Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Burgh-Haamstede

Door te kiezen voor een alarmsysteem in Burgh-Haamstede heb je altijd een enorm veilig gevoel binnen en buiten huis. Ieder jaar zijn er in de gemeente tientallen woninginbraken. Een actieve alarminstallatie maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers, beperkt de eventuele schade en geeft je een gerust en veilig gevoel. Tevens kun je erop rekenen dat het huisalarm je informeert bij brand of lekkage. In de praktische keuzehulp verstrekken we praktische details over de systemen waar je uit kunt kiezen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. Bovendien verstrekken we op deze site landelijke en lokale beveiligingsbedrijven in Burgh-Haamstede en vind je hier handige anti-inbraaktips.

Wat levert een eigen alarmsysteem in huis mij op?

 • Het heeft een duidelijke reactieve werking.
 • De sirene jaagt inbrekers de deur uit.
 • Gunstigere verzekeringspremie.
 • Hoger gevoel van veiligheid.
 • Diverse systemen kunnen worden aangesloten op een meldkamer.

alarmsysteem-burgh-haamstede

Alarminstallatie Burgh-Haamstede plaatsen

Omschrijving van een alarmsysteem: een beveiligingssysteem dat een (stil) alarm afgeeft bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen. Bij een verdachte poging wordt het alarm getriggerd en krijg je in de app of per sms een melding. Steeds vaker wordt het woningalarm direct verbonden met een controle- / meldkamer. De beveiliger bekijkt wat er aan de hand is en probeert contact te leggen met de afgesproken waarschuwingsadressen. Bij brand, inbraak of een overval schakelen zij direct politie en/of brandweer in. Zo snel mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Burgh-Haamstede? In het volgende stukje leggen we precies uit hoe dit werkt.

Beveiligingssysteem in mijn woning laten installeren

 1. Detectoren en sensoren bepalen

  Bekijk kritisch het huis en de tuin en achterhaal waar inbrekers jouw huis kunnen binnenkomen. Daardoor maak je een plan welke deuren en ramen uitgerust moeten worden met sensoren / detectoren. Betreffende inbraakdetectie zijn er verschillende soorten sensors: gasdetectoren, rookmelders, waterdetectoren, glasbreuksensoren, magneetcontacten, bewegingsmelders.

 2. Welke soort alarm is geschikt?

  De meest bekende types zijn een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Bij een bedraad systeem worden alarm en detectoren onderling met kabels verbonden waardoor het nauwelijks storingen kent. Een draadloos systeem is effectief zonder bekabeling en kent een eenvoudige installatie. Een hybride product kent een bedrade basis, en kan je uitbreiden met draadloze componenten.

 3. Type alarmering

  Er zijn meerdere type alarmen: populair is de melding op je telefoon, maar ook telefonische oproep, lichtalarm, E-mail, SMS. Vaak kan je optioneel kiezen voor een accurate melding voor een speciale meldkamer (PAC). Zij kunnen zelfs de hulpdiensten inschakelen. Om de pakkans te vergroten heeft een stil alarm ook zeker toegevoegde waarde.

 4. Vergelijk bedrijven & offertes

  Voer jouw postcode en huisnummer in en selecteer de installatie die je wilt. Je krijgt dan kosteloos 1 tot 4 offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Burgh-Haamstede.

 5. De installateur komt langs

  Het gekozen beveiligingsbedrijf legt alles netjes aan op het afgesproken moment. De beveiligingsspecialist demonstreert hoe je het aan- en uitschakelt. Je kunt nu ook de contactpersonen instellen die op de hoogte gesteld moeten worden bij verdachte omstandigheden.

Een erkend alarmsysteem kopen in Burgh-Haamstede?

Ontvang gratis offertes van bedrijven in de buurt

Advies: Wat is het meest geschikte beveiligingssysteem?

