Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Emst

Door gebruik te maken van alarmsysteem in Emst schrik je inbrekers af en beveilig je jouw woning. Deze gemeente kent jaarlijks flink wat inbraken. Zo’n alarminstallatie zal inbrekers direct afschrikken, waarschuwt bij onraad en geeft bewonen een veilig gevoel in huis. Als extra voordeel kan een huisalarm een signaal geven bij brand, rook of een gaslek. Via onze adviseurs verstrekken we handige info over de beschikbare systemen en de kosten van inbraakbeveiliging. In aanvulling hierop verstrekken we op dit platform een overzicht met beschikbare beveiligingsbedrijven in Emst en vind je hier handige anti-inbraaktips.

De pluspunten van een eigen alarmsysteem in huis

 • Er gaat een preventieve werking vanuit (inbraakwerend).
 • Als het alarm gaat zal de inbreker weggaan.
 • Vaak krijg je korting op de woonverzekering.
 • Een positieve uitwerking op het veiligheidsgevoel.
 • Koppel je systeem aan een meldkamer.

alarmsysteem-emst

Alarminstallatie Emst aanleggen

Een alarmsysteem kan je het beste omschrijven als een elektronisch apparaat dat notificaties verstuurt bij beweging, glasbreuk of rook. Bij een verdachte poging zal het systeem het alarm inschakelen en krijg je meteen melding op je smartphone. Wanneer je dat wil wordt het woningalarm verbonden met een particuliere meldkamer. De medewerker onderzoekt de melding en biedt persoonlijke assistentie. Indien nodig neemt hij/zij contact op met de contactpersonen (sleutelhouders). Bij een geverifieerd alarm kunnen eventueel direct de hulpdiensten gealarmeerd worden. Wil jij een goedkope alarminstallatie laten installeren in Emst? Hieronder vertellen we precies wat je moet doen.

Het installeren van een beveiligingssysteem voor thuis

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Inventariseer jouw woning en achterhaal waar de inbraakkansen aannemelijk zijn. Zo maak je een plan welke risicovolle plekken voorzien moeten worden van detectors. M.b.t. inbraakdetectie zijn er diverse sensors beschikbaar: rookmelders, gasdetectoren, glasbreuksensoren, waterdetectoren, beveiligingscamera’s, bewegingsmelders.

 2. Welke soort alarm is geschikt?

  De top 3 mogelijkheden zijn een bedraad, draadloos of hybride alarmsysteem. Bij een bedraad systeem worden alarm en detectoren onderling met kabels verbonden zodat het bijna niet te saboteren is. Een wireless (draadloos) systeem heeft geen kabels nodig en is ook heel gemakkelijk uit te breiden. Een hybride inrichting is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Kies alarmmeldingen

  Er zijn verschillende alarmmeldingen: de moderne systemen sturen een pushmelding naar je telefoon, maar je kunt ook kiezen voor lichtalarm, SMS, geluidsalarm, E-mail. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van een professionele integratie met een 24/7 meldkamer (PAC). Er wordt op elk moment van de dag meegekeken. Mogelijk is er ook de optie voor een stil alarm.

 4. Offertes opvragen

  Voer je adres in en vertel precies wat je nodig hebt. Vervolgens ontvang je binnen een paar dagen meerdere offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Emst en de gemeente.

 5. Installatie en uitleg

  Het uitgekozen beveiligingsbedrijf plaatst het alarm op een geschikt moment op korte termijn. De expert demonstreert hoe je het aan- en uitschakelt. Bovendien kan je de waarschuwingsadressen instellen die gebeld moeten worden bij abnormale gebeurtenissen.

Een handig alarmsysteem kopen in Emst?

Vraag offertes op bij experts in jouw regio

Tips: Wat is het meest geschikte beveiligingssysteem?

Steeds meer woningen in de gemeente Epe hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Qua woningbeveiliging zijn er heel veel verschillende opties. Je kunt kiezen voor een standaard systeem met enkel detectoren en sirene. Je kunt ook kiezen voor dure en luxe producten inclusief bewegingsmelders, buitensirene, meldkamer koppeling, afstandsbediening, rookmelders. Tevens moet je in de basis kiezen voor een bekabeld, draadloos of gecombineerd hybride installatie. In de volgende paragraaf bespreken we de voordelen en nadelen.

Je woning draadloos beveiligen
Een draadloos alarmsysteem sluit je doorgaans aan op de WIFI, de detectoren hebben een batterij. Het plaatsen van deze alarmen is erg simpel en het is ook perfect voor bestaande bouw. Daarnaast kun je eenvoudig sensoren toevoegen en vervangen. Grote nadelen zijn dan de batterijen eens per jaar moet worden vervangen en dat het storingsgevoeliger is dan bekabeld systeem.

 • Voordelig en gemakkelijk aan te leggen.
 • Storingsgevoeliger dan bekabeld systeem.
 • Onkosten inclusief montage: €675,00 tot wel €2150,00.

Een vast kabel-alarmsysteem
Bij een bekabeld alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. De werking is erg nauwkeurig, maar niet zo handig als het later wilt uitbreiden. Bij bedrijven in een hoge risicoklasse kan men dit verplicht stellen. Het systeem is eenvoudig te onderhouden, het is storingsongevoelig en je bent niet afhankelijk van batterijen (i.v.m. stroomnet).

 • Geen last van storingen buitenaf.
 • De installatie is een stuk duurder.
 • Investering inclusief installatie: €950,00 oplopend tot €1850,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm biedt eigenlijk de ideale tussenoplossing. De betrouwbaarheid is hoog, en je kunt het gemakkelijk uitbreiden. Waar al kabels aangesloten zijn gebruik je bedrade sensors, en waar nog geen bedrading is doe je het met de draadloze sensors.

 • Betrouwbaar storingsongevoelig, gemakkelijk uit te breiden.
 • Een relatief duur systeem.
 • Kosten incl. aanleggen vanaf €1900,00 tot wel €2100,00.

Alternatieve opties huisbeveiliging

Indien gewenst kan je het basisalarm aanvullen met extra componenten en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. Hieronder sommen we enkele componenten op voor veilig wonen in Emst.

 • Rookmelders: waarschuwt jou en je gezin op tijd bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatische bewatering bij vuur.
 • Gasmelder: neemt razendsnel gasconcentraties in de lucht waar.
 • Glasbreukmelder: merkt inbrekers op terwijl zij nog buiten staan.
 • Camerabeveiliging: beveiligingscamera’s hebben een afschrikeffect en en helpen dader identificeren.
 • Buitensirene: gaat af als het alarm getriggerd wordt en trekt veel aandacht.
 • Bewegingsmelder: maakt gebruik van een infrarood signaal om beweging in huis te detecteren.
 • Meldkamer abonnement: meldingen worden doorgestuurd naar getrainde centralisten.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging middels een pincode, ID, druppel, pas.
 • Koolmonoxidemelder: een co-melder kan helpen om co-vergiftiging te voorkomen.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Emst (mei 2024)

Sommige mensen willen graag zelf hun alarmsysteem aanleggen. Maar, als je het uitbesteed aan een professioneel installatiebedrijf dan weet je zeker dat het systeem naar wens werkt. In de tabel hieronder bieden wij de adresgegevens van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Emst. Zij kunnen je helpen met merken zoals Omron en Fire King. Of zoek door naar installateurs en bedrijven in Oene, Vaassen, Lemelerveld en Lemele.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tien tips om woninginbraak te verkleinen

Een inbraak kan je nooit helemaal tegenhouden. Maar je kunt wel zorgen dat de kans minimaal is. We bieden 10 handige tips om de mogelijkheden voor inbraak in Emst te limiteren. Lees ook meer info over Draadloos alarmsysteem.

