Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem s-Hertogenbosch

Door te kiezen voor een alarmsysteem in s-Hertogenbosch beveilig je jouw woning, bezittingen en je gezin. In deze gemeente zijn er jaarlijks behoorlijk wat woninginbraken. Een eigen alarminstallatie zal inbrekers direct afschrikken, zal een signaal versturen bij inbraakdetectie en realiseert een veilig gevoel wanneer je in de huis verblijft. Daarnaast signaleert een huisalarm ook bij rook, brand, een gaslek of lekkage. Middels onze uitgebreide keuzehulp check je populaire details over de soorten systemen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. Afsluitend bieden we op deze site bekende (lokale en regionale) beveiligingsbedrijven in s-Hertogenbosch en check je praktische inbraakpreventietips.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Het heeft een aantoonbare afschrikkende werking.
 • Een luid alarm jaagt inbrekers sneller de deur uit.
 • Lagere verzekeringspremie.
 • Een maximaal gevoel van veiligheid.
 • Directe opvolging van een meldkamer.

alarmsysteem-s-hertogenbosch

Alarminstallatie s-Hertogenbosch laten installeren

Omschrijving van een alarmsysteem: een elektronisch detectiesysteem dat een signaal geeft bij onraad en inbraak. Bij detectie gaat vaak een luid alarm af en krijg je meteen melding op je smartphone. Steeds vaker wordt het woningalarm aangesloten op de meldkamer. De medewerker van de meldkamer volgt de situatie meteen op en probeert contact te leggen met de betrokken klant. Bij brand, inbraak of een overval kunnen eventueel direct de hulpdiensten gealarmeerd worden. Wil jij mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in s-Hertogenbosch? In het onderstaande stappenplan leggen we precies uit hoe dit werkt.

Beveiligingssysteem in mijn woning laten installeren

 1. Plek van sensoren en detectoren kiezen

  Maak een goede analyse van de woning en controleer waar de inbraakkansen aannemelijk zijn. Met deze informatie ontdek je welke deuren, ramen, hoeken en kozijnen meegenomen moeten worden qua sensoren / detectoren. Met betrekking tot inbraakdetectie zijn er meerdere sensors: rookmelders, magneetcontacten, beveiligingscamera’s, glasbreuksensoren, bewegingsmelders, gasdetectoren.

 2. Kies het type alarm

  De top 3 mogelijkheden zijn een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Bij de bekabelde optie wordt alle verbonden met draden wat in de basis zorgt voor een stabiel en betrouwbaar geheel. Een wireless (draadloos) systeem heeft geen bedrading nodig en kent een eenvoudige installatie. De hybride mogelijkheid werkt met een combinatie van bekabelde en wireless aspecten.

 3. Alarmmeldingen

  Er zijn diverse type alarmeringen: een melding via een smartphone App, geluidsalarm, E-mail, SMS, telefonische oproep. Een interessante keuze is doorschakeling van een speciale meldkamer (PAC). Je woning staat altijd onder controle van beveiligers. Om de pakkans te vergroten kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Prijzen vergelijken

  Voer jouw postcode en huisnummer in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Je ontvangt binnen korte tijd diverse offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in s-Hertogenbosch.

 5. Installatie en in werking stelling

  Een beveiligingsbedrijf komt langs om het systeem aan te leggen binnen een korte periode. De medewerker demonstreert hoe je het aan- en uitschakelt. De eigenaar kan tevens 1 of meerdere contactpersonen opgeven waarnaar een signaal wordt gestuurd bij verdachte omstandigheden.

Een betrouwbaar alarmsysteem kopen in s-Hertogenbosch?

Vergelijk tarieven van beveiligingsbedrijven in direct regio

Advies: Welk beveiligingssysteem wordt aangeraden?

Heel veel mensen in de gemeente s-Hertogenbosch houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Elk huis moet qua woningbeveiliging op een andere manier worden ingericht. Men kan gaan voor een aantrekkelijk instapmodel met enkel noodzakelijke functies. Maar je kunt ook kiezen voor extra functies zoals rookmelders, bewegingsmelders, buitensirene, afstandsbediening, meldkamer koppeling. Daarnaast dien je een keuze te maken uit een bekabeld, draadloos of gecombineerd hybride installatie. Hieronder zetten we het e.e.a. verder uiteen.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloze alarminstallatie is vaak verbonden met het WiFi netwerk, en sensors die werken op batterij-power. Het is eenvoudig aan te leggen en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Als laatste is het flexibel en kan je het eenvoudig verplaatsen of uitbreiden. Aandachtspunten zijn dat er soms nieuwe batterijen in moeten en dat sensoren soms verbindingsproblemen hebben.

 • Relatief goedkoop en makkelijk te plaatsen.
 • Soms instabiel bij grotere afstanden.
 • Prijs inclusief montage: €675,00 tot €1550,00.

Een vast kabel-alarmsysteem
Wanneer je gaat voor een bekabeld alarm zijn alle onderdelen verbonden via kabels. Het is een betrouwbaar systeem, maar is niet zo flexibel en makkelijk aanpasbaar. Bij hogere risicoklasse van bedrijven en woningen wordt dit gezien als een verplichting. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, ze kunnen bijna niet gesaboteerd worden en je bent niet afhankelijk van batterijen (i.v.m. stroomnet).

 • Zeer betrouwbaar, weinig storingen.
 • De installatie is een stuk duurder.
 • Prijs inclusief installatie: €1150,00 tot +/- €1650,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mix tussen beide bovengenoemde mogelijkheden. De basis is een bekabelde alarminstallatie, je kunt het uitbreiden met draadloze modules. Waar al kabels getrokken zijn installeer je bekabelde onderdelen, op de plekken waar nog geen kabels liggen kan je kiezen voor draadloze onderdelen.

 • Betrouwbaar storingsongevoelig, gemakkelijk uit te breiden.
 • Het aanbod is een stuk kleiner.
 • Prijs inclusief aanleggen: €1950,00 tot en met €2550,00.

Alternatieve opties huisbeveiliging

Indien gewenst kan je het basisalarm aanvullen met verschillende extra opties en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. Onderstaand sommen we enkele componenten op voor veilig wonen in s-Hertogenbosch.

 • Rookmelders: waarschuwt bij het ontstaan van brand.
 • Sprinklerinstallatie: compleet autonoom blussysteem bij vuurdetectie.
 • Gasmelder: herkent specifieke gassen zoals aardgas, butaan, propaan of LPG.
 • Glasbreukmelder: slim apparaat dat glasbreuk tot op 9 meter hoogte herkent.
 • Camerabeveiliging: altijd zicht op je persoonlijke spullen met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: gaat af als het alarm getriggerd wordt en trekt veel aandacht.
 • Bewegingsmelder: detecteert bewegingen van ongenode gasten.
 • Meldkamer abonnement: altijd professionele begeleiding en ondersteuning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging middels een pincode, tag, pas, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: de CO2 meter geeft direct inzicht.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in s-Hertogenbosch (juli 2024)

Het behoort tot de opties om zelf een systeem aan te leggen. Alleen, ga je voor een erkend installatiebedrijf dan weet je zeker dat je huis goed beveiligd wordt. In de onderstaande tabel check je namen plus adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in s-Hertogenbosch. Zij kunnen je helpen met merken zoals Lampertz en De Raat. Of bekijk bedrijven en leveranciers in Heusden, Vught, Loon op Zand en Waalwijk.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tien tips om woninginbraak te verkleinen

Iedere woning is inbraakgevoelig. Alleen, je kunt wel preventieve maatregelen treffen. We bieden populaire tips om de mogelijkheden voor inbraak in s-Hertogenbosch te limiteren. Je kunt ook meer info bekijken over Meldkamer.

