Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Westkapelle

Door gebruik te maken van alarmsysteem in Westkapelle beveilig je jouw woning tegen inbrekers. Deze gemeente kent jaarlijks flink wat inbraken. Je alarminstallatie heeft een afschrikkende werking, zal een signaal versturen bij inbraakdetectie en geeft je 24/7 een gerust gevoel. Eveneens zal het huisalarm afgaan bij lekkage, brand, rookontwikkeling en lekkage. In onze keuzehulp doorzoek je uitgebreide informatie over de systemen waar je uit kunt kiezen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. Afsluitend vergelijk je hier bekende (lokale en regionale) beveiligingsbedrijven in Westkapelle en delen wij tips om inbraak te voorkomen.

De pluspunten van een eigen alarmsysteem in huis

 • Schrikt veel potentiële inbrekers al bij voorbaat af.
 • Bij een inbraakmelding neemt de kans op aanhouding toe.
 • Verlaging van de verzekeringspremie.
 • Een maximaal gevoel van veiligheid.
 • Koppel je systeem aan een meldkamer.

alarmsysteem-westkapelle

Alarminstallatie Westkapelle laten aanleggen

Met een alarmsysteem bedoelen we een elektronisch systeem dat dankzij detectoren een alarm genereert bij brand, inbraak of glasbreuk. Bij onraad zal het alarm worden geactiveerd en volgt er meestal een push melding op je telefoon. Tegen extra betaling wordt het woningalarm aangesloten op de meldkamer. De medewerker kijkt direct mee en neemt direct contact op met de klant (de bewoner). Bij een noodgeval kunnen zij hulpdiensten supersnel inschakelen. Meteen een goedkope alarminstallatie laten installeren in Westkapelle? In het onderstaande stappenplan vertellen we je precies wat je moet doen.

Het installeren van een beveiligingssysteem voor thuis

 1. Locatie van detectoren en sensoren

  Bekijk kritisch het huis en de tuin om erachter te komen waar inbrekers binnen kunnen komen. Op die manier ontdek je welke deuren en ramen gedegen sensoren / detectoren zullen moeten hebben. Met het oog op inbraakdetectie heb je allerlei soorten sensors: rookmelders, beveiligingscamera’s, magneetcontacten, waterdetectoren, gasdetectoren, glasbreuksensoren.

 2. Kies het soort alarm

  Je kunt kiezen uit een bedraad, draadloos of hybride alarmsysteem. Bij een bekabeld woningalarm wordt alle verbonden met draden wat in de basis zorgt voor een stabiel en betrouwbaar geheel. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem communiceert vaak via een draadloze Wifi verbinding en kent een eenvoudige installatie. Een hybride systeem is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Alarmmeldingen

  Er zijn allerlei alarmmeldingen: de moderne systemen sturen een pushmelding naar je telefoon, maar je kunt ook kiezen voor geluidsalarm, telefonische oproep, E-mail, SMS. Je kunt ook kiezen voor een standaard melding richting de Particuliere Alarm Centrale (PAC). 7 dagen per week, de hele dag door controle. Indien gewenst heeft een stil alarm ook zeker toegevoegde waarde.

 4. Vrijblijvende offertes opvragen

  Vul eerst jouw postcode in en geef jouw wensen zo specifiek mogelijk door. Je krijgt dan gratis en vrijblijvend tot 3 gratis offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Westkapelle en de directe omgeving.

 5. Installatieservice en uitleg

  Het gekozen beveiligingsbedrijf plaatst het alarm op de gekozen dag. De installateur geeft een uitleg over de werking van het systeem. De eigenaar kan tevens 1 of meerdere contactpersonen doorgeven die gealarmeerd worden bij abnormale gebeurtenissen.

Een goedkoop alarmsysteem kopen in Westkapelle?

Ontvang gratis offertes van specialisten uit de buurt

Advies: Welk beveiligingssysteem moet ik kiezen?

Heel veel mensen in de gemeente Veere laten professionele alarmbeveiliging installeren. Woningbeveiliging is een belangrijk thema en de opties zijn groot. Zo zijn er hele voordelige modellen met enkel detectoren en sirene. Er zijn ook luxe beveiligingssystemen die beschikken over afstandsbediening, buitensirene, rookmelders, meldkamer koppeling, bewegingsmelders. Daarnaast moet je een keuze maken uit een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. In de volgende opsomming bespreken we de voordelen en nadelen.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloos alarmsysteem zendt radiogolven uit met verschillende frequenties, de sensoren werken op batterijen. Het installatieproces is zo gedaan en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Daarnaast kun je eenvoudig sensoren toevoegen en vervangen. Negatieve aspecten zijn dat batterijen op kunnen raken en je op sommige plekken in huis beperkte verbinding hebt.

 • Achteraf eenvoudig extra componenten toevoegen.
 • Ze zijn wat meer sabotage- en storingsgevoelig.
 • Tarieven inclusief montage: €800,00 tot €1600,00.

Een bekabeld alarmsysteem
In het geval van een bekabeld alarm zijn alle onderdelen verbonden via kabels. Dit werkt heel erg effectief, en vooral handig bij nieuwbouw. Bij gebouwen met een hogere beveiligingsklasse kan men dit verplicht stellen. Het is gemakkelijker in onderhoud, kent weinig storingen en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Zeer betrouwbaar, weinig storingen.
 • Minder geschikt voor de bestaande bouw.
 • Tarief inclusief installatie: €1000,00 tot €1750,00.

Een combinatie / hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. De basis is een bekabelde alarminstallatie, je kunt het uitbreiden met draadloze modules. Waar de kabels al voorhanden zijn installeer je bedrade detectoren, en waar nog geen bedrading is neem je draadloze onderdelen.

 • Een betrouwbaar systeem dat eenvoudig uitbreidbaar is.
 • Het aanbod is een stuk kleiner.
 • Prijzen inclusief aanleggen: €1700,00 tot en met €1950,00.

Aanvullende opties huisbeveiliging

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met diverse extra mogelijkheden en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. In het volgende schema lees je meer over veilig wonen in Westkapelle.

 • Rookmelders: waarschuwt jou en je gezin op tijd bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: uitstekend middel om een beginnende brand te beheersen of te blussen.
 • Gasmelder: herkent specifieke gassen zoals aardgas, butaan, propaan of LPG.
 • Glasbreukmelder: ideaal wanneer je huisdieren hebt die vrij rondlopen door de woning.
 • Camerabeveiliging: een geschakeld systeem met diverse beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: trekt veel aandacht van buren en omstanders en paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: signaleert bewegingen op basis van echografie of infraroodstraling.
 • Meldkamer abonnement: 24/7 verbinding tussen je woning en de beveiligingscentrale.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging middels een ID, tag, druppel, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: geeft alarm wanneer er te veel koolstofmonoxide in de lucht hangt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Westkapelle (juni 2024)

Het plaatsen van je eigen alarmsysteem is een mogelijkheid. Echter, op het moment je kiest voor een speciaal installatiebedrijf dan weet je zeker dat het systeem naar wens werkt. In het bijgaande overzicht ontdek je de namen en adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Westkapelle. Zij kunnen je helpen met merken zoals Axis en Marmitek. Of bekijk aanbieders en bedrijven in Aagtekerke, Grijpskerke, Domburg en Oostkapelle.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 praktische tips tegen woninginbraak

In elke woning kan een inbraak plaatsvinden. Alleen, je kunt wel preventieve maatregelen treffen. We geven handig tips om de opties voor inbraak in Westkapelle te beperken. Of klik door voor meer informatie over Meldkamer.