Flink wat huizen in de gemeente Schouwen-Duiveland gaan voor zekerheid met alarmbeveiliging. Er zijn veel verschillende type systemen voor woningbeveiliging. Je kunt kiezen voor een standaard systeem met enkel noodzakelijke functies. Voor meer veiligheid kan je ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief buitensirene, rookmelders, camerabewaking, afstandsbediening, meldkamer koppeling. Daarbij start je zoektocht bij het bepalen van een bekabeld, draadloos of hybride installatie. In de volgende opsomming noemen we alle pluspunten en minpunten.

Een draadloos systeem voor thuis
Een draadloze alarminstallatie zendt radiogolven uit met verschillende frequenties, met units die werken met batterijen. Het is eenvoudig aan te leggen en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Ook kun je eenvoudig sensoren toevoegen en vervangen. Negatieve aspecten zijn dat batterijen niet eeuwig meegaan en dat het storingsgevoeliger is dan bekabeld systeem.

 • Snel aan te leggen en zeer flexibel.
 • Een grotere kans op storingen.
 • Prijs inclusief montage: €825,00 – €2200,00.

Een vast kabel-alarmsysteem
In het geval van een bekabeld alarm gaat de communicatie tussen sensoren en alarmcentrale via vaste kabels. Het is een betrouwbaar systeem, het is zeer geschikt voor nieuwbouw en bedrijfspanden. Bij de hogere risicoklasse is dit type zelfs een verplichting. Het systeem is eenvoudig te onderhouden, het is storingsongevoelig en je hoeft geen batterijen te vervangen.

 • Je hebt amper last van storingen en weinig onderhoud nodig.
 • Minder flexibel, en minder makkelijk uit te breiden.
 • Tarieven inclusief installatie: €1300,00 oplopend tot €2300,00.

Een gecombineerd hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm biedt eigenlijk de ideale tussenoplossing. Het is zeer betrouwbaar, en je kunt het naar wens uitbreiden met draadloze onderdelen. Waar al kabels aangesloten zijn kies je voor bedrade detectoren, en op de locaties waar geen kabels aanwezig zijn doe je het met de draadloze detectoren.

 • Een stabiel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Het is een relatief kostbaar systeem.
 • Kosten inclusief aanleggen: €1650,00 tot ongeveer €2000,00.

Extra opties huisbeveiliging

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief allerlei andere producten en slimme beveiliging voor extra comfort. In het blok hierna vind je meer informatie over veilig wonen in Burgh-Haamstede.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand met zowel een sirene en oproep naar bewoners.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch brandblussysteem dat een brand blust.
 • Gasmelder: neemt razendsnel gasconcentraties in de lucht waar.
 • Glasbreukmelder: ideaal wanneer je huisdieren hebt die vrij rondlopen door de woning.
 • Camerabeveiliging: een geschakeld systeem met diverse beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: produceert een geluid dat op grote afstand te horen is.
 • Bewegingsmelder: signaleert beweging in kozijnen en/of in grote ruimtes.
 • Meldkamer abonnement: bij een alarmmelding wordt direct een protocol in werking gesteld.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door gebruik te maken van een druppel, pas, tag, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: de CO2 meter geeft direct inzicht.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Burgh-Haamstede (mei 2024)

Met name de draadloze alarmsystemen kan je zelf installeren. Toch, ga je voor een ervaren installatiebedrijf dan weet je zeker dat het alles juist wordt aangesloten. In deze tabel ontdek je de namen en adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Burgh-Haamstede. Vaak bieden zij eigen systemen van merken als Panasonic en Betty. Op onze site bekijk je ook bedrijven en leveranciers in Nieuw- en Sint Joosland, Arnemuiden, Noordwelle en Renesse.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Verklein de kans op woninginbraak met deze tips

Een inbraak kan je nooit helemaal tegenhouden. Je kunt de kans op inbraak wel beperken. Hierna delen we handig tips om de mogelijkheden voor inbraak in Burgh-Haamstede te beperken. Check ook extra informatie over Bedrijfsbeveiliging.

