Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Jisp

Met een alarmsysteem in Jisp heb je altijd een enorm veilig gevoel binnen en buiten huis. Deze gemeente kent jaarlijks flink wat inbraken. Zo’n alarminstallatie zal een inbraak mogelijk kunnen voorkomen, kan je laten koppelen aan de meldkamer en realiseert een veilig gevoel wanneer je in de huis verblijft. Eveneens zal het huisalarm afgaan bij brand of lekkage. Middels onze uitgebreide keuzehulp check je handige info over de systemen waar je uit kunt kiezen en de kosten van inbraakbeveiliging. In aanvulling hierop check je op dit portaal landelijke en lokale beveiligingsbedrijven in Jisp en delen wij tips om inbraak te voorkomen.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Het heeft een aantoonbare afschrikkende werking.
 • De alarmerende functie vergroot de kans dat inbrekers de benen nemen.
 • Korting op de verzekeringspremie.
 • Altijd een veilig gevoel, ook op vakantie.
 • Mogelijkheid tot het afsluiten van een meldkamer-abonnement.

alarmsysteem-jisp

Alarminstallatie Jisp laten installeren

Met een alarmsysteem bedoelen we een elektronisch waarschuwingssysteem dat via sensoren een alarm geeft bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties. Bij ongewone situaties gaat er een luid (of stil) alarm af en ontvang jij op je telefoon een melding. Steeds vaker is het woningalarm aangesloten op de meldkamer. De medewerker bekijkt de melding en belt direct de afgesproken waarschuwingsadressen. Bij een overval, inbraak of brand kunnen hulpdiensten met Prioriteit 1 ingeschakeld worden. Snel een goedkope alarminstallatie laten installeren in Jisp? In het gedeelte hieronder geven we tips en leggen we alles uit.

Een beveiligingssysteem thuis laten aanleggen

 1. Detectoren en sensoren bepalen

  Loop eens een rondje door de woning en controleer waar de inbraakkansen aannemelijk zijn. Aan de hand hiervan bepaal je welke ramen en deuren beveiligd moeten worden met een detector / sensor. Wat betreft inbraakdetectie zijn er meerdere sensors: rookmelders, beveiligingscamera’s, gasdetectoren, bewegingsmelders, glasbreuksensoren, magneetcontacten.

 2. Kies het soort alarm

  De meest gekozen soorten zijn een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij de bedrade systemen zal er gebruik worden gemaakt van kabels zodat het bijna niet te saboteren is. Een draadloos systeem kan werken zonder kabels en kent een eenvoudige installatie. De hybride mogelijkheid is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Welke alarmmeldingen wil je krijgen?

  We differentiëren allerlei alarmmeldingen: een melding via een smartphone App, telefonische oproep, geluidsalarm, E-mail, SMS. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van een professionele integratie met de Particuliere Alarm Centrale (PAC). Bij een geverifieerd alarm kunnen zij de politie inschakelen. Desgewenst is ook een stil alarm nog een goede toevoeging.

 4. Offertes opvragen

  Vul eerst jouw postcode in en vertel precies wat je nodig hebt. Je krijgt dan kosteloos verscheidene offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Jisp en de gemeente.

 5. Installatieservice en uitleg

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf plaatst het alarm op een vooraf afgesproken moment. De medewerker hoe je het systeem in werking stelt. Bovendien kan je de waarschuwingsadressen opgeven die een notificatie ontvangt bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen.

Een handig alarmsysteem kopen in Jisp?

Bekijk actuele prijzen bij installateurs in jouw buurt

Advies: Wat is het meest geschikte beveiligingssysteem?

Heel veel mensen in de gemeente Wormerland houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Elk huis moet qua woningbeveiliging op een andere manier worden ingericht. Men kan gaan voor een aantrekkelijk instapmodel met alleen een centraal bedieningspaneel, sensors en een sirene. Er zijn ook luxe beveiligingssystemen die beschikken over meldkamer koppeling, afstandsbediening, rookmelders, camerabewaking, bewegingsmelders. Tevens dien je een keuze te maken uit een draadloos, bedraad of hybride oplossing. In het volgende stuk bespreken we de voordelen en nadelen.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloos alarmsysteem werkt op basis van radiogolven, en sensors die werken op batterij-power. Je kunt het eenvoudig installeren en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Tevens kunnen onderdelen voordelig worden vervangen en is uitbreiding mogelijk. Let erop dat het batterij-onderhoud zelf uitgevoerd moet worden en dat het wat minder betrouwbaar is dan een bedraad systeem.

 • Eenvoudig installatie en gemakkelijk uitbreidbaar.
 • Ze zijn wat meer sabotage- en storingsgevoelig.
 • Prijs inclusief montage: €675,00 tot wel €1550,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
Bij een bedraad alarm gaat de communicatie tussen sensoren en alarmcentrale via vaste kabels. Het is de meest betrouwbare keuze, het is zeer geschikt voor nieuwbouw en bedrijfspanden. Bij de hogere risicoklasse wordt dit gezien als een verplichting. Het onderhoud is minder complex, je hebt weinig last van storingen en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Zeer betrouwbaar, weinig storingen.
 • Minder flexibel ivm vaste kabels en router/modem.
 • Tarieven inclusief installatie: €1275,00 tot ongeveer €1950,00.

Een flexibel en hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een combinatie van een draadloos en bekabeld alarm. Het heeft de kwaliteit van een bekabeld systeem, en je kunt het gemakkelijk uitbreiden. Waar al bedrading ligt maak je gebruik van de bekabelde sensoren, en waar nog geen bedrading is doe je het met de draadloze detectoren.

