Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem America

Door middel van een alarmsysteem in America heb je altijd een enorm veilig gevoel binnen en buiten huis. In deze gemeente zijn er per jaar tientallen (pogingen tot) inbraken. Een actieve alarminstallatie maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers, waarschuwt bij een inbraak en zorgt dat je met een gerust gevoel kunt slapen. Daarnaast kan een huisalarm een signaal geven bij rook, brand, een gaslek of lekkage. Middels onze uitgebreide keuzehulp check je betrouwbare informatie over de meest bekende type systemen en de gemiddelde kosten van inbraakbeveiliging. Daarnaast verstrekken we hier een overzicht met beschikbare beveiligingsbedrijven in America en delen wij tips om inbraak te voorkomen.

Waarom kiezen voor een alarmsysteem in huis?

 • Inbrekers breken minder snel in bij woningen met een alarm.
 • De pakkans wordt sterk vergroot.
 • Aantrekkelijke verzekeringspremie.
 • Hoger gevoel van veiligheid.
 • Optioneel kan de meldkamer live meekijken.

alarmsysteem-america

Alarminstallatie America laten aanleggen

Een alarmsysteem is een beveiligingsinstallatie dat een signaal geeft bij beweging, glasbreuk of rook. Bij beweging zal het alarm worden geactiveerd en krijg je meteen melding op je smartphone. Steeds vaker is jouw woningalarm ondergebracht bij een meldkamer. Een specialist bekijkt de situatie en neemt direct contact op met het adres waar het alarmsysteem is gemonteerd. Als er sprake is van inbraak of brand kunnen meteen politie en andere hulpdiensten ingelicht worden. Zo snel mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in America? In het onderstaande stappenplan vertellen we in 5 korte stappen waar je op moet letten.

Een beveiligingssysteem in huis laten aanleggen

 1. Keuze maken voor detectoren en sensoren

  Maak een goede analyse van de woning en check op welke plekken inbrekers jouw huis kunnen binnenkomen. Op die manier ontdek je welke deuren en ramen sensoren / detectoren moeten krijgen. Wat betreft inbraakdetectie kan je kiezen voor diverse soorten sensors: waterdetectoren, rookmelders, gasdetectoren, glasbreuksensoren, magneetcontacten, bewegingsmelders.

 2. Welke soort alarm is geschikt?

  De meest bekende types zijn een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Bij bekabelde installaties worden alarm en detectoren onderling met kabels verbonden wat zorgt voor een zeer betrouwbaar systeem. Het draadloze alternatief is effectief zonder bekabeling en sluit je heel gemakkelijk aan. Een hybride oplossing is een mix van zowel bedrade als draadloze items.

 3. Alarmmeldingen

  We onderscheiden verschillende alarmmeldingen: denk aan een app op je telefoon maar ook SMS, E-mail, lichtalarm, telefonische oproep. Je kunt ook kiezen voor een standaard melding richting de meldkamer (PAC). Bij onraad nemen ze meteen contact op met jou. Om inbrekers te verrassen heeft een stil alarm ook zeker toegevoegde waarde.

 4. Vrijblijvende offertes opvragen

  Vul eerst jouw postcode in en selecteer de installatie die je wilt. Vervolgens ontvang je binnen een paar dagen allerlei offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in America en omgeving.

 5. Installatieservice

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf legt alles netjes aan op een geschikt moment op korte termijn. De specialist legt precies uit hoe het systeem werkt. Je kunt nu ook de contactpersonen ingeven die gealarmeerd worden bij onraad.

Een voordelig alarmsysteem kopen in America?

Ontvang gratis offertes van installatiebedrijven in de buurt

Keuzehulp: Wat is het meest geschikte beveiligingssysteem?

Flink wat huizen in de gemeente Horst aan de Maas hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Elk huis moet qua woningbeveiliging op een andere manier worden ingericht. Er zijn goedkope instap-systemen met alleen basisfuncties. Je kunt ook kiezen voor dure en luxe producten inclusief camerabewaking, bewegingsmelders, meldkamer koppeling, afstandsbediening, buitensirene. Evenzeer moet je een keuze maken uit een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Hieronder zetten we het e.e.a. verder uiteen.

100% draadloos alarm
Een draadloos alarm voor woningen werkt op basis van radiogolven, en sensors die werken op batterij-power. Je kunt het eenvoudig installeren en het is ook perfect voor bestaande bouw. Daarnaast kun je eenvoudig sensoren toevoegen en vervangen. Negatieve aspecten zijn dat je regelmatig batterijen moet vervangen en dat het meer sabotage- en storingsgevoelig is.

 • Eenvoudig inschakelen, updaten en uitbreiden.
 • Een grotere kans op storingen.
 • Tarief inclusief montage: €750,00 tot +/- €1300,00.

Een alarmsysteem met kabels
Wanneer je gaat voor een bedraad alarm worden alle onderdelen middels kabels met elkaar gekoppeld. Het is een waterdicht systeem, en vooral handig bij nieuwbouw. Bij de hogere risicoklasse wordt dit gezien als een verplichting. Het onderhoud is minder complex, minder storingsgevoelig en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Betrouwbaar systeem dat weinig onderhoud vergt.
 • Minder flexibel ivm vaste kabels en router/modem.
 • Prijzen inclusief installatie: €1050,00 oplopend tot €1900,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Het hybride alarm biedt eigenlijk de ideale tussenoplossing. De basis is volledig bekabeld en dus zeer betrouwbaar, maar je hoeft niet op elke plek bedrading nodig. Waar al kabels getrokken zijn installeer je bedrade detectoren, op de plekken waar nog geen kabels liggen doe je het met de draadloze detectoren.

 • Een ideale combinatie van draadloos en bekabeld.
 • Minder aanbod en duurder.
 • Prijzen inclusief aanleggen: €1950,00 tot ongeveer €2950,00.

Huisbeveiliging: extra opties

Indien gewenst kan je het basisalarm aanvullen met aanvullende componenten en slimme beveiliging voor nog meer veiligheid. In de lijst hieronder vind je de belangrijkste mogelijkheden voor veilig wonen in America.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand de mensen ter plaatse.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatisch brandblussysteem dat een beginnende brand snel en effectief bestrijdt.
 • Gasmelder: gaat af bij detectie van aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: gaat af als iemand via een kapot raam een pand probeert binnen te komen.
 • Camerabeveiliging: 24/7 in de gaten houden wat er rondom je huis gebeurt d.m.v. beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: produceert een geluid dat op grote afstand te horen is.
 • Bewegingsmelder: laat het alarm afgaan wanneer deze beweging en warmte detecteert.
 • Meldkamer abonnement: particuliere meldkamers met een directe hoge prio lijn met de Politie.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door gebruik te maken van een pas, druppel, ID, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: slaat alarm wanneer er zich te veel koolstofmonoxide in de lucht bevindt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in America (mei 2024)

Het plaatsen van je eigen alarmsysteem is een mogelijkheid. Toch, als je het laat plaatsen door een erkend installatiebedrijf dan kan je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier gedaan wordt. In het overzicht hieronder check je de gegevens van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in America. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als Menvier en Grothe Velleman. Of zoek door naar installateurs en bedrijven in Grubbenvorst, Lottum, Meterik en Hegelsom.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips om woninginbraak te voorkomen

Een inbraak kan je nooit helemaal tegenhouden. Maar je kunt de kans wel verkleinen. We bieden praktische tips om de mogelijkheden voor inbraak in America te verminderen. Je kunt ook meer info bekijken over Inbraakbeveiliging.

 1. Investeer in goede sloten en goed hang- en sluitwerk.
 2. Doe altijd de ramen en deuren op slot.
 3. Verstop de dure bezittingen op veilige plekken.
 4. Zorgt dat bladeren en afval wordt opgeruimd als je weg bent.
 5. Geef je huis een bewoonde indruk.
 6. Meer zicht op de voorzijde van de woning met een slimme deurbel.
 7. Meld je aan bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Bedenk goed dat sociale media profielen deels openbaar zijn.
 9. Verstop sleutels niet onder de deurmat of in de pot van een plant.
 10. Zorg voor anti-inbraakfolie en anti-inbraakstrips.

Kies voor een beveiligingssysteem

Professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een fijn en vertrouwd gevoel

Beveiligingsbedrijf America vergelijken in mei 2024

In de provincie Provincie Limburg zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief die jou ondersteunen bij het aanleggen van een alarm en bewakingscamera’s. Deze firma’s helpen jou met een professionele alarmdienst welke je 24/7 via een App kunt beheren. In de regel kunnen ze jou ook helpen met bemande meldkamer.

 • Verisure: Supersnelle reactie en levenslange garantieservice.
 • Feenstra.com: Systeem blijft werken als de verbinding verbreekt.
 • Woonveilig: Direct een melding op je smartphone bij onraad.
 • V&S Beveiliging: Snelle en vakkundige montage door gecertificeerde installateurs.
 • SmartAlarm: Geen vast contract, 24/7 professionele monitoring vanuit Trigion.
 • Directveilig: Handige app altijd en overal toegankelijk.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Google Nest, Ring en Foscam, D-Link, TP-Link, Bosch, Somfy & Eufy, Arlo, Hombli, Yale, Netamo.

De meest gestelde vragen over inbraakbeveiliging (FAQ)

Wat kost een alarmsysteem installeren in America?

De kosten van een professioneel alarmsysteem in America voor thuis liggen tussen de €575,00 en €1200,00. De precieze prijs wordt gekenmerkt door het soort alarm, de extra opties zoals meldkamer koppeling en camera’s of CO2 melder, het soort woning, en het bedrijf dat de installatie verricht.

Wat is het voordeel van een meldkamer contract?

Bij brand, inbraak of glasbreuk controleert een centralist of er een noodzaak is en welke vervolgstappen noodzakelijk zijn. Een professional neemt contact op met de bewoners bij overval, inbraak of brand. Middels Live View hebben politie en andere hulpdiensten snel zicht op de situatie. De extra kosten van een alarm met meldkamer abonnement variëren tussen de €12,50 & €37,50 per 4 weken.

Hoe word ik op de hoogte gesteld bij inbraak?

Bij een signalering ontvang je op diverse manieren een signaal. Zo kun je kiezen voor alarmmeldingen als een luid geluidsalarm (sirene) of een melding op je telefoon. Alternatieven zijn o.a.: doorschakeling naar meldkamer, SMS, telefonische oproep, lichtalarm. Geeft jij de voorkeur aan een stil alarm, dan is de indringer zich niet bewust van zijn acties, waardoor de pakkans een stuk groter is.

Waarom kiezen voor camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en het vergroot de pakkans omdat de beelden als bewijsmateriaal dienen. Een voordelige mogelijkheid is een analoge camera aangesloten via COAX vanaf €250,00 per unit. Zoek je volledige beveiliging van jouw woning met HD Beeld zodat je ook belangrijke details als gezichten kunt terugzien? Maak dan de keuze voor een HD IP camera, verkrijgbaar v.a. €375,00 per stuk. Tip: laat het installeren door een beveiligingsadviseur America.


Postcodegebied: 5966

Plaats een reactie