Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Oene

Met een alarmsysteem in Oene kan je met een gerust hart de deur uit. Jaarlijks zijn er in deze gemeente tientallen inbraken. Een eigen alarminstallatie geef je woning een veilige uitstraling, werkt preventief, kan je laten koppelen aan de meldkamer en zorgt dat je met een gerust gevoel kunt slapen. Daarbij kan een huisalarm een signaal geven bij rook, brand, een gaslek of lekkage. In onze keuzehulp verstrekken we betrouwbare info over de diverse systemen en de onkosten waarop je moeten rekenen bij inbraakbeveiliging. In aanvulling hierop verstrekken we hier toonaangevende beveiligingsbedrijven in Oene en vind je hier handige anti-inbraaktips.

De pluspunten van een eigen alarmsysteem in huis

 • Inbrekers kiezen minder snel voor huizen met een alarm.
 • Het luide alarm brengt bewoners en buren op de hoogte van onraad.
 • Aantrekkelijke verzekeringspremie.
 • Met een gerust gevoel in slaap vallen.
 • Mogelijkheid tot het afsluiten van een meldkamer-abonnement.

alarmsysteem-oene

Alarminstallatie Oene laten plaatsen

Een alarmsysteem is een elektrisch systeem dat een (stil) alarm afgeeft bij een gevaarlijke of ongewone situatie. Bij onraad wordt het alarm getriggerd en wordt je meteen op de hoogte gesteld op je telefoon. Tegen extra betaling wordt het woningalarm ondergebracht bij een meldkamer. De medewerker bekijkt wat er aan de hand is en probeert contact te leggen met de bewoners of andere contactpersonen. Bij een geverifieerde alarmmelding kunnen meteen politie en andere hulpdiensten ingelicht worden. Een professionele en goedkope alarminstallatie laten installeren in Oene? In het gedeelte hieronder nemen we alle stappen met je door.

Het laten plaatsen van een beveiligingssysteem voor thuis

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Maak een goede analyse van de woning en check op welke plekken de inbraakkansen aannemelijk zijn. Zo bepaal je welke deuren en ramen beveiligd moeten worden met een detector / sensor. Als het gaat om inbraakdetectie zijn er meerdere sensors: magneetcontacten, beveiligingscamera’s, rookmelders, gasdetectoren, waterdetectoren, bewegingsmelders.

 2. Soort alarm kiezen

  De top 3 mogelijkheden zijn een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Bij de bekabelde optie zal er gebruik worden gemaakt van kabels waardoor je altijd zeker bent van goede verbinding. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem heeft geen kabels nodig en sluit je heel gemakkelijk aan. De hybride mogelijkheid kent een bedrade basis, en kan je uitbreiden met draadloze componenten.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  Er kan worden gekozen voor meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: de moderne systemen sturen een pushmelding naar je telefoon, maar je kunt ook kiezen voor telefonische oproep, lichtalarm, geluidsalarm, E-mail. Een interessante keuze is een automatische melding naar de Particuliere Alarm Centrale (PAC). 7 dagen per week, de hele dag door controle. Om inbrekers te verrassen kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Vraag prijzen op bij installatiebedrijven

  Vul eerst jouw postcode in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Je krijgt dan gratis en vrijblijvend meerdere offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Oene en de gemeente.

 5. Installatie en uitleg

  Het gekozen beveiligingsbedrijf legt alles netjes aan binnen een korte periode. De beveiliger hoe je het systeem in werking stelt. Je kan eventueel ook een contactpersoon doorgeven die ingelicht moeten worden bij verdachte omstandigheden.

Een professioneel alarmsysteem kopen in Oene?

Vraag offertes op bij vakmannen in de buurt

Advies: Soorten beveiligingssystemen

Steeds meer mensen in de gemeente Epe kiezen voor alarmbeveiliging. Qua woningbeveiliging zijn er heel veel verschillende opties. Er zijn goedkope standaard modellen met enkel noodzakelijke functies. Maar je kunt ook kiezen voor extra functies zoals rookmelders, bewegingsmelders, afstandsbediening, buitensirene, camerabewaking. Daarbij heb je de keuze uit een bekabeld, draadloos of gecombineerd hybride installatie. In het onderstaande blok delen we daar meer info over.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloos alarmsysteem is draadloos verbonden met een internetverbinding, met units die werken met batterijen. Het installatieproces is zo gedaan en het is ook perfect voor bestaande bouw. Tevens ben je hiermee zeer flexibel en kan je het systeem later makkelijk uitbreiden. Houd in acht dan de batterijen eens per jaar moet worden vervangen en dat het wat minder betrouwbaar is dan een bedraad systeem.

 • Eenvoudig installatie en gemakkelijk uitbreidbaar.
 • Soms instabiel bij grotere afstanden.
 • Investering inclusief montage: €675,00 tot ongeveer €1950,00.

Een bekabeld alarmsysteem
Bij een bekabeld alarm verloopt alle communicatie via vaste kabels. Dit werkt heel erg effectief, maar is niet zo flexibel en makkelijk aanpasbaar. Bij bedrijven en panden vanaf risicoklasse 2 kan men dit verplicht stellen. Het onderhoud is minder complex, je hebt weinig last van storingen en jij hoeft je niet druk te maken over lege batterijen (220V).

 • Betrouwbaar systeem dat weinig onderhoud vergt.
 • Minder geschikt voor de bestaande bouw.
 • Investering inclusief installatie: €1100,00 – €1900,00.

Een combinatie / hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mix tussen beide bovengenoemde mogelijkheden. Het is ontzettend betrouwbaar omdat de basis bekabeld is, je kunt het uitbreiden met draadloze modules. Op plekken waar al bedrading ligt gebruik je bedrade sensors, op plekken waar geen bedrading ligt doe je het met de draadloze sensoren.

 • Een ideale combinatie van draadloos en bekabeld.
 • Minder aanbod en duurder.
 • Tarieven inclusief aanleggen: €1800,00 tot ongeveer €2750,00.

Huisbeveiliging: extra mogelijkheden

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief extra componenten en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. Hieronder lees je meer over veilig wonen in Oene.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners en eventueel contactpersonen elders bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatisch brandblussysteem dat een beginnende brand snel en effectief bestrijdt.
 • Gasmelder: speciaal apparaat om bepaalde soorten gassen te herkennen.
 • Glasbreukmelder: slimme detector die reageert op het geluid van brekend glas.
 • Camerabeveiliging: een geschakeld systeem met diverse beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: verjaagt inbrekers en informeert omgeving van een inbraak.
 • Bewegingsmelder: zorgt dat het alarm afgaat bij beweging rondom huis.
 • Meldkamer abonnement: controleert wat er aan de hand is kan direct hulpdiensten inlichten.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging middels een pincode, pas, druppel, tag.
 • Koolmonoxidemelder: slaat alarm wanneer er zich te veel koolstofmonoxide in de lucht bevindt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Oene (mei 2024)

Het behoort tot de opties om zelf een systeem aan te leggen. Toch, ga je voor een lokaal installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het allemaal op de juiste manier geplaatst wordt. In het bijgaande overzicht delen wij de adressen en namen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Oene. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als Ring en Konig. Je kunt ook doorklikken naar bedrijven en leveranciers in Vaassen, Wapenveld, Emst en Lemelerveld.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

De beste anti-woninginbraak tips

In ieder huis kan in theorie worden ingebroken. Je kunt de kans op inbraak wel beperken. In het stukje hieronder vind je praktische tips om de mogelijkheden voor inbraak in Oene te limiteren. Of klik door voor meer informatie over Bedraad alarmsysteem.

 1. Voorzie ramen van goed hang- en sluitwerk.
 2. Beveilig de achterdeur en klepramen goed.
 3. Verberg kostbare bezittingen in de kasten.
 4. Denk aan de ingang via de achtertuin.
 5. Zorg voor automatische verlichting.
 6. Bij de voordeur kun je een slimme deurbel laten installeren.
 7. Word lid van de plaatselijke WhatsApp buurtpreventie.
 8. Vermeld niet op social media dat je op vakantie bent.
 9. Berg je sleutels goed op, zowel binnen als buitenhuis.
 10. Koop anti-inbraakfolie en breng dit aan op inbraakgevoelige ramen.

Beveiligingssysteem laten plaatsen?

Kies voor professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een fijn en vertrouwd gevoel

Beveiligingsbedrijf Oene vergelijken in mei 2024

In de provincie Provincie Gelderland kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven die gespecialiseerd zijn in het plaatsen van een alarm en bewakingscamera’s. Deze bedrijven staan bekend om een innovatieve alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt in- en uitschakelen. Vaak kan je kiezen voor een extra stukje toezicht dankzij hun meldkamer.

 • Verisure: Supersnelle meldkamer reageert binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: Een eigen bemande meldkamer die 24/7 beschikbaar is.
 • Woonveilig: Brandbeveiliging, bewegingsmelders en camera’s gemakkelijk toevoegen.
 • V&S Beveiliging: Gegarandeerd lage installatiekosten zonder hak- en breekwerk.
 • SmartAlarm: Eenvoudig en betaalbaar systeem, te koppelen aan Trigion meldkamer.
 • Directveilig: Altijd geplaatst door een BORG erkende monteur.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Google Nest, Ring en D-Link, TP-Link, Foscam, EZVIZ, Somfy + Arlo, Eve, Hombli, Eufy, Yale.

FAQ met vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Wat betaal ik voor een alarmsysteem installeren in Oene?

De kosten van een slim alarmsysteem in Oene voor thuis liggen je tussen de €525,00 en €1100,00. De offerteprijs wordt gecalculeerd door de soms van het soort systeem, de additionele services zoals camera’s of rookmelder, het soort woning, en het onderhoudscontract.

Waarom kiezen voor een abonnement met meldkamer?

Wanneer er een melding binnenkomt checkt de centralist wat er rondom het huis gebeurt en welke vervolgstappen noodzakelijk zijn. Een expert zoekt meteen contact met de bewoners bij een geverifieerd alarm Door gebruik te maken van Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met de camerabeelden. De prijzen van een alarmsysteem met meldkamer abonnement liggen tussen de €15,00 en +/- €30,00 per maand.

Welke melding krijg ik bij een inbraak?

Zodra het alarm wordt getriggerd kan je op diverse manieren een melding krijgen. Veel gekozen alarmmeldingen zijn een hard geluidsalarm (sirene) en een pushbericht op je telefoon. Andere beschikbare meldingen zijn: lichtalarm, doorschakeling naar meldkamer, e-mail, SMS. Indien je het stille alarm aanzet is de indringer zich niet bewust van zijn acties, maar worden bewoners en/of meldkamer wel ingelicht.

Wat zijn de pluspunten van camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Camera’s die in het zicht hangen voorkomen insluipers en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat je veel gerichter aangifte kunt doen. De meest betaalbare keuze is een bekabelde analoge camera vanaf €250,00 per unit. Vind je dit niet voldoende en zoek je de meest scherpe en heldere HD-beelden zodat ook gezichten en kentekens je niet ontgaan? Plaats dan een HD IP camera voor €500,00 per stuk. Professioneel geïnstalleerd door de beveiligingsadviseur Oene.


Postcodegebied: 8167

Plaats een reactie