Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Ellemeet

Door middel van een alarmsysteem in Ellemeet is jouw woning dag en nacht beveiligd. Deze gemeente kent jaarlijks flink wat inbraken. Je alarminstallatie heeft een preventieve werking, waarschuwt bij een inbraak en maakt dat je met een gerust hart thuis kunt blijven. Als extra voordeel signaleert een huisalarm ook bij brand, gas of lekkages. Middels onze uitgebreide keuzehulp delen wij goede informatie over de soorten systemen en de onkosten waarop je moeten rekenen bij inbraakbeveiliging. Verder doorzoek je hier een overzicht met beschikbare beveiligingsbedrijven in Ellemeet en vind je hier handige anti-inbraaktips.

Wat levert een eigen alarmsysteem in huis mij op?

 • Het heeft een aantoonbare afschrikkende werking.
 • De sirene jaagt inbrekers de deur uit.
 • Aantrekkelijke verzekeringspremie.
 • Het geeft een fijn en vertrouwd gevoel.
 • Er zijn abonnement inclusief meldkamer service.

alarmsysteem-ellemeet

Alarminstallatie Ellemeet plaatsen

De betekenis van een alarmsysteem is: een elektronisch mechanisme dat een melding zal versturen bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties. Bij een foute beweging zal het systeem het alarm inschakelen en krijg je in de app of per sms een melding. In sommige situaties is het woningalarm opgenomen in het netwerk van een meldkamer. Een agent bekijkt de situatie en neemt telefonisch contact op met de betrokken klant. Bij een noodgeval kunnen eventueel direct de hulpdiensten gealarmeerd worden. Meteen een goedkope alarminstallatie laten installeren in Ellemeet? In het onderstaande stappenplan leggen we stap voor stap uit hoe dit werkt.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

 1. Keuze maken voor detectoren en sensoren

  Maak foto’s en een schets van de plattegrond van het huis en check op welke plekken inbrekers jouw huis kunnen binnenkomen. Zo maak je een plan welke ingangen uitgerust moeten worden met sensoren / detectoren. Als we het hebben over inbraakdetectie zijn er verschillende soorten sensors: rookmelders, magneetcontacten, beveiligingscamera’s, waterdetectoren, glasbreuksensoren, gasdetectoren.

 2. Kies het type alarm

  De meest bekende types zijn een bedraad, draadloos of hybride alarmsysteem. Bij een bedraad systeem moeten er overal draden worden getrokken wat zorgt voor een hoge betrouwbaarheid. Een draadloos systeem is effectief zonder bekabeling en kan snel worden aangesloten. De hybride mogelijkheid is een combinatie van beide.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  We differentiëren verschillende alarmmeldingen: de basis is vaak een melding op de App op je telefoon. Maar je ziet ook nog vaak: telefonische oproep, SMS, E-mail, geluidsalarm. Vaak kan je optioneel kiezen voor doorschakeling met de de alarmcentrale (PAC). Er wordt op elk moment van de dag meegekeken. Mogelijk is ook een stil alarm nog een goede toevoeging.

 4. Vraag prijzen op bij installatiebedrijven

  Voer je adres in en selecteer de installatie die je wilt. Je krijgt dan gratis en vrijblijvend tot 3 gratis offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Ellemeet en de gemeente.

 5. De installateur komt langs

  Het gekozen beveiligingsbedrijf zal je woning voorzien van de apparatuur binnen een korte periode. De installateur geeft altijd een goed instructie. Ook kan je gegevens (van jezelf en bijv. familie) doorgeven die gebeld moeten worden bij verdachte omstandigheden.

Een goedkoop alarmsysteem kopen in Ellemeet?

Vergelijk kosten en voorwaarden van bedrijven uit de buurt

Advies: Welk beveiligingssysteem moet ik kiezen?

