Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Albrandswaard

Door te kiezen voor een alarmsysteem in Albrandswaard kan je met een gerust hart de deur uit. Deze gemeente kent jaarlijks flink wat inbraken. Dit alarminstallatie zal een inbraak mogelijk kunnen voorkomen, jaagt inbrekers de deur uit en heeft soms een positief effect op de verzekeringskosten. Ook waarschuwt een huisalarm ook bij brand, rook of een gaslek. Via onze adviseurs delen wij betrouwbare info over de mogelijke systemen en de onkosten waarop je moeten rekenen bij inbraakbeveiliging. Verder verstrekken we op dit platform mogelijk relevante beveiligingsbedrijven in Albrandswaard en vind je hier praktische inbraakpreventietips.

Is een alarmsysteem in huis voor mij interessant?

 • Er gaat een preventieve werking vanuit (inbraakwerend).
 • De pakkans wordt sterk vergroot.
 • Vaak krijg je korting op de woonverzekering.
 • Het hele jaar door een veilig gevoel binnen- en buitenhuis.
 • Eventueel kan het alarm gekoppeld worden aan de meldkamer.

alarmsysteem-albrandswaard

Alarminstallatie Albrandswaard laten aanleggen

Een alarmsysteem houdt in: een elektronisch detectiesysteem dat een alarm geeft bij gevaarlijke gebeurtenissen. Bij verdachte omstandigheden gaat vaak een luid alarm af en ontvang jij op je telefoon een melding. Steeds vaker is het woningalarm rechtstreeks verbonden met de meldkamer. Een agent bekijkt de melding en belt direct de bewoners. Bij een geverifieerd alarm kunnen hulpdiensten met Prioriteit 1 ingeschakeld worden. Meteen een goedkope alarminstallatie laten installeren in Albrandswaard? In ons speciale stappenplan vertellen we in 5 korte stappen waar je op moet letten.

Beveiligingssysteem in mijn huis laten installeren

 1. Locatie van detectoren en sensoren

  Bekijk kritisch het huis en de tuin en check op welke plekken de inbraakkansen aannemelijk zijn. Op basis daarvan bepaal je welke risicovolle plekken meegenomen moeten worden qua sensoren / detectoren. Als we het hebben over inbraakdetectie kan je kiezen voor diverse soorten sensors: magneetcontacten, rookmelders, waterdetectoren, bewegingsmelders, glasbreuksensoren, gasdetectoren.

 2. Selecteer een type alarm

  Je kunt kiezen uit een bekabeld, draadloos of hybride alarm. Bij een bekabeld systeem is de installatie grotendeels verbonden met kabels zodat het heel storingsongevoelig is. Een draadloos systeem is effectief zonder bekabeling en is bijvoorbeeld heel geschikt voor bestaande bouw. Een hybride systeem werkt met een combinatie van bekabelde en wireless aspecten.

 3. Type alarmering

  Er kan worden gekozen voor diverse type alarmeringen: populair is de melding op je telefoon, maar ook geluidsalarm, SMS, E-mail, lichtalarm. Een interessante keuze is extra service van een speciale meldkamer (PAC). Bij onraad nemen ze meteen contact op met jou. Desgewenst kan je ook kiezen voor een stil alarm.

 4. Offertes vergelijken

  Vul jouw postcode in en geef aan wat je graag wilt laten plaatsen. Je ontvangt dan gratis en vrijblijvend diverse offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Albrandswaard en de gemeente.

 5. Installatie en uitleg

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf komt jouw alarm installeren op het afgesproken moment. De vakman hoe je het systeem in werking stelt. Ook kan je gegevens (van jezelf en bijv. familie) opgeven die gebeld moeten worden bij abnormale gebeurtenissen.

Een praktisch alarmsysteem kopen in Albrandswaard?

Vraag offertes op bij specialisten in de buurt

Tips: Wat is het meest geschikte beveiligingssysteem?

Steeds meer mensen in de gemeente Albrandswaard kiezen voor alarmbeveiliging. Qua woningbeveiliging zijn er heel veel verschillende opties. Men kan gaan voor een aantrekkelijk instapmodel met alleen een centraal bedieningspaneel, sensors en een sirene. Voor meer veiligheid kan je ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief buitensirene, rookmelders, meldkamer koppeling, camerabewaking, bewegingsmelders. Ook heb je de keuze uit een bekabeld, draadloos of hybride installatie. In het onderstaande blok bespreken we de voordelen en nadelen.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloos alarm voor woningen is vaak verbonden met het WiFi netwerk, dat werkt op batterijen. De installateur is slechts weinig tijd kwijt aan de installatie en het is met name geschikt voor oudere woningen. Als laatste kunnen onderdelen voordelig worden vervangen en is uitbreiding mogelijk. Negatieve aspecten zijn dat je regelmatig batterijen moet vervangen en je op sommige plekken in huis beperkte verbinding hebt.

 • Achteraf eenvoudig extra componenten toevoegen.
 • Je moet soms de batterijen vervangen.
 • Prijzen inclusief montage: €725,00 tot +/- €2000,00.

Een bekabeld alarmsysteem
Bij een volledig bekabeld alarm zijn alle onderdelen verbonden via kabels. Het geeft nauwelijks tot geen storingen, maar niet zo makkelijk aan te passen of uit te breiden. Bij bedrijven en panden vanaf risicoklasse 2 wordt uitsluitend met deze producten gewerkt. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, minder storingsgevoelig en je bent niet afhankelijk van batterijen (i.v.m. stroomnet).

 • Minder gevoelig voor storingen.
 • Ideaal voor nieuwbouwhuizen en bij renovatie.
 • Investering inclusief installatie: €925,00 tot +/- €2150,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mix tussen beide bovengenoemde mogelijkheden. Is de ultieme combinatie van de voorgaande twee, maar het is tegelijkertijd eenvoudig uitbreidbaar met draadloze componenten. Op plekken waar al bedrading ligt maak je gebruik van de bekabelde componenten, op de plekken waar nog geen kabels liggen neem je draadloze onderdelen.

 • Een stabiel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Het is relatief duur en de keuze is klein.
 • Tarief inclusief aanleggen: €1900,00 tot ongeveer €2950,00.

Extra opties huisbeveiliging

Optioneel kan je kiezen voor diverse extra mogelijkheden en slimme beveiliging voor extra comfort. Hieronder vind je meer informatie over veilig wonen in Albrandswaard.

 • Rookmelders: vroegtijdige detectie van rook in huis.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatische bewatering bij vuur.
 • Gasmelder: speciaal apparaat om bepaalde soorten gassen te herkennen.
 • Glasbreukmelder: detector dat een signaal afgeeft richting zodra een beveiligde ruit breekt.
 • Camerabeveiliging: altijd zicht op je persoonlijke spullen met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: gaat af zodra 1 van de componenten alarm slaat.
 • Bewegingsmelder: te plaatsen in ramen, deuren of op hoogte in grote ruimten.
 • Meldkamer abonnement: verifieert meldingen en schakelt indien nodig de politie in.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een druppel, pas, tag, ID.
 • Koolmonoxidemelder: slaat alarm wanneer er zich te veel koolstofmonoxide in de lucht bevindt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Albrandswaard (juli 2024)

Je kunt het alarm zelf installeren. Maar, wanneer je dit laat doen door een professioneel installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het alarm naar behoren functioneert. In het overzicht hieronder bieden wij de gegevens van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Albrandswaard. Zij kunnen je helpen met merken zoals Axis en PowerCell. Je bekijkt hier ook leveranciers en aanbieders in Nissewaard, Hellevoetsluis, Maassluis en Vlaardingen.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om de kans op woninginbraak te verkleinen

Een inbraak kan je nooit helemaal tegenhouden. Je kunt de kans op inbraak wel beperken. We geven relevante tips de mogelijkheden voor inbraak in Albrandswaard te limiteren. Je kunt ook meer info bekijken over Hybride alarmsysteem.

 1. Beveilig ramen en deuren met goed hang- en sluitwerk.
 2. Zorg dat je sloten echt op slot draait.
 3. Zorg dat er geen kostbaarheden zichtbaar zijn van buitenaf.
 4. Laat geen voorwerpen achter die de inbreker kunnen helpen.
 5. Neem een schakelklok en stel in dat lampen aan- en uitgaan.
 6. Koop een slimme deurbel met camerafunctie.
 7. Sluit je aan bij Whatsapp buurtpreventie.
 8. Ga verstandig om met je social media.
 9. Leg je sleutels niet onder een deurmat of bloempot.
 10. Anti-inbraakfolie zorgt ervoor dat het raam niet uiteenvalt bij een breuk.

Kies voor een beveiligingssysteem

Laat je huisbeveiliging aansluiten op een meldkamer voor een veilig gevoel in en om het huis.

Beveiligingsbedrijf Albrandswaard vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Zuid-Holland zijn er een aantal grote beveiligingsbedrijven die je van dienst kunnen zijn bij het installeren van een professioneel alarm met bewakingscamera’s. Deze bedrijven staan bekend om een innovatieve alarmdienst met een eenvoudig bedieningspaneel. In de regel kunnen ze jou ook helpen met bemande meldkamer.

 • Verisure: Met unieke SOS-knop voor noodgevallen.
 • Feenstra.com: Professionele installatie inclusief installatiecertificaat en onderhoud.
 • Woonveilig: Gemakkelijk zelf bedienen met sleutelhanger, App en bedieningspaneel.
 • V&S Beveiliging: 24 maanden garantie, topkwaliteit en geplaatst door pro’s.
 • SmartAlarm: Directe koppeling mogelijk met de meldkamer van Trigion.
 • Directveilig: Installatie en service door vakmensen.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en EZVIZ, Foscam, Somfy, D-Link, TP-Link & Hombli, Arlo, Eufy, Netamo, Yale.

Vragen over het aanbrengen van inbraakbeveiliging

Welke tarieven gelden voor een alarmsysteem installeren in Albrandswaard?

De kosten van een volledig alarmsysteem in Albrandswaard voor thuis liggen ongeveer tussen de €400,00 en €1100,00. De totale prijs is afhakelijk van het soort systeem, extra services zoals meldkamer en camera’s of rookmelder, het soort woning, en garantietermijn.

Waarom kiezen voor een abonnement met meldkamer?

Bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties checkt de centralist of er iets aan de hand is en of er hulpdiensten ingeschakeld moeten worden. De operator neemt meteen contact op met de bewoners bij een geverifieerd alarm. Door middel van Live View kunnen de camerabeelden direct worden bekeken en doorgezet naar hulpdiensten. De prijs van een alarm met meldkamer abonnement liggen tussen de €10,00 & €32,50 per maand.

Hoe ontvang ik een signaal bij inbraak-detectie?

Bij een verdachte poging kan je op diverse manieren een melding krijgen. Veel gekozen alarmmeldingen zijn een luide sirene (geluidsalarm) of een pushmelding op je smartphone. Alternatieven zijn o.a.: telefonische oproep, lichtalarm, doorschakeling naar meldkamer, SMS. Geeft jij de voorkeur aan een stil alarm, dan hoort de indringer niets, waardoor de pakkans een stuk groter is.

Wat zijn de voordelen van camerabeveiliging?

Een huis veiliger maken met een beveiligingscamera is ideaal. Het ontmoedigt inbrekers en de pakkans is een stuk groter omdat je beelden terug kunt kijken. Bij een beperkt budget kun je denken aan een mix van enkele losse camera’s, vanaf €275,00 per camera. Heb je liever een oplossing met HD-beelden om ook gezichten en kentekens te herkennen? Kies dan voor een HD IP camera. De prijs hiervan is zo’n €450,00 per camera. Indien gewenst geplaatst door de beveiligingsadviseur Albrandswaard.


Postcodegebied: 3160, 3161, 3162

Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie