Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem De Zilk

Met een alarmsysteem in De Zilk verklein je de kans op een inbraak aanzienlijk. Er vinden per jaar flink wat inbraken plaats in deze gemeente. Een alarminstallatie maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers, kan je direct laten koppelen aan de meldkamer en geeft je 24/7 een gerust gevoel. Eveneens kun je erop rekenen dat het huisalarm je informeert bij een gaslek, vuur, rook of lekkage. Met onze speciale keuzehulp doorzoek je praktische details over de meest populaire systemen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. Als laatste check je op deze pagina landelijke en lokale beveiligingsbedrijven in De Zilk en vind je slimme tips tegen inbraak.

De pluspunten van een eigen alarmsysteem in huis

 • Een zichtbaar alarm heeft een duidelijke preventieve werking.
 • Het vergroot de kans om inbrekers te arresteren.
 • Lagere verzekeringspremie.
 • Het hele jaar door een veilig gevoel binnen- en buitenhuis.
 • Koppel je systeem aan een meldkamer.

alarmsysteem-de-zilk

Alarminstallatie De Zilk aanleggen

Een alarmsysteem is een beveiligingssysteem dat via sensoren een alarm geeft bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties. Bij een verdachte poging zal het alarm worden geactiveerd en volgt er meestal een push melding op je telefoon. In veel gevallen is het woningalarm rechtstreeks verbonden met de meldkamer. Een specialist bekijkt de situatie en belt direct de betrokken klant. Bij een noodgeval kunnen zij hulpdiensten supersnel inschakelen. Snel een goedkope alarminstallatie laten installeren in De Zilk? In dit handige stappenplan leggen we stap voor stap uit hoe dit werkt.

Beveiligingssysteem in mijn huis laten installeren

 1. Locatie van detectoren en sensoren

  Maak foto’s en een schets van de plattegrond van het huis en achterhaal waar de zwakke plekken liggen. Daardoor kom je erachter welke risicovolle plekken beveiligd moeten worden met een detector / sensor. Als we het hebben over inbraakdetectie zijn er verschillende soorten sensors: glasbreuksensoren, gasdetectoren, rookmelders, beveiligingscamera’s, waterdetectoren, magneetcontacten.

 2. Selectie van soorten alarmen

  De meest bekende types zijn een bedraad, draadloos of hybride alarmsysteem. Bij een bekabeld woningalarm worden alarm en detectoren onderling met kabels verbonden zodat het bijna niet te saboteren is. Een kabelvrij systeem (draadloos) heeft geen bedrading nodig en kan overal worden geïnstalleerd. Een hybride product een combinatie van draadloos en bekabeld.

 3. Welke alarmmeldingen wil je krijgen?

  We differentiëren allerlei alarmmeldingen: de nieuwste systemen geven een melding op je telefoon. Andere opties zijn: lichtalarm, SMS, telefonische oproep, geluidsalarm. Vaak kan je optioneel kiezen voor doorschakeling met de de Particuliere alarmcentrale PAC. Bij een geverifieerd alarm kunnen zij de politie inschakelen. Mogelijk heeft een stil alarm ook zeker toegevoegde waarde.

 4. Offertes vergelijken

  Voer jouw postcode en huisnummer in en geef jouw wensen zo specifiek mogelijk door. Je krijgt dan kosteloos verschillende offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in De Zilk.

 5. Installatieservice

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf komt het systeem plaatsen op een dag en tijdstip dat het jou schikt. De woningbeveiliger legt precies uit hoe je het moet bedienen. Je kunt nu ook de contactpersonen ingeven die gebeld moeten worden bij calamiteiten.

Een goedkoop alarmsysteem kopen in De Zilk?

Bekijk actuele prijzen bij experts uit jouw regio

Keuzehulp: Wat is het beste beveiligingssysteem voor mij?

