Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Deurningen

Door middel van een alarmsysteem in Deurningen voel je je een stuk veiliger thuis. Jaarlijks zijn er in deze gemeente tientallen inbraken. Een actieve alarminstallatie maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers, waarschuwt bij onraad en geeft je een gerust en veilig gevoel. Daarnaast signaleert een huisalarm ook bij brand, gas of lekkages. In onze handige keuzehulp check je praktische info over de meest populaire systemen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. Daarnaast vergelijk je op alarmsysteemcheck.nl toonaangevende beveiligingsbedrijven in Deurningen en delen wij tips om inbraak te voorkomen.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Het schrikt inbrekers af (preventieve werking).
 • Het alarm jaagt inbrekers weg.
 • Voordelige verzekeringspremie.
 • Altijd een veilig gevoel, ook op vakantie.
 • Je kunt het direct koppelen met de meldkamer.

alarmsysteem-deurningen

Alarminstallatie Deurningen aanleggen

Omschrijving van een alarmsysteem: een elektronisch systeem dat via sensoren een alarm geeft bij een bepaalde gebeurtenis. Bij ongewone situaties zal het alarm worden geactiveerd en volgt er meestal een push melding op je telefoon. Tegen extra betaling wordt het woningalarm direct verbonden met een controle- / meldkamer. De medewerker van de meldkamer bekijkt wat er aan de hand is en belt direct de bewoner en eventueel andere contactpersonen. Als er sprake is van inbraak of brand kunnen hulpdiensten met Prioriteit 1 ingeschakeld worden. Wil jij een goedkope alarminstallatie laten installeren in Deurningen? In het bijgaande stappenplan vertellen we in 5 korte stappen waar je op moet letten.

Het installeren van een beveiligingssysteem in huis

 1. Detectoren en sensoren bepalen

  Bekijk kritisch het huis en de tuin en check op welke plekken inbrekers binnen kunnen komen. Aan de hand hiervan bepaal je welke ingangen meegenomen moeten worden qua sensoren / detectoren. Met het oog op inbraakdetectie zijn er diverse sensors beschikbaar: gasdetectoren, magneetcontacten, waterdetectoren, bewegingsmelders, beveiligingscamera’s, rookmelders.

 2. Soort alarm kiezen

  Populaire keuze zijn een bekabeld, draadloos of hybride alarm. Bij een bekabeld systeem zal er gebruik worden gemaakt van kabels wat zorgt voor een hoge betrouwbaarheid. Een wifi-systeem (draadloos) heeft deze kabels niet nodig en is ook heel gemakkelijk uit te breiden. Een hybride systeem kent een bedrade basis, en kan je uitbreiden met draadloze componenten.

 3. Type alarmering

  Er kan worden gekozen voor meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: populair is de melding op je telefoon, maar ook geluidsalarm, telefonische oproep, SMS, E-mail. Tegen betaling kan je ook kiezen voor een standaard melding richting de Particuliere alarmcentrale PAC. 7 dagen per week, de hele dag door controle. Afsluitend kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Vraag prijzen op bij installatiebedrijven

  Voer je adres in en geef jouw wensen zo specifiek mogelijk door. Binnen enkele dagen ontvang je meerdere offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Deurningen en de gemeente.

 5. Installatie van het alarm

  Een beveiligingsbedrijf komt jouw alarm installeren op een geschikt moment op korte termijn. De installateur demonstreert hoe je het systeem moet bedienen. De eigenaar kan tevens 1 of meerdere contactpersonen doorgeven die een notificatie ontvangt bij abnormale gebeurtenissen.

Een erkend alarmsysteem kopen in Deurningen?

Vergelijk kosten en voorwaarden van vakmannen in jouw regio

Keuzehulp: Type beveiligingssystemen

Steeds meer mensen in de gemeente Dinkelland beveiligen hun huis met alarmbeveiliging. Elk huis moet qua woningbeveiliging op een andere manier worden ingericht. Je kunt kiezen voor een standaard systeem met enkel de noodzakelijke onderdelen. Aan de andere kant heb je de meest uitgebreide oplossingen inclusief buitensirene, camerabewaking, meldkamer koppeling, bewegingsmelders, afstandsbediening. Daarnaast zul je moeten kiezen voor een draadloos, bedraad of hybride oplossing. In de volgende opsomming bespreken we de voordelen en nadelen.

Je woning draadloos beveiligen
Een draadloos alarm voor woningen is vaak verbonden met het WiFi netwerk, de sensoren werken op batterijen. Je kunt het eenvoudig installeren en het is zeer interessant voor bestaande huizen. Tevens ben je hiermee zeer flexibel en kan je het systeem later makkelijk uitbreiden. Grote nadelen zijn dat je regelmatig batterijen moet vervangen en dat sensoren soms verbindingsproblemen hebben.

 • Gemakkelijk aanleggen, uitbreiden en verplaatsen.
 • Meer storingsgevoelig.
 • Tarief inclusief montage: €650,00 tot wel €1250,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
In het geval van een bedraad alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. De werking is erg nauwkeurig, en het wordt met name geïntegreerd bij nieuwbouw en bedrijven. Bij gebouwen met een hogere beveiligingsklasse is het zelfs verplicht. Het systeem is eenvoudig te onderhouden, het is storingsongevoelig en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Vrijwel helemaal geen last van storingen.
 • Ideaal voor nieuwbouwhuizen en bij renovatie.
 • Tarief inclusief installatie: €975,00 tot €1950,00.

Een gecombineerd hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een combinatie van een draadloos en bekabeld alarm. De basis is volledig bekabeld en dus zeer betrouwbaar, en je kunt het in een later stadium gemakkelijk uitbreiden. Waar al kabels aangesloten zijn maak je gebruik van de bedrade sensors, waar nog geen kabels getrokken zijn doe je het met de draadloze componenten.

 • Gemakkelijk uitbreiden met draadloze componenten.
 • Een relatief duur systeem.
 • Onkosten inclusief aanleggen: €1250,00 tot ongeveer €1900,00.

Alternatieve opties huisbeveiliging

Je kunt jouw alarm modulair uitbreiden met extra sensoren en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. Hieronder lees je meer over veilig wonen in Deurningen.

 • Rookmelders: waarschuwt bij rook met een lokale sirene en pushmelding.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatische bewatering bij vuur.
 • Gasmelder: voor het detecteren van verschillende soorten gas, zoals aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: ideaal wanneer je huisdieren hebt die vrij rondlopen door de woning.
 • Camerabeveiliging: beveiligingscamera’s werken preventief en registreren alle activiteit in en rondom huis.
 • Buitensirene: effectief hulpmiddel om een inbreker te verjagen.
 • Bewegingsmelder: detecteert en meldt bewegingen rondom jouw woning.
 • Meldkamer abonnement: controleert wat er aan de hand is kan direct hulpdiensten inlichten.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een druppel, tag, pas, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: slaat alarm wanneer er zich te veel koolstofmonoxide in de lucht bevindt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Deurningen (juni 2024)

Met name de draadloze alarmsystemen kan je zelf installeren. Echter, als je het uitbesteed aan een vakkundig installatiebedrijf dan mag je er op vertrouwen dat alles op de juiste manier werkt. In dit overzicht check je de adresgegevens van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Deurningen. Je kunt hier terecht voor allerlei installaties van merken als Jockel en Ramcro. Of klik door voor installateurs en bedrijven in Glane, Overdinkel, Bentelo en Hengevelde.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

De beste anti-woninginbraak tips

Er blijft altijd een kleine kans op een inbraak. Maar je kunt wel zorgen dat de kans minimaal is. We bieden handig tips om de opties voor inbraak in Deurningen te beperken. Of klik door voor meer informatie over Alarmlicht.

