Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem De Kiel

Dankzij de installatie van een alarmsysteem in De Kiel verklein je de kans op een inbraak aanzienlijk. In deze gemeente zijn er per jaar tientallen (pogingen tot) inbraken. Een alarminstallatie heeft een preventieve werking, zal een signaal versturen bij inbraakdetectie en geeft bewonen een veilig gevoel in huis. Tevens kun je erop rekenen dat het huisalarm je informeert bij brand, rook of een gaslek. Via onze adviseurs delen wij praktische details over de verschillende type systemen en de kosten van inbraakbeveiliging. Afsluitend doorzoek je op deze pagina verschillende beveiligingsbedrijven in De Kiel en vind je slimme tips tegen inbraak.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Het heeft een duidelijke reactieve werking.
 • Grotere kans dat inbrekers opgepakt kunnen worden.
 • Voordelige verzekeringspremie.
 • Een maximaal gevoel van veiligheid.
 • Er zijn abonnement inclusief meldkamer service.

alarmsysteem-de-kiel

Alarminstallatie De Kiel aanleggen

Een alarmsysteem is een elektronisch systeem dat een (stil) alarm afgeeft bij een gevaarlijke of ongewone situatie. Bij een foute beweging wordt het alarm getriggerd en ontvang je optioneel per sms/app een notificatie. Soms is het woningalarm rechtstreeks verbonden met de meldkamer. De medewerker van de meldkamer kijkt de melding na en neemt telefonisch contact op met de bewoners of andere contactpersonen. Bij een noodgeval worden opvolgdiensten zoals brandweer of politie ingeschakeld. Een professionele en goedkope alarminstallatie laten installeren in De Kiel? In het onderstaande stappenplan lees je stap-voor-stap hoe je dit doet.

Het laten aanleggen van een beveiligingssysteem

 1. Detectoren en sensoren bepalen

  Inventariseer jouw woning en ontdek zo waar inbrekers de woning kunnen binnendringen. Op die manier kom je erachter welke risicovolle plekken beveiligd moeten worden met een detector / sensor. Met betrekking tot inbraakdetectie zijn er meerdere sensors: bewegingsmelders, rookmelders, magneetcontacten, gasdetectoren, glasbreuksensoren, waterdetectoren.

 2. Selecteer een type alarm

  Populaire keuze zijn een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij bekabelde installaties wordt alle verbonden met draden zodat het bijna niet te saboteren is. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem kan werken zonder kabels en is een stuk flexibeler. Een hybride systeem een combinatie van draadloos en bekabeld.

 3. Alarmmeldingen

  Je hebt de keuze uit diverse alarmmeldingen: populair is de melding op je telefoon, maar ook lichtalarm, telefonische oproep, geluidsalarm, E-mail. Een interessante keuze is doorschakeling met de de meldkamer (PAC). Er kijkt dan 24/7 iemand mee. Om inbrekers te verrassen kan je ook kiezen voor een stil alarm.

 4. Offertes opvragen

  Vul eerst jouw postcode in en geef aan wat je graag wilt laten plaatsen. Je ontvangt dan gratis en vrijblijvend allerlei offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in De Kiel en de directe omgeving.

 5. De installateur komt langs

  Een beveiligingsbedrijf komt het systeem plaatsen op de gekozen dag. De beveiligingsspecialist demonstreert hoe je het systeem moet bedienen. Je kunt nu ook de contactpersonen instellen die ingelicht moeten worden bij onraad.

Een betrouwbaar alarmsysteem kopen in De Kiel?

Bekijk actuele prijzen bij installateurs in jouw buurt

Tips: Voor welk beveiligingssysteem moet ik gaan?

Heel veel mensen in de gemeente Coevorden laten professionele alarmbeveiliging installeren. Elk huis moet qua woningbeveiliging op een andere manier worden ingericht. Er zijn goedkope instap-systemen met eenvoudige functionaliteiten. Maar je kunt ook kiezen voor extra functies zoals buitensirene, camerabewaking, afstandsbediening, rookmelders, bewegingsmelders. Verder heb je de keuze uit een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Hieronder zullen we daar een toelichting op geven.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloze alarminstallatie is draadloos verbonden met een internetverbinding, de detectoren hebben een batterij. Er is geen bedrading nodig, je kunt het snel installeren en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Daarnaast is het systeem zeer flexibel en voordelig. Vergeet niet dat batterijen niet eeuwig meegaan en dat het wat meer storingen kent.

 • Achteraf eenvoudig extra componenten toevoegen.
 • Je moet soms de batterijen vervangen.
 • Investering inclusief montage: €725,00 tot wel €1550,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
In het geval van een bedraad alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. Het is een betrouwbaar systeem, en vooral handig bij nieuwbouw. Bij bedrijven en panden vanaf risicoklasse 2 kan men dit verplicht stellen. Het onderhoud is minder complex, het is storingsongevoelig en je bent niet afhankelijk van batterijen (i.v.m. stroomnet).

 • Geen last van lege batterijen in de sensoren/detectoren.
 • Voor de bestaande bouw niet zo geschikt.
 • Investering inclusief installatie: €1175,00 tot €2100,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een combinatie van een draadloos en bekabeld alarm. De basis is een bekabelde alarminstallatie, maar je hoeft niet op elke plek bedrading nodig. Op de locaties waar al kabels liggen maak je gebruik van de bekabelde componenten, op plekken waar geen bedrading ligt neem je draadloze detectoren.

 • Een stabiel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Er zijn minder verschillende modellen verkrijgbaar.
 • Tarieven inclusief aanleggen: €1300,00 tot +/- €2000,00.

Extra opties huisbeveiliging

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met additionele sensoren, camera’s, randapparatuur en slimme beveiliging voor nog meer veiligheid. In het blok hierna lees je meer informatie over extra veilig wonen in De Kiel.

 • Rookmelders: waarschuwt bij het ontstaan van brand.
 • Sprinklerinstallatie: afgesteld op de ruimtes in het pand.
 • Gasmelder: gaat af bij detectie van aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: gaat af als iemand via een kapot raam een pand probeert binnen te komen.
 • Camerabeveiliging: systeem van verschillende beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: enorm lawaai zorgt voor paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: maakt gebruik van een infrarood signaal om beweging in huis te detecteren.
 • Meldkamer abonnement: altijd professionele begeleiding en ondersteuning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een pincode, ID, tag, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: een toestel dat alarm slaat wanneer de koolmonoxide concentratie in een ruimte te hoog wordt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in De Kiel (februari 2024)

Sommige mensen willen graag zelf hun alarmsysteem aanleggen. Maar, ga je voor een professioneel installatiebedrijf dan heb je ook de zekerheid dat het goed geïnstalleerd wordt. In de onderstaande tabel tonen wij de adressen en namen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in De Kiel. Zij werken met gangbare merken als Risco en Tzunali. Op onze site bekijk je ook installatiebedrijven en leveranciers in Zweeloo, Wezup, Schoonoord en t Haantje.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

De beste anti-woninginbraak tips

De kans op een inbraak blijft altijd aanwezig. Maar je kunt de kans wel verkleinen. We bieden goed werkende tips om de opties voor inbraak in De Kiel te beperken. Of klik door voor meer informatie over Toegangscontrole.

 1. Schaf hang- en sluitwerk met keurmerk aan.
 2. Zorg dat je de deuren en ramen op slot doet.
 3. Gebruik een kluis voor dure spullen.
 4. Monteer anti-inbraakstrips en dievenklauwen.
 5. Werk met tijdschakelaars voor de binnenverlichting.
 6. Koop een slimme deurbel met camerafunctie.
 7. Bekijk de mogelijkheden van lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Wacht met posten op social media.
 9. Berg je sleutels goed op, zowel binnen als buitenhuis.
 10. Zorg voor anti-inbraakfolie en anti-inbraakstrips.

Kies voor een beveiligingssysteem

Professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een veilig gevoel in en om het huis.

Beveiligingsbedrijf De Kiel vergelijken in februari 2024

In de provincie Provincie Drenthe leveren meet beveiligingsbedrijven service en diensten met veel kennis over het installeren van een veilig alarm met bewakingscamera’s. Deze bedrijven helpen jou met een effectieve alarmdienst die je vanuit een App op je telefoon kunt beheren. In de regel kan jij hier ook terecht voor een eigen meldkamer.

 • Verisure: Met unieke SOS-knop voor noodgevallen.
 • Feenstra.com: Heel eenvoudig te bedienen met de eigen App.
 • Woonveilig: Altijd goed beveiligd met Smart Assist functie.
 • V&S Beveiliging: Europees keurmerk en NCP gekeurd.
 • SmartAlarm: Geen vast contract, 24/7 professionele monitoring vanuit Trigion.
 • Directveilig: Eenvoudig op afstand beheren dankzij de App.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Ring, Google Nest en Bosch, Somfy, D-Link, TP-Link, EZVIZ of Eve, Eufy, Yale, Hombli, Arlo.

FAQ: vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in De Kiel?

De kosten van een volledig alarmsysteem in De Kiel voor thuis liggen gemiddeld tussen de €375,00 en €1500,00. De offerteprijs wordt berekend a.d.h.v. het type systeem (draadloos of bedraad), de eventuele uitbreidingen zoals meldkamer koppeling en camera’s of koolmonoxidemelder, het aantal kamers, en de jaarlijkse inspectie.

Wat is het voordeel van een meldkamer contract?

Bij beweging, glasbreuk of rook controleert een centralist wat er aan de hand is en welke hulpdiensten eventueel ingeschakeld moeten worden. De medewerker neemt meteen contact op met de bewoners bij een overval, inbraak of brand D.m.v. Live View kunnen beelden meteen worden doorgeschakeld naar de politie. De prijs van een alarm met meldkamer abonnement bedragen tussen de €20,00 & €32,50 per 4 weken.

Op welke manier wordt ik geïnformeerd bij een inbraak?

Bij ongewone situaties kun je geïnformeerd worden op meerdere kanalen. Veel gekozen alarmmeldingen zijn een geluidsalarm (sirene) of een pushmelding op je smartphone. Daarnaast kan je ook kiezen voor: e-mail, SMS, doorschakeling naar meldkamer, lichtalarm. Indien je het stille alarm aanzet is de indringer zich niet bewust van zijn acties, dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Draagt camerabeveiliging bij aan het systeem?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Het maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers en de kans dat de daders gepakt worden neemt toe omdat videobeelden rechtsgeldig bewijs zijn. Voor de kleine portemonnee is er een bedrade camera vanaf €175,00 per stuk. Zoek je een oplossing met HD-beelden om zelfs de meest kleine details te kunnen opmerken? In dat geval adviseren we een HD IP camera, te bestellen vanaf €550,00 per aansluiting. Laat dit bij voorkeur aanleggen door de beveiligingsadviseur De Kiel.


Postcodegebied: 7849

Plaats een reactie