Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Wanroij

Dankzij een alarmsysteem in Wanroij heb je altijd een enorm veilig gevoel binnen en buiten huis. Ieder jaar zijn er in de gemeente tientallen woninginbraken. Een eigen alarminstallatie zal inbrekers direct afschrikken, zal een signaal versturen bij inbraakdetectie en zorgt dat je met een gerust gevoel kunt slapen. Tevens waarschuwt een huisalarm ook bij brand of lekkage. Middels onze uitgebreide keuzehulp lees je handige informatie over de verschillende type systemen en de gemiddelde kosten van inbraakbeveiliging. In aanvulling hierop bieden we op dit portaal bekende (lokale en regionale) beveiligingsbedrijven in Wanroij en vind je slimme tips tegen inbraak.

Wat levert een eigen alarmsysteem in huis mij op?

 • Je maakt je woning minder aantrekkelijk voor inbrekers.
 • De alarmerende functie vergroot de kans dat inbrekers de benen nemen.
 • In sommige gevallen bespaar je op de verzekering.
 • Meer gemoedsrust voor de bewoners.
 • Directe opvolging van een meldkamer.

alarmsysteem-wanroij

Alarminstallatie Wanroij plaatsen

Een alarmsysteem is een beveiligingssysteem dat een signaal geeft bij onraad en inbraak. Bij detectie gaat vaak een sirene af en krijg je een melding op je smartphone. Steeds vaker is jouw woningalarm ook gekoppeld aan een meldkamer. De operator volgt de situatie meteen op en neemt indien nodig direct telefonisch contact op met de bewoners. Bij brand, inbraak of een overval kunnen eventueel direct de hulpdiensten gealarmeerd worden. Ben je overtuigd en wil je een goedkope alarminstallatie laten installeren in Wanroij? Hieronder leggen we stap voor stap uit hoe dit werkt.

Je woning uitrusten met een beveiligingssysteem

 1. Detectoren en sensoren bepalen

  Inventariseer jouw woning en kijk waar inbrekers jouw huis kunnen binnenkomen. Op deze manier maak je een plan welke deuren, ramen, hoeken en kozijnen uitgerust moeten worden met sensoren / detectoren. Betreffende inbraakdetectie zijn er diverse sensors beschikbaar: rookmelders, waterdetectoren, magneetcontacten, gasdetectoren, beveiligingscamera’s, bewegingsmelders.

 2. Selecteer een type alarm

  Populaire keuze zijn een bekabeld, draadloos of hybride alarm. Bij de bedrade systemen wordt alle verbonden met draden waardoor het nauwelijks storingen kent. Een kabelvrij systeem (draadloos) communiceert vaak via een draadloze Wifi verbinding en sluit je heel gemakkelijk aan. Een hybride oplossing is een combinatie van beide.

 3. Kies alarmmeldingen

  Er bestaan diverse alarmmeldingen: een melding via een smartphone App, E-mail, SMS, lichtalarm, telefonische oproep. Steeds meer mensen vullen dit aan met doorschakeling met de een 24/7 meldkamer (PAC). Zij kunnen zelfs de hulpdiensten inschakelen. Afsluitend kan een stil alarm ook handig zijn.

 4. Vraag gratis offertes op

  Vul jouw adres in en kies wat je wilt laten installeren. Je krijgt dan kosteloos verschillende offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Wanroij en de directe omgeving.

 5. Installatieservice en uitleg

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf zal je woning voorzien van de apparatuur binnen een korte periode. De specialist demonstreert hoe je het systeem moet bedienen. Bovendien kan je de waarschuwingsadressen inprogrammeren die ingelicht moeten worden bij abnormale gebeurtenissen.

Een goed alarmsysteem kopen in Wanroij?

Vergelijk kosten en voorwaarden van specialisten in jouw regio

Keuzehulp: Wat is het meest geschikte beveiligingssysteem?

Steeds meer mensen in de gemeente Land van Cuijk kiezen voor alarmbeveiliging. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Er zijn betaalbare budget producten met alleen een centraal bedieningspaneel, sensors en een sirene. Er zijn ook luxe beveiligingssystemen die beschikken over rookmelders, camerabewaking, afstandsbediening, bewegingsmelders, meldkamer koppeling. Daarnaast moet je in de basis kiezen voor een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Hierna zullen we daar een toelichting op geven.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloze alarminstallatie werkt op basis van radiogolven, de detectoren hebben een batterij. Het is heel snel te installeren en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Bovendien is het systeem zeer flexibel en voordelig. Nadelen zijn dan batterijen leeg kunnen raken en dat het wat meer storingen kent.

 • Snel aan te leggen en zeer flexibel.
 • Storingsgevoeliger dan bekabeld systeem.
 • Investering inclusief montage: €800,00 tot wel €1700,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
Bij een volledig bedraad alarm worden alle onderdelen middels kabels met elkaar gekoppeld. Er zijn nauwelijks storingen, maar niet zo makkelijk aan te passen of uit te breiden. Bij bedrijven in een hoge risicoklasse wordt dit zelfs verplicht gesteld. Het is gemakkelijker in onderhoud, je hebt feitelijk nooit last van storingen en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Geen last van storingen buitenaf.
 • Voor de bestaande bouw niet zo geschikt.
 • Tarief inclusief installatie: €925,00 tot €1750,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm biedt eigenlijk de ideale tussenoplossing. De betrouwbaarheid is hoog, en je kunt het naar wens uitbreiden met draadloze onderdelen. Op de locaties waar al kabels liggen kies je voor bekabelde onderdelen, en op de locaties waar geen kabels aanwezig zijn kies je voor draadloze sensors.

