Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Piershil

Dankzij een alarmsysteem in Piershil verklein je de kans op een inbraak aanzienlijk. In deze gemeente zijn er jaarlijks behoorlijk wat woninginbraken. Dit alarminstallatie heeft een preventieve werking, kan je direct laten koppelen aan de meldkamer en geeft bewonen een veilig gevoel in huis. Daarbij geeft het huisalarm ook een signaal af bij rook, brand, een gaslek of lekkage. In de praktische keuzehulp doorzoek je uitgebreide info over de diverse systemen en de onkosten waarop je moeten rekenen bij inbraakbeveiliging. In aanvulling hierop verstrekken we hier bekende installatiebedrijven en beveiligingsbedrijven in Piershil en delen wij de beste inbraakpreventietips.

Wat levert een eigen alarmsysteem in huis mij op?

 • Inbrekers kiezen minder snel voor huizen met een alarm.
 • Het alarm jaagt inbrekers weg.
 • Goedkopere verzekeringspremie.
 • Het hele jaar door een veilig gevoel binnen- en buitenhuis.
 • Er zijn abonnement inclusief meldkamer service.

alarmsysteem-piershil

Alarminstallatie Piershil laten aanleggen

De betekenis van een alarmsysteem is: een elektronisch mechanisme dat een alarm geeft bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen. Bij een signalering gaat er een luid (of stil) alarm af en ontvang je optioneel per sms/app een notificatie. Wanneer je dat wil is het woningalarm verbonden met een bemande meldkamer (PAC). De operator kijkt direct mee en neemt direct contact op met de afgesproken waarschuwingsadressen. Bij brand, inbraak of een overval kunnen hulpdiensten meteen ingeschakeld worden. Vakkundig een goedkope alarminstallatie laten installeren in Piershil? In ons speciale stappenplan leggen we stap voor stap uit hoe dit werkt.

Beveiligingssysteem in mijn huis laten installeren

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Maak foto’s en een schets van de plattegrond van het huis en check op welke plekken inbrekers jouw huis kunnen binnenkomen. Daardoor bepaal je welke ingangen minimaal speciale sensoren / detectoren ontvangen. Wat betreft inbraakdetectie zijn er verschillende soorten sensors: glasbreuksensoren, beveiligingscamera’s, bewegingsmelders, rookmelders, magneetcontacten, waterdetectoren.

 2. Kies het type alarm

  Je hebt de keuze uit een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Bij een bekabeld woningalarm worden alarm en detectoren onderling met kabels verbonden wat zorgt voor een hoge betrouwbaarheid. Een draadloos systeem communiceert vaak via radiogolven. en kent een eenvoudige installatie. Een hybride product is een mix van zowel bedrade als draadloze items.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  Er zijn diverse type alarmeringen: een melding via een smartphone App, telefonische oproep, SMS, lichtalarm, E-mail. Je kunt ook kiezen voor een accurate melding voor een speciale meldkamer (PAC). Zij kijken standaard mee met meldingen. Indien gewenst kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Vraag prijzen op bij installatiebedrijven

  Vul jouw adres in en geef jouw wensen zo specifiek mogelijk door. Je krijgt dan kosteloos 1 tot 4 offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Piershil.

 5. De installateur komt langs

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf komt langs om het systeem aan te leggen op het afgesproken moment. De medewerker legt precies uit hoe het systeem werkt. De eigenaar kan tevens 1 of meerdere contactpersonen opgeven die op de hoogte gesteld moeten worden bij abnormale gebeurtenissen.

Een voordelig alarmsysteem kopen in Piershil?

Vergelijk tarieven van bedrijven in jouw regio

Tips: Kies het juiste beveiligingssysteem

Een deel van de huizenbezitters in de gemeente Hoeksche Waard laten professionele alarmbeveiliging installeren. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Je kunt kiezen voor een standaard systeem met enkel de noodzakelijke onderdelen. Maar je kunt ook kiezen voor extra functies zoals buitensirene, rookmelders, bewegingsmelders, afstandsbediening, meldkamer koppeling. Eveneens moet je een keuze maken uit een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. In het onderstaande blok bespreken we de voordelen en nadelen.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloze alarminstallatie is doorgaans verbonden met een internetverbinding, en sensoren die uitgerust zijn met batterijen. De installateur is slechts weinig tijd kwijt aan de installatie en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Ook is het systeem zeer flexibel en voordelig. Negatieve aspecten zijn dat je jaarlijks de detectors moet controleren en je af en toe een storing kunt krijgen in het systeem.

 • Eenvoudig inschakelen, updaten en uitbreiden.
 • Storingsgevoeliger dan bekabeld systeem.
 • Prijzen inclusief montage: €800,00 – €1450,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
Bij een bedraad alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. De werking is erg nauwkeurig, en het wordt met name geïntegreerd bij nieuwbouw en bedrijven. Bij bedrijven en panden vanaf risicoklasse 2 wordt uitsluitend met deze producten gewerkt. Je hebt weinig onderhoud nodig, het is storingsongevoelig en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Verplicht voor hoge beveiligingsklasse.
 • Minder flexibel, en minder makkelijk uit te breiden.
 • Prijs inclusief installatie: €1050,00 tot wel €1800,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mengeling van de eerder genoemde opties. De basis is een bekabelde alarminstallatie, en je kunt het in een later stadium gemakkelijk uitbreiden. Waar de kabels al voorhanden zijn gebruik je bedrade detectoren, op de plekken waar nog geen kabels liggen installeer je draadloze detectoren.

