Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Voorst

Door middel van een alarmsysteem in Voorst voel je je een stuk veiliger thuis. Ieder jaar zijn er in deze gemeente flink wat woninginbraken. Een alarminstallatie zal inbrekers direct afschrikken, waarschuwt bij een inbraak en geeft je een gerust en veilig gevoel. Evenzeer heeft het huisalarm ook een melding bij brand of lekkage. Via onze adviseurs delen wij goede info over de verschillende type systemen en de onkosten waarop je moeten rekenen bij inbraakbeveiliging. Tevens doorzoek je op dit portaal een aantal beschikbare beveiligingsbedrijven in Voorst en vind je hier praktische inbraakpreventietips.

De positieve aspecten van een alarmsysteem in huis

 • Inbrekers breken minder snel in bij woningen met een alarm.
 • De sirene jaagt inbrekers de deur uit.
 • Lagere verzekeringspremie.
 • Met een gerust gevoel in slaap vallen.
 • Rechtstreekse verbinding met de meldkamer is mogelijk.

alarmsysteem-voorst

Alarminstallatie Voorst laten aanleggen

Met een alarmsysteem bedoelen we een elektronisch waarschuwingssysteem dat een signaal geeft bij brand, inbraak of glasbreuk. Bij ongewone situaties zal het systeem het alarm inschakelen en volgt er meestal een push melding op je telefoon. Soms wordt het woningalarm aangesloten op de meldkamer. Een professional bekijkt de situatie en neemt direct contact op met de bewoner en eventueel andere contactpersonen. Bij een noodsituatie schakelen zij direct politie en/of brandweer in. Wil jij een goedkope alarminstallatie laten installeren in Voorst? In het onderstaande stappenplan vertellen we in 5 korte stappen waar je op moet letten.

Het installeren van een beveiligingssysteem in huis

 1. Locatie sensoren en detectoren bepalen

  Bekijk kritisch het huis en de tuin en check op welke plekken de inbraakkansen aannemelijk zijn. Op deze manier markeer je welke ramen en deuren meegenomen moeten worden qua sensoren / detectoren. M.b.t. inbraakdetectie zijn er verschillende soorten sensors: bewegingsmelders, magneetcontacten, waterdetectoren, beveiligingscamera’s, rookmelders, gasdetectoren.

 2. Welke type alarm past bij mij?

  Populaire keuze zijn een bedraad, draadloos of hybride alarmsysteem. Bij de bekabelde optie is de installatie grotendeels verbonden met kabels wat zorgt voor een zeer betrouwbaar systeem. Het draadloze alternatief heeft geen bedrading nodig en kent een eenvoudige installatie. Een hybride product is een combinatie van beide.

 3. Welke alarmmeldingen wil je krijgen?

  Er kan worden gekozen voor diverse alarmmeldingen: de moderne systemen sturen een pushmelding naar je telefoon, maar je kunt ook kiezen voor SMS, geluidsalarm, E-mail, lichtalarm. Je kunt ook kiezen voor een professionele integratie met de Particuliere alarmcentrale PAC. Er wordt op elk moment van de dag meegekeken. Afsluitend is er ook de optie voor een stil alarm.

 4. Vrijblijvende offertes opvragen

  Vul jouw postcode in en kies wat je wilt laten installeren. Je ontvangt dan gratis en vrijblijvend allerlei offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Voorst en omgeving.

 5. Installatieservice

  Het gekozen beveiligingsbedrijf legt alles netjes aan binnen een korte periode. De vakman legt precies uit hoe je het moet bedienen. Je kan eventueel ook een contactpersoon inprogrammeren die een notificatie ontvangt bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen.

Een handig alarmsysteem kopen in Voorst?