 • De voordelen van een draadloos en bekabeld systeem.
 • Het is een relatief kostbaar systeem.
 • Kosten incl. aanleggen vanaf €1250,00 tot circa €2000,00.

Huisbeveiliging: extra mogelijkheden

Indien gewenst kan je het basisalarm aanvullen met allerlei andere producten en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. In het volgende schema sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in Jisp.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners en eventueel contactpersonen elders bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: vast aangebrachte brandblusinstallatie om een beginnende brand onder controle te brengen.
 • Gasmelder: speciaal apparaat om bepaalde soorten gassen te herkennen.
 • Glasbreukmelder: detector dat een signaal afgeeft richting zodra een beveiligde ruit breekt.
 • Camerabeveiliging: systeem van verschillende beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: zorgt voor paniek bij de inbreker en grote kans dat hij zonder buit vertrekt.
 • Bewegingsmelder: zorgt dat het alarm afgaat bij beweging rondom huis.
 • Meldkamer abonnement: beveiligers kunnen live schakelen naar jouw woning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een tag, pas, druppel, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: koolstofmonoxide belemmert dat zuurstof vervoerd wordt in het lichaam.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Jisp (juli 2024)

Met name de draadloze alarmsystemen kan je zelf installeren. Echter, wanneer je dit laat doen door een erkend installatiebedrijf dan mag je er op vertrouwen dat alles op de juiste manier werkt. In het bijgaande overzicht check je namen plus adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Jisp. Zij hebben ervaring met merken als Xmarker en X-Gen. Op onze site bekijk je ook bedrijven en leveranciers in Westzaan, Krommenie, Zaandijk en Koog aan de Zaan.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tien tips om woninginbraak te verkleinen

Een inbraak kan je nooit helemaal tegenhouden. Maar je kunt wel zorgen dat de kans minimaal is. We geven goed werkende tips om de opties voor inbraak in Jisp te limiteren. Bekijk ook meer informatie over Toegangscontrole.

 1. Beveilig ramen en deuren met goed hang- en sluitwerk.
 2. Let goed op de sloten van ramen en deuren.
 3. Laat nooit waardevolle spullen in het zicht liggen.
 4. Zorg voor voldoende buitenverlichting.
 5. Maak gebruik van tijdschakelaars.
 6. Bij de voordeur kun je een slimme deurbel laten installeren.
 7. Start- of sluit je aan bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorg dat er geen post buiten ligt tijdens de vakantie.
 9. Laat niet te veel cash geld in de woning liggen.
 10. Laat anti-inbraakfolie plaatsen op de ramen.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

Kies voor een alarmcentrale bij je huisbeveiliging voor een hoger gevoel van veiligheid

Beveiligingsbedrijf Jisp vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Noord-Holland onderscheiden we enkele beveiligingsbedrijven met veel kennis over het plaatsen van alarmsystemen en bewakingscamera’s. Deze firma’s bieden een complete alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt in- en uitschakelen. Vaak kunnen ze jou ook helpen met abonnement inclusief meldkamer.

 • Verisure: Speciale SOS-knop voor noodgevallen.
 • Feenstra.com: Beveiligd tegen sabotage en hacken met eigen App.
 • Woonveilig: Eenvoudig te bedienen (met sleutelhanger, bedieningspaneel, app).
 • V&S Beveiliging: A-merk beveiligingsapparatuur met laagste prijsgarantie.
 • SmartAlarm: Directe koppeling mogelijk met de meldkamer van Trigion.
 • Directveilig: Gemakkelijk zelf te bedienen, uitgerust met VRKI klasse 2-certificering.
 • Smart home beveiliging: zoals de Ring, Google Nest en EZVIZ, Bosch, Foscam, TP-Link, D-Link of Arlo, Yale, Netamo, Eve, Hombli.

FAQ met vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Welke kosten komen kijken bij een alarmsysteem installeren in Jisp?

De kosten van een compleet alarmsysteem in Jisp voor thuis liggen tussen de €425,00 en €975,00. De precieze prijs wordt berekend a.d.h.v. het type systeem (draadloos of bedraad), extra opties zoals camera’s of brandmelder, het woonoppervlak, en de jaarlijkse inspectie.

Wat is het voordeel van een meldkamer contract?

Wanneer er een melding binnenkomt controleert een centralist wat er aan de hand is en of hulpdiensten moeten worden benaderd. Een expert waarschuwt de bewoners bij een overval, inbraak of brand D.m.v. Live View kunnen hulpdiensten live de camerabeelden bekijken. De extra kosten van een beveiligingssysteem met meldkamer abonnement bedragen tussen de €22,50 & €37,50 per maand.

Welke melding krijg ik bij een inbraak?

Bij een signalering kun je geïnformeerd worden op meerdere kanalen. De meest populaire alarmmeldingen zijn een hard geluidsalarm (sirene) of een melding op je telefoon. Alternatieven zijn o.a.: telefonische oproep, SMS, doorschakeling naar meldkamer, e-mail. In het geval van een stil alarm zal er geen sirene afgaan, dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Hoe werkt camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Camera’s die in het zicht hangen voorkomen insluipers en het vergroot de pakkans omdat je veel gerichter aangifte kunt doen. Een goedkope optie is een combinatie van basis camera’s, vanaf €250,00 p/stuk. Wil je een compleet beveiligd huis met HD beeld zodat je ook belangrijke details als gezichten kunt terugzien? In dat geval adviseren we een HD IP camera vanaf €450,00 per camera. Optioneel geplaatst door een erkend beveiligingsadviseur Jisp.


Postcodegebied: 1546

Plaats een reactie