Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Waardhuizen

Dankzij een alarmsysteem in Waardhuizen heb je altijd een enorm veilig gevoel binnen en buiten huis. In deze gemeente zijn er jaarlijks behoorlijk wat woninginbraken. Een alarminstallatie schrikt inbrekers af, waarschuwt bij onraad en realiseert een veilig gevoel wanneer je in de huis verblijft. Evenzeer heeft het huisalarm ook een melding bij rook, brand, een gaslek of lekkage. Middels onze uitgebreide keuzehulp tonen wij handige details over de soorten systemen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. Als laatste verstrekken we hier erkende beveiligingsbedrijven in Waardhuizen en vind je hier handige anti-inbraaktips.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Het systeem heeft een preventieve werking.
 • De pakkans wordt sterk vergroot.
 • Korting op de verzekeringspremie.
 • Met een gerust gevoel in slaap vallen.
 • Koppel je systeem aan een meldkamer.

alarmsysteem-waardhuizen

Alarminstallatie Waardhuizen laten installeren

Omschrijving van een alarmsysteem: een beveiligingssysteem dat een melding zal versturen bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties. Bij ongewone situaties zal het alarm afgaan en ontvang je optioneel per sms/app een notificatie. Indien gewenst wordt het woningalarm ondergebracht bij een meldkamer. De medewerker van de meldkamer volgt de situatie meteen op en neemt direct contact op met de bewoner en eventueel andere contactpersonen. Bij een geverifieerd alarm kunnen meteen politie en andere hulpdiensten ingelicht worden. Zo snel mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Waardhuizen? In dit handige stappenplan lees je stap-voor-stap hoe je dit doet.

Een beveiligingssysteem in huis laten aanleggen

 1. Locatie van detectoren en sensoren

  Bekijk kritisch het huis en de tuin om erachter te komen waar de zwakke plekken liggen. Op deze manier kom je erachter welke toegangsplekken gedegen sensoren / detectoren zullen moeten hebben. Wat betreft inbraakdetectie heb je diverse melders en detectors: beveiligingscamera’s, gasdetectoren, glasbreuksensoren, magneetcontacten, rookmelders, bewegingsmelders.

 2. Kies het type alarm

  Populaire keuze zijn een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij een bedraad systeem zal er gebruik worden gemaakt van kabels wat zorgt voor een zeer betrouwbaar systeem. Een draadloos systeem heeft geen kabels nodig en is bijvoorbeeld heel geschikt voor bestaande bouw. De hybride mogelijkheid is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Welke alarmmeldingen wil je krijgen?

  Er kan worden gekozen voor diverse type alarmeringen: populair is de melding op je telefoon, maar ook geluidsalarm, lichtalarm, SMS, telefonische oproep. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van doorschakeling van de Particuliere Alarm Centrale (PAC). Bij onraad nemen ze meteen contact op met jou. Desgewenst kan een stil alarm ook handig zijn.

 4. Offertes opvragen

  Vul jouw postcode in en kies wat je wilt laten installeren. Binnen enkele dagen ontvang je diverse offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Waardhuizen en de directe omgeving.

 5. Installatie en in werking stelling

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf zal je woning voorzien van de apparatuur op het afgesproken moment. De woningbeveiliger legt precies uit hoe het systeem werkt. Eventueel kan je sleutelhouders/contactpersonen inprogrammeren die ingelicht moeten worden zodra het alarm afgaat.

Een betrouwbaar alarmsysteem kopen in Waardhuizen?

Vergelijk tarieven van specialisten uit de regio

Advies: Voor welk beveiligingssysteem moet ik gaan?

Steeds meer mensen in de gemeente Altena laten professionele alarmbeveiliging installeren. Er zijn veel verschillende type systemen voor woningbeveiliging. Zo zijn er hele voordelige modellen met alleen een centraal bedieningspaneel, sensors en een sirene. Er zijn ook luxe beveiligingssystemen die beschikken over meldkamer koppeling, bewegingsmelders, camerabewaking, buitensirene, rookmelders. Evenzeer heb je de keuze uit een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Hierna zetten we het e.e.a. verder uiteen.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloos alarm voor woningen werkt op basis van radiogolven, met units die werken met batterijen. Het installatieproces is zo gedaan en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Daarbij kun je eenvoudig sensoren toevoegen en vervangen. Negatieve aspecten zijn dat batterijen leeg kunnen raken en dat het wat meer storingen kent.

 • Snel aan te leggen en zeer flexibel.
 • Soms instabiel bij grotere afstanden.
 • Prijs inclusief montage: €825,00 tot €1900,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
Wanneer je gaat voor een bekabeld alarm worden alle onderdelen middels kabels met elkaar gekoppeld. De kans op een storing is minimaal, maar wat minder geschikt voor bestaande bouw. Bij hogere risicoklasse van bedrijven en woningen is het zelfs verplicht. Het onderhoud is minder complex, je hebt feitelijk nooit last van storingen en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Vrijwel helemaal geen last van storingen.
 • Minder flexibel ivm vaste kabels en router/modem.
 • Tarief inclusief installatie: €1125,00 – €1900,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Het hybride alarm biedt het beste van 2 werelden. Het heeft de betrouwbaarheid van een bekabeld systeem, maar je hoeft niet op elke plek bedrading nodig. Waar al kabels aangesloten zijn gebruik je bekabelde sensors, op plekken waar geen bedrading ligt maak je gebruik van draadloze sensoren.

 • Betrouwbaar systeem, eenvoudig uitbreiden met draadloze componenten.
 • Er is minder keuze en de prijzen liggen hoger.
 • Tarieven inclusief aanleggen: €1700,00 tot circa €1900,00.

Alternatieve opties huisbeveiliging

Je kunt het alarm uitbreiden met aanvullende componenten en slimme beveiliging voor additionele dekking en gemak. Hieronder vind je meer informatie over veilig wonen in Waardhuizen.

 • Rookmelders: vroegtijdige detectie van rook in huis.
 • Sprinklerinstallatie: uitstekend middel om een beginnende brand te beheersen of te blussen.
 • Gasmelder: herkent onder andere aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: gaat af als iemand via een kapot raam een pand probeert binnen te komen.
 • Camerabeveiliging: een geschakeld systeem met diverse beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: informeert buren bij een inbraak en jaagt inbrekers weg.
 • Bewegingsmelder: maximale veiligheid door de kleinste bewegingen te registreren.
 • Meldkamer abonnement: altijd professionele begeleiding en ondersteuning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een tag, pincode, druppel, pas.
 • Koolmonoxidemelder: geeft alarm wanneer er te veel koolstofmonoxide in de lucht hangt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Waardhuizen (juni 2024)

Het aanleggen van beveiligingsapparatuur kan je in theorie zelf. Toch, op het moment je kiest voor een lokaal installatiebedrijf dan weet je zeker dat het alles juist wordt aangesloten. In de bijgaande tabel vind je de adressen en namen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Waardhuizen. Zij kunnen je helpen met merken zoals Garvan en Salvus. Of klik door voor bedrijven en installateurs in Uitwijk, Zierikzee, Almkerk en Woudrichem.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om woninginbraak te verkleinen

Een inbraak kan je nooit helemaal tegenhouden. Maar je kunt de kans wel verkleinen. We delen relevante tips de mogelijkheden voor inbraak in Waardhuizen te verkleinen. Check ook extra informatie over Bewegingsmelder.

 1. Zorg dat je ramen en deuren zijn afgesloten met goed hang- en sluitwerk.
 2. Beveilig de achterdeur en klepramen goed.
 3. Verberg kostbare bezittingen in de kasten.
 4. Verstop je huissleutels niet buiten je huis.
 5. Laat muziek aanstaan als je weggaat.
 6. Maak afspraken met je buren: de ideale beveiliging van je huis.
 7. Check de opties voor regionale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Wees extra alert tijdens de feestdagen en oud & nieuw.
 9. Leg al je kostbare spullen vast.
 10. Plaats anti-inbraakfolie op ramen waar inbrekers kunnen binnenkomen.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

Kies voor professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een gerust gevoel

Beveiligingsbedrijf Waardhuizen vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Noord-Brabant kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven die gespecialiseerd zijn in het plaatsen van een professioneel alarm met bewakingscamera’s. Zij staan bekend om een compleet en professionele alarmdienst welke je 24/7 via een App kunt beheren. Dikwijls heb je de keuze voor een extra stukje toezicht dankzij hun meldkamer.

 • Verisure: Eigen meldkamer reageert binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: Professionele installatie inclusief installatiecertificaat en onderhoud.
 • Woonveilig: Gemakkelijk uitbreiden met o.a. bewegingsmelders en brandbeveiliging.
 • V&S Beveiliging: A-merk beveiligingsapparatuur met laagste prijsgarantie.
 • SmartAlarm: Eenvoudig te koppelen aan de Trigion meldkamer.
 • Directveilig: Handige app altijd en overal toegankelijk.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Google Nest, Ring en Foscam, Somfy, TP-Link, D-Link, Bosch & Yale, Hombli, Netamo, Eve, Arlo.

FAQ met vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Welke tarieven gelden voor een alarmsysteem installeren in Waardhuizen?

De kosten van een goed alarmsysteem in Waardhuizen voor thuis liggen ongeveer tussen de €575,00 en €1400,00. De daadwerkelijke prijs komt tot stand door het gekozen systeem, het aantal extra opties zoals alarmcentrale en camera’s of rookmelder, het aantal ramen en deuren, en het bedrijf dat de installatie verricht.

Kan ik kiezen voor een abonnement met alarmcentrale?

Als het alarm een signaal opvangt zal een beveiligingsmedewerker direct bekijken wat er gaande is en of er hulpdiensten ingeschakeld moeten worden. Een specialist neemt contact op met de bewoners Bij een noodsituatie Door middel van Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met de camerabeelden. De investering in een beveiligingssysteem met meldkamer abonnement bedragen tussen de €12,50 en +/- €35,00 per maand.

Hoe krijg ik een melding bij een inbraak?

Bij onraad kun je geïnformeerd worden op meerdere kanalen. Voorbeelden van alarmmeldingen zijn o.a. een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een app melding op je telefoon. Daarbij bieden sommige aanbieders ook doorschakeling naar meldkamer, telefonische oproep, lichtalarm, e-mail. Indien je het stille alarm aanzet zal een indringer niet weten dat hij gesnapt is maar worden bewoners (en eventueel de meldkamer) wel op de hoogte gesteld.

Waarom kiezen voor camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Het schrikt ongewenst bezoek af en de kans dat de daders gepakt worden neemt toe omdat videobeelden rechtsgeldig bewijs zijn. Een goedkope optie is een combinatie van basis camera’s, vanaf €150,00 per aansluiting. Voorkeur voor maximale veiligheid met HD camera’s om geen enkel detail te missen (zoals gezichten)? Probeer dan een HD IP camera. Daarvoor betaal je +/- €400,00 per stuk. Professioneel geïnstalleerd door de beveiligingsadviseur Waardhuizen.


Postcodegebied: 4287

Plaats een reactie