Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Den Oever

Door gebruik te maken van alarmsysteem in Den Oever beveilig je jouw woning, bezittingen en je gezin. Ieder jaar zijn er in de gemeente tientallen woninginbraken. Je alarminstallatie heeft een afschrikkende werking, kan je laten koppelen aan de meldkamer en geeft een hoger gevoel van veiligheid. Daarnaast zal het huisalarm afgaan bij rook, brand, een gaslek of lekkage. Met onze speciale keuzehulp lees je goede details over de beschikbare systemen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. Verder verstrekken we op deze site erkende beveiligingsbedrijven in Den Oever en kan je aan de slag met anti-inbraaktips.

De positieve aspecten van een alarmsysteem in huis

 • Inbrekers breken minder snel in bij woningen met een alarm.
 • Het alarm jaagt inbrekers weg.
 • Goedkopere verzekeringspremie.
 • Een maximaal gevoel van veiligheid.
 • Optioneel kan de meldkamer live meekijken.

alarmsysteem-den-oever

Alarminstallatie Den Oever laten plaatsen

Een alarmsysteem is een elektronisch apparaat dat notificaties verstuurt bij een abnormale gebeurtenis of calamiteit. Bij verdachte omstandigheden gaat vaak een luid alarm af en ontvang je optioneel per sms/app een notificatie. Als extra optie wordt jouw woningalarm direct verbonden met een controle- / meldkamer. Een agent onderzoekt de melding en neemt direct contact op met de bewoner en eventueel andere contactpersonen. Bij een noodgeval kunnen eventueel direct de hulpdiensten gealarmeerd worden. Een professionele en goedkope alarminstallatie laten installeren in Den Oever? In dit handige stappenplan leggen we stap voor stap uit hoe dit werkt.

Een beveiligingssysteem in huis laten aanleggen

 1. Keuze maken voor detectoren en sensoren

  Creëer een goed overzicht van je huis en controleer waar de inbraakkansen aannemelijk zijn. Zo bepaal je welke risicovolle plekken verzegeld moeten worden met een sensor. Als we het hebben over inbraakdetectie zijn er verschillende soorten sensors: glasbreuksensoren, bewegingsmelders, rookmelders, magneetcontacten, gasdetectoren, beveiligingscamera’s.

 2. Selectie van soorten alarmen

  De meest gekozen soorten zijn een bedraad, draadloos of hybride alarmsysteem. Bij de bedrade systemen is alles met kabels verbonden zodat het bijna niet te saboteren is. Het draadloze alternatief kan werken zonder kabels en sluit je heel gemakkelijk aan. De hybride mogelijkheid is een mix van zowel bedrade als draadloze items.

 3. Alarmmeldingen

  Je hebt de keuze uit verschillende alarmmeldingen: denk aan een app op je telefoon maar ook SMS, lichtalarm, telefonische oproep, E-mail. Je kunt ook kiezen voor een standaard melding richting een 24/7 meldkamer (PAC). Er kijkt dan 24/7 iemand mee. Indien gewenst kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Prijzen vergelijken

  Voer jouw postcode en huisnummer in en selecteer de installatie die je wilt. Je krijgt dan gratis en vrijblijvend diverse offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Den Oever en omgeving.

 5. Installatie en uitleg

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf plaatst het alarm op een geschikt moment op korte termijn. De beveiligingsspecialist demonstreert hoe je het systeem moet bedienen. Je kunt nu ook de contactpersonen inprogrammeren waarnaar een signaal wordt gestuurd bij abnormale gebeurtenissen.

Een professioneel alarmsysteem kopen in Den Oever?

Vergelijk kosten en voorwaarden van installatiebedrijven in direct regio

Tips: Wat is het meest geschikte beveiligingssysteem?

Flink wat huizen in de gemeente Hollands Kroon kiezen voor alarmbeveiliging. Er zijn allerlei soorten woningbeveiliging systemen om uit te kiezen. Er zijn goedkope standaard modellen met enkel detectoren en sirene. Je kunt ook kiezen voor uitgebreide en complexe installaties met camerabewaking, buitensirene, rookmelders, afstandsbediening, bewegingsmelders. Evenzeer heb je de keuze uit een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Hierna delen we daar meer info over.

Een draadloos systeem voor thuis
Een draadloze alarminstallatie is een installatie zonder bekabeling, en sensors die werken op batterij-power. De installatie gaat eenvoudig en het is ook perfect voor bestaande bouw. Daarbij ben je hiermee zeer flexibel en kan je het systeem later makkelijk uitbreiden. Houd in acht dat batterijen niet eeuwig meegaan en je op sommige plekken in huis beperkte verbinding hebt.

 • Eenvoudig inschakelen, updaten en uitbreiden.
 • Doorgaans meer storingen per jaar.
 • Onkosten inclusief montage: €700,00 tot €1750,00.

Een bekabeld alarmsysteem
Bij een bedraad alarm zijn alle onderdelen verbonden via kabels. Dit werkt heel erg effectief, en vooral handig bij nieuwbouw. Bij gebouwen met een hogere beveiligingsklasse kan men dit verplicht stellen. Je hebt weinig onderhoud nodig, minder storingsgevoelig en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Geen last van storingen buitenaf.
 • Na installatie minder makkelijk uit te breiden.
 • Tarief inclusief installatie: €1125,00 tot ongeveer €2300,00.

Een flexibel en hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. Is de ultieme combinatie van de voorgaande twee, en je kunt het gemakkelijk uitbreiden. Waar al kabels aangesloten zijn kies je voor bedrade detectoren, en waar nog geen bedrading is neem je draadloze detectoren.