Steeds meer woningen in de gemeente Noordwijk hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Er zijn veel verschillende type systemen voor woningbeveiliging. Je kunt kiezen voor een standaard systeem met enkel de noodzakelijke onderdelen. Er zijn ook luxe beveiligingssystemen die beschikken over camerabewaking, rookmelders, afstandsbediening, meldkamer koppeling, buitensirene. Tevens moet je een keuze maken uit een draadloos, bedraad of hybride oplossing. In het volgende stuk delen we daar meer info over.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloze alarminstallatie is een installatie zonder bekabeling, en sensoren die uitgerust zijn met batterijen. De installatie gaat eenvoudig en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Daarbij kan je het gemakkelijk verplaatsen en uitbreiden. Aandachtspunten zijn dat batterijen niet eeuwig meegaan en dat het wat minder betrouwbaar is dan een bedraad systeem.

 • Geen bedrading nodig en dus geschikt voor bestaande bouw.
 • Soms instabiel bij grotere afstanden.
 • Tarief inclusief montage: €750,00 tot wel €1350,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
Bij een volledig bekabeld alarm wordt een systeem opgezet waarbij alles met kabels wordt verbonden. Het is de meest betrouwbare keuze, maar niet zo makkelijk aan te passen of uit te breiden. Bij de hogere risicoklasse wordt dit zelfs verplicht gesteld. Het is gemakkelijker in onderhoud, ze kunnen bijna niet gesaboteerd worden en jij hoeft je niet druk te maken over lege batterijen (220V).

 • Geen last van storingen buitenaf.
 • Minder geschikt voor de bestaande bouw.
 • Onkosten inclusief installatie: €1300,00 tot +/- €1900,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een combinatie van een draadloos en bekabeld alarm. Het heeft de betrouwbaarheid van een bekabeld systeem, maar je hoeft niet op elke plek bedrading nodig. Waar al kabels aangesloten zijn neem je de bedrade sensoren, waar nog geen kabels getrokken zijn maak je gebruik van draadloze sensoren.

 • Betrouwbaar systeem, eenvoudig uitbreiden met draadloze componenten.
 • Er is minder keuze en de prijzen liggen hoger.
 • Prijzen inclusief aanleggen: €1350,00 tot €2900,00.

Aanvullende opties huisbeveiliging

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief aanvullende componenten en slimme beveiliging voor nog meer gemak. In het stukje hieronder sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in De Zilk.

 • Rookmelders: waarschuwt bij het ontstaan van brand.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch inschakelen bij brand.
 • Gasmelder: detecteert gaslekken en gaskranen die niet dichtgedraaid zijn.
 • Glasbreukmelder: slim apparaat dat glasbreuk tot op 9 meter hoogte herkent.
 • Camerabeveiliging: beveiligingscamera’s hebben een afschrikeffect en en helpen dader identificeren.
 • Buitensirene: produceert een geluid dat op grote afstand te horen is.
 • Bewegingsmelder: zorgt dat het alarm afgaat bij beweging rondom huis.
 • Meldkamer abonnement: beveiligers kunnen live schakelen naar jouw woning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging middels een tag, pas, ID, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: geeft alarm wanneer er te veel koolstofmonoxide in de lucht hangt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in De Zilk (juli 2024)

Het behoort tot de opties om zelf een systeem aan te leggen. Alleen, als je het uitbesteed aan een erkend installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het allemaal op de juiste manier geplaatst wordt. In de bijgaande tabel tonen wij de namen en adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in De Zilk. Zij werken met gangbare merken als Nedis en Security Center. Je kunt ook doorklikken naar bedrijven en leveranciers in Noordwijkerhout, Voorhout, Sassenheim en Lisserbroek.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Preventietips om woninginbraak te voorkomen

Iedere woning is inbraakgevoelig. Maar je kunt de kans wel verkleinen. We delen populaire tips om de mogelijkheden voor inbraak in De Zilk te verkleinen. We bieden ook aanvullende informatie over Meldkamer.

