Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Maassluis

Dankzij de installatie van een alarmsysteem in Maassluis beveilig je jouw huis, kantoor, garage of schuur tegen inbraak. Statistieken tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Zo’n alarminstallatie schrikt inbrekers af, jaagt inbrekers de deur uit en geeft een hoger gevoel van veiligheid. Evenzeer stelt het huisalarm je ook op de hoogte bij brand, gas of lekkages. Via onze adviseurs doorzoek je handige details over de beschikbare systemen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. Tevens bekijk je op dit platform verschillende beveiligingsbedrijven in Maassluis en vind je slimme tips tegen inbraak.

De positieve aspecten van een alarmsysteem in huis

 • Schrikt veel potentiële inbrekers al bij voorbaat af.
 • De pakkans wordt sterk vergroot.
 • Goedkopere verzekeringspremie.
 • Met een gerust gevoel in slaap vallen.
 • Er zijn abonnement inclusief meldkamer service.

alarmsysteem-maassluis

Alarminstallatie Maassluis laten plaatsen

Met een alarmsysteem bedoelen we een beveiligingsinstallatie dat notificaties verstuurt bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen. Bij detectie zal het alarm worden geactiveerd en krijg je meteen melding op je smartphone. Tegen extra betaling is het woningalarm ondergebracht bij een meldkamer. Een expert analyseert de situatie en neemt direct contact op met de betrokken klant. Bij een geverifieerd alarm worden direct hulpdiensten ingeschakeld. Een professionele en goedkope alarminstallatie laten installeren in Maassluis? In het bijgaande stappenplan vertellen we precies wat je moet doen.

Een beveiligingssysteem thuis laten aanleggen

 1. Posities van detectoren en sensoren

  Zorg voor een goed beeld van het huis en controleer waar inbrekers binnen kunnen komen. Op deze manier ontdek je welke risicovolle plekken sensoren / detectoren moeten krijgen. Als we het hebben over inbraakdetectie zijn er diverse sensors beschikbaar: bewegingsmelders, waterdetectoren, gasdetectoren, glasbreuksensoren, magneetcontacten, rookmelders.

 2. Kies het soort alarm

  Populaire keuze zijn een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Bij de bekabelde optie wordt alle verbonden met draden waardoor het nauwelijks storingen kent. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem communiceert vaak via radiogolven. en is een stuk flexibeler. De hybride mogelijkheid is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Kies alarmmeldingen

  Je hebt de keuze uit allerlei alarmmeldingen: er zijn inmiddels speciale smartphone applicaties, maar tevens ook lichtalarm, geluidsalarm, SMS, telefonische oproep. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van een professionele integratie met de Particuliere alarmcentrale PAC. Er kijkt dan 24/7 iemand mee. Om inbrekers te verrassen kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Vraag prijzen op bij installatiebedrijven

  Vul eerst jouw postcode in en vertel precies wat je nodig hebt. Je krijgt dan kosteloos tot 3 gratis offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Maassluis en de directe omgeving.

 5. Installatie en in werking stelling

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf zal je woning voorzien van de apparatuur op de gekozen dag. De specialist demonstreert hoe je het aan- en uitschakelt. Bovendien kan je de waarschuwingsadressen ingeven die gealarmeerd worden bij abnormale gebeurtenissen.

Een erkend alarmsysteem kopen in Maassluis?

Vergelijk tarieven van bedrijven in jouw regio

Tips: Voor welk beveiligingssysteem moet ik gaan?

Flink wat huizen in de gemeente Maassluis beveiligen hun huis met alarmbeveiliging. Qua woningbeveiliging zijn er heel veel verschillende opties. Men kan gaan voor een aantrekkelijk instapmodel met eenvoudige functionaliteiten. Je kunt ook kiezen voor dure en luxe producten inclusief afstandsbediening, buitensirene, bewegingsmelders, rookmelders, camerabewaking. Evenzeer dien je een keuze te maken uit een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. In het onderstaande blok noemen we alle pluspunten en minpunten.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloze alarminstallatie is vaak verbonden met het WiFi netwerk, met units die werken met batterijen. Je kunt het eenvoudig installeren en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Daarnaast kan je het gemakkelijk verplaatsen en uitbreiden. Houd in acht dat je jaarlijks de detectors moet controleren en dat sensoren soms verbindingsproblemen hebben.

 • Snel aan te leggen en zeer flexibel.
 • Doorgaans meer storingen per jaar.
 • Prijs inclusief montage: €750,00 tot wel €2150,00.

Een bedraad alarmsysteem
In het geval van een bekabeld alarm wordt een systeem opgezet waarbij alles met kabels wordt verbonden. Het is de meest betrouwbare keuze, maar niet zo makkelijk aan te passen of uit te breiden. Bij panden met een hoge risicoklasse kan men dit verplicht stellen. Je hebt weinig onderhoud nodig, je hebt weinig last van storingen en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Vrijwel helemaal geen last van storingen.
 • Voor de bestaande bouw niet zo geschikt.
 • Tarief inclusief installatie: €1200,00 tot ongeveer €1900,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. Het is zeer betrouwbaar, en je kunt het gemakkelijk uitbreiden. Waar al kabels aangesloten zijn gebruik je bekabelde onderdelen, en waar nog geen bedrading is maak je gebruik van draadloze componenten.

 • Stabiel systeem dat je naar wens kunt uitbreiden.
 • Het is relatief duur en de keuze is klein.
 • Prijs inclusief aanleggen: €1500,00 tot wel €2300,00.

