Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Heerle

Door het plaatsen van een alarmsysteem in Heerle beveilig je jouw huis tegen inbraak. In de gemeente zijn er jaarlijks tientallen woninginbraken. Een alarminstallatie heeft een preventieve werking, beperkt de eventuele schade en geeft je soms zelfs een lagere verzekeringspremie. Daarbij geeft het huisalarm ook een signaal af bij brand, gas of lekkage. Met onze speciale keuzehulp bieden we betrouwbare informatie over de verschillende type systemen en de kosten van inbraakbeveiliging. Afsluitend bieden we op alarmsysteemcheck.nl landelijke en lokale beveiligingsbedrijven in Heerle en check je praktische inbraakpreventietips.

De pluspunten van een eigen alarmsysteem in huis

 • Inbrekers kiezen minder snel voor huizen met een alarm.
 • Bij een inbraakmelding neemt de kans op aanhouding toe.
 • Verlaging van de verzekeringspremie.
 • Meer gemoedsrust voor de bewoners.
 • Directe opvolging van een meldkamer.

alarmsysteem-heerle

Alarminstallatie Heerle plaatsen

Met een alarmsysteem bedoelen we een beveiligingsinstallatie dat een (stil) alarm afgeeft bij gevaarlijke gebeurtenissen. Bij detectie wordt het alarm getriggerd en ontvang je optioneel per sms/app een notificatie. Steeds vaker wordt het woningalarm verbonden met een particuliere meldkamer. De beveiliger ziet direct wat de situatie is en belt direct de bewoner en eventueel andere contactpersonen. Bij een noodsituatie worden opvolgdiensten zoals brandweer of politie ingeschakeld. Wil jij mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Heerle? Hieronder lees je stap-voor-stap hoe je dit doet.

Het laten aanleggen van een beveiligingssysteem in huis

 1. Locatie sensoren en detectoren bepalen

  Zorg voor een goed beeld van het huis en controleer waar inbrekers de woning kunnen binnendringen. Aan de hand hiervan bepaal je welke deuren en ramen uitgerust moeten worden met sensoren / detectoren. Met het oog op inbraakdetectie zijn er meerdere sensors: glasbreuksensoren, magneetcontacten, waterdetectoren, bewegingsmelders, beveiligingscamera’s, rookmelders.

 2. Selecteer een type alarm

  De meest gekozen soorten zijn een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij bekabelde installaties zijn alle componenten met kabels verbonden wat zorgt voor een zeer betrouwbaar systeem. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem communiceert vaak via radiogolven. en sluit je heel gemakkelijk aan. Een hybride oplossing is een combinatie van beide.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  We differentiëren verschillende alarmmeldingen: populair is de melding op je telefoon, maar ook SMS, geluidsalarm, telefonische oproep, lichtalarm. Tegen betaling kan je ook kiezen voor doorschakeling van de alarmcentrale (PAC). Bij onraad nemen ze meteen contact op met jou. Om inbrekers te verrassen is er ook de optie voor een stil alarm.

 4. Offertes opvragen

  Vul eerst jouw postcode in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Je ontvangt binnen korte tijd verschillende offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Heerle en de gemeente.

 5. De installateur komt langs

  Het uitgekozen beveiligingsbedrijf komt het systeem plaatsen op een vooraf afgesproken moment. De specialist geeft altijd een goed instructie. Je kan eventueel ook een contactpersoon inprogrammeren die een notificatie ontvangt bij calamiteiten.

Een handig alarmsysteem kopen in Heerle?

Vergelijk tarieven van installatiebedrijven uit de buurt

Keuzehulp: Type beveiligingssystemen

Steeds meer woningen in de gemeente Roosendaal laten professionele alarmbeveiliging installeren. Er zijn veel verschillende type systemen voor woningbeveiliging. Er zijn betaalbare budget producten met enkel detectoren en sirene. Er bestaan ook complete pakketten met afstandsbediening, rookmelders, meldkamer koppeling, camerabewaking, buitensirene. Tevens moet je in de basis kiezen voor een bekabeld, draadloos of hybride installatie. Hieronder zullen we daar een toelichting op geven.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloze alarminstallatie wordt gekoppeld aan je bestaande (draadloze) netwerk, de detectoren hebben een batterij. Je kunt het eenvoudig installeren en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Tevens kan je het gemakkelijk verplaatsen en uitbreiden. Nadelen zijn dat batterijen leeg kunnen raken en dat het storingsgevoeliger is dan bekabeld systeem.

 • Voordelig en gemakkelijk aan te leggen.
 • Storingsgevoeliger dan bekabeld systeem.
 • Onkosten inclusief montage: €700,00 tot wel €1250,00.

Een vast kabel-alarmsysteem
Bij een bekabeld alarm gaat de communicatie tussen sensoren en alarmcentrale via vaste kabels. De werking is erg nauwkeurig, waar wat minder eenvoudig aanpasbaar. Bij hogere risicoklasse van bedrijven en woningen is dit vaak een randvoorwaarde. Je hebt weinig onderhoud nodig, je hebt weinig last van storingen en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Minder gevoelig voor storingen.
 • Minder flexibel ivm vaste kabels en router/modem.
 • Prijzen inclusief installatie: €1275,00 tot €1850,00.

Een digitaal hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm biedt het beste van 2 werelden. De betrouwbaarheid is hoog, maar je hoeft niet op elke plek bedrading nodig. Waar al kabels getrokken zijn neem je de bekabelde detectoren, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen maak je gebruik van draadloze onderdelen.

 • Gemakkelijk uitbreiden met draadloze componenten.
 • Het is een relatief kostbaar systeem.
 • Kosten inclusief aanleggen: €2000,00 tot ongeveer €2450,00.

Extra uitgebreide huisbeveiliging

Je kunt het alarm uitbreiden met extra componenten en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. In het volgende schema lees je meer over veilig wonen in Heerle.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand met zowel een sirene en oproep naar bewoners.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch inschakelen bij brand.
 • Gasmelder: herkent specifieke gassen zoals aardgas, butaan, propaan of LPG.
 • Glasbreukmelder: herkent brekend glas tot 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: een geschakeld systeem met diverse beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: gaat af als het alarm getriggerd wordt en trekt veel aandacht.
 • Bewegingsmelder: krijg direct een notificatie wanneer er beweging gemeld wordt.
 • Meldkamer abonnement: 24/7 verbinding tussen je woning en de beveiligingscentrale.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door middel van een pincode, druppel, ID, tag.
 • Koolmonoxidemelder: slaat alarm wanneer er zich te veel koolstofmonoxide in de lucht bevindt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Heerle (april 2024)

Eventueel kun je ervoor kiezen zelf alles aan te leggen. Toch, wanneer je het laat aanleggen door speciaal installatiebedrijf dan heb je ook de zekerheid dat het goed geïnstalleerd wordt. In dit overzicht tonen wij namen plus adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Heerle. Zij kunnen je helpen met merken zoals Suprema en Olympia. Of zoek door naar leveranciers en aanbieders in Moerstraten, Oudenbosch, Wouwse Plantage en Nispen.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tien praktische tips tegen woninginbraak

De kans op een inbraak blijft altijd aanwezig. Maar je kunt wel zorgen dat de kans minimaal is. Hierna delen we praktische tips om de mogelijkheden voor inbraak in Heerle te limiteren. We bieden ook aanvullende informatie over Informatie over alarmsystemen.

 1. Zorg dat alle ramen en deuren voorzien zijn van goed hang- en sluitwerk.
 2. Zorg dat je de deuren en ramen op slot doet.
 3. Probeer altijd de dure spullen op te ruimen.
 4. Laat geen voorwerpen achter die de inbreker kunnen helpen.
 5. Zorg dat de woning er altijd bewoond uitzien.
 6. Overleg met de buren om regelmatig even langs te lopen.
 7. Begin samen met je straat een Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorgt dat je niet te veel persoonlijke details op social media zet.
 9. Berg je sleutels goed op, zowel binnen als buitenhuis.
 10. Beveilig je huis of pand met anti inbraak folie.

Beveiligingssysteem laten plaatsen?

Kies voor een alarmcentrale bij je huisbeveiliging voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf Heerle vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Noord-Brabant zijn meerder beveiligingsbedrijven operationeel met veel kennis over het aanleggen van een professioneel alarm met bewakingscamera’s. Deze bedrijven staan garant voor een intelligente alarmdienst die je vanuit een App op je telefoon kunt beheren. Meestal heb je de keuze voor een extra stukje toezicht dankzij hun meldkamer.

 • Verisure: Alarmcentrale 24/7 bereikbaar, reactie binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: Altijd inclusief tweejaarlijks service & onderhoud.
 • Woonveilig: Altijd direct op de hoogte dankzij de Online Alarmcentrale.
 • V&S Beveiliging: Ervaren adviseurs en vakmannen met persoonlijke aanpak.
 • SmartAlarm: Eenvoudig te koppelen aan de Trigion meldkamer.
 • Directveilig: Justitie erkend en BORG gecertificeerd beveiligingsbedrijf.
 • Smart home beveiliging: zoals de Ring, Google Nest en TP-Link, Somfy, D-Link, Foscam, Bosch & Netamo, Arlo, Eve, Yale, Eufy.

De meest gestelde vragen over inbraakbeveiliging (FAQ)

Wat betaal ik voor een alarmsysteem installeren in Heerle?

De kosten van een goed alarmsysteem in Heerle voor thuis liggen tussen de €375,00 en €1075,00. De offerteprijs wordt beïnvloed door het soort alarm, extra opties zoals een beveiligingscamera of rookmelder, het aantal ruimtes, en garantietermijn.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Wanneer er een melding binnenkomt controleert een centralist wat er precies gebeurt en of ze direct in actie moeten komen. Een specialist stelt woningeigenaren op de hoogte bij een overval, inbraak of brand Door het inschakelen van Live View kunnen hulpdiensten live de camerabeelden bekijken. De tarieven van een woningalarm inclusief meldkamer abonnement bedragen tussen de €17,50 & €52,50 per 4 weken.

Op welke manier wordt ik geïnformeerd bij een inbraak?

Bij een verdachte poging kan je op verschillende manieren een melding krijgen. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een geluidsalarm (sirene) of een signaal per telefoon (App). Je kunt eventueel ook kiezen voor doorschakeling naar meldkamer, SMS, lichtalarm, e-mail. Als je een stil alarm laat installeren zal er geen sirene afgaan, waardoor de pakkans een stuk groter is.

Waarom het systeem uitbreiden met camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Het schrikt inbrekers af en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat je beelden terug kunt kijken. Bij een beperkt budget kun je denken aan een systeem met digitale camera’s, vanaf €200,00 per unit. Vind je dit niet voldoende en zoek je een systeem met HD-beeld zodat je ook belangrijke details als gezichten kunt terugzien? In dat geval adviseren we een HD IP camera vanaf €550,00 per camera. Optioneel geplaatst door een erkend beveiligingsadviseur Heerle.


Postcodegebied: 4726

Plaats een reactie