 1. Zorg voor hang- en sluitwerk met het SKG-keurmerk.
 2. Sluit alle ramen en deuren altijd goed af.
 3. Leg waardevolle voorwerpen uit het zicht.
 4. Zorgt dat bladeren en afval wordt opgeruimd als je weg bent.
 5. Geef je huis een bewoonde indruk als je afwezig bent.
 6. Vraag buren of ze een oogje in het zeil houden bij vakantie.
 7. Sluit je aan bij Whatsapp buurtpreventie.
 8. Overweeg om persoonlijke gegevens van social media te verwijderen.
 9. Beperkt de hoeveel cash geld in huis.
 10. Plaats anti-inbraakfolie op ramen waar inbrekers kunnen binnenkomen.

Een professioneel beveiligingssysteem voor thuis

Professionele huisbeveiliging met meldkamer en ga weer met een veilig gevoel op pad

Beveiligingsbedrijf Emst vergelijken in mei 2024

In de provincie Provincie Gelderland kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven die volledig gespecialiseerd zijn in het installeren van een veilig alarm met bewakingscamera’s. Deze leveranciers staan bekend om een innovatieve alarmdienst met eenvoudige bediening via de App. Mogelijk kan je kiezen voor een extra service met eigen meldkamer.

 • Verisure: Met unieke SOS-knop voor noodgevallen.
 • Feenstra.com: Flexibel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Woonveilig: Direct een melding op je smartphone bij onraad.
 • V&S Beveiliging: Draadloos systeem zonder hak- en breekwerk.
 • SmartAlarm: Koppel je SmartAlarm alarmsysteem met de meldkamer van Trigion.
 • Directveilig: Gemakkelijk zelf te bedienen, uitgerust met VRKI klasse 2-certificering.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Google Nest, Ring en TP-Link, Foscam, D-Link, Somfy, Bosch & Netamo, Arlo, Yale, Hombli, Eufy.

Alles wat je moet weten over inbraakbeveiliging

Wat betaal ik voor een alarmsysteem installeren in Emst?

De kosten van een professioneel alarmsysteem in Emst voor thuis liggen gemiddeld genomen tussen de €575,00 en €1425,00. De uiteindelijke prijs wordt berekend a.d.h.v. het type installatie, de aanvullende diensten zoals camerabeveiliging of brandmelder, het aantal kamers, en de jaarlijkse inspectie.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Bij een bepaalde gebeurtenis analyseert een operator wat er precies gebeurt en of hulpdiensten moeten worden benaderd. De centralist belt direct de bewoners of andere contactpersonen bij een geverifieerd alarm. Door gebruik te maken van Live View kan de meldkamer van de politie zelfs meekijken met de camerabeelden. De kosten van een beveiligingssysteem met meldkamer abonnement komen uit tussen de €12,50 en +/- €45,00 per 4 weken.

Hoe krijg ik een melding bij een inbraak?

Bij een ongewone beweging kun je geïnformeerd worden op meerdere kanalen. De meest voorkomende alarmmeldingen zijn een luide sirene (geluidsalarm) of een notificatie op je telefoon. Je kunt eventueel ook kiezen voor SMS, e-mail, doorschakeling naar meldkamer, lichtalarm. In het geval van een stil alarm weet de indringer niet dat het systeem hem heeft opgemerkt, waardoor de pakkans een stuk groter is.

Wat is het voordeel van camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Het ontmoedigt inbrekers en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat deze video’s goed bewijsmateriaal zijn. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een set met analoge camera’s, vanaf €175,00 p/stuk. Zoek je haarscherp beeld zodat je ook belangrijke details als gezichten kunt terugzien? Kies dan voor een HD IP camera. Daarvoor betaal je +/- €400,00 per stuk. Professioneel geïnstalleerd door de beveiligingsadviseur Emst.


Postcodegebied: 8166

Plaats een reactie