Bekijk actuele prijzen bij vakmannen uit de buurt

Advies: Kies het juiste beveiligingssysteem

Een groeiend aantal woningbezitters in de gemeente Voorst hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Er zijn allerlei soorten woningbeveiliging systemen om uit te kiezen. Je kunt kiezen voor een standaard systeem met alleen basisfuncties. Maar je kunt ook kiezen voor extra functies zoals rookmelders, camerabewaking, meldkamer koppeling, afstandsbediening, buitensirene. Tevens zul je moeten kiezen voor een bekabeld, draadloos of gecombineerd hybride installatie. Hierna zullen we daar een toelichting op geven.

Je woning draadloos beveiligen
Een draadloos alarm voor woningen wordt gekoppeld aan je bestaande (draadloze) netwerk, de sensoren werken op batterijen. Het plaatsen van deze alarmen is erg simpel en het is ook perfect voor bestaande bouw. Daarbij is het systeem zeer flexibel en voordelig. Grote nadelen zijn dat er soms nieuwe batterijen in moeten en dat het meer sabotage- en storingsgevoelig is.

 • Voordelig en gemakkelijk aan te leggen.
 • Doorgaans meer storingen per jaar.
 • Prijs inclusief montage: €700,00 tot €1800,00.

Een vast kabel-alarmsysteem
Wanneer je gaat voor een bedraad alarm wordt een systeem opgezet waarbij alles met kabels wordt verbonden. Het is de meest betrouwbare keuze, maar niet zo handig als het later wilt uitbreiden. Bij hogere risicoklasse van bedrijven en woningen is dit type zelfs een verplichting. Je hebt weinig onderhoud nodig, kent weinig storingen en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Minder gevoelig voor storingen.
 • Na installatie minder makkelijk uit te breiden.
 • Tarieven inclusief installatie: €1075,00 tot wel €2300,00.

Een combinatie / hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. De basis is volledig bekabeld en dus zeer betrouwbaar, maar je hoeft niet op elke plek bedrading nodig. Waar al kabels getrokken zijn installeer je bedrade sensors, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen kan je kiezen voor draadloze sensors.

 • Betrouwbaar systeem, eenvoudig uitbreiden met draadloze componenten.
 • Het is een relatief kostbaar systeem.
 • Onkosten inclusief aanleggen: €1600,00 tot +/- €2850,00.

Alternatieve opties huisbeveiliging

Optioneel kan je kiezen voor allerlei andere producten en slimme beveiliging voor additionele dekking en gemak. Hieronder sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in Voorst.

 • Rookmelders: waarschuwt bij rookontwikkeling en brand.
 • Sprinklerinstallatie: afgesteld op de ruimtes in het pand.
 • Gasmelder: speciaal apparaat om bepaalde soorten gassen te herkennen.
 • Glasbreukmelder: slim apparaat dat glasbreuk tot op 9 meter hoogte herkent.
 • Camerabeveiliging: een geschakeld systeem met diverse beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: trekt veel aandacht van buren en omstanders en paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: zorgt dat het alarm afgaat bij beweging rondom huis.
 • Meldkamer abonnement: meldingen worden doorgestuurd naar getrainde centralisten.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door middel van een pincode, tag, pas, ID.
 • Koolmonoxidemelder: een toestel dat alarm slaat wanneer de koolmonoxide concentratie in een ruimte te hoog wordt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Voorst (april 2024)

Je kunt het alarm zelf installeren. Toch, wanneer je het laat aanleggen door ervaren installatiebedrijf dan kan je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier gedaan wordt. In het overzicht hieronder tonen wij de adressen en namen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Voorst. Je kunt hier terecht voor allerlei installaties van merken als Energizer en Ajax. Je kunt ook doorklikken naar installateurs en bedrijven in Deventer, Hellendoorn, Apeldoorn en Berkelland.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

De beste anti-woninginbraak tips

Een inbraak is nooit helemaal te ondervangen. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. Hierna delen we relevante tips de opties voor inbraak in Voorst te verminderen. Bekijk ook meer informatie over Sirenes.

