Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Krommenie

Door het plaatsen van een alarmsysteem in Krommenie heb je altijd een enorm veilig gevoel binnen en buiten huis. Ieder jaar zijn er in de gemeente tientallen woninginbraken. Een actieve alarminstallatie geef je woning een veilige uitstraling, werkt preventief, kan je laten koppelen aan de meldkamer en geeft bewonen een veilig gevoel in huis. Eveneens geeft het huisalarm ook een signaal af bij rook, brand, een gaslek of lekkage. In de praktische keuzehulp check je praktische details over de meest bekende type systemen en de onkosten waarop je moeten rekenen bij inbraakbeveiliging. Daarnaast check je op deze pagina mogelijk relevante beveiligingsbedrijven in Krommenie en vind je hier praktische inbraakpreventietips.

Wat levert een eigen alarmsysteem in huis mij op?

 • Het heeft een aantoonbare afschrikkende werking.
 • Het luide alarm brengt bewoners en buren op de hoogte van onraad.
 • Voordelige verzekeringspremie.
 • Met een gerust gevoel in slaap vallen.
 • Rechtstreekse verbinding met de meldkamer is mogelijk.

alarmsysteem-krommenie

Alarminstallatie Krommenie installeren

Wat houdt een alarmsysteem in? Een elektrisch systeem dat een (stil) alarm afgeeft bij een gevaarlijke of ongewone situatie. Bij ongewone situaties gaat vaak een sirene af en ontvang je optioneel per sms/app een notificatie. In veel gevallen is het woningalarm direct verbonden met een controle- / meldkamer. De operator volgt de situatie meteen op en biedt persoonlijke assistentie. Indien nodig neemt hij/zij contact op met de klant (de bewoner). Bij brand, inbraak of een overval kunnen eventueel direct de hulpdiensten gealarmeerd worden. Snel een goedkope alarminstallatie laten installeren in Krommenie? In het volgende stukje nemen we alle stappen met je door.

Beveiligingssysteem voor thuis laten installeren

 1. Locatie sensoren en detectoren bepalen

  Maak een goed profiel van jouw woning en achterhaal waar de risico’s het grootst zijn. Op basis daarvan maak je een plan welke toegangsplekken verzegeld moeten worden met een sensor. Wat betreft inbraakdetectie zijn er meerdere sensors: waterdetectoren, bewegingsmelders, gasdetectoren, magneetcontacten, rookmelders, glasbreuksensoren.

 2. Selectie van soorten alarmen

  De meest bekende types zijn een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij een bekabeld systeem is alles met kabels verbonden wat zorgt voor een hoge betrouwbaarheid. Een wireless (draadloos) systeem communiceert vaak via radiogolven. en kan snel worden aangesloten. Een hybride inrichting is een combinatie van beide.

 3. Type alarmering

  Er kan worden gekozen voor meerdere type alarmen: er zijn inmiddels speciale smartphone applicaties, maar tevens ook SMS, lichtalarm, E-mail, telefonische oproep. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van een automatische melding naar een speciale meldkamer (PAC). 7 dagen per week, de hele dag door controle. Indien gewenst heeft een stil alarm ook zeker toegevoegde waarde.

 4. Offertes opvragen

  Voer jouw postcode en huisnummer in en geef jouw wensen zo specifiek mogelijk door. Binnen enkele dagen ontvang je meerdere offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Krommenie en de directe omgeving.

 5. Installatieservice

  Het beveiligingsbedrijf komt jouw alarm installeren op het afgesproken moment. De beveiliger hoe je het systeem in werking stelt. Je kunt nu ook de contactpersonen instellen die gealarmeerd worden wanneer het alarm gaat.

Een praktisch alarmsysteem kopen in Krommenie?

