Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Teuge

Dankzij een alarmsysteem in Teuge verklein je de kans op een inbraak aanzienlijk. Jaarlijks zijn er in deze gemeente tientallen inbraken. Zo’n alarminstallatie heeft een afschrikkende werking, kan je direct laten koppelen aan de meldkamer en geeft bewonen een veilig gevoel in huis. Als extra voordeel kan een huisalarm een signaal geven bij brand, gas of lekkages. In onze handige keuzehulp verstrekken we populaire informatie over de beschikbare systemen en wat inbraakbeveiliging nu precies kost. Afsluitend tonen wij op dit platform toonaangevende beveiligingsbedrijven in Teuge en kan je aan de slag met anti-inbraaktips.

Waarom kiezen voor een alarmsysteem in huis?

 • Het heeft een aantoonbare afschrikkende werking.
 • De sirene jaagt inbrekers de deur uit.
 • Korting op de verzekeringspremie.
 • Een maximaal gevoel van veiligheid.
 • Je kunt het direct koppelen met de meldkamer.

alarmsysteem-teuge

Alarminstallatie Teuge laten aanleggen

Een alarmsysteem kan je het beste omschrijven als een elektronisch waarschuwingssysteem dat een alarm geeft bij een bepaalde gebeurtenis. Bij een ongewone beweging gaat er een luid (of stil) alarm af en krijg je in de app of per sms een melding. In sommige situaties is het woningalarm direct verbonden met een controle- / meldkamer. De centralist kijkt de melding na en probeert contact te leggen met de bewoners of andere contactpersonen. Bij brand, inbraak of een overval kunnen meteen politie en andere hulpdiensten ingelicht worden. Een professionele en goedkope alarminstallatie laten installeren in Teuge? In het gedeelte hieronder leggen we stap voor stap uit hoe dit werkt.

Een beveiligingssysteem in huis laten aanleggen

 1. Keuze maken voor detectoren en sensoren

  Creëer een goed overzicht van je huis en check op welke plekken de inbraakkansen aannemelijk zijn. Op die manier markeer je welke ingangen uitgerust moeten worden met sensoren / detectoren. Wat betreft inbraakdetectie heb je diverse sensors, detectoren en melders: waterdetectoren, beveiligingscamera’s, rookmelders, glasbreuksensoren, bewegingsmelders, magneetcontacten.

 2. Soort alarm kiezen

  De top 3 mogelijkheden zijn een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij een bekabeld systeem zal er gebruik worden gemaakt van kabels wat in de basis zorgt voor een stabiel en betrouwbaar geheel. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem communiceert vaak via radiogolven. en kan je heel eenvoudig aansluiten. Een hybride systeem is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  We onderscheiden allerlei alarmmeldingen: populair is de melding op je telefoon, maar ook telefonische oproep, SMS, geluidsalarm, lichtalarm. Je kunt ook kiezen voor een accurate melding voor een speciale meldkamer (PAC). Er kijkt dan 24/7 iemand mee. Indien gewenst kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Offertes opvragen

  Vul jouw adres in en selecteer de installatie die je wilt. Je ontvangt zo snel mogelijk verscheidene offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Teuge en de gemeente.

 5. Installatie en uitleg

  Het uitgekozen beveiligingsbedrijf plaatst het alarm binnen een korte periode. De beveiligingsspecialist vertelt hoe je het systeem in- en uitschakelt. Bovendien kan je de waarschuwingsadressen instellen die ingelicht moeten worden zodra het alarm afgaat.

Een goed alarmsysteem kopen in Teuge?

Vergelijk tarieven van specialisten uit de regio

Keuzehulp: Wat is het beste beveiligingssysteem voor mij?

