Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Neerlangel

Door het plaatsen van een alarmsysteem in Neerlangel beveilig je jouw woning tegen inbrekers. In deze gemeente zijn er per jaar tientallen (pogingen tot) inbraken. Zo’n alarminstallatie schrikt inbrekers af, waarschuwt bij een inbraak en realiseert een veilig gevoel wanneer je in de huis verblijft. Ook stelt het huisalarm je ook op de hoogte bij brand of lekkage. Via onze adviseurs delen wij betrouwbare info over de beschikbare systemen en de gemiddelde kosten van inbraakbeveiliging. Bovendien verstrekken we op deze pagina toonaangevende beveiligingsbedrijven in Neerlangel en delen wij de beste inbraakpreventietips.

De positieve aspecten van een alarmsysteem in huis

 • Inbrekers breken minder snel in bij woningen met een alarm.
 • Grotere kans dat inbrekers opgepakt kunnen worden.
 • Vaak krijg je korting op de woonverzekering.
 • Een positieve uitwerking op het veiligheidsgevoel.
 • Optioneel kan de meldkamer live meekijken.

alarmsysteem-neerlangel

Alarminstallatie Neerlangel laten plaatsen

De betekenis van een alarmsysteem is: een elektrisch systeem dat een signaal geeft bij een abnormale gebeurtenis of calamiteit. Bij verdachte omstandigheden wordt het alarm getriggerd en ontvang jij op je telefoon een melding. Steeds vaker is het woningalarm aangesloten op de meldkamer. De medewerker van de meldkamer ziet direct wat de situatie is en probeert contact te leggen met de klant (de bewoner). Zodra het alarm geverifieerd kan worden kunnen eventueel direct de hulpdiensten gealarmeerd worden. Meteen een goedkope alarminstallatie laten installeren in Neerlangel? In het bijgaande stappenplan nemen we alle stappen met je door.

Het installeren van een beveiligingssysteem voor thuis

 1. Posities van detectoren en sensoren

  Loop eens een rondje door de woning en ontdek zo waar inbrekers de woning kunnen binnendringen. Zo maak je een plan welke ramen en deuren sensoren / detectoren moeten krijgen. Betreffende inbraakdetectie heb je allerlei soorten sensors: rookmelders, glasbreuksensoren, gasdetectoren, waterdetectoren, beveiligingscamera’s, bewegingsmelders.

 2. Welke soort alarm is geschikt?

  Populaire keuze zijn een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij bekabelde installaties zal er gebruik worden gemaakt van kabels wat in de basis zorgt voor een stabiel en betrouwbaar geheel. Een draadloos systeem heeft geen kabels nodig en kent een eenvoudige installatie. De hybride mogelijkheid kent een bedrade basis, en kan je uitbreiden met draadloze componenten.

 3. Alarmmeldingen

  We differentiëren allerlei alarmmeldingen: er zijn inmiddels speciale smartphone applicaties, maar tevens ook E-mail, geluidsalarm, SMS, lichtalarm. Steeds meer mensen vullen dit aan met extra service van de alarmcentrale (PAC). Er wordt op elk moment van de dag meegekeken. Indien gewenst is er ook de optie voor een stil alarm.

 4. Vraag offertes aan

  Geef het installatie adres in en kies wat je wilt laten installeren. Je krijgt dan gratis en vrijblijvend allerlei offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Neerlangel en de gemeente.

 5. Installatie van het alarm

  Het gekozen beveiligingsbedrijf zal je woning voorzien van de apparatuur op een vooraf afgesproken moment. De beveiliger geeft altijd een goed instructie. Bovendien kan je de waarschuwingsadressen inprogrammeren die gealarmeerd worden wanneer het alarm gaat.

Een praktisch alarmsysteem kopen in Neerlangel?

Bekijk actuele prijzen bij installateurs in jouw buurt

Keuzehulp: Kies het juiste beveiligingssysteem

Flink wat huizen in de gemeente Oss houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Er zijn allerlei soorten woningbeveiliging systemen om uit te kiezen. Er zijn goedkope instap-systemen met alleen basisfuncties. Je kunt ook kiezen voor dure en luxe producten inclusief camerabewaking, afstandsbediening, buitensirene, meldkamer koppeling, rookmelders. Daarnaast zul je moeten kiezen voor een bedraad, draadloos of hybride installatie. In de volgende paragraaf lichten we dat verder toe.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloos alarm voor woningen is draadloos verbonden met een internetverbinding, de sensoren werken op batterijen. Het plaatsen van deze alarmen is erg simpel en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Ook ben je hiermee zeer flexibel en kan je het systeem later makkelijk uitbreiden. Minpunten zijn dat batterijen niet eeuwig meegaan en dat het meer sabotage- en storingsgevoelig is.

 • Eenvoudig installatie en gemakkelijk uitbreidbaar.
 • Je moet soms de batterijen vervangen.
 • Onkosten inclusief montage: €725,00 tot wel €2250,00.

Een bedraad alarmsysteem
Bij een volledig bedraad alarm worden alle onderdelen middels kabels met elkaar gekoppeld. Het geeft nauwelijks tot geen storingen, en vooral handig bij nieuwbouw. Bij de hogere risicoklasse is dit vaak een randvoorwaarde. Je hebt weinig onderhoud nodig, het is storingsongevoelig en je bent niet afhankelijk van batterijen (i.v.m. stroomnet).

 • Geen last van storingen buitenaf.
 • Minder gemakkelijk uit te breiden of aan te passen.
 • Prijs inclusief installatie: €1050,00 tot €2200,00.

Een gecombineerd hybride alarmsysteem
Een hybride alarm biedt het beste van 2 werelden. De betrouwbaarheid is hoog, en je kunt het gemakkelijk uitbreiden. Op plekken waar al bedrading ligt kies je voor bedrade detectoren, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen neem je draadloze detectoren.

 • Betrouwbaar storingsongevoelig, gemakkelijk uit te breiden.
 • Een relatief duur systeem.
 • Kosten incl. aanleggen vanaf €1700,00 oplopend tot €2150,00.

Huisbeveiliging: extra mogelijkheden

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met aanvullende componenten en slimme beveiliging voor nog meer veiligheid. In de lijst hieronder vind je de belangrijkste mogelijkheden voor veilig wonen in Neerlangel.

 • Rookmelders: waarschuwt bij het ontstaan van brand.
 • Sprinklerinstallatie: vast aangebrachte brandblusinstallatie om een beginnende brand onder controle te brengen.
 • Gasmelder: herkent onder andere aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: slim apparaat dat glasbreuk tot op 9 meter hoogte herkent.
 • Camerabeveiliging: helpt preventief en zorgt dat je zelf alles op beveiligingscamera beeld hebt staan.
 • Buitensirene: produceert een geluid dat op grote afstand te horen is.
 • Bewegingsmelder: detecteert en meldt bewegingen rondom jouw woning.
 • Meldkamer abonnement: particuliere meldkamers met een directe hoge prio lijn met de Politie.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door middel van een ID, pincode, druppel, pas.
 • Koolmonoxidemelder: koolstofmonoxide belemmert dat zuurstof vervoerd wordt in het lichaam.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Neerlangel (april 2024)

Het plaatsen van een alarmsysteem kan je zelfstandig doen. Alleen, op het moment je kiest voor een vakkundig installatiebedrijf dan weet je zeker dat je huis goed beveiligd wordt. In de tabel hieronder bekijk je de adressen en namen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Neerlangel. Zij hebben ervaring met merken als INIM en BTG. Of zoek door naar installatiebedrijven en leveranciers in Neerloon, Overlangel, Demen en Dieden.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om woninginbraak te verkleinen

Er blijft altijd een kleine kans op een inbraak. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. We geven relevante tips de opties voor inbraak in Neerlangel te verkleinen. Of klik door voor meer informatie over Bewegingsmelder.

 1. Beveilig ramen en deuren met goed hang- en sluitwerk.
 2. Zorg dat je de deuren en ramen op slot doet.
 3. Leg waardevolle voorwerpen uit het zicht.
 4. Denk aan de ingang via de achtertuin.
 5. Maak gebruik van tijdschakelaars.
 6. Bij de voordeur kun je een slimme deurbel laten installeren.
 7. Laat jouw nummer opnemen in de Whatsapp buurtpreventie.
 8. Denk goed na wat je deelt op social media.
 9. Laat nooit onbekenden binnen in een appartementsgebouw.
 10. Maak ruiten minder kwetsbaar met anti-inbraakfolie.

Beveiligingssysteem laten installeren?

Kies ook voor betrouwbare huisbeveiliging voor een gerust gevoel

Beveiligingsbedrijf Neerlangel vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Groningen zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief die veel expertise hebben rondom het installeren van alarmen en bewakingscamera’s. Deze ondernemingen staan bekend om een effectieve alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt beheren. Mogelijk heb je de keuze voor een extra service met eigen meldkamer.

 • Verisure: Met unieke SOS-knop voor noodgevallen.
 • Feenstra.com: REQ gecertificeerde beveiligingssystemen.
 • Woonveilig: Direct een melding op je smartphone bij onraad.
 • V&S Beveiliging: Professionele installatie en onderhoud.
 • SmartAlarm: Directe koppeling mogelijk met de meldkamer van Trigion.
 • Directveilig: Maatwerk mogelijk voor elke individuele situatie.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Google Nest, Ring en Foscam, D-Link, TP-Link, Somfy, Bosch + Hombli, Netamo, Yale, Arlo, Eve.

Inbraakbeveiliging FAQ: alle vragen en antwoorden

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in Neerlangel?

De kosten van een veilig alarmsysteem in Neerlangel voor thuis liggen gemiddeld tussen de €600,00 en €875,00. De normale prijs wordt gekenmerkt door het soort alarm, de extra opties zoals camera’s of brandmelder, het aantal kamers, en het onderhoud.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Bij een bepaalde gebeurtenis bekijkt de medewerker of er iets aan de hand is en welke vervolgstappen noodzakelijk zijn. De beveiliger belt direct de bewoners of andere contactpersonen Bij een noodsituatie Met Live View hebben politie en beveiligers de mogelijkheid om live mee te kijken. De prijs van een inbraaksysteem met meldkamer abonnement bedragen tussen de €22,50 & €52,50 per maand.

Hoe krijg ik een melding bij inbraak of calamiteiten?

Bij beweging kan je op verschillende manieren een melding krijgen. De meest populaire alarmmeldingen zijn een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een pushmelding op je smartphone. Verder zijn er ook opties voor een melding via: doorschakeling naar meldkamer, SMS, e-mail, lichtalarm. Geeft jij de voorkeur aan een stil alarm, dan weet de indringer niet dat het systeem hem heeft opgemerkt, dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Wat zijn de voordelen van camerabeveiliging?

Een alarm kan je uitbreiden met beveiligingscamera. Het schrikt ongewenst bezoek af en het vergroot de pakkans omdat je gezichten en kentekens kunt herkennen. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een dome/bullet camera vanaf €200,00 per aansluiting. Voorkeur voor maximale veiligheid met HD camera’s zodat ook gezichten en kentekens je niet ontgaan? Plaats dan een HD IP camera. Daarvoor betaal je +/- €450,00 per aansluiting. Laat dit bij voorkeur aanleggen door de beveiligingsadviseur Neerlangel.


Postcodegebied: 5355

Plaats een reactie