Ontvang gratis offertes van vakmannen in de buurt

Tips: Kies het juiste beveiligingssysteem

Heel veel mensen in de gemeente Zaanstad beveiligen hun huis met alarmbeveiliging. Er zijn veel verschillende type systemen voor woningbeveiliging. Je kunt kiezen voor een standaard systeem met alleen basisfuncties. Je kunt ook kiezen voor uitgebreide en complexe installaties met afstandsbediening, bewegingsmelders, meldkamer koppeling, camerabewaking, rookmelders. In aanvulling daarop dien je een keuze te maken uit een bedraad, draadloos of hybride installatie. In het volgende stuk noemen we alle pluspunten en minpunten.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloos alarmsysteem wordt gekoppeld aan je bestaande (draadloze) netwerk, de sensoren werken op batterijen. Het is makkelijk aan te leggen en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Daarbij kunnen onderdelen voordelig worden vervangen en is uitbreiding mogelijk. Minpunten zijn dat het batterij-onderhoud zelf uitgevoerd moet worden en je op sommige plekken in huis beperkte verbinding hebt.

 • Zeer geschikt voor bestaande woningen.
 • Ze zijn wat meer sabotage- en storingsgevoelig.
 • Investering inclusief montage: €825,00 tot €2050,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
Wanneer je gaat voor een bekabeld alarm verloopt alle communicatie via vaste kabels. Er zijn nauwelijks storingen, maar is niet zo flexibel en makkelijk aanpasbaar. Bij hogere risicoklasse van bedrijven en woningen is het zelfs verplicht. Het is gemakkelijker in onderhoud, ze kunnen bijna niet gesaboteerd worden en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Vrijwel helemaal geen last van storingen.
 • De installatie is een stuk duurder.
 • Tarieven inclusief installatie: €1275,00 tot ongeveer €2150,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Een hybride alarm biedt het beste van 2 werelden. De betrouwbaarheid is hoog, maar je hoeft niet op elke plek bedrading nodig. Waar de kabels al voorhanden zijn gebruik je bedrade detectoren, en op de locaties waar geen kabels aanwezig zijn doe je het met de draadloze detectoren.

 • Een betrouwbaar systeem dat eenvoudig uitbreidbaar is.
 • Het is relatief duur en de keuze is klein.
 • Kosten inclusief aanleggen: €1750,00 oplopend tot €2250,00.

Extra opties huisbeveiliging

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief extra sensoren en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. Onderstaand sommen we enkele componenten op voor veilig wonen in Krommenie.

 • Rookmelders: waarschuwt jou en je gezin op tijd bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatisch brandblussysteem dat een beginnende brand snel en effectief bestrijdt.
 • Gasmelder: herkent specifieke gassen zoals aardgas, butaan, propaan of LPG.
 • Glasbreukmelder: detecteert glasbreuk met een elektretmicrofoon.
 • Camerabeveiliging: een geschakeld systeem met diverse beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: luid alarm dat paniek zaait en buren informeert bij een inbraak.
 • Bewegingsmelder: maximale veiligheid door de kleinste bewegingen te registreren.
 • Meldkamer abonnement: meldingen worden doorgestuurd naar getrainde centralisten.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een tag, ID, pincode, pas.
 • Koolmonoxidemelder: een co-melder kan helpen om co-vergiftiging te voorkomen.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Krommenie (juli 2024)

Als je een beetje handig bent kan je jouw alarmsysteem zelf installeren. Echter, op het moment je kiest voor een lokaal installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het alarm naar behoren functioneert. In het bijgaande overzicht tonen wij de bedrijfsnamen en adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Krommenie. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als Secuplus en Lloyd. Of zoek door naar installateurs en bedrijven in Assendelft, Venhuizen, Westzaan en Jisp.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Preventietips om woninginbraak te voorkomen

De kans op een inbraak blijft altijd aanwezig. Je kunt de kans op inbraak wel beperken. We geven 10 handige tips om de opties voor inbraak in Krommenie te beperken. Of klik door voor meer informatie over Meldkamer.

