Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Domburg

Met een alarmsysteem in Domburg beveilig je jouw woning tegen inbrekers. Er vinden per jaar flink wat inbraken plaats in deze gemeente. Dit alarminstallatie heeft een afschrikkende werking, beperkt de eventuele schade en geeft een hoger gevoel van veiligheid. Daarnaast kan een huisalarm een signaal geven bij brand, rook of een gaslek. Met onze speciale keuzehulp delen wij uitgebreide details over de mogelijke systemen en wat inbraakbeveiliging nu precies kost. Afsluitend bekijk je op dit portaal bekende installatiebedrijven en beveiligingsbedrijven in Domburg en delen wij de beste inbraakpreventietips.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Het systeem heeft een preventieve werking.
 • Grotere kans dat inbrekers opgepakt kunnen worden.
 • Korting op de verzekeringspremie.
 • Een maximaal gevoel van veiligheid.
 • Er zijn abonnement inclusief meldkamer service.

alarmsysteem-domburg

Alarminstallatie Domburg laten installeren

Een alarmsysteem houdt in: een beveiligingsinstallatie dat een melding zal versturen bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen. Bij ongewone situaties slaat het alarm aan en krijg je in de app of per sms een melding. In veel gevallen wordt jouw woningalarm ook gekoppeld aan een meldkamer. De medewerker bekijkt wat er aan de hand is en belt direct de bewoners. Bij een overval, inbraak of brand kunnen zij hulpdiensten supersnel inschakelen. Wil jij mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Domburg? In ons speciale stappenplan vertellen we in 5 korte stappen waar je op moet letten.

Het laten plaatsen van een beveiligingssysteem

 1. Plek van sensoren en detectoren kiezen

  Loop eens een rondje door de woning en kijk waar de risico’s het grootst zijn. Met deze informatie maak je een plan welke deuren, ramen, hoeken en kozijnen uitgerust moeten worden met sensoren / detectoren. Wat betreft inbraakdetectie kan je kiezen voor diverse soorten sensors: beveiligingscamera’s, glasbreuksensoren, waterdetectoren, gasdetectoren, rookmelders, magneetcontacten.

 2. Welke soort alarm is geschikt?

  De top 3 mogelijkheden zijn een bedraad, draadloos of hybride alarmsysteem. Bij een bekabeld systeem is de installatie grotendeels verbonden met kabels wat in de basis zorgt voor een stabiel en betrouwbaar geheel. Een draadloos systeem heeft geen bedrading nodig en sluit je heel gemakkelijk aan. De hybride mogelijkheid een combinatie van draadloos en bekabeld.

 3. Alarmmeldingen

  Er bestaan diverse type alarmeringen: de basis is vaak een melding op de App op je telefoon. Maar je ziet ook nog vaak: geluidsalarm, telefonische oproep, SMS, lichtalarm. Steeds meer mensen vullen dit aan met extra service van de meldkamer (PAC). Zij volgen de meldingen direct op. Om de pakkans te vergroten kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Vergelijk bedrijven & offertes

  Voer jouw postcode en huisnummer in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Je krijgt dan gratis en vrijblijvend diverse offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Domburg.

 5. Installatie van het alarm

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf komt het systeem plaatsen op de gekozen dag. De expert demonstreert hoe je het aan- en uitschakelt. Je kan eventueel ook een contactpersoon ingeven die op de hoogte gesteld moeten worden zodra het alarm afgaat.

Een betrouwbaar alarmsysteem kopen in Domburg?

Krijg verschillende offertes van bedrijven in de buurt

Keuzehulp: Kies het juiste beveiligingssysteem

Flink wat huizen in de gemeente Veere houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Men kan gaan voor een aantrekkelijk instapmodel met alleen basisfuncties. Voor meer veiligheid kan je ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief meldkamer koppeling, camerabewaking, buitensirene, rookmelders, afstandsbediening. Evenzeer heb je de keuze uit een bedraad, draadloos of hybride installatie. In de volgende opsomming zullen we daar een toelichting op geven.

Je woning draadloos beveiligen
Een draadloos alarm voor woningen sluit je doorgaans aan op de WIFI, de detectoren hebben een batterij. Het installatieproces is zo gedaan en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Ook kan je het gemakkelijk verplaatsen en uitbreiden. Negatieve aspecten zijn dat je jaarlijks de detectors moet controleren en je op sommige plekken in huis beperkte verbinding hebt.

 • Binnen korte tijd te installeren.
 • Een grotere kans op storingen.
 • Investering inclusief montage: €725,00 – €1200,00.

Een alarmsysteem met kabels
In het geval van een bedraad alarm verloopt alle communicatie via vaste kabels. De kans op een storing is minimaal, en vooral handig bij nieuwbouw. Bij bedrijven en panden vanaf risicoklasse 2 is dit type zelfs een verplichting. Het is gemakkelijker in onderhoud, minder storingsgevoelig en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Vrijwel helemaal geen last van storingen.
 • De installatie is vaak duurder en arbeidsintensiever.
 • Tarief inclusief installatie: €1000,00 tot +/- €2400,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Een hybride alarm biedt eigenlijk de ideale tussenoplossing. Het is zeer betrouwbaar, en je kunt het in een later stadium gemakkelijk uitbreiden. Waar de kabels al voorhanden zijn kies je voor bedrade sensors, en op de locaties waar geen kabels aanwezig zijn installeer je draadloze detectoren.

 • Betrouwbaar storingsongevoelig, gemakkelijk uit te breiden.
 • Minder aanbod en duurder.
 • Kosten incl. aanleggen vanaf €1600,00 tot circa €2750,00.

Extra uitgebreide huisbeveiliging

Je kunt jouw alarm modulair uitbreiden met verschillende extra opties en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. Onderstaand vind je de belangrijkste mogelijkheden voor veilig wonen in Domburg.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners en eventueel contactpersonen elders bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatisch brandblussysteem dat een beginnende brand snel en effectief bestrijdt.
 • Gasmelder: herkent onder andere aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: detector dat een signaal afgeeft richting zodra een beveiligde ruit breekt.
 • Camerabeveiliging: beveiligingscamera’s hebben een afschrikeffect en en helpen dader identificeren.
 • Buitensirene: verjaagt inbrekers en informeert omgeving van een inbraak.
 • Bewegingsmelder: elektronische sensor die beweging in zijn directe omgeving waarneemt.
 • Meldkamer abonnement: 24/7 verbinding tussen je woning en de beveiligingscentrale.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een tag, druppel, ID, pas.
 • Koolmonoxidemelder: ook wel co-melder genoemd, detecteert giftig, geur-, smaak- en kleurloos koolmonoxide.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Domburg (juli 2024)

Met name de draadloze alarmsystemen kan je zelf installeren. Echter, ga je voor een erkend installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het alarm naar behoren functioneert. In de bijgaande tabel bekijk je de gegevens van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Domburg. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als Wertheim en Venitem. Of zoek door naar installatiebedrijven en leveranciers in Westkapelle, Aagtekerke, Oostkapelle en Vrouwenpolder.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tien praktische tips tegen woninginbraak

In ieder huis kan in theorie worden ingebroken. Maar je kunt de kans wel verkleinen. We geven populaire tips om de kans op inbraak in Domburg te verkleinen. Check ook extra informatie over Seniorenalarm.

 1. Zorg dat je goed hang- en sluitwerk aanschaft.
 2. Let goed op de sloten van ramen en deuren.
 3. Verstop de dure bezittingen op veilige plekken.
 4. Zorgt dat bladeren en afval wordt opgeruimd als je weg bent.
 5. Neem een schakelklok en stel in dat lampen aan- en uitgaan.
 6. Koop een slimme deurbel met camerafunctie.
 7. Check de opties voor regionale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Plaats vakantiefoto’s pas na terugkomst van vakantie op social media.
 9. Leg al je kostbare spullen vast.
 10. Anti-inbraakfolie zorgt ervoor dat het raam niet uiteenvalt bij een breuk.

Beveiligingssysteem laten plaatsen?

Bekijk de mogelijkheden van huisbeveiliging met meldkamer voor een veilig gevoel in en om het huis.

Beveiligingsbedrijf Domburg vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Zeeland onderscheiden we enkele beveiligingsbedrijven die gespecialiseerd zijn in het plaatsen van alarmen en bewakingscamera’s. Deze ondernemingen faciliteren een vernuftige alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt in- en uitschakelen. Optioneel kan je kiezen voor een eigen meldkamer.

 • Verisure: Alarmcentrale 24/7 bereikbaar, reactie binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: Flexibel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Woonveilig: Altijd Monitoring & Security updates, gemakkelijk plaatsen.
 • V&S Beveiliging: Gegarandeerd lage installatiekosten zonder hak- en breekwerk.
 • SmartAlarm: 24/7 huisbeveiliging door integratie met Trigion diensten.
 • Directveilig: Live te bedienen op jouw eigen smartphone.
 • Smart home beveiliging: zoals de Ring, Google Nest en Bosch, D-Link, Foscam, TP-Link, Somfy of Arlo, Hombli, Eve, Eufy, Yale.

FAQ met vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Welke kosten komen kijken bij een alarmsysteem installeren in Domburg?

De kosten van een slim alarmsysteem in Domburg voor thuis liggen gemiddeld gezien tussen de €500,00 en €1075,00. De precieze prijs hangt af van het soort systeem, extra opties zoals meldkamer en camera’s of rookmelder, het aantal ruimtes, en de jaarlijkse inspectie.

Waarom kiezen voor een abonnement met meldkamer?

Als het alarm een signaal opvangt checkt de centralist wat er precies gebeurt en welke vervolgstappen noodzakelijk zijn. Een professional neemt contact op met de bewoners Bij een noodsituatie Middels Live View kunnen hulpdiensten live de camerabeelden bekijken. De extra kosten van een alarm met meldkamer abonnement variëren tussen de €15,00 en €40,00 per maand.

Hoe krijg ik een melding bij een inbraak?

Zodra het alarm wordt getriggerd kan je op diverse manieren een melding krijgen. Veel gekozen alarmmeldingen zijn een luid geluidsalarm (sirene) of een notificatie op je telefoon. Daarnaast kan je ook kiezen voor: SMS, telefonische oproep, doorschakeling naar meldkamer, e-mail. Bij een stil alarm is er geen sirene hoorbaar of zichtbaar, dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Waarom het systeem uitbreiden met camerabeveiliging?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Camera’s die in het zicht hangen voorkomen insluipers en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat je gezichten en kentekens kunt herkennen. Voor de kleine portemonnee is er een dome/bullet camera vanaf €175,00 p/stuk. Heb je liever een compleet beveiligd huis met HD beeld om zelfs de meest kleine details te kunnen opmerken? Probeer dan een HD IP camera, te bestellen vanaf €550,00 p/stuk. Snel en voordelig laten aanleggen door de beveiligingsadviseur Domburg.


Postcodegebied: 4357

Plaats een reactie