 • Betrouwbaar storingsongevoelig, gemakkelijk uit te breiden.
 • Er is minder keuze en de prijzen liggen hoger.
 • Kosten incl. aanleggen vanaf €1350,00 tot wel €2400,00.

Alternatieve opties huisbeveiliging

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief extra sensoren en slimme beveiliging voor nog meer veiligheid. In het stukje hieronder vind je meer informatie over veilig wonen in Piershil.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand de mensen ter plaatse.
 • Sprinklerinstallatie: afgesteld op de ruimtes in het pand.
 • Gasmelder: een melder die het aangeeft als er ergens gas aanwezig is.
 • Glasbreukmelder: merkt inbrekers op terwijl zij nog buiten staan.
 • Camerabeveiliging: helpt preventief en zorgt dat je zelf alles op beveiligingscamera beeld hebt staan.
 • Buitensirene: gaat af als het alarm getriggerd wordt en trekt veel aandacht.
 • Bewegingsmelder: krijg direct een notificatie wanneer er beweging gemeld wordt.
 • Meldkamer abonnement: meldingen worden doorgestuurd naar getrainde centralisten.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een druppel, ID, pas, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: slaat alarm wanneer er zich te veel koolstofmonoxide in de lucht bevindt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Piershil (april 2024)

Wie handig is kan zelf zijn alarmsysteem installeren. Echter, als je het laat plaatsen door een erkend installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het allemaal op de juiste manier geplaatst wordt. In dit overzicht check je de bedrijfsnamen en adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Piershil. Zij werken met gangbare merken als Panasonic en Pikt-O-Norm. Of bekijk aanbieders en bedrijven in Goudswaard, Mijnsheerenland, Nieuw-Beijerland en Oud-Beijerland.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 anti woninginbraak tips

Een inbraak is nooit helemaal te ondervangen. Je kunt de kans op inbraak wel beperken. We bieden relevante tips de opties voor inbraak in Piershil te verminderen. Je kunt ook meer info bekijken over Stil alarm.

 1. Schaf hang- en sluitwerk met keurmerk aan.
 2. Doe altijd de ramen en deuren op slot.
 3. Verberg kostbare bezittingen in de kasten.
 4. Laat geen voorwerpen achter die de inbreker kunnen helpen.
 5. Zorg dat de woning er altijd bewoond uitzien.
 6. Zorg dat je goede contacten hebt met je vriend.
 7. Meld je aan bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Wacht met posten op social media.
 9. Leg al je kostbare spullen vast.
 10. Koop anti-inbraakfolie voor de ramen op de begane grond en 1e verdieping.

Beveiligingssysteem voor thuis

Bekijk de mogelijkheden van huisbeveiliging met meldkamer voor een fijn en vertrouwd gevoel

Beveiligingsbedrijf Piershil vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Zuid-Holland zijn er een aantal grote beveiligingsbedrijven die gespecialiseerd zijn in het installeren van alarmsystemen en bewakingscamera’s. Deze leveranciers bieden een slimme alarmdienst welke je 24/7 via een App kunt beheren. Mogelijk werken zij met een extra service met eigen meldkamer.

 • Verisure: Altijd binnen een halve minuut reactie van de meldkamer.
 • Feenstra.com: 24/7 bewaking door bemande meldkamer in Nederland.
 • Woonveilig: Draadloos en zonder te boren zelf te installeren.
 • V&S Beveiliging: Zeer gemakkelijk in gebruik en ontzettend betrouwbaar.
 • SmartAlarm: Voor Inbraak (Trigion), Medisch, Waterschade en Brandschade.
 • Directveilig: Standaard voorzien van VRKI klasse 2-certificering.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Google Nest, Ring en TP-Link, D-Link, Bosch, Foscam, Somfy of Hombli, Arlo, Netamo, Eve, Yale.

Bekijk inbraakbeveiliging FAQ

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in Piershil?

De kosten van een slim alarmsysteem in Piershil voor thuis liggen gemiddeld genomen tussen de €550,00 en €975,00. De echte prijs wordt beïnvloed door het type installatie, de additionele services zoals meldkamer koppeling en camera’s of gasdetector, het aantal ruimtes, en de installateur.

Kan ik kiezen voor een abonnement met alarmcentrale?

Bij brand, inbraak of glasbreuk analyseert een operator of er een noodzaak is en of er hulpdiensten ingeschakeld moeten worden. Een expert belt meteen de contactpersonen (sleutelhouders) bij een geverifieerd alarm. Door middel van Live View kunnen beelden meteen worden doorgeschakeld naar de politie. De extra kosten van een inbraaksysteem met meldkamer abonnement liggen tussen de €22,50 & €42,50 per 4 weken.

Welke melding krijg ik bij een inbraak?

Bij detectie kan je op verschillende manieren een melding krijgen. Veel gekozen alarmmeldingen zijn een hard geluidsalarm (sirene) of een pushmelding op je smartphone. De volgende opties behoren ook tot de mogelijkheden: SMS, lichtalarm, doorschakeling naar meldkamer, e-mail. Als je kiest voor een stil alarm zal er geen sirene afgaan, dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Waarom het systeem uitbreiden met camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Het schrikt ongewenst bezoek af en stimuleren vervolging bij de rechter omdat deze video’s goed bewijsmateriaal zijn. Voor de kleine portemonnee is er een systeem met digitale camera’s, vanaf €175,00 per camera. Voorkeur voor een systeem met HD-beeld om zelfs de meest kleine details te kunnen opmerken? Installeer dan een HD IP camera voor €425,00 p/stuk. Zelf te plaatsen of laten installeren door een beveiligingsadviseur Piershil.


Postcodegebied: 3265

Plaats een reactie