Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Biddinghuizen

Dankzij een alarmsysteem in Biddinghuizen beveilig je jouw huis tegen inbraak. Ieder jaar zijn er in deze gemeente flink wat woninginbraken. Een alarminstallatie biedt een hoge preventieve werking tegen inbraak, kan je laten koppelen aan de meldkamer en heeft soms een positief effect op de verzekeringskosten. Eveneens stelt het huisalarm je ook op de hoogte bij brand, gas of lekkages. Via onze adviseurs doorzoek je populaire informatie over de beschikbare systemen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. Tevens tonen wij op dit platform bekende (lokale en regionale) beveiligingsbedrijven in Biddinghuizen en vind je hier handige anti-inbraaktips.

De pluspunten van een eigen alarmsysteem in huis

 • Inbrekers breken minder snel in bij woningen met een alarm.
 • De alarmerende functie vergroot de kans dat inbrekers de benen nemen.
 • Je betaalt een lagere verzekeringspremie.
 • Een positieve uitwerking op het veiligheidsgevoel.
 • Eventueel kan het alarm gekoppeld worden aan de meldkamer.

alarmsysteem-biddinghuizen

Alarminstallatie Biddinghuizen laten aanleggen

Een alarmsysteem houdt in: een elektronisch mechanisme dat notificaties verstuurt bij onraad en inbraak. Bij een signalering gaat er een luid (of stil) alarm af en krijg je een melding op je smartphone. In veel gevallen is het woningalarm ondergebracht bij een meldkamer. De medewerker bekijkt wat er aan de hand is en neemt direct contact op met de contactpersonen (sleutelhouders). Zodra het alarm geverifieerd kan worden kunnen hulpdiensten met Prioriteit 1 ingeschakeld worden. Een professionele en goedkope alarminstallatie laten installeren in Biddinghuizen? In ons speciale stappenplan vertellen we je precies wat je moet doen.

Je woning uitrusten met een beveiligingssysteem

 1. Keuze maken voor detectoren en sensoren

  Loop eens een rondje door de woning en check op welke plekken de risico’s het grootst zijn. Daardoor kom je erachter welke toegangsplekken voorzien moeten worden van detectors. Betreffende inbraakdetectie zijn er verschillende soorten sensors: bewegingsmelders, waterdetectoren, beveiligingscamera’s, rookmelders, magneetcontacten, gasdetectoren.

 2. Selectie van soorten alarmen

  De meest bekende types zijn een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Bij een bekabeld huisalarm wordt alle verbonden met draden waardoor je altijd zeker bent van goede verbinding. Het draadloze alternatief heeft deze kabels niet nodig en is bijvoorbeeld heel geschikt voor bestaande bouw. De hybride mogelijkheid is een combinatie van beide.

 3. Kies alarmmeldingen

  We onderscheiden diverse type alarmeringen: de moderne systemen sturen een pushmelding naar je telefoon, maar je kunt ook kiezen voor lichtalarm, E-mail, SMS, geluidsalarm. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van doorschakeling van de alarmcentrale (PAC). Bij onraad nemen ze meteen contact op met jou. Desgewenst kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Vraag prijzen op bij installatiebedrijven

  Vul eerst jouw postcode in en geef aan wat je graag wilt laten plaatsen. Je ontvangt dan gratis en vrijblijvend tot 3 gratis offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Biddinghuizen en de directe omgeving.

 5. Installatieservice

  Het uitgekozen beveiligingsbedrijf plaatst het alarm op een geschikt moment op korte termijn. De beveiligingsspecialist legt precies uit hoe het systeem werkt. Je kunt nu ook de contactpersonen instellen die op de hoogte gesteld moeten worden bij abnormale gebeurtenissen.

Een goedkoop alarmsysteem kopen in Biddinghuizen?

Vergelijk tarieven van experts uit de regio

Keuzehulp: Soorten beveiligingssystemen

Een deel van de huizenbezitters in de gemeente Dronten houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Qua woningbeveiliging zijn er heel veel verschillende opties. Er zijn goedkope standaard modellen met enkel de noodzakelijke onderdelen. Je kunt ook kiezen voor dure en luxe producten inclusief buitensirene, meldkamer koppeling, camerabewaking, bewegingsmelders, afstandsbediening. Tevens zul je moeten kiezen voor een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. In het volgende stuk delen we daar meer info over.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloze alarminstallatie is doorgaans verbonden met een internetverbinding, de detectoren hebben een batterij. Er is geen bedrading nodig, je kunt het snel installeren en het is met name geschikt voor oudere woningen. Daarbij kan je het gemakkelijk verplaatsen en uitbreiden. Minpunten zijn dat batterijen leeg kunnen raken en dat het wat meer storingen kent.

 • Eenvoudig inschakelen, updaten en uitbreiden.
 • Een grotere kans op storingen.
 • Prijs inclusief montage: €675,00 tot ongeveer €1900,00.

Een vast kabel-alarmsysteem
Wanneer je kiest voor een bekabeld alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. Er zijn nauwelijks storingen, maar niet zo makkelijk aan te passen of uit te breiden. Bij gebouwen met een hogere beveiligingsklasse is het zelfs verplicht. Het onderhoud is minder complex, het is storingsongevoelig en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Zeer betrouwbaar, weinig storingen.
 • Minder flexibel ivm vaste kabels en router/modem.
 • Prijs inclusief installatie: €950,00 tot €1700,00.

Een flexibel en hybride alarmsysteem
Het hybride alarm biedt het beste van 2 werelden. Het heeft de betrouwbaarheid van een bekabeld systeem, en je kunt het gemakkelijk uitbreiden. Waar al kabels aangesloten zijn gebruik je bekabelde detectoren, op de plekken waar nog geen kabels liggen maak je gebruik van draadloze detectoren.

 • Betrouwbaar storingsongevoelig, gemakkelijk uit te breiden.
 • Minder aanbod en duurder.
 • Investering inclusief aanleggen: €1150,00 oplopend tot €2350,00.

Aanvullende opties huisbeveiliging

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met extra componenten en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. In het blok hierna sommen we enkele componenten op voor veilig wonen in Biddinghuizen.

 • Rookmelders: vroegtijdige detectie van rook in huis.
 • Sprinklerinstallatie: brandbeveiligingssysteem dat brand detecteert, signaleert en beheerst.
 • Gasmelder: neemt razendsnel gasconcentraties in de lucht waar.
 • Glasbreukmelder: slimme detector die reageert op het geluid van brekend glas.
 • Camerabeveiliging: je hebt je eigen beveiligingscamera beelden voor onderzoek.
 • Buitensirene: gaat af als het alarm getriggerd wordt en trekt veel aandacht.
 • Bewegingsmelder: detecteert bewegingen van ongenode gasten.
 • Meldkamer abonnement: 24/7 verbinding tussen je woning en de beveiligingscentrale.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een tag, druppel, ID, pas.
 • Koolmonoxidemelder: geeft alarm wanneer er te veel koolstofmonoxide in de lucht hangt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Biddinghuizen (februari 2024)

Het plaatsen van je eigen alarmsysteem is een mogelijkheid. Alleen, als je het laat plaatsen door een ervaren installatiebedrijf dan kan je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier gedaan wordt. In het overzicht hieronder bieden wij de adresgegevens van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Biddinghuizen. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als Cadxx en Alphavision. Of klik door voor bedrijven en installateurs in Wilsum, IJsselmuiden, Swifterbant en Marle.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tien tips om woninginbraak te verkleinen

Je kunt een inbraak nooit helemaal voorkomen. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. We geven 10 handige tips om de kans op inbraak in Biddinghuizen te verminderen. We bieden ook aanvullende informatie over Toegangscontrole.

 1. Breng goed hang- en sluitwerk op deuren en ramen aan.
 2. Let goed op de sloten van ramen en deuren.
 3. Voorkom dat je kostbaarheden in het zicht hebt liggen.
 4. Zet je containers of ladder weg of vast.
 5. Laat muziek aanstaan als je weggaat.
 6. Vraag de buren om een oogje in het zeil te houden.
 7. Kijk naar de mogelijkheden van Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorg voor afgeschermde social-media profielen.
 9. Berg je sleutels goed op, zowel binnen als buitenhuis.
 10. Beveilig je huis of pand met anti inbraak folie.

Kies voor een erkend beveiligingssysteem

De beste huisbeveiliging met alarmcentrale voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf Biddinghuizen vergelijken in februari 2024

In de provincie Provincie Flevoland kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven die je van dienst kunnen zijn bij het installeren van alarmen en bewakingscamera’s. Zij helpen jou met een innovatieve alarmdienst met eenvoudige bediening via de App. In potentie kunnen ze jou ook helpen met extra stukje toezicht dankzij hun meldkamer.

 • Verisure: Supersnelle meldkamer reageert binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: Toegang tot de woning middels een code of druppel.
 • Woonveilig: Direct een melding op je smartphone bij onraad.
 • V&S Beveiliging: Persoonlijk en altijd advies op maat.
 • SmartAlarm: Directe koppeling mogelijk met de meldkamer van Trigion.
 • Directveilig: Justitie erkend en BORG gecertificeerd beveiligingsbedrijf.
 • Smart home beveiliging: zoals de Ring, Google Nest en TP-Link, Bosch, D-Link, Foscam, EZVIZ & Yale, Hombli, Netamo, Eve, Arlo.

FAQ: vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Welke kosten komen kijken bij een alarmsysteem installeren in Biddinghuizen?

De kosten van een goed alarmsysteem in Biddinghuizen voor thuis liggen gemiddeld gezien tussen de €500,00 en €1300,00. De precieze prijs hangt af van welk alarm je kiest, de additionele services zoals meldkamer koppeling en camera’s of koolmonoxidemelder, het aantal kamers, en garantietermijn.

Kan ik kiezen voor een abonnement met alarmcentrale?

Als het alarm een signaal opvangt bekijkt de medewerker of er iets aan de hand is en welke hulpdiensten eventueel ingeschakeld moeten worden. De medewerker van de meldkamer belt meteen de contactpersonen (sleutelhouders) Bij een noodsituatie Met Live View hebben politie en andere hulpdiensten snel zicht op de situatie. De onkosten van een huisalarm met meldkamer abonnement variëren tussen de €22,50 en €40,00 per 4 weken.

Welke melding krijg ik bij een inbraak?

Bij verdachte omstandigheden kun je geïnformeerd worden op meerdere kanalen. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een pushmelding op je smartphone. Je kunt eventueel ook kiezen voor SMS, lichtalarm, e-mail, doorschakeling naar meldkamer. Indien je het stille alarm aanzet zal de indringer niets horen, waardoor de inbreker op heterdaad betrapt kan worden.

Wat zijn de pluspunten van camerabeveiliging?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Het maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat deze video’s goed bewijsmateriaal zijn. De meest betaalbare keuze is een combinatie van basis camera’s, vanaf €225,00 per camera. Liever haarscherp beeld om geen enkel detail te missen (zoals gezichten)? In dat geval adviseren we een HD IP camera voor €500,00 per camera. Indien gewenst geplaatst door de beveiligingsadviseur Biddinghuizen.


Postcodegebied: 8256

Plaats een reactie