 1. Breng goed hang- en sluitwerk op deuren en ramen aan.
 2. Zorg voor een speciaal slot bij de schuifpui.
 3. Voorkom dat je kostbaarheden in het zicht hebt liggen.
 4. Verstop je huissleutels niet buiten je huis.
 5. Laat muziek aanstaan als je weggaat.
 6. Zorg dat je goede contacten hebt met je vriend.
 7. Sluit je aan bij Whatsapp buurtpreventie.
 8. Vermeld niet op social media dat je op vakantie bent.
 9. Leg al je kostbare spullen vast.
 10. Koop anti-inbraakfolie en breng dit aan op inbraakgevoelige ramen.

Kies voor een erkend beveiligingssysteem

Kies voor een alarmcentrale bij je huisbeveiliging en ga weer met een veilig gevoel op pad

Beveiligingsbedrijf Voorst vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Gelderland zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief die veel expertise hebben rondom het installeren van alarminstallaties en bewakingscamera’s. Deze dienstverleners bieden een innovatieve alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt in- en uitschakelen. Doorgaans werken zij met een bemande meldkamer.

 • Verisure: Snelle meldkamer, gemakkelijk bedienen met App.
 • Feenstra.com: Een eigen bemande meldkamer die 24/7 beschikbaar is.
 • Woonveilig: Gemakkelijk uitbreiden met o.a. bewegingsmelders en brandbeveiliging.
 • V&S Beveiliging: Zeer gemakkelijk in gebruik en ontzettend betrouwbaar.
 • SmartAlarm: Geen vast contract, 24/7 professionele monitoring vanuit Trigion.
 • Directveilig: Jaarlijks onderhoud en doorlopende garantie.
 • Smart home beveiliging: zoals de Ring, Google Nest en Foscam, Somfy, EZVIZ, TP-Link, D-Link & Arlo, Eufy, Netamo, Yale, Hombli.

Inbraakbeveiliging FAQ: alle vragen en antwoorden

Wat kost een alarmsysteem installeren in Voorst?

De kosten van een veilig alarmsysteem in Voorst voor thuis liggen ongeveer tussen de €500,00 en €1200,00. De exacte prijs is afhakelijk van het gekozen systeem, extra opties zoals een beveiligingscamera of gasmelder, het aantal ramen en deuren, en de jaarlijkse inspectie.

Wat zijn de pluspunten van een eigen alarmcentrale?

Bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen checkt de centralist of er iets aan de hand is en of ze direct in actie moeten komen. Een specialist neemt contact op met de bewoners Bij brand, inbraak of een overval Door middel van Live View hebben politie en beveiligers de mogelijkheid om live mee te kijken. De investering in een alarm met meldkamer abonnement variëren tussen de €20,00 en €37,50 per 4 weken.

Hoe word ik op de hoogte gesteld bij inbraak?

Bij een verdachte poging is het natuurlijk handig dat je direct op de hoogte bent. Zo kun je kiezen voor alarmmeldingen als een luide sirene (geluidsalarm) of een bericht op smartphone en tablet. Daarbij bieden sommige aanbieders ook telefonische oproep, lichtalarm, doorschakeling naar meldkamer, e-mail. Geeft jij de voorkeur aan een stil alarm, dan is er geen hoorbaar alarm voor de indringer, waardoor de inbreker op heterdaad betrapt kan worden.

Wat is het voordeel van camerabeveiliging?

Een alarm kan je uitbreiden met beveiligingscamera. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat je gemakkelijker een aangifte kunt doen. Een goedkope optie is een combinatie van basis camera’s, vanaf €175,00 per stuk. Heb je liever een compleet beveiligd huis met HD beeld om zelfs de meest kleine details te kunnen opmerken? Installeer dan een HD IP camera vanaf €400,00 per camera. Indien gewenst geplaatst door de beveiligingsadviseur Voorst.


Postcodegebied: 7395

Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie