Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Plasmolen

Met een alarmsysteem in Plasmolen is je huis altijd beveiligd, ook als je niet thuis bent. In deze gemeente zijn er per jaar tientallen (pogingen tot) inbraken. Dit alarminstallatie heeft een preventieve werking, geeft een melding bij een inbraakpoging en geeft je 24/7 een gerust gevoel. Als extra voordeel heeft het huisalarm ook een melding bij rook, brand, een gaslek of lekkage. Middels onze uitgebreide keuzehulp lees je goede details over de verschillende type systemen en de onkosten waarop je moeten rekenen bij inbraakbeveiliging. Ook vergelijk je op deze pagina bekende installatiebedrijven en beveiligingsbedrijven in Plasmolen en vind je hier handige anti-inbraaktips.

Is een alarmsysteem in huis voor mij interessant?

 • Het heeft een duidelijke reactieve werking.
 • Het alarm jaagt inbrekers weg.
 • Voordelige verzekeringspremie.
 • Het geeft een fijn en vertrouwd gevoel.
 • Eventueel kan het alarm gekoppeld worden aan de meldkamer.

alarmsysteem-plasmolen

Alarminstallatie Plasmolen laten aanleggen

Met een alarmsysteem bedoelen we een beveiligingssysteem dat een signaal geeft bij een bepaalde gebeurtenis. Bij beweging zal het alarm afgaan en ontvang je optioneel per sms/app een notificatie. Soms is het woningalarm ook gekoppeld aan een meldkamer. Een expert bekijkt de melding en neemt indien nodig direct telefonisch contact op met de betrokken klant. Zodra het alarm geverifieerd kan worden kunnen eventueel direct de hulpdiensten gealarmeerd worden. Vakkundig een goedkope alarminstallatie laten installeren in Plasmolen? Hieronder nemen we alle stappen met je door.

Het installeren van een beveiligingssysteem voor thuis

 1. Locatie sensoren en detectoren bepalen

  Loop eens een rondje door de woning en ontdek zo waar inbrekers jouw huis kunnen binnenkomen. Daardoor kom je erachter welke ingangen verzegeld moeten worden met een sensor. M.b.t. inbraakdetectie kan je kiezen voor diverse soorten sensors: gasdetectoren, magneetcontacten, waterdetectoren, beveiligingscamera’s, rookmelders, glasbreuksensoren.

 2. Welke soort alarm is geschikt?

  De meest bekende types zijn een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij de bedrade systemen is de installatie grotendeels verbonden met kabels zodat het bijna niet te saboteren is. Een kabelvrij systeem (draadloos) is effectief zonder bekabeling en kan overal worden geïnstalleerd. Een hybride oplossing is een mix van zowel bedrade als draadloze items.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  We onderscheiden diverse alarmmeldingen: er zijn inmiddels speciale smartphone applicaties, maar tevens ook telefonische oproep, SMS, geluidsalarm, lichtalarm. Tegen betaling kan je ook kiezen voor een standaard melding richting een 24/7 meldkamer (PAC). Er kijkt dan 24/7 iemand mee. Desgewenst heeft een stil alarm ook zeker toegevoegde waarde.

 4. Vraag gratis offertes op

  Vul eerst jouw postcode in en geef aan wat je graag wilt laten plaatsen. Je ontvangt zo snel mogelijk diverse offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Plasmolen en de directe omgeving.

 5. De installateur komt langs

  Het beveiligingsbedrijf komt jouw alarm installeren op de gekozen dag. De expert legt precies uit hoe het systeem werkt. Ook kan je gegevens (van jezelf en bijv. familie) instellen die gealarmeerd worden bij verdachte omstandigheden.

Een betrouwbaar alarmsysteem kopen in Plasmolen?

Bekijk actuele prijzen bij beveiligingsbedrijven in jouw buurt

Advies: Kies het juiste beveiligingssysteem

Heel veel mensen in de gemeente Mook en Middelaar beveiligen hun huis met alarmbeveiliging. Er zijn allerlei soorten woningbeveiliging systemen om uit te kiezen. Er zijn betaalbare budget producten met alleen een centraal bedieningspaneel, sensors en een sirene. Voor meer veiligheid kan je ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief afstandsbediening, camerabewaking, rookmelders, meldkamer koppeling, buitensirene. In aanvulling daarop heb je de keuze uit een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Hierna zetten we het e.e.a. verder uiteen.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloos alarm voor woningen is vaak verbonden met het WiFi netwerk, de detectoren hebben een batterij. Er is geen bedrading nodig, je kunt het snel installeren en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Ook is het systeem zeer flexibel en voordelig. Let erop dat je jaarlijks de detectors moet controleren en dat het wat meer storingen kent.

 • Zeer geschikt voor bestaande woningen.
 • Meer storingsgevoelig.
 • Prijs inclusief montage: €750,00 tot wel €1650,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
Bij een bekabeld alarm worden alle onderdelen middels kabels met elkaar gekoppeld. Er zijn nauwelijks storingen, en vooral handig bij nieuwbouw. Bij panden met een hoge risicoklasse is dit type zelfs een verplichting. Het onderhoud is minder complex, je hebt feitelijk nooit last van storingen en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Verplicht voor hoge beveiligingsklasse.
 • Minder flexibel ivm vaste kabels en router/modem.
 • Prijzen inclusief installatie: €1150,00 tot €2350,00.

Een gecombineerd hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mengeling van de eerder genoemde opties. Het is zeer betrouwbaar, en je kunt het gemakkelijk uitbreiden. Waar al kabels getrokken zijn gebruik je bekabelde detectoren, en op de locaties waar geen kabels aanwezig zijn neem je draadloze componenten.

 • Een stabiel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Minder aanbod en duurder.
 • Kosten incl. aanleggen vanaf €1400,00 oplopend tot €2500,00.

Huisbeveiliging: extra opties

Je kunt jouw alarm modulair uitbreiden met allerlei andere producten en slimme beveiliging voor nog meer gemak. In het blok hierna lees je meer informatie over extra veilig wonen in Plasmolen.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand met zowel een sirene en oproep naar bewoners.
 • Sprinklerinstallatie: een brandblussysteem dat op afstand wordt ingeschakeld.
 • Gasmelder: speciaal apparaat om bepaalde soorten gassen te herkennen.
 • Glasbreukmelder: slim apparaat dat glasbreuk tot op 9 meter hoogte herkent.
 • Camerabeveiliging: altijd zicht op je persoonlijke spullen met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: produceert een geluid dat op grote afstand te horen is.
 • Bewegingsmelder: maximale veiligheid door de kleinste bewegingen te registreren.
 • Meldkamer abonnement: controleert wat er aan de hand is kan direct hulpdiensten inlichten.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging d.m.v. een druppel, ID, pincode, tag.
 • Koolmonoxidemelder: koolstofmonoxide belemmert dat zuurstof vervoerd wordt in het lichaam.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Plasmolen (februari 2024)

Het behoort tot de opties om zelf een systeem aan te leggen. Maar, wanneer je dit laat doen door een lokaal installatiebedrijf dan weet je zeker dat het systeem naar wens werkt. In dit overzicht bekijk je de bedrijfsnamen en adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Plasmolen. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als Trias en Sun. Je bekijkt hier ook aanbieders en bedrijven in Middelaar, Ottersum, Mook en Molenhoek.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Verklein de kans op woninginbraak met deze tips

Je kunt een inbraak nooit helemaal voorkomen. Alleen, je kunt wel preventieve maatregelen treffen. We geven handig tips om de mogelijkheden voor inbraak in Plasmolen te verkleinen. Bekijk ook meer informatie over Meldkamer.

 1. Beveilig ramen en deuren met goed hang- en sluitwerk.
 2. Sluit altijd alle deuren en ramen af.
 3. Verberg kostbare bezittingen in de kasten.
 4. Zet trap en container goed vast.
 5. Geef je huis een bewoonde indruk.
 6. Plaats camera’s die je op afstand kunt bekijken.
 7. Check of er iets bestaat als Whatsapp buurtpreventie.
 8. Voorkom posts over je vakantie op social media.
 9. Zorg dat je geen grote hoeveelheden geld in huis hebt.
 10. Laat anti-inbraakfolie aanbrengen op inbraakgevoelige ramen.

Beveiligingssysteem laten installeren?

Kies ook voor betrouwbare huisbeveiliging voor een gerust gevoel

Beveiligingsbedrijf Plasmolen vergelijken in februari 2024

In de provincie Provincie Limburg zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief die jou ondersteunen bij het installeren van draadloze of bedrade alarmen inclusief bewakingscamera’s. Deze ondernemingen staan garant voor een ingenieuze alarmdienst welke je 24/7 via een App kunt beheren. Doorgaans kunnen ze jou ook helpen met rechtstreekse connectie met een meldkamer.

 • Verisure: Extra snelle melding richting politie en hulpdiensten.
 • Feenstra.com: Flexibel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Woonveilig: Altijd direct op de hoogte dankzij de Online Alarmcentrale.
 • V&S Beveiliging: Voldoet aan elke mogelijke verzekeringseisen.
 • SmartAlarm: Eenvoudig en betaalbaar systeem, te koppelen aan Trigion meldkamer.
 • Directveilig: Volledig geïnstalleerd door een vakkundig vakman.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Ring, Google Nest en Bosch, EZVIZ, Somfy, D-Link, Foscam & Hombli, Eve, Eufy, Yale, Arlo.

Vragen over het aanbrengen van inbraakbeveiliging

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in Plasmolen?

De kosten van een slim alarmsysteem in Plasmolen voor thuis liggen ongeveer tussen de €425,00 en €950,00. De exacte prijs wordt gekenmerkt door het gekozen systeem, extra services zoals camera’s of CO2 melder, de grootte van de woning en de installateur.

Wat is het voordeel van een meldkamer contract?

Zodra het alarm beweging detecteert checkt de centralist wat er precies gebeurt en of er hulpdiensten ingeschakeld moeten worden. Een expert zoekt meteen contact met de bewoners Bij een geverifieerde alarmmelding Door gebruik te maken van Live View hebben politie en beveiligers de mogelijkheid om live mee te kijken. De prijzen van een alarm met meldkamer abonnement liggen tussen de €12,50 & €32,50 per 4 weken.

Hoe word ik op de hoogte gesteld bij inbraak?

Bij beweging kan je op diverse manieren een melding krijgen. Zo kun je kiezen voor alarmmeldingen als een luid geluidsalarm (sirene) of een pushmelding op je smartphone. Andere beschikbare meldingen zijn: doorschakeling naar meldkamer, SMS, telefonische oproep, lichtalarm. Geeft jij de voorkeur aan een stil alarm, dan zal een indringer niet weten dat hij gesnapt is dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Waarom kiezen voor camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera kan heel veel effect hebben. Het schrikt ongewenst bezoek af en stimuleren vervolging bij de rechter omdat je veel gerichter aangifte kunt doen. Voor de kleine portemonnee is er een dome/bullet camera vanaf €150,00 per camera. Liever haarscherp beeld zodat ook gezichten en kentekens je niet ontgaan? Kies dan voor een HD IP camera, verkrijgbaar v.a. €450,00 per camera. Indien gewenst geplaatst door de beveiligingsadviseur Plasmolen.


Postcodegebied: 6586

Plaats een reactie