Een groeiend aantal woningbezitters in de gemeente Schouwen-Duiveland hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Woningbeveiliging is een belangrijk thema en de opties zijn groot. Er zijn goedkope standaard modellen met enkel noodzakelijke functies. Je kunt ook kiezen voor uitgebreide en complexe installaties met buitensirene, camerabewaking, bewegingsmelders, rookmelders, meldkamer koppeling. In aanvulling daarop dien je een keuze te maken uit een bekabeld, draadloos of gecombineerd hybride installatie. In de volgende opsomming lichten we dat verder toe.

100% draadloos alarm
Een draadloze alarminstallatie sluit je doorgaans aan op de WIFI, met units die werken met batterijen. Het installatieproces is zo gedaan en het is erg eenvoudig te realiseren in bestaande woningen. Als laatste kun je eenvoudig sensoren toevoegen en vervangen. Grote nadelen zijn dan de batterijen eens per jaar moet worden vervangen en dat het meer sabotage- en storingsgevoelig is.

 • Geen bedrading nodig en dus geschikt voor bestaande bouw.
 • Meer storingsgevoelig.
 • Prijzen inclusief montage: €750,00 tot ongeveer €1350,00.

Een bekabeld alarmsysteem
Wanneer je kiest voor een bedraad alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. Het is de meest betrouwbare keuze, maar niet zo handig als het later wilt uitbreiden. Bij bedrijven in een hoge risicoklasse is dit type zelfs een verplichting. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, je hebt weinig last van storingen en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Betrouwbaar systeem dat weinig onderhoud vergt.
 • De installatie is vaak duurder en arbeidsintensiever.
 • Tarieven inclusief installatie: €1175,00 tot €1800,00.

Een flexibel en hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een mengeling van de eerder genoemde opties. De basis is volledig bekabeld en dus zeer betrouwbaar, en je kunt het gemakkelijk uitbreiden. Waar al kabels getrokken zijn kies je voor bekabelde componenten, op plekken waar geen bedrading ligt kan je kiezen voor draadloze sensoren.

 • Betrouwbaar systeem, eenvoudig uitbreiden met draadloze componenten.
 • Het is relatief duur en de keuze is klein.
 • Tarieven inclusief aanleggen: €1500,00 tot ongeveer €2450,00.

Huisbeveiliging: extra opties

Optioneel kan je kiezen voor diverse extra mogelijkheden en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. Hieronder lees je meer informatie over extra veilig wonen in Ellemeet.

 • Rookmelders: waarschuwt bij rookontwikkeling en brand.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatisch brandblussysteem dat een beginnende brand snel en effectief bestrijdt.
 • Gasmelder: speciaal apparaat om bepaalde soorten gassen te herkennen.
 • Glasbreukmelder: ideaal wanneer je huisdieren hebt die vrij rondlopen door de woning.
 • Camerabeveiliging: direct schep beeld van jouw woning d.m.v. beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: gaat af zodra 1 van de componenten alarm slaat.
 • Bewegingsmelder: detecteert en meldt bewegingen rondom jouw woning.
 • Meldkamer abonnement: particuliere meldkamers met een directe hoge prio lijn met de Politie.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een ID, tag, pincode, pas.
 • Koolmonoxidemelder: geeft alarm wanneer er te veel koolstofmonoxide in de lucht hangt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Ellemeet (april 2024)

Sommige mensen willen graag zelf hun alarmsysteem aanleggen. Maar, als je het laat plaatsen door een ervaren installatiebedrijf dan mag je er op vertrouwen dat alles op de juiste manier werkt. In dit overzicht check je de adresgegevens van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Ellemeet. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als Security Center en Lloyd. Of zoek door naar installatiebedrijven en leveranciers in Renesse, Noordwelle, Scharendijke en Kerkwerve.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om de kans op woninginbraak te verkleinen

De kans op een inbraak blijft altijd aanwezig. Maar je kunt de kans wel verkleinen. In het stukje hieronder vind je 10 handige tips om de mogelijkheden voor inbraak in Ellemeet te beperken. Je kunt ook meer info bekijken over Draadloos alarmsysteem.

 1. Breng goed hang- en sluitwerk op deuren en ramen aan.
 2. Doe voordat je weggaat de ramen en deuren dicht.
 3. Laat nooit waardevolle spullen in het zicht liggen.
 4. Denk aan de ingang via de achtertuin.
 5. Geef je huis een bewoonde indruk.
 6. Plaats camera’s die je op afstand kunt bekijken.
 7. Start een eigen groep voor Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorg voor afgeschermde social-media profielen.
 9. Berg eventueel cash geld op in een kluis of bank.
 10. Breng anti-inbraakfolie aan op plekken die goed toegankelijk zijn.

Een professioneel beveiligingssysteem voor thuis

Professionele huisbeveiliging met meldkamer en ga weer met een veilig gevoel op pad

Beveiligingsbedrijf Ellemeet vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Zeeland zijn er een aantal grote beveiligingsbedrijven die kunnen helpen bij het installeren van draadloze of bedrade alarmen inclusief bewakingscamera’s. Deze firma’s helpen jou met een vernuftige alarmdienst met eenvoudige bediening via de App. Dikwijls werken zij met een koppeling met hun eigen particuliere meldkamer.

 • Verisure: Eigen alarmcentrale die 24/7 bereikbaar is.
 • Feenstra.com: Oók veilig bij sabotage, internet- en elektriciteitsstoringen.
 • Woonveilig: Gemakkelijk zelf bedienen met sleutelhanger, App en bedieningspaneel.
 • V&S Beveiliging: Zeer gemakkelijk in gebruik en ontzettend betrouwbaar.
 • SmartAlarm: Directe koppeling mogelijk met de meldkamer van Trigion.
 • Directveilig: Jaarlijks onderhoud en doorlopende garantie.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Google Nest, Ring en TP-Link, Foscam, Somfy, D-Link, EZVIZ & Arlo, Netamo, Hombli, Eufy, Eve.

Inbraakbeveiliging FAQ: alle vragen en antwoorden

Welke tarieven gelden voor een alarmsysteem installeren in Ellemeet?

De kosten van een compleet alarmsysteem in Ellemeet voor thuis liggen je tussen de €450,00 en €875,00. De totaalprijs wordt berekend a.d.h.v. welk alarm je kiest, de eventuele uitbreidingen zoals alarmcentrale en camera’s of brandmelder, het woonoppervlak, en het onderhoud.

Kan ik kiezen voor een abonnement met alarmcentrale?

Bij een abnormale gebeurtenis of calamiteit zal een beveiligingsmedewerker direct bekijken of er iets aan de hand is en of hulpdiensten moeten worden benaderd. Een expert stelt woningeigenaren op de hoogte bij een noodgeval Door het inschakelen van Live View hebben politie en beveiligers de mogelijkheid om live mee te kijken. De prijs van een alarmsysteem met meldkamer abonnement bedragen tussen de €17,50 en €50,00 per 4 weken.

Op welke manier wordt ik geïnformeerd bij een inbraak?

Bij verdachte omstandigheden kan je op verschillende manieren een melding krijgen. Voorbeelden van alarmmeldingen zijn o.a. een geluidsalarm (sirene) en een pushbericht op je telefoon. Verder zijn er ook opties voor een melding via: lichtalarm, SMS, e-mail, doorschakeling naar meldkamer. In het geval van een stil alarm zal een indringer niet weten dat hij gesnapt is maar worden bewoners en/of meldkamer wel ingelicht.

Draagt camerabeveiliging bij aan het systeem?

Een alarm kan je uitbreiden met beveiligingscamera. Camera’s die in het zicht hangen voorkomen insluipers en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat de beelden als bewijsmateriaal dienen. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een mix van enkele losse camera’s, vanaf €150,00 per unit. Vind je dit niet voldoende en zoek je een systeem met HD-beeld om geen enkel detail te missen (zoals gezichten)? Zoek dan naar een HD IP camera. Daarvoor betaal je +/- €625,00 p/stuk. Zelf te plaatsen of laten installeren door een beveiligingsadviseur Ellemeet.


Postcodegebied: 4323, 4325

Plaats een reactie