Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Assendelft

Dankzij een alarmsysteem in Assendelft heb je altijd een enorm veilig gevoel binnen en buiten huis. Deze gemeente kent jaarlijks flink wat inbraken. Je alarminstallatie zal een inbraak mogelijk kunnen voorkomen, zal een signaal versturen bij inbraakdetectie en geeft je meer gemoedsrust. Evenzeer signaleert een huisalarm ook bij lekkage, brand, rookontwikkeling en lekkage. In onze handige keuzehulp bieden we handige informatie over de beschikbare systemen en de onkosten waarop je moeten rekenen bij inbraakbeveiliging. Afsluitend doorzoek je hier verschillende beveiligingsbedrijven in Assendelft en check je praktische inbraakpreventietips.

De positieve aspecten van een alarmsysteem in huis

 • Het systeem heeft een preventieve werking.
 • Bij een inbraakmelding neemt de kans op aanhouding toe.
 • Aantrekkelijke verzekeringspremie.
 • Met een gerust gevoel in slaap vallen.
 • Er zijn abonnement inclusief meldkamer service.

alarmsysteem-assendelft

Alarminstallatie Assendelft laten installeren

Een alarmsysteem kan je het beste omschrijven als een elektronisch apparaat dat een (stil) alarm afgeeft bij een bepaalde gebeurtenis. Bij beweging gaat er een luid (of stil) alarm af en ontvang je optioneel per sms/app een notificatie. Wanneer je dat wil is jouw woningalarm direct verbonden met een controle- / meldkamer. De beveiliger bekijkt de situatie en biedt persoonlijke assistentie. Indien nodig neemt hij/zij contact op met de klant (de bewoner). Als er sprake is van inbraak of brand worden direct hulpdiensten ingeschakeld. Wil jij een goedkope alarminstallatie laten installeren in Assendelft? In het bijgaande stappenplan leggen we precies uit hoe dit werkt.

Een beveiligingssysteem thuis laten aanleggen

 1. Posities van detectoren en sensoren

  Maak een goede analyse van de woning en controleer waar de risico’s het grootst zijn. Daardoor bepaal je welke risicovolle plekken verzegeld moeten worden met een sensor. M.b.t. inbraakdetectie heb je diverse melders en detectors: waterdetectoren, bewegingsmelders, beveiligingscamera’s, glasbreuksensoren, magneetcontacten, gasdetectoren.

 2. Kies het type alarm

  De meest gekozen soorten zijn een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Bij een bekabeld huisalarm is de installatie grotendeels verbonden met kabels wat zorgt voor een zeer betrouwbaar systeem. Een kabelvrij systeem (draadloos) kan werken zonder kabels en is een stuk flexibeler. Een hybride installatie is een combinatie van beide.

 3. Welke alarmmeldingen wil je krijgen?

  Je hebt de keuze uit allerlei alarmmeldingen: de moderne systemen sturen een pushmelding naar je telefoon, maar je kunt ook kiezen voor E-mail, geluidsalarm, lichtalarm, telefonische oproep. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van extra service van de Particuliere Alarm Centrale (PAC). Zij kunnen zelfs de hulpdiensten inschakelen. Als laatste kan je ook kiezen voor een stil alarm.

 4. Offertes vergelijken

  Vul jouw postcode in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Binnen enkele dagen ontvang je meerdere offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Assendelft en omgeving.

 5. Installatieservice en uitleg

  Het gekozen beveiligingsbedrijf zal je woning voorzien van de apparatuur op het afgesproken moment. De installateur geeft altijd een goed instructie. De eigenaar kan tevens 1 of meerdere contactpersonen doorgeven die een notificatie ontvangt bij abnormale gebeurtenissen.

Een betrouwbaar alarmsysteem kopen in Assendelft?

Vraag offertes op bij installateurs in jouw buurt

Tips: Wat is het beste beveiligingssysteem voor mij?

