Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Bocholtz

Door te kiezen voor een alarmsysteem in Bocholtz schrik je inbrekers af en beveilig je jouw woning. Deze gemeente kent jaarlijks flink wat inbraken. Zo’n alarminstallatie heeft een afschrikkende werking, waarschuwt bij onraad en geeft een hoger gevoel van veiligheid. Eveneens kan een huisalarm een signaal geven bij brand of lekkage. In onze handige keuzehulp check je uitgebreide informatie over de mogelijke systemen en de kosten van inbraakbeveiliging. Tevens bekijk je op deze site een overzicht met beschikbare beveiligingsbedrijven in Bocholtz en vind je hier praktische inbraakpreventietips.

Is een alarmsysteem in huis voor mij interessant?

 • Een zichtbaar alarm heeft een duidelijke preventieve werking.
 • Grotere kans dat inbrekers opgepakt kunnen worden.
 • Verlaging van de verzekeringspremie.
 • Meer gemoedsrust voor de bewoners.
 • Je kunt kiezen voor een extra koppeling met de alarmcentrale.

alarmsysteem-bocholtz

Alarminstallatie Bocholtz laten aanleggen

Omschrijving van een alarmsysteem: een elektronisch mechanisme dat een (stil) alarm afgeeft bij een bepaalde gebeurtenis. Bij verdachte omstandigheden zal het alarm worden geactiveerd en wordt je meteen op de hoogte gesteld op je telefoon. Steeds vaker is jouw woningalarm ook gekoppeld aan een meldkamer. De medewerker van de meldkamer ziet direct wat de situatie is en neemt indien nodig direct telefonisch contact op met de afgesproken waarschuwingsadressen. Bij een overval, inbraak of brand kunnen eventueel direct de hulpdiensten gealarmeerd worden. Wil jij een goedkope alarminstallatie laten installeren in Bocholtz? In het bijgaande stappenplan vertellen we precies wat je moet doen.

Beveiligingssysteem voor thuis laten installeren

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Maak een goed profiel van jouw woning en ontdek zo waar de inbraakkansen aannemelijk zijn. Daardoor ontdek je welke ingangen gedegen sensoren / detectoren zullen moeten hebben. Met het oog op inbraakdetectie heb je diverse melders en detectors: waterdetectoren, rookmelders, beveiligingscamera’s, bewegingsmelders, gasdetectoren, magneetcontacten.

 2. Soort alarm kiezen

  De meest bekende types zijn een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij een bekabeld woningalarm is de installatie grotendeels verbonden met kabels wat in de basis zorgt voor een stabiel en betrouwbaar geheel. Een draadloos systeem heeft deze kabels niet nodig en kan je heel eenvoudig aansluiten. De hybride mogelijkheid is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Keuze voor alarmmelding maken

  Er zijn meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: er zijn inmiddels speciale smartphone applicaties, maar tevens ook telefonische oproep, E-mail, geluidsalarm, lichtalarm. Vaak kan je optioneel kiezen voor een automatische melding naar de meldkamer (PAC). Je woning staat altijd onder controle van beveiligers. Als laatste heeft een stil alarm ook zeker toegevoegde waarde.

 4. Vrijblijvende offertes opvragen

  Voer je adres in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Je krijgt dan kosteloos diverse offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Bocholtz en de directe omgeving.

 5. Installatieservice

  Een beveiligingsbedrijf zal je woning voorzien van de apparatuur op een geschikt moment op korte termijn. De vakman hoe je het systeem in werking stelt. Bovendien kan je de waarschuwingsadressen instellen waarnaar een signaal wordt gestuurd bij onraad.

Een praktisch alarmsysteem kopen in Bocholtz?

Krijg verschillende offertes van vakmannen uit de buurt

Tips: Voor welk beveiligingssysteem moet ik gaan?

