Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Noordwelle

Door middel van een alarmsysteem in Noordwelle is je huis altijd beveiligd, ook als je niet thuis bent. Er vinden per jaar flink wat inbraken plaats in deze gemeente. Zo’n alarminstallatie heeft een preventieve werking, jaagt inbrekers de deur uit en geeft je soms zelfs een lagere verzekeringspremie. Tevens waarschuwt een huisalarm ook bij een gaslek, vuur, rook of lekkage. In de praktische keuzehulp vind je betrouwbare informatie over de meest bekende type systemen en de gemiddelde kosten van inbraakbeveiliging. Afsluitend tonen wij op alarmsysteemcheck.nl landelijke en lokale beveiligingsbedrijven in Noordwelle en vind je hier handige anti-inbraaktips.

Is een alarmsysteem in huis voor mij interessant?

 • Schrikt veel potentiële inbrekers al bij voorbaat af.
 • Het luide alarm brengt bewoners en buren op de hoogte van onraad.
 • Vaak krijg je korting op de woonverzekering.
 • Het geeft je een groter veiligheidsgevoel.
 • Koppel je systeem aan een meldkamer.

alarmsysteem-noordwelle

Alarminstallatie Noordwelle plaatsen

Omschrijving van een alarmsysteem: een beveiligingssysteem dat via sensoren een alarm geeft bij een abnormale gebeurtenis of calamiteit. Bij ongewone situaties zal het systeem het alarm inschakelen en krijg je meteen melding op je smartphone. In veel gevallen is jouw woningalarm rechtstreeks verbonden met de meldkamer. Een professional bekijkt de situatie en belt direct de klant (de bewoner). Bij een noodgeval kunnen hulpdiensten met Prioriteit 1 ingeschakeld worden. Zo snel mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Noordwelle? In het volgende stukje leggen we precies uit hoe dit werkt.

Beveiligingssysteem voor thuis laten plaatsen

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Inventariseer jouw woning om erachter te komen waar de inbraakkansen aannemelijk zijn. Zo ontdek je welke risicovolle plekken verzegeld moeten worden met een sensor. Met het oog op inbraakdetectie zijn er verschillende soorten sensors: bewegingsmelders, waterdetectoren, gasdetectoren, glasbreuksensoren, beveiligingscamera’s, magneetcontacten.

 2. Selectie van soorten alarmen

  De top 3 mogelijkheden zijn een bedraad, draadloos of hybride alarmsysteem. Bij de bekabelde optie is de installatie grotendeels verbonden met kabels wat zorgt voor een hoge betrouwbaarheid. Een wifi-systeem (draadloos) heeft geen kabels nodig en is bijvoorbeeld heel geschikt voor bestaande bouw. Een hybride installatie werkt met een combinatie van bekabelde en wireless aspecten.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  Er bestaan meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: de nieuwste systemen geven een melding op je telefoon. Andere opties zijn: E-mail, geluidsalarm, lichtalarm, telefonische oproep. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van extra service van de Particuliere alarmcentrale PAC. Zij kijken standaard mee met meldingen. Afsluitend kan een stil alarm ook handig zijn.

 4. Vraag gratis offertes op

  Vul jouw adres in en selecteer de installatie die je wilt. Je krijgt dan gratis en vrijblijvend allerlei offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Noordwelle en omgeving.

 5. Installatieservice

  Een beveiligingsbedrijf zal je woning voorzien van de apparatuur op het afgesproken moment. De vakman laat goed zien hoe het allemaal werkt. Bovendien kan je de waarschuwingsadressen instellen die een notificatie ontvangt wanneer het alarm gaat.

Een betrouwbaar alarmsysteem kopen in Noordwelle?

Ontvang gratis offertes van vakmannen uit de buurt

Advies: Soorten beveiligingssystemen

Steeds meer mensen in de gemeente Schouwen-Duiveland kiezen voor alarmbeveiliging. Er zijn veel verschillende type systemen voor woningbeveiliging. Men kan gaan voor een aantrekkelijk instapmodel met enkel noodzakelijke functies. Maar je kunt ook kiezen voor extra functies zoals afstandsbediening, buitensirene, camerabewaking, meldkamer koppeling, bewegingsmelders. Ook moet je een keuze maken uit een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Hieronder noemen we alle pluspunten en minpunten.

100% draadloos alarm
Een draadloos alarm voor woningen werkt op basis van radiogolven, met units die werken met batterijen. Er is geen bedrading nodig, je kunt het snel installeren en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Daarnaast is het systeem zeer flexibel en voordelig. Grote nadelen zijn dan de batterijen eens per jaar moet worden vervangen en dat het meer sabotage- en storingsgevoelig is.

 • Binnen korte tijd te installeren.
 • Soms instabiel bij grotere afstanden.
 • Prijs inclusief montage: €650,00 tot wel €2250,00.

Een bedraad alarmsysteem
Bij een volledig bekabeld alarm gaat de communicatie tussen sensoren en alarmcentrale via vaste kabels. Dit werkt heel erg effectief, waar wat minder eenvoudig aanpasbaar. Bij panden met een hoge risicoklasse is het zelfs verplicht. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, je hebt feitelijk nooit last van storingen en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Zeer betrouwbaar, weinig storingen.
 • Voor de bestaande bouw niet zo geschikt.
 • Tarieven inclusief installatie: €1200,00 tot +/- €1900,00.

Een flexibel en hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. Het is zeer betrouwbaar, maar het is tegelijkertijd eenvoudig uitbreidbaar met draadloze componenten. Op de locaties waar al kabels liggen maak je gebruik van de bedrade detectoren, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen kan je kiezen voor draadloze sensors.

 • Een stabiel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Het aanbod is een stuk kleiner.
 • Tarieven inclusief aanleggen: €1200,00 tot wel €2600,00.

Overige mogelijkheden huisbeveiliging

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met extra sensoren en slimme beveiliging voor nog meer gemak. In het stukje hieronder sommen we enkele componenten op voor veilig wonen in Noordwelle.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners bij brand met een luid alarm.
 • Sprinklerinstallatie: afgesteld op de ruimtes in het pand.
 • Gasmelder: voor het detecteren van verschillende soorten gas, zoals aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: herkent brekend glas tot 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: beveiligingscamera’s hebben een afschrikeffect en en helpen dader identificeren.
 • Buitensirene: enorm lawaai zorgt voor paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: signaleert bewegingen op basis van echografie of infraroodstraling.
 • Meldkamer abonnement: 24/7 verbinding tussen je woning en de beveiligingscentrale.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging middels een tag, druppel, pas, ID.
 • Koolmonoxidemelder: de CO2 meter geeft direct inzicht.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Noordwelle (april 2024)

Het behoort tot de opties om zelf een systeem aan te leggen. Toch, wanneer je dit laat doen door een speciaal installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het alarm naar behoren functioneert. In het overzicht hieronder delen wij de gegevens van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Noordwelle. Je kunt hier terecht voor allerlei installaties van merken als Security Center en Sistec. Op onze site bekijk je ook installatiebedrijven en leveranciers in Burgh-Haamstede, Nieuw- en Sint Joosland, Renesse en Ellemeet.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 praktische tips tegen woninginbraak

De kans op een inbraak blijft altijd aanwezig. Maar je kunt wel zorgen dat de kans minimaal is. We bieden handig tips om de opties voor inbraak in Noordwelle te verminderen. Je kunt ook meer info bekijken over Hybride alarmsysteem.

 1. Zorg dat alle ramen en deuren voorzien zijn van goed hang- en sluitwerk.
 2. Zorg dat je de deuren en ramen op slot doet.
 3. Verstop de dure bezittingen op veilige plekken.
 4. Laat geen voorwerpen achter die de inbreker kunnen helpen.
 5. Werk met tijdschakelaars voor de binnenverlichting.
 6. Maak afspraken met je buren: de ideale beveiliging van je huis.
 7. Check of er iets bestaat als Whatsapp buurtpreventie.
 8. Wees extra alert tijdens de feestdagen en oud & nieuw.
 9. Beperkt de hoeveel cash geld in huis.
 10. Koop anti-inbraakfolie voor de ramen op de begane grond en 1e verdieping.

Kies voor een beveiligingssysteem

Bekijk de mogelijkheden van huisbeveiliging met meldkamer voor een hoger gevoel van veiligheid

Beveiligingsbedrijf Noordwelle vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Zeeland kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven die kunnen helpen bij het aanleggen van alarminstallaties en bewakingscamera’s. Deze bedrijven staan bekend om een vernuftige alarmdienst welke je 24/7 via een App kunt beheren. Doorgaans kan je kiezen voor een rechtstreekse connectie met een meldkamer.

 • Verisure: Unieke en versnelde melding aan politie.
 • Feenstra.com: Zelf controle over opnames, opslag en delen van de beelden.
 • Woonveilig: Modulair systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • V&S Beveiliging: Europees keurmerk en NCP gekeurd.
 • SmartAlarm: Geen vast contract, 24/7 professionele monitoring vanuit Trigion.
 • Directveilig: Installatie en service door vakmensen.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Ring, Google Nest en Bosch, Somfy, D-Link, Foscam, TP-Link + Netamo, Eve, Yale, Arlo, Eufy.

Inbraakbeveiliging FAQ: alle vragen en antwoorden

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in Noordwelle?

De kosten van een volledig alarmsysteem in Noordwelle voor thuis liggen ongeveer tussen de €350,00 en €850,00. De uiteindelijke prijs is afhakelijk van het gekozen systeem, de eventuele uitbreidingen zoals alarmcentrale en camera’s of gasdetector, het aantal ruimtes, en het bedrijf dat de installatie verricht.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Wanneer er een melding binnenkomt bekijkt de centralist direct of er een dreigende situatie is en welke hulpdiensten eventueel ingeschakeld moeten worden. Een professional neemt contact op met de bewoners Bij een geverifieerde alarmmelding Middels Live View kunnen de camerabeelden direct worden bekeken en doorgezet naar hulpdiensten. De kosten van een inbraaksysteem met meldkamer abonnement liggen tussen de €12,50 & €52,50 per maand.

Hoe waarschuwt het alarm mij bij een inbraak?

Zodra het alarm wordt getriggerd kan je op verschillende manieren een melding krijgen. De meest populaire alarmmeldingen zijn een luide sirene (geluidsalarm) of een pushmelding op je smartphone. De volgende opties behoren ook tot de mogelijkheden: telefonische oproep, SMS, doorschakeling naar meldkamer, lichtalarm. Indien je het stille alarm aanzet hoort de indringer niets, maar worden bewoners (en eventueel de meldkamer) wel op de hoogte gesteld.

Wat is het voordeel van camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Het ontmoedigt inbrekers en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat je beelden terug kunt kijken. De meest betaalbare keuze is een mix van enkele losse camera’s, vanaf €150,00 per camera. Heb je liever optimaal gedetailleerd beeld zodat ook gezichten en kentekens je niet ontgaan? Installeer dan een HD IP camera, verkrijgbaar v.a. €525,00 per aansluiting. Laat dit bij voorkeur aanleggen door de beveiligingsadviseur Noordwelle.


Postcodegebied: 4326

Plaats een reactie