 • Een stabiel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Er zijn minder verschillende modellen verkrijgbaar.
 • Prijzen inclusief aanleggen: €1150,00 tot +/- €2400,00.

Extra opties huisbeveiliging

Optioneel kan je kiezen voor allerlei andere producten en slimme beveiliging voor nog meer gemak. Onderstaand lees je meer over veilig wonen in Den Oever.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners en eventueel contactpersonen elders bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch inschakelen bij brand.
 • Gasmelder: herkent specifieke gassen zoals aardgas, butaan, propaan of LPG.
 • Glasbreukmelder: detecteert het breken van glas tot op 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: altijd zicht op je persoonlijke spullen met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: verjaagt inbrekers en informeert omgeving van een inbraak.
 • Bewegingsmelder: laat het alarm afgaan wanneer deze beweging en warmte detecteert.
 • Meldkamer abonnement: alarmmeldingen worden doorgestuurd naar meldkamer voor een persoonlijke opvolging.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een pas, pincode, ID, tag.
 • Koolmonoxidemelder: een co-melder kan helpen om co-vergiftiging te voorkomen.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Den Oever (april 2024)

Sommige mensen willen graag zelf hun alarmsysteem aanleggen. Maar, ga je voor een speciaal installatiebedrijf dan weet je zeker dat je huis goed beveiligd wordt. In de tabel hieronder bekijk je de adresgegevens van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Den Oever. Zij kunnen je helpen met merken zoals Consul en Notifier. Je bekijkt hier ook installateurs en bedrijven in Julianadorp, Huisduinen, Westerland en Hippolytushoef.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 praktische tips tegen woninginbraak

Je kunt je huis niet helemaal inbraakvrij maken. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. In het stukje hieronder vind je praktische tips om de mogelijkheden voor inbraak in Den Oever te limiteren. Je kunt ook meer info bekijken over Alarmlicht.

 1. Breng goed hang- en sluitwerk op deuren en ramen aan.
 2. Beveilig de achterdeur en klepramen goed.
 3. Plaats waardevolle spullen zoveel mogelijk uit het zicht.
 4. Denk aan de ingang via de achtertuin.
 5. Zorg voor verlichting in en rondom je huis.
 6. Koop een slimme deurbel met camerafunctie.
 7. Bekijk de mogelijkheden van lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Denk goed na wat je deelt op social media.
 9. Verstop sleutels niet onder de deurmat of in de pot van een plant.
 10. Beveilig je huis of pand met anti inbraak folie.

Beveiligingssysteem laten plaatsen?

Bekijk de mogelijkheden van huisbeveiliging met meldkamer voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf Den Oever vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Noord-Holland zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief die kunnen helpen bij het aanleggen van alarminstallaties en bewakingscamera’s. Deze dienstverleners bieden een slimme alarmdienst met eenvoudige bediening via de App. Steeds vaker kan jij hier ook terecht voor een rechtstreekse connectie met een meldkamer.

 • Verisure: Supersnelle reactie en levenslange garantieservice.
 • Feenstra.com: Oók veilig bij sabotage, internet- en elektriciteitsstoringen.
 • Woonveilig: Eenvoudig uit te breiden met extra bewegingsmelders, deur-/raamcontacten.
 • V&S Beveiliging: A-merk beveiligingsapparatuur met laagste prijsgarantie.
 • SmartAlarm: Optioneel met Trigion, Erkende meldkamer met PAC 1 vergunning.
 • Directveilig: Live te bedienen op jouw eigen smartphone.
 • Smart home beveiliging: zoals de Ring, Google Nest en EZVIZ, TP-Link, Somfy, Foscam, Bosch of Netamo, Yale, Arlo, Eufy, Hombli.

De meest gestelde vragen over inbraakbeveiliging (FAQ)

Welke tarieven gelden voor een alarmsysteem installeren in Den Oever?

De kosten van een goed alarmsysteem in Den Oever voor thuis liggen je tussen de €400,00 en €875,00. De exacte prijs wordt gekenmerkt door het soort systeem, het aantal extra opties zoals meldkamer koppeling en camera’s of gasdetector, de grootte van de woning en het onderhoudscontract.

Hoe wordt een melding bij de meldkamer verwerkt?

Bij een gevaarlijke of ongewone situatie bekijkt de centralist direct wat de actuele status is en of ze direct in actie moeten komen. De centralist neemt meteen contact op met de bewoners als er brand is uitgebroken of een inbraak aan de gang is. D.m.v. Live View kunnen de camerabeelden direct worden bekeken en doorgezet naar hulpdiensten. De kosten van een huisalarm met meldkamer abonnement variëren tussen de €17,50 en +/- €42,50 per maand.

Welke melding krijg ik bij een inbraak?

Bij verdachte omstandigheden kun je geïnformeerd worden op meerdere kanalen. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een sirene (een luid geluidsalarm) of een notificatie op iPad of telefoon. Daarbij bieden sommige aanbieders ook SMS, e-mail, telefonische oproep, doorschakeling naar meldkamer. Als je een stil alarm laat installeren zal een indringer niet weten dat hij gesnapt is maar worden bewoners en/of meldkamer wel ingelicht.

Waarom het systeem uitbreiden met camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Het maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers en de pakkans is een stuk groter omdat je gezichten en kentekens kunt herkennen. Een voordelige mogelijkheid is een bekabelde analoge camera vanaf €225,00 p/stuk. Liever haarscherp beeld zodat ook menselijke gezichten en kentekens herkend kunnen worden? Probeer dan een HD IP camera voor €575,00 per aansluiting. Laat dit bij voorkeur aanleggen door de beveiligingsadviseur Den Oever.


Postcodegebied: 1779

Plaats een reactie