Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Wouwse Plantage

Door het installeren van een alarmsysteem in Wouwse Plantage beveilig je jouw woning tegen inbrekers. Jaarlijks zijn er in deze gemeente tientallen inbraken. Zo’n alarminstallatie heeft een preventieve werking, waarschuwt bij onraad en heeft soms een positief effect op de verzekeringskosten. Daarbij signaleert een huisalarm ook bij brand, rook of een gaslek. Met onze speciale keuzehulp verstrekken we betrouwbare details over de soorten systemen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. Tevens vergelijk je op deze site erkende beveiligingsbedrijven in Wouwse Plantage en kan je aan de slag met anti-inbraaktips.

De pluspunten van een eigen alarmsysteem in huis

 • Het systeem heeft een preventieve werking.
 • De sirene jaagt inbrekers de deur uit.
 • Voordelige verzekeringspremie.
 • Het geeft je een groter veiligheidsgevoel.
 • Eventueel kan het alarm gekoppeld worden aan de meldkamer.

alarmsysteem-wouwse-plantage

Alarminstallatie Wouwse Plantage laten aanleggen

Een alarmsysteem kan je het beste omschrijven als een elektrisch systeem dat via sensoren een alarm geeft bij een bepaalde gebeurtenis. Bij een foute beweging gaat vaak een sirene af en volgt er meestal een push melding op je telefoon. Soms wordt het woningalarm ondergebracht bij een meldkamer. Een specialist bekijkt de situatie en probeert contact te leggen met de betrokken klant. Zodra het alarm geverifieerd kan worden kunnen meteen politie en andere hulpdiensten ingelicht worden. Vakkundig een goedkope alarminstallatie laten installeren in Wouwse Plantage? In het onderstaande stappenplan lees je stap-voor-stap hoe je dit doet.

Het laten aanleggen van een beveiligingssysteem

 1. Locatie sensoren en detectoren bepalen

  Maak foto’s en een schets van de plattegrond van het huis en kijk waar inbrekers binnen kunnen komen. Daardoor kom je erachter welke toegangsplekken voorzien moeten worden van detectors. Met betrekking tot inbraakdetectie zijn er diverse sensors beschikbaar: magneetcontacten, beveiligingscamera’s, gasdetectoren, bewegingsmelders, rookmelders, glasbreuksensoren.

 2. Kies het soort alarm

  Je hebt de keuze uit een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij een bekabeld huisalarm is alles met kabels verbonden zodat het bijna niet te saboteren is. Een wireless (draadloos) systeem heeft geen kabels nodig en kan je heel eenvoudig aansluiten. Een hybride systeem werkt met een combinatie van bekabelde en wireless aspecten.

 3. Alarmmeldingen

  Er bestaan diverse alarmmeldingen: een melding via een smartphone App, E-mail, SMS, geluidsalarm, lichtalarm. Je kunt ook kiezen voor een automatische melding naar een 24/7 meldkamer (PAC). 7 dagen per week, de hele dag door controle. Afsluitend kan je ook kiezen voor een stil alarm.

 4. Vraag offertes aan

  Voer je adres in en geef jouw wensen zo specifiek mogelijk door. Je krijgt dan kosteloos allerlei offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Wouwse Plantage.

 5. De installateur komt langs

  Het uitgekozen beveiligingsbedrijf komt jouw alarm installeren op het afgesproken moment. De medewerker geeft een uitleg over de werking van het systeem. Ook kan je gegevens (van jezelf en bijv. familie) inprogrammeren die ingelicht moeten worden bij verdachte omstandigheden.

Een betrouwbaar alarmsysteem kopen in Wouwse Plantage?

Vraag offertes op bij installatiebedrijven uit jouw regio

Advies: Welk beveiligingssysteem moet ik kiezen?

Flink wat huizen in de gemeente Roosendaal hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Woningbeveiliging is een belangrijk thema en de opties zijn groot. Men kan gaan voor een aantrekkelijk instapmodel met eenvoudige functionaliteiten. Voor meer veiligheid kan je ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief bewegingsmelders, meldkamer koppeling, rookmelders, afstandsbediening, camerabewaking. Evenzeer moet je een keuze maken uit een bedraad, draadloos of hybride installatie. Hieronder lees je er alles over.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloos alarmsysteem wordt gekoppeld aan je bestaande (draadloze) netwerk, dat werkt op batterijen. De installateur is slechts weinig tijd kwijt aan de installatie en het is erg eenvoudig te realiseren in bestaande woningen. Tevens is het flexibel en kan je het eenvoudig verplaatsen of uitbreiden. Grote nadelen zijn dat je regelmatig batterijen moet vervangen en dat het storingsgevoeliger is dan bekabeld systeem.

 • Achteraf eenvoudig extra componenten toevoegen.
 • Meer storingsgevoelig.
 • Tarief inclusief montage: €800,00 tot ongeveer €1300,00.

Een bedraad alarmsysteem
Wanneer je gaat voor een bedraad alarm gaat de communicatie tussen sensoren en alarmcentrale via vaste kabels. Het is een betrouwbaar systeem, en vooral handig bij nieuwbouw. Bij hogere risicoklasse van bedrijven en woningen wordt dit zelfs verplicht gesteld. Het systeem is eenvoudig te onderhouden, kent weinig storingen en je hoeft geen batterijen te vervangen.

 • Betrouwbaar systeem dat weinig onderhoud vergt.
 • Minder flexibel, en minder makkelijk uit te breiden.
 • Onkosten inclusief installatie: €1175,00 oplopend tot €2000,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een mix tussen beide bovengenoemde mogelijkheden. Het heeft de kwaliteit van een bekabeld systeem, maar je hoeft niet op elke plek bedrading nodig. Waar de kabels al voorhanden zijn gebruik je bedrade sensoren, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen doe je het met de draadloze sensoren.

 • Stabiel systeem dat je naar wens kunt uitbreiden.
 • Het is een relatief kostbaar systeem.
 • Onkosten inclusief aanleggen: €1100,00 tot en met €1900,00.

Alternatieve opties huisbeveiliging

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met allerlei andere producten en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. In het blok hierna sommen we enkele componenten op voor veilig wonen in Wouwse Plantage.

 • Rookmelders: waarschuwt bij rook met een lokale sirene en pushmelding.
 • Sprinklerinstallatie: uitstekend middel om een beginnende brand te beheersen of te blussen.
 • Gasmelder: detecteert gaslekken en gaskranen die niet dichtgedraaid zijn.
 • Glasbreukmelder: ideaal wanneer je huisdieren hebt die vrij rondlopen door de woning.
 • Camerabeveiliging: beveiligingscamera’s hebben een afschrikeffect en en helpen dader identificeren.
 • Buitensirene: effectief hulpmiddel om een inbreker te verjagen.
 • Bewegingsmelder: direct een melding wanneer beweging wordt waargenomen.
 • Meldkamer abonnement: 24/7 verbinding tussen je woning en de beveiligingscentrale.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging d.m.v. een pas, pincode, ID, tag.
 • Koolmonoxidemelder: de CO2 meter geeft direct inzicht.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Wouwse Plantage (juni 2024)

Wie handig is kan zelf zijn alarmsysteem installeren. Alleen, op het moment je kiest voor een speciaal installatiebedrijf dan heb je ook de zekerheid dat het goed geïnstalleerd wordt. In het bijgaande overzicht vind je namen plus adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Wouwse Plantage. Zij hebben ervaring met merken als HEKA en Sandisk. Op onze site bekijk je ook verkooppunten en leveranciers Heerle, Moerstraten, Nispen en Wouw.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Verklein de kans op woninginbraak met deze tips

In elke woning kan een inbraak plaatsvinden. Je kunt de kans op inbraak wel beperken. We delen handig tips om de opties voor inbraak in Wouwse Plantage te verkleinen. Check ook extra informatie over Koolmonoxidemelder.