Een deel van de huizenbezitters in de gemeente Voorst laten professionele alarmbeveiliging installeren. Er zijn allerlei soorten woningbeveiliging systemen om uit te kiezen. Men kan gaan voor een aantrekkelijk instapmodel met enkel noodzakelijke functies. Maar je kunt ook kiezen voor extra functies zoals rookmelders, buitensirene, meldkamer koppeling, camerabewaking, afstandsbediening. Eveneens start je zoektocht bij het bepalen van een bekabeld, draadloos of gecombineerd hybride installatie. Hierna delen we daar meer info over.

100% draadloos alarm
Een draadloos alarm voor woningen is doorgaans verbonden met een internetverbinding, dat werkt op batterijen. Het installatieproces is zo gedaan en het is zeer interessant voor bestaande huizen. Tevens kan je het gemakkelijk verplaatsen en uitbreiden. Vergeet niet dan batterijen leeg kunnen raken en dat het wat minder betrouwbaar is dan een bedraad systeem.

 • Eenvoudig installatie en gemakkelijk uitbreidbaar.
 • Doorgaans meer storingen per jaar.
 • Tarief inclusief montage: €750,00 tot €1950,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
Wanneer je kiest voor een bedraad alarm gaat de communicatie tussen sensoren en alarmcentrale via vaste kabels. Het is een betrouwbaar systeem, waar wat minder eenvoudig aanpasbaar. Bij panden met een hoge risicoklasse is dit vaak een randvoorwaarde. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, het is storingsongevoelig en je hoeft geen batterijen te vervangen.

 • Verplicht voor hoge beveiligingsklasse.
 • Minder gemakkelijk uit te breiden of aan te passen.
 • Prijzen inclusief installatie: €900,00 tot ongeveer €1900,00.

Een gecombineerd hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm biedt het beste van 2 werelden. De basis is volledig bekabeld en dus zeer betrouwbaar, en je kunt het in een later stadium gemakkelijk uitbreiden. Waar de kabels al voorhanden zijn gebruik je bedrade sensoren, op plekken waar geen bedrading ligt kan je kiezen voor draadloze onderdelen.

 • Betrouwbaar systeem, eenvoudig uitbreiden met draadloze componenten.
 • Er is minder keuze en de prijzen liggen hoger.
 • Prijs inclusief aanleggen: €1800,00 oplopend tot €1900,00.

Extra opties huisbeveiliging

Je kunt jouw alarm modulair uitbreiden met extra sensoren en slimme beveiliging voor nog meer gemak. Onderstaand sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in Teuge.

 • Rookmelders: waarschuwt bij rook met een lokale sirene en pushmelding.
 • Sprinklerinstallatie: uitstekend middel om een beginnende brand te beheersen of te blussen.
 • Gasmelder: neemt razendsnel gasconcentraties in de lucht waar.
 • Glasbreukmelder: merkt inbrekers op terwijl zij nog buiten staan.
 • Camerabeveiliging: beveiligingscamera’s werken preventief en registreren alle activiteit in en rondom huis.
 • Buitensirene: gaat af als het alarm getriggerd wordt en trekt veel aandacht.
 • Bewegingsmelder: krijg direct een notificatie wanneer er beweging gemeld wordt.
 • Meldkamer abonnement: direct opvolging van een alarm door professionele beveiligingsmedewerkers.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een ID, tag, druppel, pas.
 • Koolmonoxidemelder: een co-melder kan helpen om co-vergiftiging te voorkomen.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Teuge (mei 2024)

Het plaatsen van je eigen alarmsysteem is een mogelijkheid. Alleen, op het moment je kiest voor een ervaren installatiebedrijf dan heb je ook de zekerheid dat het goed geïnstalleerd wordt. In de bijgaande tabel vind je namen plus adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Teuge. Je kunt hier terecht voor allerlei installaties van merken als Newlec en Optex. Of zoek door naar bedrijven en leveranciers in Terwolde, Nijbroek, Twello en Wilp.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om kans op woninginbraak te verkleinen

Je kunt een inbraak nooit helemaal voorkomen. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. In het stukje hieronder vind je goed werkende tips om de opties voor inbraak in Teuge te verkleinen. Of klik door voor meer informatie over Toegangscontrole.

 1. Zorg voor goedgekeurd hang- en sluitwerk.
 2. Zorg dat je de deuren en ramen op slot doet.
 3. Verberg kostbare bezittingen in de kasten.
 4. Zorg dat je huis ook buiten goed verlicht is.
 5. Zorg voor automatische verlichting.
 6. Maak afspraken met je buren: de ideale beveiliging van je huis.
 7. Bekijk de mogelijkheden van lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Denk goed na wat je deelt op social media.
 9. Laat niet te veel cash geld in de woning liggen.
 10. Koop anti-inbraakfolie en breng dit aan op inbraakgevoelige ramen.

Beveiligingssysteem laten plaatsen?

Kies voor professionele huisbeveiliging met meldkamer voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf Teuge vergelijken in mei 2024

In de provincie Provincie Gelderland leveren meet beveiligingsbedrijven service en diensten die kunnen helpen bij het aanleggen van alarminstallaties en bewakingscamera’s. Zij faciliteren een effectieve alarmdienst welke je 24/7 via een App kunt beheren. Regelmatig bieden zij de optie tot een extra service met eigen meldkamer.

 • Verisure: Speciale SOS-knop voor noodgevallen.
 • Feenstra.com: Snelle verbinding met bemande meldkamer.
 • Woonveilig: Gemakkelijk uitbreiden met o.a. bewegingsmelders en brandbeveiliging.
 • V&S Beveiliging: Ervaren adviseurs en vakmannen met persoonlijke aanpak.
 • SmartAlarm: Gemakkelijk te bedienen via tablet en smartphone (met Trigion alarmcentrale).
 • Directveilig: Handige app altijd en overal toegankelijk.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Google Nest, Ring en EZVIZ, TP-Link, Somfy, Bosch, Foscam of Eufy, Yale, Netamo, Arlo, Eve.

Bekijk inbraakbeveiliging FAQ

Welke prijzen hanteren ze voor een alarmsysteem installeren in Teuge?

De kosten van een compleet alarmsysteem in Teuge voor thuis liggen gemiddeld tussen de €525,00 en €975,00. De normale prijs wordt berekend a.d.h.v. het type systeem (draadloos of bedraad), extra services zoals alarmcentrale en camera’s of rookmelder, het aantal ruimtes, en het bedrijf dat de installatie verricht.

Wat zijn de pluspunten van een eigen alarmcentrale?

Op het moment dat er een melding binnenkomt bekijkt de medewerker of er iets aan de hand is en of ze direct in actie moeten komen. De medewerker van de meldkamer zoekt meteen contact met de bewoners Bij brand, inbraak of een overval Door gebruik te maken van Live View kunnen de camerabeelden direct worden bekeken en doorgezet naar hulpdiensten. De extra kosten van een huisalarm met meldkamer abonnement liggen tussen de €10,00 & €35,00 per 4 weken.

Hoe krijg ik een melding bij inbraak of calamiteiten?

Bij beweging ontvang je op diverse manieren een signaal. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een luide sirene (geluidsalarm) of een melding op je telefoon. Verder zijn er ook opties voor een melding via: telefonische oproep, e-mail, doorschakeling naar meldkamer, lichtalarm. Als je een stil alarm laat installeren hoort de indringer niets, waardoor de inbreker op heterdaad betrapt kan worden.

Wat is de toegevoegde waarde van camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Het schrikt inbrekers af en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat je gemakkelijker een aangifte kunt doen. De meest betaalbare keuze is een bedrade camera vanaf €150,00 per aansluiting. Zoek je een oplossing met HD-beelden zodat ook gezichten en kentekens je niet ontgaan? Plaats dan een HD IP camera. Daarvoor betaal je +/- €550,00 p/stuk. Zelf te plaatsen of laten installeren door een beveiligingsadviseur Teuge.


Postcodegebied: 7395

Plaats een reactie