 1. Breng goed hang- en sluitwerk op deuren en ramen aan.
 2. Sluit alle ramen en deuren altijd goed af.
 3. Plaats waardevolle spullen zoveel mogelijk uit het zicht.
 4. Denk aan de ingang via de achtertuin.
 5. Zorg dat de woning er altijd bewoond uitzien.
 6. Koop een slimme deurbel met camerafunctie.
 7. Begin samen met je straat een Whatsapp buurtpreventie.
 8. Plaats vakantiefoto’s pas na terugkomst van vakantie op social media.
 9. Berg je sleutels goed op, zowel binnen als buitenhuis.
 10. Breng anti-inbraakfolie aan op plekken die goed toegankelijk zijn.

Kies voor een beveiligingssysteem

Bekijk de mogelijkheden van huisbeveiliging met meldkamer voor een veilig gevoel in en om het huis.

Beveiligingsbedrijf Deurningen vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Overijssel onderscheiden we enkele beveiligingsbedrijven die volledig gespecialiseerd zijn in het installeren van draadloze of bedrade alarmen inclusief bewakingscamera’s. Zij staan garant voor een zeer veilige alarmdienst welke je 24/7 via een App kunt beheren. Regelmatig kunnen ze jou ook helpen met abonnement inclusief meldkamer.

 • Verisure: Levenslange garantie, snelle reactie en SOS-knop.
 • Feenstra.com: Via een beveiligde VPN-verbinding aangesloten op eigen meldkamer.
 • Woonveilig: Direct geïnformeerd op je mobiele telefoon bij een alarm.
 • V&S Beveiliging: Gecertificeerd voor het leveren van kwalitatief hoogstaande beveiligingsoplossingen.
 • SmartAlarm: Directe koppeling mogelijk met de meldkamer van Trigion.
 • Directveilig: Live te bedienen op jouw eigen smartphone.
 • Smart home beveiliging: zoals de Ring, Google Nest en Somfy, D-Link, Foscam, TP-Link, Bosch & Eufy, Arlo, Hombli, Eve, Netamo.

FAQ: vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Wat kost een alarmsysteem installeren in Deurningen?

De kosten van een veilig alarmsysteem in Deurningen voor thuis liggen gemiddeld tussen de €600,00 en €1200,00. De precieze prijs wordt gekenmerkt door het type installatie, de eventuele uitbreidingen zoals camera’s of gasmelder, het soort woning, en garantietermijn.

Wat is het voordeel van een meldkamer contract?

Bij een bepaalde gebeurtenis controleert een centralist of er iets aan de hand is en of hulpdiensten moeten worden benaderd. De medewerker belt direct de bewoners of andere contactpersonen bij overval, inbraak of brand. Middels Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met de camerabeelden. De extra kosten van een beveiligingssysteem met meldkamer abonnement komen uit tussen de €12,50 en €37,50 per 4 weken.

Hoe waarschuwt het alarm mij bij een inbraak?

Bij verdachte omstandigheden kan je op diverse manieren een melding krijgen. Zo kun je kiezen voor alarmmeldingen als een luid geluidsalarm (sirene) en een pushbericht op je telefoon. Daarnaast kan je ook kiezen voor: telefonische oproep, lichtalarm, doorschakeling naar meldkamer, SMS. Als je kiest voor een stil alarm hoort de indringer niets, waardoor de inbreker op heterdaad betrapt kan worden.

Wat is het voordeel van camerabeveiliging?

Een alarm kan je uitbreiden met beveiligingscamera. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en de pakkans is een stuk groter omdat je beelden terug kunt kijken. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een dome/bullet camera vanaf €225,00 per stuk. Vind je dit niet voldoende en zoek je optimaal gedetailleerd beeld om ook gezichten en kentekens te herkennen? In dat geval adviseren we een HD IP camera voor €625,00 per stuk. Tip: laat het installeren door een beveiligingsadviseur Deurningen.


Postcodegebied: 7561, 7562

Plaats een reactie