 1. Zorg dat je ramen en deuren zijn afgesloten met goed hang- en sluitwerk.
 2. Doe voordat je weggaat de ramen en deuren dicht.
 3. Laat nooit waardevolle spullen in het zicht liggen.
 4. Zorg voor voldoende buitenverlichting.
 5. Werk met tijdschakelaars voor de binnenverlichting.
 6. Vraag buren of ze wat extra willen opletten wanneer jij weg bent.
 7. Start een eigen groep voor Whatsapp buurtpreventie.
 8. Vertel niet op Facebook of Instagram dat je op vakantie bent.
 9. Verberg je sleutels niet onder de mat.
 10. Koop anti-inbraakfolie en breng dit aan op inbraakgevoelige ramen.

Beveiligingssysteem laten installeren?

Kies voor een alarmcentrale bij je huisbeveiliging voor een veilig gevoel in en om het huis.

Beveiligingsbedrijf De Zilk vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Zuid-Holland onderscheiden we enkele beveiligingsbedrijven die volledig gespecialiseerd zijn in het installeren van alarminstallaties en bewakingscamera’s. Deze firma’s staan garant voor een zeer veilige alarmdienst die je vanuit een App op je telefoon kunt beheren. Steeds vaker heb je de keuze voor een bemande meldkamer.

 • Verisure: Speciale SOS-knop voor noodgevallen.
 • Feenstra.com: Heel eenvoudig te bedienen met de eigen App.
 • Woonveilig: Eenvoudig zelf monteren, inclusief noodstroomvoorziening voor circa 8 uur.
 • V&S Beveiliging: A-merk beveiligingsapparatuur met laagste prijsgarantie.
 • SmartAlarm: Altijd op de hoogte d.m.v. de speciale App (met Trigion meldkamer).
 • Directveilig: Justitie erkend en BORG gecertificeerd beveiligingsbedrijf.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Ring, Google Nest en TP-Link, D-Link, Foscam, Somfy, EZVIZ & Hombli, Eve, Netamo, Eufy, Arlo.

FAQ met vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Welke prijzen hanteren ze voor een alarmsysteem installeren in De Zilk?

De kosten van een volledig alarmsysteem in De Zilk voor thuis liggen tussen de €475,00 en €925,00. De normale prijs is afhakelijk van het type systeem (draadloos of bedraad), het aantal extra opties zoals camera’s of CO2 melder, het aantal kamers, en het bedrijf dat de installatie verricht.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Wanneer er een melding binnenkomt wordt er in de alarmcentrale gekeken wat de actuele status is en of hulpdiensten moeten worden benaderd. De centralist neemt meteen contact op met de bewoners Bij een geverifieerde alarmmelding Door gebruik te maken van Live View hebben politie en andere hulpdiensten snel zicht op de situatie. De investering in een alarm met meldkamer abonnement liggen tussen de €12,50 en +/- €30,00 per maand.

Krijg ik een melding als er wordt ingebroken?

Bij een signalering kan je op diverse manieren een melding krijgen. Voorbeelden van alarmmeldingen zijn o.a. een hard geluidsalarm (sirene) of een notificatie op je telefoon. Andere beschikbare meldingen zijn: doorschakeling naar meldkamer, lichtalarm, SMS, telefonische oproep. In het geval van een stil alarm is er geen hoorbaar alarm voor de indringer, maar worden bewoners (en eventueel de meldkamer) wel op de hoogte gesteld.

Wat zijn de voordelen van camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Het ontmoedigt inbrekers en de pakkans is een stuk groter omdat je gezichten en kentekens kunt herkennen. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een combinatie van basis camera’s, vanaf €250,00 per aansluiting. Liever een oplossing met HD-beelden zodat je ook belangrijke details als gezichten kunt terugzien? Maak dan de keuze voor een HD IP camera vanaf €600,00 per unit. Je kunt dit eenvoudig laten plaatsen door de beveiligingsadviseur De Zilk.


Postcodegebied: 2190, 2191

Plaats een reactie