens ook E-mail, geluidsalarm, telefonische oproep, lichtalarm. Een interessante keuze is een professionele integratie met een 24/7 meldkamer (PAC). Zij volgen de meldingen direct op. Als laatste is ook een stil alarm nog een goede toevoeging.

 4. Prijzen vergelijken

  Vul eerst jouw postcode in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Je ontvangt zo snel mogelijk diverse offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Nederhorst den Berg en de gemeente.

 5. Installatieservice

  Een beveiligingsbedrijf legt alles netjes aan binnen een korte periode. De woningbeveiliger hoe je het systeem in werking stelt. Eventueel kan je sleutelhouders/contactpersonen ingeven die op de hoogte gesteld moeten worden bij abnormale gebeurtenissen.

Een goedkoop alarmsysteem kopen in Nederhorst den Berg?

Vergelijk kosten en voorwaarden van bedrijven in jouw buurt

Keuzehulp: Welk beveiligingssysteem wordt aangeraden?

Steeds meer woningen in de gemeente Wijdemeren gaan voor zekerheid met alarmbeveiliging. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Er zijn betaalbare budget producten met eenvoudige functionaliteiten. Er bestaan ook complete pakketten met rookmelders, bewegingsmelders, camerabewaking, afstandsbediening, meldkamer koppeling. Tevens moet je in de basis kiezen voor een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. In de volgende opsomming delen we daar meer info over.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloze alarminstallatie sluit je doorgaans aan op de WIFI, de detectoren hebben een batterij. De installatie gaat eenvoudig en het is met name geschikt voor oudere woningen. Ook ben je hiermee zeer flexibel en kan je het systeem later makkelijk uitbreiden. Grote nadelen zijn dan batterijen leeg kunnen raken en je af en toe een storing kunt krijgen in het systeem.

 • Gemakkelijk aanleggen, uitbreiden en verplaatsen.
 • Een grotere kans op storingen.
 • Onkosten inclusief montage: €700,00 – €1450,00.

Een vast kabel-alarmsysteem
Bij een volledig bekabeld alarm verloopt alle communicatie via vaste kabels. Het is de meest betrouwbare keuze, maar niet zo handig als het later wilt uitbreiden. Bij gebouwen met een hogere beveiligingsklasse is dit vaak een randvoorwaarde. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, het is storingsongevoelig en het kan worden aangesloten op het reguliere stroomnet.

 • Verplicht voor hoge beveiligingsklasse.
 • Voor de bestaande bouw niet zo geschikt.
 • Investering inclusief installatie: €975,00 tot €1750,00.

Een flexibel en hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een mengeling van de eerder genoemde opties. Het is ontzettend betrouwbaar omdat de basis bekabeld is, maar je hoeft niet op elke plek bedrading nodig. Op plekken waar al bedrading ligt gebruik je bekabelde sensoren, en waar nog geen bedrading is neem je draadloze sensors.

 • De voordelen van een draadloos en bekabeld systeem.
 • Het is een relatief kostbaar systeem.
 • Onkosten inclusief aanleggen: €1200,00 tot +/- €2800,00.

Extra opties huisbeveiliging

Je kunt het alarm uitbreiden met additionele sensoren, camera’s, randapparatuur en slimme beveiliging voor additionele dekking en gemak. Hieronder sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in Nederhorst den Berg.

 • Rookmelders: meet de temperatuur in huis den detecteert rook.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch inschakelen bij brand.
 • Gasmelder: herkent specifieke gassen zoals aardgas, butaan, propaan of LPG.
 • Glasbreukmelder: detecteert het breken van glas tot op 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: beveiligingscamera’s werken preventief en registreren alle activiteit in en rondom huis.
 • Buitensirene: gaat af als het alarm getriggerd wordt en trekt veel aandacht.
 • Bewegingsmelder: signaleert bewegingen op basis van echografie of infraroodstraling.
 • Meldkamer abonnement: altijd professionele begeleiding en ondersteuning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging d.m.v. een ID, pas, tag, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: de CO2 meter geeft direct inzicht.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Nederhorst den Berg (juli 2024)

Wie handig is kan zelf zijn alarmsysteem installeren. Echter, op het moment je kiest voor een vakkundig installatiebedrijf dan mag je er op vertrouwen dat alles op de juiste manier werkt. In de tabel hieronder tonen wij de namen en adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Nederhorst den Berg. Zij kunnen je helpen met merken zoals EATON en Aritech. Je bekijkt hier ook aanbieders en bedrijven in Baambrugge, Muiden, Nigtevecht en Abcoude.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om kans op woninginbraak te verkleinen

Een inbraak is nooit helemaal te ondervangen. Maar je kunt wel zorgen dat de kans minimaal is. We geven 10 handige tips om de opties voor inbraak in Nederhorst den Berg te beperken. Je kunt ook meer info bekijken over Bedrijfsbeveiliging.

 1. Beveilig ramen en deuren met goed hang- en sluitwerk.
 2. Sluit alle ramen en deuren altijd goed af.
 3. Plaats waardevolle spullen zoveel mogelijk uit het zicht.
 4. Denk aan de ingang via de achtertuin.
 5. Zorg voor geluid of zelfs lawaai in huis.
 6. Vraag buren of ze een oogje in het zeil houden bij vakantie.
 7. Start een eigen groep voor Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorg voor afgeschermde social-media profielen.
 9. Berg eventueel cash geld op in een kluis of bank.
 10. Plak anti-inbraakfolie en inbraakstrips op ramen en deuren.

Een professioneel beveiligingssysteem voor thuis

Kies voor een alarmcentrale bij je huisbeveiliging voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf Nederhorst den Berg vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Noord-Holland leveren meet beveiligingsbedrijven service en diensten die volledig gespecialiseerd zijn in het installeren van draadloze of bedrade alarmen inclusief bewakingscamera’s. Deze dienstverleners staan bekend om een effectieve alarmdienst die je vanuit een App op je telefoon kunt beheren. Meestal kan jij hier ook terecht voor een eigen meldkamer.

 • Verisure: Levenslange garantie, snelle reactie en SOS-knop.
 • Feenstra.com: Live beeld van de camera’s in je woning in de App.
 • Woonveilig: Inclusief ingebouwde sirene (104dB) en noodstroomvoorziening.
 • V&S Beveiliging: Gecertificeerd voor het leveren van kwalitatief hoogstaande beveiligingsoplossingen.
 • SmartAlarm: Geen telefoonlijn nodig, integratie met Trigion mogelijk.
 • Directveilig: Jaarlijks onderhoud en doorlopende garantie.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Ring, Google Nest en EZVIZ, Bosch, TP-Link, Somfy, D-Link + Yale, Eufy, Arlo, Hombli, Eve.

Bekijk inbraakbeveiliging FAQ

Welke kosten komen kijken bij een alarmsysteem installeren in Nederhorst den Berg?

De kosten van een compleet alarmsysteem in Nederhorst den Berg voor thuis liggen gemiddeld genomen tussen de €450,00 en €1425,00. De echte prijs wordt berekend a.d.h.v. het soort systeem, de eventuele uitbreidingen zoals een beveiligingscamera of gasdetector, het aantal kamers, en het onderhoudscontract.

Hoe wordt een melding bij de meldkamer verwerkt?

Op het moment dat er een melding binnenkomt zal een beveiligingsmedewerker direct bekijken of er een dreigende situatie is en welke vervolgstappen noodzakelijk zijn. De medewerker van de meldkamer stelt woningeigenaren op de hoogte als er brand is uitgebroken of een inbraak aan de gang is. Door het inschakelen van Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met de camerabeelden. De onkosten van een inbraakalarm met meldkamer abonnement variëren tussen de €15,00 en +/- €42,50 per maand.

Krijg ik een melding als er wordt ingebroken?

Bij onraad kan je op verschillende manieren een melding krijgen. Veel gekozen alarmmeldingen zijn een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een melding op je telefoon. Andere beschikbare meldingen zijn: telefonische oproep, SMS, doorschakeling naar meldkamer, lichtalarm. Indien je het stille alarm aanzet is er geen hoorbaar alarm voor de indringer, waardoor de inbreker op heterdaad betrapt kan worden.

Waarom kiezen voor camerabeveiliging?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Het schrikt inbrekers af en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat videobeelden rechtsgeldig bewijs zijn. Bij een beperkt budget kun je denken aan een mix van enkele losse camera’s, vanaf €300,00 p/stuk. Voorkeur voor een oplossing met HD-beelden om zelfs de meest kleine details te kunnen opmerken? Installeer dan een HD IP camera voor €625,00 per camera. Indien gewenst geplaatst door de beveiligingsadviseur Nederhorst den Berg.


Postcodegebied: 1394

Plaats een reactie