Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Heesch

Dankzij de installatie van een alarmsysteem in Heesch beveilig je jouw woning, bezittingen en je gezin. Ieder jaar zijn er in deze gemeente flink wat woninginbraken. Zo’n alarminstallatie heeft een afschrikkende werking, kan je laten koppelen aan de meldkamer en geeft je meer gemoedsrust. Eveneens kun je erop rekenen dat het huisalarm je informeert bij lekkage, brand, rookontwikkeling en lekkage. Middels onze uitgebreide keuzehulp vind je uitgebreide informatie over de systemen waar je uit kunt kiezen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. Als laatste bekijk je op deze site bekende (lokale en regionale) beveiligingsbedrijven in Heesch en vind je hier handige anti-inbraaktips.

Waarom kiezen voor een alarmsysteem in huis?

 • Inbrekers breken minder snel in bij woningen met een alarm.
 • Het vergroot de kans om inbrekers te arresteren.
 • Korting op de verzekeringspremie.
 • Meer gemoedsrust voor de bewoners.
 • Mogelijkheid tot het afsluiten van een meldkamer-abonnement.

alarmsysteem-heesch

Alarminstallatie Heesch laten aanleggen

Een alarmsysteem kan je het beste omschrijven als een beveiligingssysteem dat dankzij detectoren een alarm genereert bij een abnormale gebeurtenis of calamiteit. Bij verdachte omstandigheden wordt het alarm getriggerd en krijg je in de app of per sms een melding. In veel gevallen wordt het woningalarm opgenomen in het netwerk van een meldkamer. Een agent bekijkt de situatie en neemt direct contact op met de klant (de bewoner). Bij een noodsituatie worden opvolgdiensten zoals brandweer of politie ingeschakeld. Snel een goedkope alarminstallatie laten installeren in Heesch? In het onderstaande stappenplan geven we tips en leggen we alles uit.

Een beveiligingssysteem in huis laten aanleggen

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Loop eens een rondje door de woning en ontdek zo waar inbrekers de woning kunnen binnendringen. Aan de hand hiervan ontdek je welke toegangsplekken minimaal speciale sensoren / detectoren ontvangen. Als het gaat om inbraakdetectie kan je kiezen voor diverse soorten sensors: magneetcontacten, bewegingsmelders, waterdetectoren, gasdetectoren, beveiligingscamera’s, glasbreuksensoren.

 2. Selecteer een type alarm

  De meest gekozen soorten zijn een bedraad, draadloos of hybride alarmsysteem. Bij de bekabelde optie wordt alle verbonden met draden wat zorgt voor een zeer betrouwbaar systeem. Een wireless (draadloos) systeem kan werken zonder kabels en is bijvoorbeeld heel geschikt voor bestaande bouw. Een hybride systeem is een combinatie van beide.

 3. Type alarmering

  Er bestaan meerdere type alarmen: de moderne systemen sturen een pushmelding naar je telefoon, maar je kunt ook kiezen voor SMS, geluidsalarm, telefonische oproep, E-mail. Steeds meer mensen vullen dit aan met extra service van de Particuliere Alarm Centrale (PAC). Er kijkt dan 24/7 iemand mee. Om inbrekers te verrassen kan een stil alarm ook handig zijn.

 4. Offertes opvragen

  Vul jouw adres in en vertel precies wat je nodig hebt. Binnen enkele dagen ontvang je tot 3 gratis offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Heesch.

 5. De installateur komt langs

  Een beveiligingsbedrijf komt jouw alarm installeren binnen een korte periode. De installateur vertelt hoe je het systeem in- en uitschakelt. Bovendien kan je de waarschuwingsadressen ingeven waarnaar een signaal wordt gestuurd bij verdachte omstandigheden.

Een handig alarmsysteem kopen in Heesch?

Vergelijk tarieven van installatiebedrijven uit de buurt

Keuzehulp: Welk beveiligingssysteem wordt aangeraden?

Een groeiend aantal woningbezitters in de gemeente Bernheze kiezen voor alarmbeveiliging. Woningbeveiliging is een belangrijk thema en de opties zijn groot. Er zijn goedkope standaard modellen met enkel de noodzakelijke onderdelen. Voor meer veiligheid kan je ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief bewegingsmelders, rookmelders, camerabewaking, buitensirene, meldkamer koppeling. Daarbij zul je moeten kiezen voor een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. In het onderstaande blok bespreken we de voordelen en nadelen.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloze alarminstallatie werkt op basis van radiogolven, de sensoren werken op batterijen. Het plaatsen van deze alarmen is erg simpel en het is zeer interessant voor bestaande huizen. Daarbij ben je hiermee zeer flexibel en kan je het systeem later makkelijk uitbreiden. Let erop dat batterijen leeg kunnen raken en dat het meer sabotage- en storingsgevoelig is.

 • Zeer geschikt voor bestaande woningen.
 • Soms instabiel bij grotere afstanden.
 • Investering inclusief montage: €725,00 tot €1950,00.

Een vast kabel-alarmsysteem
In het geval van een bedraad alarm wordt een systeem opgezet waarbij alles met kabels wordt verbonden. Het is een waterdicht systeem, waar wat minder eenvoudig aanpasbaar. Bij panden met een hoge risicoklasse wordt dit zelfs verplicht gesteld. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, minder storingsgevoelig en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Een professioneel systeem van hoge kwaliteit.
 • Minder flexibel ivm vaste kabels en router/modem.
 • Prijs inclusief installatie: €1250,00 tot ongeveer €1650,00.

Een flexibel en hybride alarmsysteem
Een hybride alarm biedt het beste van 2 werelden. Is de ultieme combinatie van de voorgaande twee, maar heeft niet op iedere plek bedrading nodig. Waar al bedrading ligt gebruik je bedrade detectoren, waar nog geen kabels getrokken zijn kan je kiezen voor draadloze onderdelen.

 • Gemakkelijk uitbreiden met draadloze componenten.
 • Het is relatief duur en de keuze is klein.
 • Onkosten inclusief aanleggen: €1200,00 tot wel €2550,00.

Extra uitgebreide huisbeveiliging

Je kunt jouw alarm modulair uitbreiden met extra componenten en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. In het blok hierna sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in Heesch.

 • Rookmelders: waarschuwt bij rook met een lokale sirene en pushmelding.
 • Sprinklerinstallatie: afgesteld op de ruimtes in het pand.
 • Gasmelder: neemt razendsnel gasconcentraties in de lucht waar.
 • Glasbreukmelder: ideaal wanneer je huisdieren hebt die vrij rondlopen door de woning.
 • Camerabeveiliging: direct schep beeld van jouw woning d.m.v. beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: effectief hulpmiddel om een inbreker te verjagen.
 • Bewegingsmelder: maximale veiligheid door de kleinste bewegingen te registreren.
 • Meldkamer abonnement: meldingen worden doorgestuurd naar getrainde centralisten.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een ID, druppel, pas, tag.
 • Koolmonoxidemelder: geeft alarm wanneer er te veel koolstofmonoxide in de lucht hangt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Heesch (juni 2024)

Het plaatsen van een alarmsysteem kan je zelfstandig doen. Echter, op het moment je kiest voor een erkend installatiebedrijf dan mag je er op vertrouwen dat alles op de juiste manier werkt. In deze tabel vind je de namen en adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Heesch. Zij hebben ervaring met merken als Paxton en GigaMedia. Je bekijkt hier ook verkooppunten en leveranciers Haren, Geffen, Vinkel en Reek.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

De beste anti-woninginbraak tips

Je kunt je huis niet helemaal inbraakvrij maken. Je kunt de kans op inbraak wel beperken. We geven 10 handige tips om de opties voor inbraak in Heesch te verminderen. Check ook extra informatie over Draadloos alarmsysteem.