 1. Zorg dat je ramen en deuren zijn afgesloten met goed hang- en sluitwerk.
 2. Sluit ramen en deuren goed af.
 3. Leg waardevolle voorwerpen uit het zicht.
 4. Verstop je huissleutels niet buiten je huis.
 5. Werk met tijdschakelaars voor de binnenverlichting.
 6. Bij de vooringang kan jij een slimme deurbel plaatsen.
 7. Informeer naar de mogelijkheden voor Whatsapp buurtpreventie.
 8. Voorkom posts over je vakantie op social media.
 9. Houd sleutels buiten bereik.
 10. Laat anti-inbraakfolie aanbrengen op inbraakgevoelige ramen.

Beveiligingssysteem laten plaatsen?

De beste huisbeveiliging met alarmcentrale voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf Westkapelle vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Zeeland kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven die volledig gespecialiseerd zijn in het installeren van alarmen en bewakingscamera’s. Zij bieden een zeer veilige alarmdienst inclusief eenvoudig bediening met App. Doorgaans kan je kiezen voor een abonnement inclusief meldkamer.

 • Verisure: Snelle meldkamer, gemakkelijk bedienen met App.
 • Feenstra.com: REQ gecertificeerde beveiligingssystemen.
 • Woonveilig: Eenvoudig op afstand te bedienen, 24 uur per dag waar je ook bent.
 • V&S Beveiliging: Alleen a-merk apparatuur tegen de scherpste prijzen.
 • SmartAlarm: Altijd op de hoogte d.m.v. de speciale App (met Trigion meldkamer).
 • Directveilig: Handige app altijd en overal toegankelijk.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Google Nest, Ring en Bosch, D-Link, TP-Link, Somfy, EZVIZ + Eufy, Netamo, Eve, Yale, Hombli.

Alles wat je moet weten over inbraakbeveiliging

Welke tarieven gelden voor een alarmsysteem installeren in Westkapelle?

De kosten van een professioneel alarmsysteem in Westkapelle voor thuis liggen gemiddeld genomen tussen de €325,00 en €1325,00. De totale prijs wordt berekend a.d.h.v. welk alarm je kiest, het aantal extra opties zoals alarmcentrale en camera’s of koolmonoxidemelder, het aantal ramen en deuren, en garantietermijn.

Kan ik kiezen voor een abonnement met alarmcentrale?

Op het moment dat er een melding binnenkomt analyseert een operator of er iets aan de hand is en welke hulpdiensten eventueel ingeschakeld moeten worden. De medewerker van de meldkamer waarschuwt de bewoners als er brand is uitgebroken of een inbraak aan de gang is. Door gebruik te maken van Live View kunnen de camerabeelden direct worden bekeken en doorgezet naar hulpdiensten. De prijzen van een inbraaksysteem met meldkamer abonnement bedragen tussen de €22,50 en €42,50 per maand.

Op welke manier wordt ik geïnformeerd bij een inbraak?

Bij beweging kan je op verschillende manieren een melding krijgen. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een sirene (een luid geluidsalarm) of een bericht op smartphone en tablet. Andere beschikbare meldingen zijn: lichtalarm, telefonische oproep, e-mail, doorschakeling naar meldkamer. Als je kiest voor een stil alarm hoort de indringer niets, maar worden bewoners en/of meldkamer wel ingelicht.

Waarom het systeem uitbreiden met camerabeveiliging?

Een alarm kan je uitbreiden met beveiligingscamera. Het schrikt inbrekers af en de kans dat de daders gepakt worden neemt toe omdat je gemakkelijker een aangifte kunt doen. Een voordelige mogelijkheid is een bekabelde analoge camera vanaf €275,00 per stuk. Wil je een systeem met HD-beeld om geen enkel detail te missen (zoals gezichten)? In dat geval adviseren we een HD IP camera, verkrijgbaar v.a. €425,00 per unit. Je kunt dit eenvoudig laten plaatsen door de beveiligingsadviseur Westkapelle.


Postcodegebied: 4360, 4361

Plaats een reactie