 1. Voorzie ramen van goed hang- en sluitwerk.
 2. Zorg dat je sloten echt op slot draait.
 3. Leg geen kostbare dingen in het zicht.
 4. Zet trap en container goed vast.
 5. Laat lampen aan en uit gaan op vaste tijden.
 6. Maak afspraken met je buren: de ideale beveiliging van je huis.
 7. Check of er iets bestaat als Whatsapp buurtpreventie.
 8. Denk goed na wat je deelt op social media.
 9. Berg eventueel cash geld op in een kluis of bank.
 10. Beveilig je huis of pand met anti inbraak folie.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

Kies voor een alarmcentrale bij je huisbeveiliging voor een hoger gevoel van veiligheid

Beveiligingsbedrijf Wouwse Plantage vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Noord-Brabant zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief die gespecialiseerd zijn in het plaatsen van een compleet alarm inclusief bewakingscamera’s. Deze leveranciers staan garant voor een zeer veilige alarmdienst met eenvoudige bediening via de App. In veel gevallen heb je de keuze voor een bemande meldkamer.

 • Verisure: Altijd binnen een halve minuut reactie van de meldkamer.
 • Feenstra.com: Naast inbraak ook rookmelder en paniekknop beschikbaar.
 • Woonveilig: Inclusief ingebouwde sirene (104dB) en noodstroomvoorziening.
 • V&S Beveiliging: Professionele installatie en onderhoud.
 • SmartAlarm: Je alarm bedienen en instellen via de Applicatie (met Trigion).
 • Directveilig: Beveiligingsadviseur op locatie met advies op maat.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Google Nest, Ring en TP-Link, Somfy, Bosch, EZVIZ, Foscam & Yale, Netamo, Eve, Arlo, Eufy.

Bekijk inbraakbeveiliging FAQ

Welke tarieven gelden voor een alarmsysteem installeren in Wouwse Plantage?

De kosten van een professioneel alarmsysteem in Wouwse Plantage voor thuis liggen je tussen de €475,00 en €1125,00. De exacte prijs is afhakelijk van het type systeem (draadloos of bedraad), extra services zoals een beveiligingscamera of koolmonoxidemelder, het aantal ramen en deuren, en het bedrijf dat de installatie verricht.

Wat is het voordeel van een meldkamer contract?

Bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties bekijkt een medewerker meteen wat er gaande is en wie er ingeschakeld moet worden. De centralist stelt woningeigenaren op de hoogte Bij brand, inbraak of een overval Middels Live View hebben politie en andere hulpdiensten snel zicht op de situatie. De prijzen van een huisalarm met meldkamer abonnement liggen tussen de €15,00 en €37,50 per maand.

Hoe word ik op de hoogte gesteld bij inbraak?

Zodra het alarm wordt getriggerd kan je op verschillende manieren een melding krijgen. De meest populaire alarmmeldingen zijn een hard geluidsalarm (sirene) en een pushbericht op je telefoon. De volgende opties behoren ook tot de mogelijkheden: telefonische oproep, lichtalarm, SMS, doorschakeling naar meldkamer. Indien je het stille alarm aanzet zal er geen sirene afgaan, waardoor de pakkans een stuk groter is.

Wat is de toegevoegde waarde van camerabeveiliging?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Het schrikt ongewenst bezoek af en de kans dat de daders gepakt worden neemt toe omdat de beelden als bewijsmateriaal dienen. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een analoge camera aangesloten via COAX vanaf €200,00 per aansluiting. Liever de meest scherpe en heldere HD-beelden zodat je ook de meest kleine details kunt terugzien? Installeer dan een HD IP camera. Daarvoor betaal je +/- €425,00 per aansluiting. Laat dit bij voorkeur aanleggen door de beveiligingsadviseur Wouwse Plantage.


Postcodegebied: 4725

Plaats een reactie