Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Ouwerkerk

Met een alarmsysteem in Ouwerkerk is jouw woning dag en nacht beveiligd. In deze gemeente zijn er per jaar tientallen (pogingen tot) inbraken. Dit alarminstallatie zal een inbraak mogelijk kunnen voorkomen, beperkt de eventuele schade en geeft je meer gemoedsrust. Als extra voordeel waarschuwt een huisalarm ook bij brand of lekkage. Middels onze uitgebreide keuzehulp tonen wij praktische informatie over de diverse systemen en de kosten van inbraakbeveiliging. Ook tonen wij op dit portaal toonaangevende beveiligingsbedrijven in Ouwerkerk en delen wij tips om inbraak te voorkomen.

De positieve aspecten van een alarmsysteem in huis

 • Een zichtbaar alarm heeft een duidelijke preventieve werking.
 • Het vergroot de kans om inbrekers te arresteren.
 • Je betaalt een lagere verzekeringspremie.
 • Meer gemoedsrust voor de bewoners.
 • Optioneel kan de meldkamer live meekijken.

alarmsysteem-ouwerkerk

Alarminstallatie Ouwerkerk plaatsen

Een alarmsysteem kan je het beste omschrijven als een beveiligingsinstallatie dat via sensoren een alarm geeft bij onraad en inbraak. Bij een ongewone beweging gaat vaak een luid alarm af en krijg je een melding op je smartphone. Tegen extra betaling wordt jouw woningalarm verbonden met een particuliere meldkamer. De operator analyseert de melding en belt direct de klant (de bewoner). Bij een noodsituatie kunnen hulpdiensten meteen ingeschakeld worden. Vakkundig een goedkope alarminstallatie laten installeren in Ouwerkerk? In dit handige stappenplan vertellen we in 5 korte stappen waar je op moet letten.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Bekijk kritisch het huis en de tuin en kijk waar de zwakke plekken liggen. Aan de hand hiervan ontdek je welke deuren, ramen, hoeken en kozijnen gedegen sensoren / detectoren zullen moeten hebben. Betreffende inbraakdetectie heb je diverse sensors, detectoren en melders: gasdetectoren, waterdetectoren, magneetcontacten, bewegingsmelders, rookmelders, beveiligingscamera’s.

 2. Kies het soort alarm

  De meest gekozen soorten zijn een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Bij een bekabeld woningalarm is alles met kabels verbonden waardoor het nauwelijks storingen kent. Een wifi-systeem (draadloos) is effectief zonder bekabeling en kan overal worden geïnstalleerd. Een hybride product is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  Er bestaan meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: populair is de melding op je telefoon, maar ook telefonische oproep, E-mail, SMS, geluidsalarm. Vaak kan je optioneel kiezen voor een accurate melding voor een speciale meldkamer (PAC). Zij volgen de meldingen direct op. Om inbrekers op heterdaad te betrappen heeft een stil alarm ook zeker toegevoegde waarde.

 4. Vraag gratis offertes op

  Vul jouw adres in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Je ontvangt binnen korte tijd tot 3 gratis offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Ouwerkerk en omgeving.

 5. Installatie en in werking stelling

  Een beveiligingsbedrijf komt langs om het systeem aan te leggen op het afgesproken moment. De installateur geeft altijd een goed instructie. Je kunt nu ook de contactpersonen inprogrammeren waarnaar een signaal wordt gestuurd bij verdachte omstandigheden.

Een erkend alarmsysteem kopen in Ouwerkerk?

Vergelijk kosten en voorwaarden van installateurs uit de buurt

Keuzehulp: Welk beveiligingssysteem moet ik kiezen?

Steeds meer mensen in de gemeente Schouwen-Duiveland hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Zo zijn er hele voordelige modellen met enkel detectoren en sirene. Er bestaan ook complete pakketten met afstandsbediening, camerabewaking, meldkamer koppeling, bewegingsmelders, buitensirene. Evenzeer dien je een keuze te maken uit een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Hieronder lees je er alles over.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloos alarmsysteem werkt op basis van radiogolven, en sensors die werken op batterij-power. Het is eenvoudig aan te leggen en het is erg eenvoudig te realiseren in bestaande woningen. Daarbij kan je het gemakkelijk verplaatsen en uitbreiden. Aandachtspunten zijn dat batterijen niet eeuwig meegaan en dat sensoren soms verbindingsproblemen hebben.

 • Gemakkelijk aanleggen, uitbreiden en verplaatsen.
 • Meer storingsgevoelig.
 • Investering inclusief montage: €825,00 tot wel €1950,00.

Een alarmsysteem met kabels
Bij een volledig bekabeld alarm worden alle onderdelen middels kabels met elkaar gekoppeld. De werking is erg nauwkeurig, maar niet zo makkelijk aan te passen of uit te breiden. Bij hogere risicoklasse van bedrijven en woningen wordt dit gezien als een verplichting. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, kent weinig storingen en jij hoeft je niet druk te maken over lege batterijen (220V).

 • Je hebt amper last van storingen en weinig onderhoud nodig.
 • De installatie is vaak duurder en arbeidsintensiever.
 • Prijs inclusief installatie: €925,00 tot ongeveer €1650,00.

Een combinatie / hybride alarmsysteem
Een hybride alarm biedt eigenlijk de ideale tussenoplossing. Is de ultieme combinatie van de voorgaande twee, maar je hoeft niet op elke plek bedrading nodig. Waar de kabels al voorhanden zijn gebruik je bekabelde onderdelen, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen installeer je draadloze onderdelen.

 • De voordelen van een draadloos en bekabeld systeem.
 • Er is minder keuze en de prijzen liggen hoger.
 • Tarief inclusief aanleggen: €1650,00 oplopend tot €1900,00.

Overige mogelijkheden huisbeveiliging

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief extra sensoren en slimme beveiliging voor nog meer gemak. In het blok hierna vind je de belangrijkste mogelijkheden voor veilig wonen in Ouwerkerk.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand de mensen ter plaatse.
 • Sprinklerinstallatie: een brandblussysteem dat op afstand wordt ingeschakeld.
 • Gasmelder: speciaal apparaat om bepaalde soorten gassen te herkennen.
 • Glasbreukmelder: detecteert het breken van glas tot op 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: direct schep beeld van jouw woning d.m.v. beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: trekt veel aandacht van buren en omstanders en paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: signaleert beweging in kozijnen en/of in grote ruimtes.
 • Meldkamer abonnement: meldingen worden doorgestuurd naar getrainde centralisten.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een druppel, ID, pas, tag.
 • Koolmonoxidemelder: slaat alarm wanneer er zich te veel koolstofmonoxide in de lucht bevindt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Ouwerkerk (juni 2024)

Eventueel kun je ervoor kiezen zelf alles aan te leggen. Toch, als je het uitbesteed aan een professioneel installatiebedrijf dan weet je zeker dat je huis goed beveiligd wordt. In de onderstaande tabel bieden wij de gegevens van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Ouwerkerk. Je kunt hier terecht voor allerlei installaties van merken als Takex en Sandisk. Of klik door voor installatiebedrijven en leveranciers in Oosterland, Sirjansland, Zierikzee en Uitwijk.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 praktische tips tegen woninginbraak

Je kunt een inbraak nooit helemaal voorkomen. Je kunt wel de nodige voorzorgsmaatregelen treffen. We delen goed werkende tips om de mogelijkheden voor inbraak in Ouwerkerk te limiteren. Lees ook meer info over Toegangscontrole.

 1. Investeer in goede sloten en goed hang- en sluitwerk.
 2. Laat geen sleutels aan de binnenzijde van sloten zitten.
 3. Leg waardevolle voorwerpen uit het zicht.
 4. Monteer anti-inbraakstrips en dievenklauwen.
 5. Maak gebruik van tijdschakelaars.
 6. Maak afspraken met je buren: de ideale beveiliging van je huis.
 7. Kijk of je kunt deelnemen aan de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Wees extra alert tijdens de feestdagen en oud & nieuw.
 9. Zorg dat je geen grote hoeveelheden geld in huis hebt.
 10. Laat anti-inbraakfolie plaatsen op de ramen.

Kies voor een erkend beveiligingssysteem

Bekijk de mogelijkheden van huisbeveiliging met meldkamer voor een gerust gevoel

Beveiligingsbedrijf Ouwerkerk vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Zeeland zijn meerder beveiligingsbedrijven operationeel die kunnen helpen bij het installeren van een alarm en bewakingscamera’s. Zij staan bekend om een professionele alarmdienst met eenvoudige bediening via de App. Meestal werken zij met een extra stukje toezicht dankzij hun meldkamer.

 • Verisure: Extra snelle melding richting politie en hulpdiensten.
 • Feenstra.com: Een eigen bemande meldkamer die 24/7 beschikbaar is.
 • Woonveilig: Huisdiervriendelijke melders dus geen valse meldingen.
 • V&S Beveiliging: A-merk beveiligingsapparatuur met laagste prijsgarantie.
 • SmartAlarm: Uit te breiden met de alarmcentrale van Trigion.
 • Directveilig: 24/7 doormelding met virtuele of bemande meldkamer.
 • Smart home beveiliging: zoals de Ring, Google Nest en Bosch, Somfy, EZVIZ, Foscam, TP-Link + Netamo, Arlo, Hombli, Eufy, Eve.

Vragen over het aanbrengen van inbraakbeveiliging

Welke kosten komen kijken bij een alarmsysteem installeren in Ouwerkerk?

De kosten van een veilig alarmsysteem in Ouwerkerk voor thuis liggen gemiddeld gezien tussen de €550,00 en €1250,00. De echte prijs wordt gekenmerkt door het type installatie, extra services zoals een beveiligingscamera of brandmelder, de grootte van het huis, en de installateur.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen zal een beveiligingsmedewerker direct bekijken wat er rondom het huis gebeurt en wie er ingeschakeld moet worden. Een specialist belt meteen de contactpersonen (sleutelhouders) Bij een noodsituatie Middels Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met camerabeelden. De tarieven van een alarmsysteem met meldkamer abonnement bedragen tussen de €20,00 en €32,50 per 4 weken.

Op welke manier wordt ik geïnformeerd bij een inbraak?

Bij beweging kan je op diverse manieren een melding krijgen. Veel gekozen alarmmeldingen zijn een luide sirene (geluidsalarm) of een pushmelding op je smartphone. Je kunt eventueel ook kiezen voor doorschakeling naar meldkamer, lichtalarm, telefonische oproep, e-mail. In het geval van een stil alarm zal de indringer niets horen, waardoor de pakkans een stuk groter is.

Hoe werkt camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Camera’s die in het zicht hangen voorkomen insluipers en stimuleren vervolging bij de rechter omdat je veel gerichter aangifte kunt doen. Een goedkope optie is een bedrade camera vanaf €300,00 per stuk. Voorkeur voor een systeem met HD-beeld zodat je ook de meest kleine details kunt terugzien? Zoek dan naar een HD IP camera voor €500,00 per camera. Optioneel geplaatst door een erkend beveiligingsadviseur Ouwerkerk.


Postcodegebied: 4305

Plaats een reactie