 • Een betrouwbaar systeem dat eenvoudig uitbreidbaar is.
 • Er is minder keuze en de prijzen liggen hoger.
 • Kosten inclusief aanleggen: €1850,00 oplopend tot €2800,00.

Extra uitgebreide huisbeveiliging

Optioneel kan je kiezen voor meer camera’s, detectors en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. In het blok hierna sommen we enkele componenten op voor veilig wonen in Wanroij.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners en eventueel contactpersonen elders bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: afgesteld op de ruimtes in het pand.
 • Gasmelder: gaat af bij detectie van aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: detecteert het breken van glas tot op 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: richt de beveiligingscamera’s op ingangen en toegangswegen.
 • Buitensirene: gaat af zodra 1 van de componenten alarm slaat.
 • Bewegingsmelder: direct een melding wanneer beweging wordt waargenomen.
 • Meldkamer abonnement: met een alarmcentrale is je woning in goede handen.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging d.m.v. een ID, tag, pas, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: koolstofmonoxide belemmert dat zuurstof vervoerd wordt in het lichaam.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Wanroij (februari 2024)

Met name de draadloze alarmsystemen kan je zelf installeren. Toch, op het moment je kiest voor een professioneel installatiebedrijf dan weet je zeker dat het systeem naar wens werkt. In de tabel hieronder ontdek je de adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Wanroij. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als Networx en GO. Je kunt ook doorklikken naar bedrijven en leveranciers in Rijkevoort, Rijkevoort-De Walsert, Landhorst en Haps.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om de kans op woninginbraak te verkleinen

In ieder huis kan in theorie worden ingebroken. Alleen, je kunt wel preventieve maatregelen treffen. We geven handig tips om de mogelijkheden voor inbraak in Wanroij te limiteren. Je kunt ook meer info bekijken over Stil alarm.

 1. Zorg dat alle ramen en deuren voorzien zijn van goed hang- en sluitwerk.
 2. Sluit alle ramen en deuren altijd goed af.
 3. Laat nooit waardevolle spullen in het zicht liggen.
 4. Zorg dat je huis ook buiten goed verlicht is.
 5. Zorg dat de woning er altijd bewoond uitzien.
 6. Maak slimme afspraken met de buren.
 7. Begin samen met je straat een Whatsapp buurtpreventie.
 8. Vertel niet op Facebook of Instagram dat je op vakantie bent.
 9. Berg je sleutels goed op, zowel binnen als buitenhuis.
 10. Bedek ramen die inbraakgevoelig zijn met anti-inbraakfolie.

Beveiligingssysteem laten installeren?

Kies voor professionele huisbeveiliging met meldkamer en ga weer met een veilig gevoel op pad

Beveiligingsbedrijf Wanroij vergelijken in februari 2024

In de provincie Provincie Noord-Brabant leveren meet beveiligingsbedrijven service en diensten die je van dienst kunnen zijn bij het aanleggen van een compleet alarm inclusief bewakingscamera’s. Deze bedrijven bieden een innovatieve alarmdienst die je kunt bedienen met de smartphone. In potentie kunnen ze jou ook helpen met extra stukje toezicht dankzij hun meldkamer.

 • Verisure: Eigen meldkamer reageert binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: Een eigen bemande meldkamer die 24/7 beschikbaar is.
 • Woonveilig: Gemakkelijk zelf bedienen met sleutelhanger, App en bedieningspaneel.
 • V&S Beveiliging: Europees keurmerk en NCP gekeurd.
 • SmartAlarm: Optioneel met Trigion, Erkende meldkamer met PAC 1 vergunning.
 • Directveilig: Volledig geïnstalleerd door een vakkundig vakman.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Ring, Google Nest en D-Link, Foscam, Somfy, TP-Link, EZVIZ & Hombli, Eufy, Yale, Eve, Arlo.

Vragen over het aanbrengen van inbraakbeveiliging

Wat kost een alarmsysteem installeren in Wanroij?

De kosten van een professioneel alarmsysteem in Wanroij voor thuis liggen gemiddeld tussen de €375,00 en €925,00. De daadwerkelijke prijs hangt af van het soort alarm, de additionele services zoals een beveiligingscamera of koolmonoxidemelder, het aantal kamers, en het onderhoudscontract.

Waarom kiezen voor een abonnement met meldkamer?

Bij een gevaarlijke of ongewone situatie controleert een centralist wat er aan de hand is en of ze de hulpdiensten moeten oproepen. De medewerker van de meldkamer neemt meteen contact op met de bewoners Bij brand, inbraak of een overval Door het inschakelen van Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met camerabeelden. De prijzen van een inbraaksysteem met meldkamer abonnement variëren tussen de €15,00 & €40,00 per 4 weken.

Hoe word ik op de hoogte gesteld bij inbraak?

Bij ongewone situaties is het natuurlijk handig dat je direct op de hoogte bent. De meest voorkomende alarmmeldingen zijn een hard geluidsalarm (sirene) en een pushbericht op je telefoon. De volgende opties behoren ook tot de mogelijkheden: doorschakeling naar meldkamer, e-mail, SMS, telefonische oproep. Bij een stil alarm is de indringer zich niet bewust van zijn acties, dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Hoe werkt camerabeveiliging?

Een huis veiliger maken met een beveiligingscamera is ideaal. Het maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat je heel gedetailleerd de inbraak kunt terugkijken. Voor de kleine portemonnee is er een bekabelde analoge camera vanaf €175,00 per unit. Voorkeur voor een systeem met HD-beeld zodat je ook belangrijke details als gezichten kunt terugzien? Maak dan de keuze voor een HD IP camera. Daarvoor betaal je +/- €450,00 per stuk. Tip: laat het installeren door een beveiligingsadviseur Wanroij.


Postcodegebied: 5446

Plaats een reactie