Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Geffen

Dankzij de installatie van een alarmsysteem in Geffen beveilig je jouw huis, kantoor, garage of schuur tegen inbraak. Ieder jaar zijn er in de gemeente tientallen woninginbraken. Een eigen alarminstallatie heeft een preventieve werking, kan je direct laten koppelen aan de meldkamer en heeft soms een positief effect op de verzekeringskosten. Evenzeer waarschuwt een huisalarm ook bij brand, rook of een gaslek. In de praktische keuzehulp check je populaire info over de diverse systemen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. Ook doorzoek je op dit platform bekende installatiebedrijven en beveiligingsbedrijven in Geffen en kan je aan de slag met anti-inbraaktips.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Inbrekers breken minder snel in bij woningen met een alarm.
 • De sirene jaagt inbrekers de deur uit.
 • Korting op de verzekeringspremie.
 • Hoger gevoel van veiligheid.
 • Diverse systemen kunnen worden aangesloten op een meldkamer.

alarmsysteem-geffen

Alarminstallatie Geffen aanleggen

Een alarmsysteem is een elektrisch systeem dat een (stil) alarm afgeeft bij gevaarlijke gebeurtenissen. Bij beweging gaat vaak een sirene af en volgt er meestal een push melding op je telefoon. Als extra optie is het woningalarm direct verbonden met een controle- / meldkamer. De operator bekijkt de situatie en belt direct de afgesproken waarschuwingsadressen. Bij een geverifieerde alarmmelding kunnen hulpdiensten met Prioriteit 1 ingeschakeld worden. Snel een goedkope alarminstallatie laten installeren in Geffen? In het onderstaande stappenplan geven we tips en leggen we alles uit.

Het laten aanleggen van een beveiligingssysteem in huis

 1. Plek van sensoren en detectoren kiezen

  Zorg voor een goed beeld van het huis en controleer waar de inbraakkansen aannemelijk zijn. Met deze informatie ontdek je welke deuren, ramen, hoeken en kozijnen meegenomen moeten worden qua sensoren / detectoren. M.b.t. inbraakdetectie zijn er meerdere sensors: beveiligingscamera’s, rookmelders, magneetcontacten, waterdetectoren, glasbreuksensoren, bewegingsmelders.

 2. Kies het soort alarm

  De meest gekozen soorten zijn een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij de bekabelde optie is de installatie grotendeels verbonden met kabels zodat het heel storingsongevoelig is. Het draadloze alternatief heeft geen kabels nodig en sluit je heel gemakkelijk aan. Een hybride oplossing is een mix van zowel bedrade als draadloze items.

 3. Type alarmering

  Er zijn meerdere type alarmen: populair is de melding op je telefoon, maar ook E-mail, telefonische oproep, lichtalarm, SMS. Tegen betaling kan je ook kiezen voor doorschakeling met de de meldkamer (PAC). Zij kijken standaard mee met meldingen. Desgewenst heeft een stil alarm ook zeker toegevoegde waarde.

 4. Vergelijk bedrijven & offertes

  Vul jouw adres in en kies wat je wilt laten installeren. Vervolgens ontvang je binnen een paar dagen meerdere offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Geffen en de gemeente.

 5. Installatie en uitleg

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf plaatst het alarm op de gekozen dag. De beveiligingsspecialist hoe je het systeem in werking stelt. Ook kan je gegevens (van jezelf en bijv. familie) inprogrammeren die een notificatie ontvangt zodra het alarm afgaat.

Een erkend alarmsysteem kopen in Geffen?

Vergelijk tarieven van vakmannen uit de buurt

Keuzehulp: Wat is het meest geschikte beveiligingssysteem?

Steeds meer woningen in de gemeente s-Hertogenbosch gaan voor zekerheid met alarmbeveiliging. Elk huis moet qua woningbeveiliging op een andere manier worden ingericht. Je kunt kiezen voor een standaard systeem met enkel de noodzakelijke onderdelen. Je kunt ook kiezen voor uitgebreide en complexe installaties met buitensirene, rookmelders, camerabewaking, afstandsbediening, bewegingsmelders. Tevens moet je een keuze maken uit een bekabeld, draadloos of gecombineerd hybride installatie. Hierna bespreken we de voordelen en nadelen.

100% draadloos alarm
Een draadloze alarminstallatie werkt op basis van radiogolven, en sensors die werken op batterij-power. Het is makkelijk aan te leggen en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Daarbij ben je hiermee zeer flexibel en kan je het systeem later makkelijk uitbreiden. Negatieve aspecten zijn dat batterijen op kunnen raken en dat sensoren soms verbindingsproblemen hebben.

 • Geen bedrading nodig en dus geschikt voor bestaande bouw.
 • Een grotere kans op storingen.
 • Prijzen inclusief montage: €675,00 tot ongeveer €1600,00.

Een alarmsysteem met kabels
Wanneer je kiest voor een bekabeld alarm gaat de communicatie tussen sensoren en alarmcentrale via vaste kabels. Het is een betrouwbaar systeem, maar is niet zo flexibel en makkelijk aanpasbaar. Bij gebouwen met een hogere beveiligingsklasse is dit vaak een randvoorwaarde. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, het is storingsongevoelig en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Geen last van storingen buitenaf.
 • Na installatie minder makkelijk uit te breiden.
 • Investering inclusief installatie: €950,00 oplopend tot €1600,00.

Een flexibel en hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een mengeling van de eerder genoemde opties. De betrouwbaarheid is hoog, maar je hoeft niet op elke plek bedrading nodig. Op plekken waar al bedrading ligt kies je voor bedrade sensors, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen doe je het met de draadloze onderdelen.