Extra uitgebreide huisbeveiliging

Je kunt het alarm uitbreiden met allerlei andere producten en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. In het volgende schema vind je de belangrijkste mogelijkheden voor veilig wonen in Maassluis.

 • Rookmelders: waarschuwt jou en je gezin op tijd bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: uitstekend middel om een beginnende brand te beheersen of te blussen.
 • Gasmelder: een melder die het aangeeft als er ergens gas aanwezig is.
 • Glasbreukmelder: slimme detector die reageert op het geluid van brekend glas.
 • Camerabeveiliging: systeem van verschillende beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: enorm lawaai zorgt voor paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: maakt gebruik van een infrarood signaal om beweging in huis te detecteren.
 • Meldkamer abonnement: controleert meldingen en schakelt indien nodig hulpdiensten in.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een ID, tag, pincode, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: altijd bewust van het binnenklimaat.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Maassluis (mei 2024)

Het plaatsen van een alarmsysteem kan je zelfstandig doen. Toch, als je het laat plaatsen door een erkend installatiebedrijf dan weet je zeker dat het systeem naar wens werkt. In de bijgaande tabel vind je de adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Maassluis. Je kunt hier terecht voor allerlei installaties van merken als Ajax en First Alert. Je bekijkt hier ook verkooppunten en leveranciers Albrandswaard, Nissewaard, Vlaardingen en Schiedam.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Verklein de kans op woninginbraak met deze tips

In ieder huis kan in theorie worden ingebroken. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. We bieden praktische tips om de mogelijkheden voor inbraak in Maassluis te verminderen. We bieden ook aanvullende informatie over Bedraad alarmsysteem.

 1. Voorzie ramen van goed hang- en sluitwerk.
 2. Zorg dat je sloten echt op slot draait.
 3. Gebruik een kluis voor dure spullen.
 4. Verstop je huissleutels niet buiten je huis.
 5. Geef je huis een bewoonde indruk.
 6. Maak slimme afspraken met de buren.
 7. Kijk of je kunt deelnemen aan de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Wees extra alert tijdens de feestdagen en oud & nieuw.
 9. Beperkt de hoeveel cash geld in huis.
 10. Bedek ramen die inbraakgevoelig zijn met anti-inbraakfolie.

Een professioneel beveiligingssysteem voor thuis

Kies ook voor betrouwbare huisbeveiliging voor een veilig gevoel in huis

Beveiligingsbedrijf Maassluis vergelijken in mei 2024

In de provincie Provincie Zuid-Holland onderscheiden we enkele beveiligingsbedrijven die jou ondersteunen bij het aanleggen van een veilig alarm met bewakingscamera’s. Zij bieden een intelligente alarmdienst inclusief eenvoudig bediening met App. Mogelijk heb je de keuze voor een abonnement inclusief meldkamer.

 • Verisure: Alarmcentrale 24/7 bereikbaar, reactie binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: Live beeld van de camera’s in je woning in de App.
 • Woonveilig: Modulair systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • V&S Beveiliging: Gecertificeerd voor het leveren van kwalitatief hoogstaande beveiligingsoplossingen.
 • SmartAlarm: Voor Inbraak (Trigion), Medisch, Waterschade en Brandschade.
 • Directveilig: Live te bedienen op jouw eigen smartphone.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Google Nest, Ring en Somfy, TP-Link, Foscam, Bosch, D-Link of Eufy, Netamo, Eve, Hombli, Arlo.

Alles wat je moet weten over inbraakbeveiliging

Welke tarieven gelden voor een alarmsysteem installeren in Maassluis?

De kosten van een volledig alarmsysteem in Maassluis voor thuis liggen je tussen de €500,00 en €1175,00. De exacte prijs hangt af van het type alarm, de extra opties zoals camera’s of koolmonoxidemelder, de grootte van de woning en het jaarlijkse onderhoud.

Wat is het voordeel van een meldkamer contract?

Bij een abnormale gebeurtenis of calamiteit bekijkt de medewerker wat er gaande is en welke hulpdiensten eventueel ingeschakeld moeten worden. De operator stelt woningeigenaren op de hoogte bij overval, inbraak of brand. Door het inschakelen van Live View kunnen de camerabeelden direct worden bekeken en doorgezet naar hulpdiensten. De investering in een woningalarm inclusief meldkamer abonnement bedragen tussen de €12,50 en +/- €50,00 per 4 weken.

Hoe word ik op de hoogte gesteld bij inbraak?

Bij verdachte omstandigheden is het natuurlijk handig dat je direct op de hoogte bent. Veel gekozen alarmmeldingen zijn een luide sirene (geluidsalarm) of een pushmelding op je smartphone. Verder zijn er ook opties voor een melding via: telefonische oproep, lichtalarm, doorschakeling naar meldkamer, e-mail. Als je een stil alarm laat installeren zal de indringer niets horen, maar worden bewoners (en eventueel de meldkamer) wel op de hoogte gesteld.

Waarom het systeem uitbreiden met camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Het ontmoedigt inbrekers en de kans dat de daders gepakt worden neemt toe omdat je gezichten en kentekens kunt herkennen. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een mix van enkele losse camera’s, vanaf €275,00 per camera. Zoek je haarscherp beeld zodat ook gezichten en kentekens je niet ontgaan? Maak dan de keuze voor een HD IP camera voor €500,00 p/stuk. Snel en voordelig laten aanleggen door de beveiligingsadviseur Maassluis.


Postcodegebied: 3140, 3141, 3142, 3143, 3144, 3145, 3146, 3147

Plaats een reactie