Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Noordwijkerhout

Door te kiezen voor een alarmsysteem in Noordwijkerhout voel je je een stuk veiliger thuis. Statistieken tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Dit alarminstallatie zal een inbraak mogelijk kunnen voorkomen, waarschuwt bij een inbraak en geeft je meer gemoedsrust. Evenzeer signaleert een huisalarm ook bij lekkage, brand, rookontwikkeling en lekkage. In onze handige keuzehulp tonen wij betrouwbare info over de meest bekende type systemen en de gemiddelde kosten van inbraakbeveiliging. Daarnaast bekijk je op alarmsysteemcheck.nl een aantal beschikbare beveiligingsbedrijven in Noordwijkerhout en vind je hier praktische inbraakpreventietips.

Waarom kiezen voor een alarmsysteem in huis?

 • Schrikt veel potentiële inbrekers al bij voorbaat af.
 • Grotere kans dat inbrekers opgepakt kunnen worden.
 • Gunstigere verzekeringspremie.
 • Het geeft een fijn en vertrouwd gevoel.
 • Directe opvolging van een meldkamer.

alarmsysteem-noordwijkerhout

Alarminstallatie Noordwijkerhout installeren

Wat houdt een alarmsysteem in? Een elektronisch apparaat dat een (stil) alarm afgeeft bij beweging, glasbreuk of rook. Bij een ongewone beweging gaat er een luid (of stil) alarm af en krijg je meteen melding op je smartphone. Als extra optie is jouw woningalarm ondergebracht bij een meldkamer. De medewerker van de meldkamer analyseert de situatie en probeert contact te leggen met de betrokken klant. Als er sprake is van inbraak of brand kunnen hulpdiensten meteen ingeschakeld worden. Een professionele en goedkope alarminstallatie laten installeren in Noordwijkerhout? In het bijgaande stappenplan leggen we stap voor stap uit hoe dit werkt.

Je woning uitrusten met een beveiligingssysteem

 1. Keuze maken voor detectoren en sensoren

  Loop eens een rondje door de woning en ontdek zo waar inbrekers jouw huis kunnen binnenkomen. Met deze informatie bepaal je welke toegangsplekken uitgerust moeten worden met sensoren / detectoren. Met het oog op inbraakdetectie kan je kiezen voor diverse soorten sensors: magneetcontacten, rookmelders, beveiligingscamera’s, waterdetectoren, gasdetectoren, bewegingsmelders.

 2. Welke type alarm past bij mij?

  Je kunt kiezen uit een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Bij de bekabelde optie zal er gebruik worden gemaakt van kabels waardoor het nauwelijks storingen kent. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem is effectief zonder bekabeling en kan snel worden aangesloten. De hybride mogelijkheid een combinatie van draadloos en bekabeld.

 3. Keuze voor alarmmelding maken

  Er zijn allerlei alarmmeldingen: populair is de melding op je telefoon, maar ook lichtalarm, telefonische oproep, geluidsalarm, E-mail. Vaak kan je optioneel kiezen voor een accurate melding voor een 24/7 meldkamer (PAC). 7 dagen per week, de hele dag door controle. Mogelijk kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Prijzen vergelijken

  Voer jouw postcode en huisnummer in en geef aan wat je graag wilt laten plaatsen. Je krijgt dan kosteloos tot 3 gratis offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Noordwijkerhout en omgeving.

 5. Installatieservice

  Het gekozen beveiligingsbedrijf plaatst het alarm op een geschikt moment op korte termijn. De beveiligingsspecialist legt precies uit hoe je het moet bedienen. De eigenaar kan tevens 1 of meerdere contactpersonen opgeven die een notificatie ontvangt bij verdachte omstandigheden.

Een voordelig alarmsysteem kopen in Noordwijkerhout?

Krijg verschillende offertes van installateurs in jouw regio

Advies: Wat is het beste beveiligingssysteem voor mij?