Steeds meer mensen in de gemeente Zaanstad houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Er zijn allerlei soorten woningbeveiliging systemen om uit te kiezen. Er zijn betaalbare budget producten met alleen basisfuncties. Voor meer veiligheid kan je ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief bewegingsmelders, buitensirene, camerabewaking, afstandsbediening, rookmelders. Daarnaast dien je een keuze te maken uit een bedraad, draadloos of hybride installatie. Hieronder zetten we het e.e.a. verder uiteen.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloos alarmsysteem is vaak verbonden met het WiFi netwerk, de detectoren hebben een batterij. De installateur is slechts weinig tijd kwijt aan de installatie en het is met name geschikt voor oudere woningen. Als laatste ben je hiermee zeer flexibel en kan je het systeem later makkelijk uitbreiden. Vergeet niet dat het batterij-onderhoud zelf uitgevoerd moet worden en je af en toe een storing kunt krijgen in het systeem.

 • Gemakkelijk aanleggen, uitbreiden en verplaatsen.
 • Doorgaans meer storingen per jaar.
 • Prijs inclusief montage: €675,00 tot €1850,00.

Een alarmsysteem met kabels
Wanneer je gaat voor een bedraad alarm worden alle onderdelen middels kabels met elkaar gekoppeld. Het is een betrouwbaar systeem, en het wordt met name geïntegreerd bij nieuwbouw en bedrijven. Bij gebouwen met een hogere beveiligingsklasse wordt dit zelfs verplicht gesteld. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, je hebt feitelijk nooit last van storingen en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Geen last van lege batterijen in de sensoren/detectoren.
 • Na installatie minder makkelijk uit te breiden.
 • Tarieven inclusief installatie: €975,00 tot +/- €1850,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een mix tussen beide bovengenoemde mogelijkheden. De basis is een bekabelde alarminstallatie, maar het is tegelijkertijd eenvoudig uitbreidbaar met draadloze componenten. Waar al kabels aangesloten zijn neem je de bedrade componenten, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen kies je voor draadloze componenten.

 • Betrouwbaar storingsongevoelig, gemakkelijk uit te breiden.
 • Het is relatief duur en de keuze is klein.
 • Kosten incl. aanleggen vanaf €1350,00 tot ongeveer €2950,00.

Huisbeveiliging: extra opties

Indien gewenst kan je het basisalarm aanvullen met additionele sensoren, camera’s, randapparatuur en slimme beveiliging voor additionele dekking en gemak. In de lijst hieronder vind je meer informatie over veilig wonen in Assendelft.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners bij brand met een luid alarm.
 • Sprinklerinstallatie: compleet autonoom blussysteem bij vuurdetectie.
 • Gasmelder: voor het detecteren van verschillende soorten gas, zoals aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: herkent brekend glas tot 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: een geschakeld systeem met diverse beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: produceert een geluid dat op grote afstand te horen is.
 • Bewegingsmelder: direct een melding wanneer beweging wordt waargenomen.
 • Meldkamer abonnement: bij een alarmmelding wordt direct een protocol in werking gesteld.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging middels een pincode, druppel, ID, tag.
 • Koolmonoxidemelder: bevat een sensor die bestaat uit een gel met onder andere zwavelzuur.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Assendelft (juli 2024)

Het aanleggen van beveiligingsapparatuur kan je in theorie zelf. Maar, als je het laat plaatsen door een lokaal installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het allemaal op de juiste manier geplaatst wordt. In het overzicht hieronder bieden wij namen plus adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Assendelft. Zij kunnen je helpen met merken zoals Galaxy en Samsung. Op onze site bekijk je ook leveranciers en aanbieders in Venhuizen, Hem, Krommenie en Westzaan.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips tegen woninginbraak

In elke woning kan een inbraak plaatsvinden. Maar je kunt wel zorgen dat de kans minimaal is. We bieden populaire tips om de kans op inbraak in Assendelft te limiteren. We bieden ook aanvullende informatie over Telefoonmelding.