 • De voordelen van een draadloos en bekabeld systeem.
 • Minder aanbod en duurder.
 • Prijs inclusief aanleggen: €1550,00 oplopend tot €2300,00.

Aanvullende opties huisbeveiliging

Indien gewenst kan je het basisalarm aanvullen met diverse extra mogelijkheden en slimme beveiliging voor extra comfort. In de lijst hieronder vind je meer informatie over veilig wonen in Geffen.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners en eventueel contactpersonen elders bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch brandblussysteem dat een brand blust.
 • Gasmelder: herkent onder andere aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: ideaal wanneer je huisdieren hebt die vrij rondlopen door de woning.
 • Camerabeveiliging: systeem van verschillende beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: effectief hulpmiddel om een inbreker te verjagen.
 • Bewegingsmelder: maakt gebruik van een infrarood signaal om beweging in huis te detecteren.
 • Meldkamer abonnement: beveiligers kunnen live schakelen naar jouw woning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door middel van een druppel, pas, ID, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: altijd bewust van het binnenklimaat.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Geffen (juli 2024)

Wie handig is kan zelf zijn alarmsysteem installeren. Echter, wanneer je dit laat doen door een speciaal installatiebedrijf dan weet je zeker dat je huis goed beveiligd wordt. In de bijgaande tabel delen wij namen plus adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Geffen. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als Omron en Menvier. Of klik door voor verkooppunten en leveranciers Nistelrode, Nuland, Haren en Heesch.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips om woninginbraak te voorkomen

Een inbraak is nooit helemaal te ondervangen. Maar je kunt de kans wel verkleinen. We bieden praktische tips om de kans op inbraak in Geffen te limiteren. Je kunt ook meer info bekijken over Hybride alarmsysteem.

 1. Zorg dat je ramen en deuren zijn afgesloten met goed hang- en sluitwerk.
 2. Let goed op de sloten van ramen en deuren.
 3. Zorg dat er geen kostbaarheden zichtbaar zijn van buitenaf.
 4. Zorg dat er geen beklimbare spullen bij de woning staan.
 5. Laat muziek aanstaan als je weggaat.
 6. Laat een slimme deurbel installeren.
 7. Start een eigen groep voor Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorg voor afgeschermde social-media profielen.
 9. Laat nooit onbekenden binnen in een appartementsgebouw.
 10. Anti-inbraakfolie zorgt ervoor dat het raam niet uiteenvalt bij een breuk.

Kies voor een beveiligingssysteem

Kies voor een alarmcentrale bij je huisbeveiliging voor een gerust gevoel

Beveiligingsbedrijf Geffen vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Noord-Brabant onderscheiden we enkele beveiligingsbedrijven met veel kennis over het aanleggen van een professioneel alarm met bewakingscamera’s. Deze ondernemingen bieden een zeer veilige alarmdienst welke je 24/7 via een App kunt beheren. In veel gevallen kan jij hier ook terecht voor een koppeling met hun eigen particuliere meldkamer.

 • Verisure: Eigen meldkamer reageert binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: REQ gecertificeerde beveiligingssystemen.
 • Woonveilig: Modulair systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • V&S Beveiliging: Overal ter wereld toegang tot uw alarmsysteem met de Gratis App.
 • SmartAlarm: Koppel je SmartAlarm alarmsysteem met de meldkamer van Trigion.
 • Directveilig: Altijd geplaatst door een BORG erkende monteur.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Ring, Google Nest en EZVIZ, Somfy, Bosch, Foscam, D-Link & Hombli, Netamo, Eve, Eufy, Arlo.

FAQ: vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Welke tarieven gelden voor een alarmsysteem installeren in Geffen?

De kosten van een volledig alarmsysteem in Geffen voor thuis liggen je tussen de €400,00 en €1475,00. De exacte prijs wordt beïnvloed door het type alarm, het aantal extra opties zoals een beveiligingscamera of brandmelder, het soort woning, en het onderhoudscontract.

Kan ik kiezen voor een abonnement met alarmcentrale?

Bij brand, inbraak of glasbreuk bekijkt de centralist direct wat er gaande is en welke hulpdiensten eventueel ingeschakeld moeten worden. De beveiliger neemt meteen contact op met de bewoners Bij een noodsituatie D.m.v. Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met camerabeelden. De extra kosten van een beveiligingssysteem met meldkamer abonnement variëren tussen de €12,50 en +/- €47,50 per maand.

Hoe krijg ik een melding bij een inbraak?

Bij een ongewone beweging krijg je direct een melding. Veel gekozen alarmmeldingen zijn een sirene (een luid geluidsalarm) of een notificatie op je telefoon. Alternatieven zijn o.a.: e-mail, telefonische oproep, SMS, lichtalarm. Als je een stil alarm laat installeren is er geen hoorbaar alarm voor de indringer, waardoor de inbreker op heterdaad betrapt kan worden.

Waarom het systeem uitbreiden met camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera kan heel veel effect hebben. Camera’s die in het zicht hangen voorkomen insluipers en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat de beelden als bewijsmateriaal dienen. Bij een beperkt budget kun je denken aan een dome/bullet camera vanaf €225,00 per unit. Heb je liever een oplossing met HD-beelden zodat je ook belangrijke details als gezichten kunt terugzien? Maak dan de keuze voor een HD IP camera voor €600,00 per aansluiting. Gemakkelijk te plaatsen door de beveiligingsadviseur Geffen.


Postcodegebied: 5386

Plaats een reactie