 1. Zorg dat alle ramen en deuren voorzien zijn van goed hang- en sluitwerk.
 2. Zorg voor een speciaal slot bij de schuifpui.
 3. Zorg dat er geen kostbaarheden zichtbaar zijn van buitenaf.
 4. Zorg voor voldoende buitenverlichting.
 5. Geef je huis een bewoonde indruk.
 6. Vraag buren om een oogje in het zeil houden.
 7. Kijk of je kunt deelnemen aan de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Wacht met posten op social media.
 9. Zorg dat je geen grote hoeveelheden geld in huis hebt.
 10. Koop anti-inbraakfolie en breng dit aan op inbraakgevoelige ramen.

Een professioneel beveiligingssysteem voor thuis

Professionele huisbeveiliging met meldkamer en ga weer met een veilig gevoel op pad

Beveiligingsbedrijf Heesch vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Noord-Brabant kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven die volledig gespecialiseerd zijn in het installeren van alarmsystemen en bewakingscamera’s. Zij helpen jou met een compleet en professionele alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt beheren. Vaak bieden zij de optie tot een extra service met eigen meldkamer.

 • Verisure: Unieke en versnelde melding aan politie.
 • Feenstra.com: Toegang tot de woning middels een code of druppel.
 • Woonveilig: Eenvoudig op afstand te bedienen, 24 uur per dag waar je ook bent.
 • V&S Beveiliging: Ervaren adviseurs en vakmannen met persoonlijke aanpak.
 • SmartAlarm: Directe koppeling mogelijk met de meldkamer van Trigion.
 • Directveilig: Volledig geïnstalleerd door een vakkundig vakman.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Google Nest, Ring en Somfy, Foscam, D-Link, Bosch, TP-Link of Arlo, Hombli, Netamo, Yale, Eve.

Inbraakbeveiliging FAQ: alle vragen en antwoorden

Welke tarieven gelden voor een alarmsysteem installeren in Heesch?

De kosten van een goed alarmsysteem in Heesch voor thuis liggen tussen de €550,00 en €1500,00. De totaalprijs komt tot stand door het type installatie, de eventuele uitbreidingen zoals alarmcentrale en camera’s of brandmelder, het aantal ramen en deuren, en garantietermijn.

Waarom kiezen voor een abonnement met meldkamer?

Bij een abnormale gebeurtenis of calamiteit analyseert een operator wat de actuele status is en wie er ingeschakeld moet worden. De centralist probeert bewoners meteen te bellen bij een geverifieerd alarm. Door het inschakelen van Live View kunnen de camerabeelden direct worden bekeken en doorgezet naar hulpdiensten. De tarieven van een woningalarm inclusief meldkamer abonnement variëren tussen de €20,00 & €40,00 per maand.

Welke melding krijg ik bij een inbraak?

Bij ongewone situaties kan je op diverse manieren een melding krijgen. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een luid geluidsalarm (sirene) of een app melding op je telefoon. Verder zijn er ook opties voor een melding via: lichtalarm, doorschakeling naar meldkamer, e-mail, SMS. Geeft jij de voorkeur aan een stil alarm, dan weet de indringer niet dat het systeem hem heeft opgemerkt, maar worden bewoners (en eventueel de meldkamer) wel op de hoogte gesteld.

Hoe werkt camerabeveiliging?

Een huis veiliger maken met een beveiligingscamera is ideaal. Het ontmoedigt inbrekers en de pakkans is een stuk groter omdat je beelden terug kunt kijken. Voor de kleine portemonnee is er een combinatie van basis camera’s, vanaf €150,00 per stuk. Liever een compleet beveiligd huis met HD beeld zodat ook menselijke gezichten en kentekens herkend kunnen worden? Zoek dan naar een HD IP camera voor €575,00 per stuk. Professioneel geïnstalleerd door de beveiligingsadviseur Heesch.


Postcodegebied: 5384

Plaats een reactie