Steeds meer woningen in de gemeente Noordwijk houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Er zijn goedkope instap-systemen met enkel de noodzakelijke onderdelen. Er bestaan ook complete pakketten met bewegingsmelders, buitensirene, afstandsbediening, camerabewaking, meldkamer koppeling. Ook start je zoektocht bij het bepalen van een bedraad, draadloos of hybride installatie. In het onderstaande blok zetten we het e.e.a. verder uiteen.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloos alarm voor woningen is vaak verbonden met het WiFi netwerk, dat werkt op batterijen. Er is geen bedrading nodig, je kunt het snel installeren en het is ook perfect voor bestaande bouw. Daarbij kunnen onderdelen voordelig worden vervangen en is uitbreiding mogelijk. Grote nadelen zijn dan batterijen leeg kunnen raken en dat het storingsgevoeliger is dan bekabeld systeem.

 • Snel aan te leggen en zeer flexibel.
 • Een grotere kans op storingen.
 • Tarief inclusief montage: €675,00 tot +/- €1850,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
Wanneer je kiest voor een bedraad alarm gaat de communicatie tussen sensoren en alarmcentrale via vaste kabels. Het is de meest betrouwbare keuze, maar niet zo makkelijk aan te passen of uit te breiden. Bij bedrijven in een hoge risicoklasse is het zelfs verplicht. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, kent weinig storingen en jij hoeft je niet druk te maken over lege batterijen (220V).

 • Verplichting bij bedrijven en panden in hogere risicoklasse.
 • Minder flexibel ivm vaste kabels en router/modem.
 • Tarief inclusief installatie: €1150,00 oplopend tot €1950,00.

Een gecombineerd hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm biedt eigenlijk de ideale tussenoplossing. Het is ontzettend betrouwbaar omdat de basis bekabeld is, maar heeft niet op iedere plek bedrading nodig. Waar de kabels al voorhanden zijn neem je de bedrade detectoren, en op de locaties waar geen kabels aanwezig zijn neem je draadloze sensoren.

 • Stabiel systeem dat je naar wens kunt uitbreiden.
 • Er is minder keuze en de prijzen liggen hoger.
 • Kosten incl. aanleggen vanaf €1900,00 tot ongeveer €2850,00.

Extra opties huisbeveiliging

Indien gewenst kan je het basisalarm aanvullen met allerlei andere producten en slimme beveiliging voor additionele dekking en gemak. In het blok hierna vind je meer informatie over veilig wonen in Noordwijkerhout.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand de mensen ter plaatse.
 • Sprinklerinstallatie: brandblusinstallatie om beginnende brand te detecteren en beheersen.
 • Gasmelder: detecteert gaslekken en gaskranen die niet dichtgedraaid zijn.
 • Glasbreukmelder: herkent brekend glas tot 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: een geschakeld systeem met diverse beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: informeert buren bij een inbraak en jaagt inbrekers weg.
 • Bewegingsmelder: detecteert en meldt bewegingen rondom jouw woning.
 • Meldkamer abonnement: particuliere meldkamers met een directe hoge prio lijn met de Politie.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een tag, pas, ID, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: altijd bewust van het binnenklimaat.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Noordwijkerhout (april 2024)

Sommige mensen willen graag zelf hun alarmsysteem aanleggen. Echter, als je het laat plaatsen door een erkend installatiebedrijf dan kan je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier gedaan wordt. In deze tabel delen wij de namen en adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Noordwijkerhout. Zij kunnen je helpen met merken zoals PowerCell en Dahua. Op onze site bekijk je ook aanbieders en bedrijven in Voorhout, Rijnsburg, De Zilk en Sassenheim.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 anti woninginbraak tips

In ieder huis kan in theorie worden ingebroken. Maar je kunt wel zorgen dat de kans minimaal is. We geven 10 handige tips om de mogelijkheden voor inbraak in Noordwijkerhout te beperken. Bekijk ook meer informatie over Telefoonmelding.

 1. Zorg dat ramen en deuren over goed hang- en sluitwerk beschikken.
 2. Sluit alle ramen en deuren altijd goed af.
 3. Plaats waardevolle spullen zoveel mogelijk uit het zicht.
 4. Denk aan de ingang via de achtertuin.
 5. Neem een schakelklok en stel in dat lampen aan- en uitgaan.
 6. Bij vakantie: vraag buren het gras te maaien of hun auto op jouw oprit te zetten.
 7. Start- of sluit je aan bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Overweeg om persoonlijke gegevens van social media te verwijderen.
 9. Verstop sleutels niet onder de deurmat of in de pot van een plant.
 10. Maak ruiten minder kwetsbaar met anti-inbraakfolie.

Kies voor een erkend beveiligingssysteem

Bekijk de mogelijkheden van huisbeveiliging met meldkamer voor een hoger gevoel van veiligheid

Beveiligingsbedrijf Noordwijkerhout vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Zuid-Holland leveren meet beveiligingsbedrijven service en diensten die volledig gespecialiseerd zijn in het installeren van alarminstallaties en bewakingscamera’s. Deze bedrijven faciliteren een effectieve alarmdienst met een eenvoudig bedieningspaneel. Vaak kan jij hier ook terecht voor een abonnement inclusief meldkamer.

 • Verisure: Extra snelle melding richting politie en hulpdiensten.
 • Feenstra.com: Flexibel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Woonveilig: Zonder boren en volledig draadloos, gemakkelijk zelf plaatsen.
 • V&S Beveiliging: Professionele installatie en onderhoud.
 • SmartAlarm: Uit te breiden met de alarmcentrale van Trigion.
 • Directveilig: Installatie en service door vakmensen.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Ring, Google Nest en Somfy, TP-Link, Foscam, EZVIZ, D-Link + Yale, Eufy, Arlo, Netamo, Hombli.

Vragen en antwoorden aangaande inbraakbeveiliging

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in Noordwijkerhout?

De kosten van een volledig alarmsysteem in Noordwijkerhout voor thuis liggen je tussen de €525,00 en €1475,00. De totale prijs is afhakelijk van het type systeem (draadloos of bedraad), de additionele services zoals camerabeveiliging of CO2 melder, het aantal ramen en deuren, en het bedrijf dat de installatie verricht.

Wat is het voordeel van een meldkamer contract?

Zodra het alarm beweging detecteert bekijkt de centralist direct wat de situatie is en welke vervolgstappen noodzakelijk zijn. De operator belt meteen de contactpersonen (sleutelhouders) Bij brand, inbraak of een overval Door gebruik te maken van Live View kunnen de camerabeelden direct worden bekeken en doorgezet naar hulpdiensten. De extra kosten van een inbraaksysteem met meldkamer abonnement bedragen tussen de €17,50 & €40,00 per 4 weken.

Welke melding krijg ik bij een inbraak?

Zodra het alarm wordt getriggerd kan je op verschillende manieren een melding krijgen. Zo kun je kiezen voor alarmmeldingen als een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een pushmelding op je smartphone. Andere beschikbare meldingen zijn: telefonische oproep, lichtalarm, e-mail, SMS. Geeft jij de voorkeur aan een stil alarm, dan zal de indringer niets horen, maar worden bewoners (en eventueel de meldkamer) wel op de hoogte gesteld.

Hoe werkt camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera kan heel veel effect hebben. Het schrikt inbrekers af en de kans dat de daders gepakt worden neemt toe omdat de beelden als bewijsmateriaal dienen. Een voordelige mogelijkheid is een bekabelde analoge camera vanaf €200,00 p/stuk. Zoek je volledige beveiliging van jouw woning met HD Beeld om ook gezichten en kentekens te herkennen? Plaats dan een HD IP camera. De prijs hiervan is zo’n €625,00 per aansluiting. Gemakkelijk te plaatsen door de beveiligingsadviseur Noordwijkerhout.


Postcodegebied: 2191, 2210, 2211, 2212

Plaats een reactie