 1. Breng goed hang- en sluitwerk op deuren en ramen aan.
 2. Beveilig de achterdeur en klepramen goed.
 3. Voorkom dat je kostbaarheden in het zicht hebt liggen.
 4. Denk aan de ingang via de achtertuin.
 5. Zorg dat de woning er altijd bewoond uitzien.
 6. Vraag buren of ze wat extra willen opletten wanneer jij weg bent.
 7. Kijk of je kunt deelnemen aan de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Voorkom posts over je vakantie op social media.
 9. Verstop sleutels niet onder de deurmat of in de pot van een plant.
 10. Beveilig je huis of pand met anti inbraak folie.

Een professioneel beveiligingssysteem voor thuis

Kies voor professionele huisbeveiliging met meldkamer en ga weer met een veilig gevoel op pad

Beveiligingsbedrijf s-Hertogenbosch vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Noord-Brabant leveren meet beveiligingsbedrijven service en diensten met veel kennis over het plaatsen van een veilig alarm met bewakingscamera’s. Zij helpen jou met een ingenieuze alarmdienst die je vanuit een App op je telefoon kunt beheren. Steeds vaker werken zij met een eigen meldkamer.

 • Verisure: Alarmcentrale 24/7 bereikbaar, reactie binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: Beveiligd tegen sabotage en hacken met eigen App.
 • Woonveilig: Huisdiervriendelijk, gemakkelijk uitbreidbaar en zelf te plaatsen.
 • V&S Beveiliging: Gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en volledig draadloos.
 • SmartAlarm: Eenvoudig te koppelen aan de Trigion meldkamer.
 • Directveilig: Installatie en service door vakmensen.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Ring, Google Nest en EZVIZ, TP-Link, Somfy, Bosch, D-Link + Eve, Yale, Hombli, Eufy, Arlo.

De meest gestelde vragen over inbraakbeveiliging (FAQ)

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in s-Hertogenbosch?

De kosten van een veilig alarmsysteem in s-Hertogenbosch voor thuis liggen gemiddeld gezien tussen de €525,00 en €850,00. De offerteprijs hangt af van het type alarm, de extra opties zoals meldkamer koppeling en camera’s of koolmonoxidemelder, het aantal ruimtes, en het jaarlijkse onderhoud.

Wat is het voordeel van een meldkamer contract?

Bij beweging, glasbreuk of rook zal een beveiligingsmedewerker direct bekijken wat er aan de hand is en wie er ingeschakeld moet worden. Een professional belt direct de bewoners of andere contactpersonen Bij een noodsituatie Door gebruik te maken van Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met camerabeelden. De prijzen van een inbraaksysteem met meldkamer abonnement variëren tussen de €15,00 & €30,00 per maand.

Krijg ik een melding als er wordt ingebroken?

Bij onraad ontvang je op diverse manieren een signaal. Veel gekozen alarmmeldingen zijn een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een signaal per telefoon (App). Je kunt eventueel ook kiezen voor lichtalarm, telefonische oproep, e-mail, SMS. Geeft jij de voorkeur aan een stil alarm, dan zal een indringer niet weten dat hij gesnapt is waardoor de pakkans een stuk groter is.

Wat is het voordeel van camerabeveiliging?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Het schrikt inbrekers af en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat deze video’s goed bewijsmateriaal zijn. Een goedkope optie is een mix van enkele losse camera’s, vanaf €175,00 per unit. Liever maximale veiligheid met HD camera’s om zelfs de meest kleine details te kunnen opmerken? Plaats dan een HD IP camera, verkrijgbaar v.a. €575,00 per camera. Optioneel geplaatst door een erkend beveiligingsadviseur s-Hertogenbosch.


Postcodegebied: 5200, 5201, 5202, 5203, 5211, 5212, 5213, 5215, 5216, 5221, 5222, 5223, 5224, 5231, 5232, 5233, 5234, 5235, 5236, 5237, 5246

Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie