Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Middelaar

Door het plaatsen van een alarmsysteem in Middelaar beveilig je jouw woning, bezittingen en je gezin. In de gemeente zijn er jaarlijks tientallen woninginbraken. Een alarminstallatie geef je woning een veilige uitstraling, werkt preventief, kan je laten koppelen aan de meldkamer en geeft een hoger gevoel van veiligheid. Daarnaast kan een huisalarm een signaal geven bij een gaslek, vuur, rook of lekkage. In onze handige keuzehulp doorzoek je goede info over de soorten systemen en de onkosten waarop je moeten rekenen bij inbraakbeveiliging. Ook tonen wij op dit platform een aantal beschikbare beveiligingsbedrijven in Middelaar en check je praktische inbraakpreventietips.

De pluspunten van een eigen alarmsysteem in huis

 • Schrikt veel potentiële inbrekers al bij voorbaat af.
 • De pakkans wordt sterk vergroot.
 • In sommige gevallen bespaar je op de verzekering.
 • Het geeft je een groter veiligheidsgevoel.
 • Rechtstreekse verbinding met de meldkamer is mogelijk.

alarmsysteem-middelaar

Alarminstallatie Middelaar laten installeren

Wat houdt een alarmsysteem in? Een elektronisch mechanisme dat een melding zal versturen bij een bepaalde gebeurtenis. Bij een foute beweging zal het alarm afgaan en krijg je een melding op je smartphone. In sommige situaties wordt jouw woningalarm verbonden met een particuliere meldkamer. Een expert kijkt direct mee en neemt indien nodig direct telefonisch contact op met de bewoners of andere contactpersonen. Als er sprake is van inbraak of brand kunnen hulpdiensten met Prioriteit 1 ingeschakeld worden. Vakkundig een goedkope alarminstallatie laten installeren in Middelaar? In het bijgaande stappenplan geven we tips en leggen we alles uit.

Het laten plaatsen van een beveiligingssysteem

 1. Posities van detectoren en sensoren

  Zorg voor een goed beeld van het huis en controleer waar de inbraakkansen aannemelijk zijn. Daardoor ontdek je welke ramen en deuren verzegeld moeten worden met een sensor. Met betrekking tot inbraakdetectie zijn er verschillende soorten sensors: beveiligingscamera’s, glasbreuksensoren, bewegingsmelders, gasdetectoren, magneetcontacten, waterdetectoren.

 2. Selecteer een type alarm

  De meest bekende types zijn een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Bij de bekabelde optie is alles met kabels verbonden zodat het heel storingsongevoelig is. Het draadloze alternatief heeft geen kabels nodig en is ook heel gemakkelijk uit te breiden. Een hybride installatie werkt met een combinatie van bekabelde en wireless aspecten.

 3. Welke alarmmeldingen wil je krijgen?

  We differentiëren diverse alarmmeldingen: de basis is vaak een melding op de App op je telefoon. Maar je ziet ook nog vaak: E-mail, geluidsalarm, SMS, telefonische oproep. Tegen betaling kan je ook kiezen voor doorschakeling van een 24/7 meldkamer (PAC). Bij een geverifieerd alarm kunnen zij de politie inschakelen. Als laatste is ook een stil alarm nog een goede toevoeging.

 4. Vraag gratis offertes op

  Vul jouw postcode in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Binnen enkele dagen ontvang je verschillende offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Middelaar en de gemeente.

 5. Installatie van het alarm

  Het uitgekozen beveiligingsbedrijf komt jouw alarm installeren op een geschikt moment op korte termijn. De beveiliger vertelt hoe je het systeem in- en uitschakelt. Ook kan je gegevens (van jezelf en bijv. familie) inprogrammeren die een notificatie ontvangt bij abnormale gebeurtenissen.

Een goed alarmsysteem kopen in Middelaar?

Vergelijk tarieven van installateurs in jouw regio

Keuzehulp: Welk beveiligingssysteem wordt aangeraden?

Een groeiend aantal woningbezitters in de gemeente Mook en Middelaar kiezen voor alarmbeveiliging. Woningbeveiliging is een belangrijk thema en de opties zijn groot. Zo zijn er hele voordelige modellen met enkel de noodzakelijke onderdelen. Maar je kunt ook kiezen voor extra functies zoals rookmelders, meldkamer koppeling, camerabewaking, bewegingsmelders, buitensirene. In aanvulling daarop moet je een keuze maken uit een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. In de volgende opsomming noemen we alle pluspunten en minpunten.

Een draadloos systeem voor thuis
Een draadloze alarminstallatie is een installatie zonder bekabeling, en sensoren die uitgerust zijn met batterijen. De installateur is slechts weinig tijd kwijt aan de installatie en het is ook perfect voor bestaande bouw. Daarbij kun je eenvoudig sensoren toevoegen en vervangen. Negatieve aspecten zijn dat batterijen niet eeuwig meegaan en je af en toe een storing kunt krijgen in het systeem.

 • Snel aan te leggen en zeer flexibel.
 • Doorgaans meer storingen per jaar.
 • Prijzen inclusief montage: €725,00 tot +/- €1450,00.

Een bekabeld alarmsysteem
Bij een volledig bedraad alarm verloopt alle communicatie via vaste kabels. Het is een betrouwbaar systeem, maar wat minder geschikt voor bestaande bouw. Bij de hogere risicoklasse is dit vaak een randvoorwaarde. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, je hebt weinig last van storingen en het kan worden aangesloten op het reguliere stroomnet.

 • Verplicht voor hoge beveiligingsklasse.
 • Minder flexibel ivm vaste kabels en router/modem.
 • Tarieven inclusief installatie: €1125,00 tot €1850,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mix tussen beide bovengenoemde mogelijkheden. Het is zeer betrouwbaar, en je kunt het in een later stadium gemakkelijk uitbreiden. Waar al kabels aangesloten zijn gebruik je bedrade sensors, waar nog geen kabels getrokken zijn doe je het met de draadloze detectoren.

 • Betrouwbaar systeem, eenvoudig uitbreiden met draadloze componenten.
 • Er zijn minder verschillende modellen verkrijgbaar.
 • Prijs inclusief aanleggen: €1550,00 tot en met €2400,00.

Huisbeveiliging: extra mogelijkheden

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief allerlei andere producten en slimme beveiliging voor nog meer veiligheid. Hieronder sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in Middelaar.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand met zowel een sirene en oproep naar bewoners.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatische bewatering bij vuur.
 • Gasmelder: herkent onder andere aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: merkt inbrekers op terwijl zij nog buiten staan.
 • Camerabeveiliging: houd in de gaten wat er in en rondom de woning gebeurt met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: informeert buren bij een inbraak en jaagt inbrekers weg.
 • Bewegingsmelder: te plaatsen in ramen, deuren of op hoogte in grote ruimten.
 • Meldkamer abonnement: alarmmeldingen worden doorgestuurd naar meldkamer voor een persoonlijke opvolging.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door middel van een druppel, pincode, ID, pas.
 • Koolmonoxidemelder: een toestel dat alarm slaat wanneer de koolmonoxide concentratie in een ruimte te hoog wordt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Middelaar (februari 2024)

Sommige mensen willen graag zelf hun alarmsysteem aanleggen. Maar, als je het uitbesteed aan een ervaren installatiebedrijf dan kan je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier gedaan wordt. In dit overzicht tonen wij de namen en adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Middelaar. Je kunt hier terecht voor allerlei installaties van merken als Profiline en Musdo. Of zoek door naar verkooppunten en leveranciers Ottersum, Milsbeek, Plasmolen en Mook.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om kans op woninginbraak te verkleinen

In elke woning kan een inbraak plaatsvinden. Je kunt wel de nodige voorzorgsmaatregelen treffen. We bieden 10 handige tips om de opties voor inbraak in Middelaar te limiteren. Bekijk ook meer informatie over Telefoonmelding.

 1. Breng goed hang- en sluitwerk op deuren en ramen aan.
 2. Beveilig de achterdeur en klepramen goed.
 3. Gebruik een kluis voor dure spullen.
 4. Verstop je huissleutels niet buiten je huis.
 5. Laat muziek aanstaan als je weggaat.
 6. Vraag buren of ze een oogje in het zeil houden bij vakantie.
 7. Check of er iets bestaat als Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorg dat er geen post buiten ligt tijdens de vakantie.
 9. Verberg je sleutels niet onder de mat.
 10. Plak anti-inbraakfolie en inbraakstrips op ramen en deuren.

Kies voor een beveiligingssysteem

Kies voor een alarmcentrale bij je huisbeveiliging voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf Middelaar vergelijken in februari 2024

In de provincie Provincie Limburg leveren meet beveiligingsbedrijven service en diensten die je van dienst kunnen zijn bij het installeren van een alarm en bewakingscamera’s. Deze firma’s faciliteren een intelligente alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt in- en uitschakelen. Dikwijls bieden zij de optie tot een koppeling met hun eigen particuliere meldkamer.

 • Verisure: Gemakkelijk te bedienen met de Verisure App.
 • Feenstra.com: Toegang tot de woning middels een code of druppel.
 • Woonveilig: Eenvoudig zelf monteren, inclusief noodstroomvoorziening voor circa 8 uur.
 • V&S Beveiliging: Gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en volledig draadloos.
 • SmartAlarm: Gemakkelijk te bedienen via tablet en smartphone (met Trigion alarmcentrale).
 • Directveilig: Altijd geplaatst door een BORG erkende monteur.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Ring, Google Nest en TP-Link, Somfy, Foscam, Bosch, D-Link + Eve, Arlo, Yale, Netamo, Hombli.

Alles wat je moet weten over inbraakbeveiliging

Wat kost een alarmsysteem installeren in Middelaar?

De kosten van een goed alarmsysteem in Middelaar voor thuis liggen gemiddeld genomen tussen de €500,00 en €1200,00. De totaalprijs wordt beïnvloed door het gekozen systeem, extra opties zoals alarmcentrale en camera’s of gasmelder, de grootte van het huis, en het onderhoudscontract.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Bij onraad en inbraak controleert een centralist wat de situatie is en of ze de hulpdiensten moeten oproepen. De medewerker van de meldkamer belt direct de bewoners of andere contactpersonen bij een geverifieerd alarm. Door gebruik te maken van Live View hebben politie en andere hulpdiensten snel zicht op de situatie. De kosten van een inbraakalarm met meldkamer abonnement komen uit tussen de €15,00 & €37,50 per maand.

Hoe krijg ik een melding bij inbraak of calamiteiten?

Bij beweging ontvang je op diverse manieren een signaal. Zo kun je kiezen voor alarmmeldingen als een luide sirene (geluidsalarm) of een notificatie op je telefoon. Andere beschikbare meldingen zijn: telefonische oproep, e-mail, SMS, lichtalarm. Bij een stil alarm weet de indringer niet dat het systeem hem heeft opgemerkt, op die manier is de kans groter dat de inbreker gepakt wordt.

Hoe werkt camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Camera’s die in het zicht hangen voorkomen insluipers en het vergroot de pakkans omdat videobeelden rechtsgeldig bewijs zijn. Een goedkope optie is een bekabelde analoge camera vanaf €275,00 per aansluiting. Wil je optimaal gedetailleerd beeld om ook gezichten en kentekens te herkennen? Installeer dan een HD IP camera, verkrijgbaar v.a. €500,00 p/stuk. Zelf te plaatsen of laten installeren door een beveiligingsadviseur Middelaar.


Postcodegebied: 6587

Plaats een reactie