 1. Breng goed hang- en sluitwerk op deuren en ramen aan.
 2. Sluit ramen en deuren goed af.
 3. Leg geen kostbare dingen in het zicht.
 4. Laat de tuin aanvegen als je op vakantie gaat.
 5. Neem een schakelklok en stel in dat lampen aan- en uitgaan.
 6. Plaats camera’s die je op afstand kunt bekijken.
 7. Laat jouw nummer opnemen in de Whatsapp buurtpreventie.
 8. Informeer inbrekers niet via social media dat je op vakantie bent.
 9. Leg je sleutels niet onder een deurmat of bloempot.
 10. Koop anti-inbraakfolie en breng dit aan op inbraakgevoelige ramen.

Beveiligingssysteem laten plaatsen?

Kies voor een alarmcentrale bij je huisbeveiliging voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf Assendelft vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Noord-Holland zijn meerder beveiligingsbedrijven operationeel met veel kennis over het aanleggen van alarmsystemen en bewakingscamera’s. Zij staan bekend om een innovatieve alarmdienst met eenvoudige bediening via de App. Vaak kunnen ze jou ook helpen met abonnement inclusief meldkamer.

 • Verisure: Altijd binnen een halve minuut reactie van de meldkamer.
 • Feenstra.com: Beveiligd tegen sabotage en hacken met eigen App.
 • Woonveilig: Eenvoudig op afstand te bedienen, 24 uur per dag waar je ook bent.
 • V&S Beveiliging: Draadloos systeem dat je eenvoudig kunt verhuizen of uitbreiden.
 • SmartAlarm: Eenvoudig te koppelen aan de Trigion meldkamer.
 • Directveilig: Professioneel systeem voor bedrijven en woningen.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Ring, Google Nest en EZVIZ, Foscam, Bosch, D-Link, Somfy & Eve, Eufy, Yale, Arlo, Hombli.

FAQ: vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Welke kosten komen kijken bij een alarmsysteem installeren in Assendelft?

De kosten van een professioneel alarmsysteem in Assendelft voor thuis liggen gemiddeld tussen de €325,00 en €1050,00. De offerteprijs wordt berekend a.d.h.v. het type systeem (draadloos of bedraad), het aantal extra opties zoals camerabeveiliging of rookmelder, het soort woning, en het bedrijf dat de installatie verricht.

Wat zijn de pluspunten van een eigen alarmcentrale?

Bij een abnormale gebeurtenis of calamiteit zal een beveiligingsmedewerker direct bekijken wat er aan de hand is en wie er ingeschakeld moet worden. Een professional stelt woningeigenaren op de hoogte bij overval, inbraak of brand. Met Live View kunnen de camerabeelden direct worden bekeken en doorgezet naar hulpdiensten. De onkosten van een huisalarm met meldkamer abonnement variëren tussen de €22,50 en €47,50 per maand.

Hoe word ik op de hoogte gesteld bij inbraak?

Bij beweging is het natuurlijk handig dat je direct op de hoogte bent. Voorbeelden van alarmmeldingen zijn o.a. een luide sirene (geluidsalarm) of een pushmelding op je smartphone. Je kunt eventueel ook kiezen voor SMS, lichtalarm, telefonische oproep, doorschakeling naar meldkamer. Indien je het stille alarm aanzet zal de indringer niets horen, op die manier is de kans groter dat de inbreker gepakt wordt.

Waarom kiezen voor camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat je heel gedetailleerd de inbraak kunt terugkijken. De meest betaalbare keuze is een bedrade camera vanaf €200,00 per unit. Heb je liever een systeem met HD-beeld om zelfs de meest kleine details te kunnen opmerken? Probeer dan een HD IP camera, verkrijgbaar v.a. €500,00 per stuk. Professioneel geïnstalleerd door de beveiligingsadviseur Assendelft.


Postcodegebied: 1566, 1567

Plaats een reactie