Een groeiend aantal woningbezitters in de gemeente Simpelveld beveiligen hun huis met alarmbeveiliging. Qua woningbeveiliging zijn er heel veel verschillende opties. Er zijn goedkope instap-systemen met alleen een centraal bedieningspaneel, sensors en een sirene. Je kunt ook kiezen voor uitgebreide en complexe installaties met bewegingsmelders, buitensirene, camerabewaking, rookmelders, meldkamer koppeling. Tevens heb je de keuze uit een bedraad, draadloos of hybride installatie. In de volgende paragraaf delen we daar meer info over.

Een draadloos systeem voor thuis
Een draadloos alarm voor woningen sluit je doorgaans aan op de WIFI, en sensors die werken op batterij-power. Je kunt het eenvoudig installeren en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Bovendien kunnen onderdelen voordelig worden vervangen en is uitbreiding mogelijk. Vergeet niet dat je jaarlijks de detectors moet controleren en dat het wat meer storingen kent.

 • Binnen korte tijd te installeren.
 • Storingsgevoeliger dan bekabeld systeem.
 • Tarief inclusief montage: €825,00 – €1450,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
Wanneer je kiest voor een bedraad alarm gaat de communicatie tussen sensoren en alarmcentrale via vaste kabels. Het is de meest betrouwbare keuze, maar wat minder geschikt voor bestaande bouw. Bij gebouwen met een hogere beveiligingsklasse is het zelfs verplicht. Je hebt weinig onderhoud nodig, je hebt weinig last van storingen en het kan worden aangesloten op het reguliere stroomnet.

 • Je hebt amper last van storingen en weinig onderhoud nodig.
 • Minder flexibel ivm vaste kabels en router/modem.
 • Tarief inclusief installatie: €1150,00 tot €2350,00.

Een flexibel en hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. Het is zeer betrouwbaar, en je kunt het gemakkelijk uitbreiden. Op de locaties waar al kabels liggen maak je gebruik van de bedrade sensoren, waar nog geen kabels getrokken zijn doe je het met de draadloze componenten.

 • Een ideale combinatie van draadloos en bekabeld.
 • Een relatief duur systeem.
 • Tarieven inclusief aanleggen: €1250,00 oplopend tot €1900,00.

Huisbeveiliging: extra mogelijkheden

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met aanvullende componenten en slimme beveiliging voor additionele dekking en gemak. In het volgende schema vind je meer informatie over veilig wonen in Bocholtz.

 • Rookmelders: waarschuwt bij rook met een lokale sirene en pushmelding.
 • Sprinklerinstallatie: een brandblussysteem dat op afstand wordt ingeschakeld.
 • Gasmelder: detecteert gaslekken en gaskranen die niet dichtgedraaid zijn.
 • Glasbreukmelder: detecteert glasbreuk met een elektretmicrofoon.
 • Camerabeveiliging: systeem van verschillende beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: informeert buren bij een inbraak en jaagt inbrekers weg.
 • Bewegingsmelder: laat het alarm afgaan wanneer deze beweging en warmte detecteert.
 • Meldkamer abonnement: 24/7 verbinding tussen je woning en de beveiligingscentrale.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een ID, tag, pincode, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: koolstofmonoxide belemmert dat zuurstof vervoerd wordt in het lichaam.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Bocholtz (februari 2024)

Het aanleggen van beveiligingsapparatuur kan je in theorie zelf. Echter, wanneer je dit laat doen door een lokaal installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het allemaal op de juiste manier geplaatst wordt. In de tabel hieronder bieden wij de namen en adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Bocholtz. Vaak bieden zij eigen systemen van merken als ATV en Holland Safety. Of zoek door naar bedrijven en leveranciers in Baneheide, Nuth, Klimmen en Walem.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om woninginbraak te verkleinen

De kans op een inbraak blijft altijd aanwezig. Je kunt wel de nodige voorzorgsmaatregelen treffen. We bieden relevante tips de opties voor inbraak in Bocholtz te verkleinen. We bieden ook aanvullende informatie over Inbraakbeveiliging.

 1. Zorg voor hang- en sluitwerk met het SKG-keurmerk.
 2. Doe voordat je weggaat de ramen en deuren dicht.
 3. Leg kostbare apparatuur uit het zicht.
 4. Zet je containers of ladder weg of vast.
 5. Zorg voor automatische verlichting.
 6. Bij vakantie: vraag buren het gras te maaien of hun auto op jouw oprit te zetten.
 7. Kijk of je kunt deelnemen aan de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Denk goed na wat je deelt op social media.
 9. Berg je sleutels goed op, zowel binnen als buitenhuis.
 10. Koop anti-inbraakfolie en breng dit aan op inbraakgevoelige ramen.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

Bekijk de mogelijkheden van huisbeveiliging met meldkamer voor een fijn en vertrouwd gevoel

Beveiligingsbedrijf Bocholtz vergelijken in februari 2024

In de provincie Provincie Limburg kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven met veel kennis over het aanleggen van een compleet alarm inclusief bewakingscamera’s. Deze firma’s staan bekend om een professionele alarmdienst met een eenvoudig bedieningspaneel. Dikwijls kunnen ze jou ook helpen met rechtstreekse connectie met een meldkamer.

 • Verisure: Alarmcentrale 24/7 bereikbaar, reactie binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: Oók veilig bij sabotage, internet- en elektriciteitsstoringen.
 • Woonveilig: Zonder boren en volledig draadloos, gemakkelijk zelf plaatsen.
 • V&S Beveiliging: Erkende systemen die aan alle verzekeringseisen voldoen.
 • SmartAlarm: Altijd op de hoogte d.m.v. de speciale App (met Trigion meldkamer).
 • Directveilig: Revolutionaire systeem met BORG certificaat t/m klasse 4.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Ring, Google Nest en Bosch, Somfy, D-Link, TP-Link, EZVIZ + Yale, Hombli, Netamo, Eve, Eufy.

Bekijk inbraakbeveiliging FAQ

Welke kosten komen kijken bij een alarmsysteem installeren in Bocholtz?

De kosten van een volledig alarmsysteem in Bocholtz voor thuis liggen ongeveer tussen de €425,00 en €1425,00. De normale prijs wordt gecalculeerd door de soms van het type installatie, extra services zoals een beveiligingscamera of rookmelder, het soort woning, en het jaarlijkse onderhoud.

Kan ik kiezen voor een abonnement met alarmcentrale?

Bij gevaarlijke gebeurtenissen analyseert een operator wat de situatie is en of er opvolging moet komen van de hulpdiensten zoals de politie. De medewerker van de meldkamer zoekt meteen contact met de bewoners bij een noodgeval Door gebruik te maken van Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met camerabeelden. De investering in een inbraaksysteem met meldkamer abonnement zijn gemiddeld tussen de €17,50 en €32,50 per 4 weken.

Hoe krijg ik een melding bij een inbraak?

Bij beweging kan je op diverse manieren een melding krijgen. Voorbeelden van alarmmeldingen zijn o.a. een luide sirene (geluidsalarm) of een app melding op je telefoon. Je kunt eventueel ook kiezen voor e-mail, telefonische oproep, lichtalarm, doorschakeling naar meldkamer. In het geval van een stil alarm zal er geen sirene afgaan, waardoor de inbreker op heterdaad betrapt kan worden.

Draagt camerabeveiliging bij aan het systeem?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Het schrikt inbrekers af en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat je veel gerichter aangifte kunt doen. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een bedrade camera vanaf €200,00 per camera. Vind je dit niet voldoende en zoek je een systeem met HD-beeld zodat je ook belangrijke details als gezichten kunt terugzien? Maak dan de keuze voor een HD IP camera, te bestellen vanaf €600,00 per unit. Je kunt dit eenvoudig laten plaatsen door de beveiligingsadviseur Bocholtz.


Postcodegebied: 6350, 6351

Plaats een reactie