 1. Investeer in goede sloten en goed hang- en sluitwerk.
 2. Zorg dat je sloten echt op slot draait.
 3. Verberg kostbare bezittingen in de kasten.
 4. Monteer anti-inbraakstrips en dievenklauwen.
 5. Geef je huis een bewoonde indruk als je afwezig bent.
 6. Vraag buren of ze een oogje in het zeil houden bij vakantie.
 7. Informeer naar de mogelijkheden voor Whatsapp buurtpreventie.
 8. Overweeg om persoonlijke gegevens van social media te verwijderen.
 9. Berg eventueel cash geld op in een kluis of bank.
 10. Plaats anti-inbraakfolie op ramen waar inbrekers kunnen binnenkomen.

Beveiligingssysteem voor thuis

Bekijk de mogelijkheden van huisbeveiliging met meldkamer voor een veilig gevoel in huis

Beveiligingsbedrijf Burgh-Haamstede vergelijken in mei 2024

In de provincie Provincie Zeeland kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven die kunnen helpen bij het plaatsen van een veilig alarm met bewakingscamera’s. Deze ondernemingen helpen jou met een effectieve alarmdienst die je kunt bedienen met de smartphone. Regelmatig kan jij hier ook terecht voor een eigen meldkamer.

 • Verisure: Unieke en versnelde melding aan politie.
 • Feenstra.com: Altijd uptime garantie, ook als de stroom uitvalt.
 • Woonveilig: Altijd Monitoring & Security updates, gemakkelijk plaatsen.
 • V&S Beveiliging: A-merk beveiligingsapparatuur met laagste prijsgarantie.
 • SmartAlarm: Altijd op de hoogte met de SmartAlarm app en Trigion koppeling.
 • Directveilig: Maatwerk mogelijk voor elke individuele situatie.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Ring, Google Nest en Foscam, TP-Link, D-Link, Somfy, EZVIZ & Eve, Arlo, Eufy, Netamo, Hombli.

Vragen over het aanbrengen van inbraakbeveiliging

Welke tarieven gelden voor een alarmsysteem installeren in Burgh-Haamstede?

De kosten van een volledig alarmsysteem in Burgh-Haamstede voor thuis liggen je tussen de €475,00 en €1350,00. De offerteprijs wordt berekend a.d.h.v. welk alarm je kiest, het aantal extra opties zoals een beveiligingscamera of CO2 melder, het aantal ruimtes, en de installateur.

Hoe wordt een melding bij de meldkamer verwerkt?

Wanneer er een melding binnenkomt zal een beveiligingsmedewerker direct bekijken wat er aan de hand is en of er hulpdiensten ingeschakeld moeten worden. De centralist neemt contact op met de bewoners bij een overval, inbraak of brand Met Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met camerabeelden. De tarieven van een alarm met meldkamer abonnement variëren tussen de €22,50 & €52,50 per maand.

Welke melding krijg ik bij een inbraak?

Bij onraad wil je natuurlijk zo snel mogelijk een melding ontvangen. Veel gekozen alarmmeldingen zijn een niet te missen sirene (geluidsalarm) en een pushbericht op je telefoon. Daarbij bieden sommige aanbieders ook doorschakeling naar meldkamer, e-mail, lichtalarm, telefonische oproep. Indien je het stille alarm aanzet hoort de indringer niets, waardoor de pakkans een stuk groter is.

Hoe werkt camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera kan heel veel effect hebben. Het ontmoedigt inbrekers en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat videobeelden rechtsgeldig bewijs zijn. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een dome/bullet camera vanaf €225,00 per camera. Voorkeur voor een oplossing met HD-beelden zodat ook menselijke gezichten en kentekens herkend kunnen worden? Kies dan voor een HD IP camera. De prijs hiervan is zo’n €525,00 per unit. Je kunt dit eenvoudig laten plaatsen door de beveiligingsadviseur Burgh-Haamstede.


Postcodegebied: 4328

Plaats een reactie