 1. Zorg dat ramen en deuren over goed hang- en sluitwerk beschikken.
 2. Doe voordat je weggaat de ramen en deuren dicht.
 3. Probeer altijd de dure spullen op te ruimen.
 4. Zorgt dat bladeren en afval wordt opgeruimd als je weg bent.
 5. Zorg voor verlichting in en rondom je huis.
 6. Meer zicht op de voorzijde van de woning met een slimme deurbel.
 7. Meld je aan bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Wees extra alert tijdens de feestdagen en oud & nieuw.
 9. Berg eventueel cash geld op in een kluis of bank.
 10. Maak ruiten minder kwetsbaar met anti-inbraakfolie.

Een professioneel beveiligingssysteem voor thuis

Kies voor professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een hoger gevoel van veiligheid

Beveiligingsbedrijf Krommenie vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Noord-Holland zijn er een aantal grote beveiligingsbedrijven die gespecialiseerd zijn in het aanleggen van alarmsystemen en bewakingscamera’s. Deze ondernemingen bieden een ingenieuze alarmdienst die je kunt bedienen met de smartphone. Dikwijls werken zij met een rechtstreekse connectie met een meldkamer.

 • Verisure: Alarmcentrale 24/7 bereikbaar, reactie binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: Naast inbraak ook rookmelder en paniekknop beschikbaar.
 • Woonveilig: Draadloos en zonder te boren zelf te installeren.
 • V&S Beveiliging: 24 maanden garantie, topkwaliteit en geplaatst door pro’s.
 • SmartAlarm: Geen telefoonlijn nodig, integratie met Trigion mogelijk.
 • Directveilig: 24/7 doormelding met virtuele of bemande meldkamer.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Ring, Google Nest en TP-Link, EZVIZ, Foscam, Somfy, Bosch + Eufy, Eve, Yale, Arlo, Netamo.

Vragen over het aanbrengen van inbraakbeveiliging

Wat betaal ik voor een alarmsysteem installeren in Krommenie?

De kosten van een goed alarmsysteem in Krommenie voor thuis liggen gemiddeld genomen tussen de €475,00 en €1050,00. De echte prijs wordt gekenmerkt door het soort alarm, het aantal extra opties zoals camera’s of gasdetector, de grootte van het huis, en het onderhoudscontract.

Kan ik kiezen voor een abonnement met alarmcentrale?

Bij onraad en inbraak controleert een centralist of er een noodzaak is en wie er ingeschakeld moet worden. De centralist neemt meteen contact op met de bewoners wanneer er een brandmelding of inbraak is gedetecteerd. Door gebruik te maken van Live View hebben politie en andere hulpdiensten snel zicht op de situatie. De onkosten van een inbraakalarm met meldkamer abonnement bedragen tussen de €15,00 en €45,00 per 4 weken.

Hoe krijg ik een melding bij een inbraak?

Bij onraad wil je natuurlijk zo snel mogelijk een melding ontvangen. Zo kun je kiezen voor alarmmeldingen als een geluidsalarm (sirene) of een pushmelding op je smartphone. Alternatieven zijn o.a.: telefonische oproep, doorschakeling naar meldkamer, e-mail, lichtalarm. Bij een stil alarm weet de indringer niet dat het systeem hem heeft opgemerkt, maar worden bewoners (en eventueel de meldkamer) wel op de hoogte gesteld.

Draagt camerabeveiliging bij aan het systeem?

Een huis veiliger maken met een beveiligingscamera is ideaal. Het schrikt inbrekers af en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat de beelden als bewijsmateriaal dienen. Voor de kleine portemonnee is er een bedrade camera vanaf €150,00 per camera. Vind je dit niet voldoende en zoek je een compleet beveiligd huis met HD beeld zodat je ook belangrijke details als gezichten kunt terugzien? In dat geval adviseren we een HD IP camera. De prijs hiervan is zo’n €525,00 p/stuk. Snel en voordelig laten aanleggen door de beveiligingsadviseur Krommenie.


Postcodegebied: 1560, 1561, 1562

Plaats een reactie